ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ;;;

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser3920
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

cord

Ex-The West Team
natso21
Δεν ειναι ακριβως ετσι γιατι η εταιρεια βλεπει πιο μακρια απο αυτο που λες.
Φυσικα πρεπει να υπαρχουν και καποια εσοδα αλλα ο στοχος ειναι το παιχνιδι να ειναι βιωσιμο σε βαθος χρονου και αυτο θα γινει μονο εφοσον οι παιχτες ειναι ευχαριστημενοι και συνεχιζουν το παιχνιδι.
Διαφορετικα αν μεινουν μονο αυτοι που χρησιμοποιουν πολλους σβολους, θα βαρεθουν και αυτοι και θα φυγουν. Η εταιρεια παντα εδινε και συνεχιζει να το κανει, σημασια στο τι θελουν οι παιχτες.
Το να δινουν καποιοι πολλα χρηματα τωρα, αλλα με αυτο που συμβαινει να απωθουνται πολλοι αλλοι παιχτες, ο κοσμος καποια στιγμη θα βαδισει προς μειωση παιχτων και αυτο δεν ειναι κατι που θελει κανεις.
Για αυτο το λογο ειπαμε και πιο πριν οτι αν ληφθουν μετρα, θα εχουν συμμετοχη στην αποφαση αυτη και οι παιχτες.
Αν ηταν ετσι οπως τα λες, δεν θα γινοταν τιποτα.

evender
Οταν θα εχουμε ακριβη ημερομηνια θα υπαρξει ανακοινωση.
Η νεα εκδοση εχει ηδη προστεθει στην Γερμανια και λογω του οτι δεν υπηρξαν προβληματα σοβαρα, εχει δρομολογηθει και η προσθηκη της σε ολες τις υπολοιπες χωρες.
Το παιχνιδι αλλαζει πλεον σελιδα με την νεα εκδοση και περναει σε αλλη εποχη! Οσοι το ακολουθησουν, για να επανελθω στα του Arizona (και σταματησουν να μαλωνουν για ασημαντα πραγματα) ειναι αυτοι που θα βγουν κερδισμενοι!
 

DeletedUser4509

Guest
Οντως αν δουλεψει ετσι οπως το εχουμε φανταστει μερικοι, οι νεες προσθηκες θα αλλαξουν τα πραγματα και σιγουρα θα ειναι κερδισμενος αυτος που θα κοιτα το συνολο και οχι την πατρι του... Πλεον μπορει με τα οχυρα να ειναι λιγο μπερδεμενα τα πραγματα (δλδ αν ειναι εργο πολλων ή λιγον) αλλα με τις νεες προσθηκες απο την 1.31 και με οσα ερχοντε πιστευω να λειτουργισει το ομαδικο πνευμα και ισως ερθουν και ολα τα αλλα μαζι.
(Παντως εγω ετσι οπως το βλεπω το craft θα βολεψει πολυ τις κληστες κοινονιες.)

Παντως ο cord εχει δικαιο για τις 3-4 συμμαχιες και το "Μ.Α.D." οπως το ανεφερε, αλλα αντε πες τους το χαχαχα :lf:D.... Ολα καλα εδω, τα ψηλοβρησκουμε (τουλαχιστον μιλαμε σαν ανθρωποι), μεσα τη γινεται...:w
 

DeletedUser4509

Guest
Αν και για αλλο ξεκινισαμε να συζηταμε τες παντ, ας ειναι αυτο το τελευταιο "ασχετο" post, γτ βλεπω να μας το κλειδωνουν επειδη συζηταμε.. και δεν μαλονουμε! χαχαχαχα...

[SPOIL]Απλα οι νεες προσθηκες ειναι αλιλο εξαρτομενες, απετουν συντονισμο, συνεργασια και δινουν τετια προνομια που θα κανουν μεγαλη διαφορα σε μονομαχιες αλλα και μεσα σε μαχες οχυρων. Πιστευω οτι θα αλλαξει λιγο τις ισοροποιες, αλλα και παλι θα περασει καιρος για να σταθεροποιηθει η κατασταση...[/SPOIL]
 

