Στο πρώτο μέρος της αποστολής,δεν πρέπει να κάνετε τίποτα στις 7pm (χρόνος παιχνιδιού) να έχετε 200$ ακριβώς πάνω σας και να μην έχετε όπλο.
Μετά από τις 7pm, μπείτε στο saloon και ψάξτε μια νέα αποστολή από το σερίφη.
Έχετε 20 λεπτά για να νικήσετε τον κλέφτη σε μια μονομαχία χωρίς το όπλο σας. Είναι πολύ εύκολος και κάνει πολύ λίγη ζημία, έτσι μπορείτε να προσπαθήσετε πολλές φορές έως ότου την ολοκληρώνετε, εαν χρειάζεται.
Παίρνετε 1200$ και 600 XP για την ολοκλήρωση αυτού του μέρους της αποστολής.
Μετά χρειάζεστε 5 κομμάτια ασήμι από το ορυχείο ασημιού.
Αφού έχετε 5 κομμάτια ασήμι, πρέπει να περιμένετε μέχρι την Τετάρτη.Αφαιρέστε το όπλο σας και δείτε στο Saloon για την αποστολή "Defeat Dealer" Νικήστε τον Dealer), η οποία είναι πολύ εύκολη.
Σημειώστε ότι πρέπει να κρατήσετε το ασήμι μέχρι νικάτε στην αποστολή και δεν ξέρω εάν μπορεί να γίνει οποτεδήποτε την Τετάρτη (νομίζω) ή εάν πρέπει να κοιτάτε για την αποστολή τυχαία κατά τη διάρκεια της ημέρας. (Για μένα παρουσιάστηκε μερικά λεπτά μετά τα μεσάνυχτα (χρονος παιχνιδιού).
Παίρνετε το δαχτυλίδι της Kate από τον Dealer και μπορείτε μετά να τελειώσετε την αποστολή για να πάρετε +2 στο χάρισμα ή +2 στη δύναμη - πρέπει να επιλέξετε.
Παράθεση:
Ναι αυτός ο οδηγός είναι σωστός. Μόλις τελείωσα αυτή την αποστολή χθες τη νύχτα προτού να πάω στο κρεβάτι και ευτυχώς σήμερα είναι Τετάρτη. Έκανα την αποστολή ακριβώς μετά τα μεσάνυχτα επίσης και εμφανίστηκε για μένα. Είχα τα 5 κομμάτια ασήμι στα αποθέματά μου και ήμουν άοπλος.
Οριστε η κανονική μετάφραση