DeletedUser

Guest
ειναι οπως γραφω και στο προφιλ μου.ΠΑΝΤΑ μετα απο εναν επιτυχημενο κοσμο ο επομενος διαλυει και θα σας το εξηγησω.ο κοσμος 1 ηταν ο πρωτος κοσμος.πολλοι εκει εκαναν λαθοι και μολις βγηκε ο κοσμος 2 ειπαν "τωρα θα τα κανω τελειαααα, θα κανω κ μια ισχυρη συμμαχια και θα παρω ολα τα οχυρα".αυτο ειχε σαν αποτελεσμα οι ηγετες του κοσμου 2 να αδιαφορουν για τον σερβερ και να κοιτανε μονο την συγκεντρωση οχυρων.πηγαινετε εκει να ριξετε μια ματια πως ειναι ο κοσμος.δεν αναρωτιεστε γιατι στους υπολοιπους κοσμους δεν εγινε το ιδιο?μιλαω για κοσμο 3,4,5....ο 5 ειδικα για μενα οσο επαιζα ηταν πολυ καλος κοσμος και εδω ειναι ολο το ζουμι.οπου υπαρχει καλος κοσμος με δυνατες συμμαχιες κ δικαιες, καλους παικτες κτλ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ κοσμος θα ειναι χαλια.γιατι οσοι καταπιεσμενοι καημενοι δεν εβγαλαν τις δυνατοτητες τους κοσμο 5 ηρθαν στον αριζονα να μας πουν οτι ειναι παικταραδες.ειμαι ΒΕΒΑΙΟΣ πως αν ξαναξεκινησουν σε αλλο κοσμο δεν θα κανουν τα ιδια.βρηκαν εναν κοσμο να βγαλουν το αχτι τους, αλλα δυστυχως κ εγω σας το λεω οταν βγει κιαλλος φουλ πριμιουμ σερβερ οπως ο Brisquoe στον νετ, παει ο αριζονα.εγω ηδη βλεπω εκατονταδες σε διακοπες και αλλους τοσους διαγραμμενους.ουτε κριμα θα πω ουτε τιποτα, οτι ειναι να γινει ας γινει.εγω παντως δεν ειδα μια πολη που να εχει 180.000 ποντους σε οχυρα να πει σε μια μικρη "παρτε και εσεις ενα οχυρο".αυτη ειναι μαγκια, το να τρεχετε σαν τους βεγγους με σβολους και να κανετε επιθεσεις 5 ατομων ονομαζοντας τα mike,alamenta θεε,no mercy παικταρα κτλ δεν βγαινει νοημα, για μενα στα ματια μου ειστε χαμηλα οσο δεν παει οι συγκεκριμενοι.φοβαστε μην σας παρουν οχυρο και σας πουν "γατακι σας το πηραμε" η κατι παρομοιο.χαχαχαχα πραγματικα δεν ξερω την ηλικια σας αλλα τετοια συμπεριφορα εχουν τα παιδακια 12 χρονων και ειναι η αληθεια αυτο.κλεινοντας θα πω οτι η πολη του γριλακου ειναι επιτελους μια φωνη των μονομαχων που θελουν να βρισκονται σε πολη καθαρα για μονομαχιες.στους ξενους σερβερ υπαρχουν απειρες τετοιες πολεις, εδω γιατι να το κατακρινουμε?επισης θα πω σε ολους τους επιδοξους αρχοντες του αριζονα.επειδη εχω καταλαβει πως νομιζετε οτι με το χρημα τα αγοραζετε ολα, θα σας πω οτι μια απλη πολη δεν γινεται να τα βαλει στις μονομαχιες με μια duelling town.σε ολους τους ξενους σερβερ αυτα τα εχουν καταλαβει και τα εχουν δεχτει.μονο στην ελλαδιτσα εχουμε τους εξυπνους.αυτα και καλη συνεχεια σε ολους στο παιχνιδι :))
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser4456

Guest
...........εγω ηδη βλεπω εκατονταδες σε διακοπες και αλλους τοσους διαγραμμενους.ουτε κριμα θα πω ουτε τιποτα, οτι ειναι να γινει ας γινει.εγω παντως δεν ειδα μια πολη που να εχει 180.000 ποντους σε οχυρα να πει σε μια μικρη "παρτε και εσεις ενα οχυρο".αυτη ειναι μαγκια, το να τρεχετε σαν τους βεγγους με σβολους και να κανετε επιθεσεις 5 ατομων ονομαζοντας τα mike,alamenta θεε,no mercy παικταρα κτλ δεν βγαινει νοημα, για μενα στα ματια μου ειστε χαμηλα οσο δεν παει οι συγκεκριμενοι.)

Μιας και ανεφερες το ονομα μου, σε πληροφορω οτι ξερω εναν παιχτη που ειναι σε συνεχομενες διακοπες στον κ6 και λεει ολο δεν θα ξαναμιλησω και θα κανω delete... και ολο τσουπ να τος και παλι... :D

Επισης εμενα η πολη μου δεν εχει ουτε ενα οχυρο αυτη την στιγμη, αλλα επειδη στιριζω την πλειοψηφια του κ6 που ΔΕΝ θελει τις πολλαπλες μαχες, (αν τις ηθελε εγω μεσα παλι) ειμαι διατεθειμενος σαν παιχτης με νοοτροπια να κανω οτι πρεπει και οτι περνα απο το χερι μου να αποτρεψω μερικους "αντιδραστικους" που απλα αρεσκονται να χαλανε το παιχνιδι των υπολοιπων με οποιους μη συμβατικους τροπους εχουν επινοησει. Στο κατω κατω ας ασχολουντο με τις μονομαχιες (...αν τους παιρνει... γκουχ) και οχι με τα οχυρα αφου θελουν να ειναι εκτος της πλειοψηφιας και να αφησουν τα οχυρα για τους οχυρομαχους και το ομαδικο gaming.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser3788

Guest
Είχα πει πως δεν θα ανακατευτώ άλλο στο θέμα αλλά από την στιγμή που προκαλούμαι να το κάνω δεν μπορώ να αντισταθώ.Ακού Balthier τις πολλαπλές ξέρεις ποιος τις άρχισε και σιγουρα δεν ήταν ούτε η ένωση ούτε η arizona.
Είμουν ο πρώτος που προσπάθησα να έρθω σε συμφωνιά με όλους σας για να λύσουμε το θέμα και όλοι σας με γράψατε και εκεί που δεν πιάνει μελάνι.

Όταν βλέπω την πόλη μου και την συμμαχία την οποία ανοίκω να τρώει επιθέσεις από τις 3.00 το μεσημέρι μέχρι τις 5.00 το πρωί αποφάσησα πλέον να αντιδράσω κάνοντας νίκες λόγο του ότι είχα βάλει τις μάχες στις σωστές ώρες είχα μοιράσει σωστά τους παίχτες και με χρήση σβόλων που αν θυμάμαι καλά δεν απαγορεύεται να χρησιομοποιείς ή κάνω λάθος?

Κάποιους από εδώ σας πείραξε που χάσατε πολλά μέσα μια βδομάδα αλλά γυρίστε μερικούς μήνες πίσω να δείτε τους πραγματικούς υπεύθυνους.Όσο καιρό βάζατε όλοι οι υπόλοιποι τις πολλαπλές είσασταν υπερ τους μόλις βάλανε και οι υπόλοιποι και χάσατε οχυρά είστε κατα τους αυτό δεν λέγετε παιχνίδι λέγετε ότι θέλετε και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο

Όσο για το αν είμε καημενος του κ5 που ήρθα να το παίξω ηγέτης στον κ6 τράβα μια βολτα να δεις ποιος είμαι στον κ5 πρωτού με ξαναχρακτηρίσεις έτσι.Αλλά δεν περιμένω τίποτα καλύτερο από άτομο που κάθε πεντε λεπτα αλλάζει το προφιλ του προσπαθόντας να μειώσει τους άλλους παίχτες ανυψωντας τον εγωισμο του.Και ξαφνηκά αποφάσησε να μας το παίξει ευρωπαίος πηγαίνοντας σε πόλη αποκλειστηκά για μονομαχίες.Σε καμιά βδομάδα πάλι διακοπές...:w
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
Καλησπέρα

Βλέπω ότι το θέμα έχει αρχίσει πάλι να πηγαίνει σε προσωπική συνομιλία. Θα σας παρακαλέσω να σταματήσει αυτό εδώ προκειμένου να κρατηθεί το θέμα ανοιχτό.
Εαν έχετε να πείτε/ απαντήσετε προσωπικά σε κάποιον άλλο συμπαίχτη σας μπορείτε να το κάνετε με τηλεγραφείο είτε εδώ είτε στο παιχνίδι.

Ευχαριστώ
 

DeletedUser5582

Guest
τι να πω?

Γιατι μπαλθιερ παλι δημιουργεις ενταση και με την πρωτη απαντηση σου κατεστρεψεσ παλι τον ομορφο συνηρμο που υπηρχε προηγουμενος?
Εμενα μου αρεσε η προταση του νιβα .Συμφωνω απολυτα μαζι σου.
 

DeletedUser

Guest
Δεν θα υπάρξει τρίτη προειδοποίηση.

Στο επόμενο ποστ που θα είναι σπαμ, προσβολή, ειρωνία το θέμα θα κλειδώσει.

 

DeletedUser

Guest
Ας προαθέσω και εγώ τις σκέψεις μου για το θέμα μας.
Απλά είναι μερικές προτάσεις μου προσπαθώντας να βρώ κάποια εφικτή λύση που θα προσφέρει διέξοδο στο αδιέξοδο που πιστεύω οτι οδηγούμαστε όλοι...

πρόταση 1:
Το κόστος των μαχών να 20πλασιαστεί τουλάχιστον.
πλεονεκτήματα: μετά από 2 το πολλύ 3 μέρες θα σταματήσουν οι πολλαπλές μάχες μια και τα χρήματα που θα δαπανηθούν θα είναι τεράστια ....άρα θα σταματήσει και το πανηγύρι των ρεκόρ και όλη η φασαρία να βλέπεις 55+ μάχες καθημερινά.
μειονεκτήματα: μικρές πόλεις δύσκολα θα αντέχουν λόγω κόστους να βάλουν επιθέσεις.

πρόταση 2:
Μετά από μία επίθεση σε κάποιο οχυρό αυτό το οχυρό να μην μπορεί να δεχτεί επιθέσεις για τις επόμενες 72 ώρες.
πλεονεκτήματα: Επιθέσεις καθημερινά σε συγκεκριμένα οχυρά έτσι για να κάνουμε χαβαλέ και να τρέχουμε τους αμυνόμενους από την μία μεριά του χάρτη στην άλλη θα σταματήσει.Επίσης θα μειωθούν και οι παραπλανητικές επιθέσεις ώστε να διαιρούνται οι αμυνόμενοι.
μειονεκτήματα: Υπάρχει η περίπτωση να γίνετε στοχευμένη επίθεση σε ένα οχυρό και να μην μπορεί να γίνει παραπλάνηση ώστε οι αμυνόμενοι να βγάλουν εύκολα την άμυνα που σε αντίθετη περίπτωση θα έπρεπε να διαιρεθούν. Ευνοεί βέβαια τις μεγάλες συμμαχίες αυτή η πρόταση.

πρόταση 3:
Συμμαχίες εννοούνται αυτές που έχουν τόσες πόλεις όσοι χρειάζονται αριθμητικά να γεμίσουν ένα μεγάλο οχυρό σαν επιτηθέμενοι. Δηλαδή μία πόλη, 2 πόλεις η και 3 πόλεις δεν μπορούν να ιδρύσουν συμμαχία. Εαν αυτό γίνει αποδεκτό τότε οι συμμαχίες που θα έχουν προκύψει να μην επιτρέπετε να έχουν στην κατοχή τους παραπάνω από 1 οχυρό ανα κομιτεία.
πελονεκτήματα. Πιστεύω οτι θα γίνει ενας ορθολογισμός στην διανομή των οχυρών σε όλο τον χάρτη.
μειονεκτήματα: θα αποκλειστούν μικρές πόλεις και πόλεις που θέλουν να είναι ανένταχτες σε συμμαχίες, αλλα όπως προείπαν και μερικοί άλλοι παίκτες μπορούν να φτιάξουν πόλεις μονομάχων. Επίσης μεμονομένες πόλεις ποτέ στο παρελθόν δεν μπόρεσαν από μόνες τους να πάρουν πόσο μάλλον να κρατήσουν ένα οχυρό, αριθμητικά πάντα σε σχέση με μια συμμαχία.

Δεν ξέρω αν είναι εφικτές οι προτάσεις αυτές η αν μπορούν να γίνουν όλες αποδεκτές η έστω καποιες από αυτές . Είναι η λύση που αρκετοί από εμάς ψάχνουμε; δεν το γνωρίζω απλώς παραθέτω κάποιες σκέψεις που ακούστηκαν και από άλλους πριν από μένα. Είναι καιρός όμως να κάτσουμε να βρούμε λύση γιατί γρήγορα θα τα παρατήσουν αρκετοί παίκτες. Ηδη ο κόσμος ξεκίνησε με περίπου 11000 παίκτες και ήδη είναι στους 9000 και συρρικνώνετε.

Αυτά από εμένα ισως επανέλθω αν σκεφτώ κάτι άλλο ώστε να καταγραφτεί και να γίνει κάποιου είδους συζήτηση μπας και βγάλουμε κάποια άκρη.
 

DeletedUser4509

Guest
Μαλλον...

Παντος για να ευλογουμε και τα γενια μας -μιας και εχω :D- δεν απεχουν και πολυ απο αυτα που εχω πει και εγω εδω και σε ολα τα παρομια post.Απλα ο φιλος τα πολλαπλασιασε!


UpDate

Καταλαθος επεσα πανω σε αυτο το post το οποιο ειχε ειδι κλειδωθει.
http://forum.the-west.gr/showthread.php?t=6179
Θα προσπαθησω να πω 2-3 πραγματα χωρεις να βαλω φωτιες (δεν εχω τετοια διαθεση).

Να πω οτι η ιστορια γραφεται απο πολλους και οχι απο εναν. Επομενως η ιστορια εχει 2 οψης, αυτη που θελουμε και αυτη που δεν βλεπουμε και την βλεπουν οι αλλοι απο εξω.
Δεν θα πω ονομα γτ ολοι εδω μεσα αρπαζοντε με τι μια λες και τους λεμε για τους δικους τους... απλα θα πω μια ιστορια ετσι οπως την εζησα εγω απο μεσα.

Δεν ξερω τι γινετε στους αλλους κοσμους -τους παρατησα- να πω προς πληροφορηση οτι οι 9 πρωτες πολης -και οχι μονο οι 3- ειναι στην ιδια συμμαχια προσπαθοντας να παρουν τα οχυρα ολου του κοσμου στην κατοχη τους και να σταματησουν την "τρελα" με τις πολλαπλες.
Οι 2πλες 3πλες γινοντουσαν για αμυνα απο την αρχη του server απο ΟΛΕΣ τις συμμαχιες και δεν θελω κουβεντα πανω σε αυτο. Τα εχω δει με τα ματια μου και αλλοι το εχουν δει αλλα εχουν κοντη μνυμη. Και εχω ξεθαψει και εγω τρεκουρι για χαρη της Ενωσης κατω απο τις εντολες αλλων... Οι πολλαπλες αρχησαν να εχουν διψηφιο αριθμο οταν ενωθηκαν οι συμμαχιες.
Οι omg-Ενωση ηταν σηγκηνονουντα δοχια σχεδον απο την αρχη του παιχνιδιου. Το λεω αυτο με πληρη γνωση μιας και δημαρχος της Poker ξερω ακριβως ποιους omg καλουσανε ποιοι τους καλουσανε και σε πολης τις Ενωσης πηγεναν για ψωνια. Και μετα ψου-ψου-ψου και μου-μου-μου στο chat της κομμητιας...
Οι omg-Ενωση λεγετε οτι δεχτηκε προτροπη απο τις αλλες συμμαχιες για να συμμαχισουν. Νομιζω εδω ειμασταν οταν μελος των Σπαμε Πλακα ελεγε οτι "Εμεις δεν συμφωνισαμε σε τπτ, απλα το συζηταγαμε". Αν εχω λαθος διαψευτεμε. Θα προσπαθησω να βρω το post αν ειναι αναγη...
Για καποιους που τυχων πουν οτι οι omg-Ενωση δεν ειναι συμμαχιες να μας πουν γτ ζυταγε συγνωμες διοικιτηκο μελως των omg στους Ενωσητες οταν μια πολη μελος της omg εκανε επιθεση στο ΚΑΖΙΝΟ (μεγαλο οχυρο της Ενωσης). Και για αυτους που δεν θυμουντε (ή δεν ξερουν) να πω οτι την ιδια μερα ειχαν 2 αμυνες σε μικρα οχυρα...

Ετσι εχει η ιστορια, οπως τι βλεπω εγω και πολλοι αλλοι. Δεν ξερω μπορει να μην ειναι και εγκυρη η ιστορια αυτη, αλλα σιγουρα ειναι η δικη μου ιστορια, αυτη που ξερω εγω. Χωρεις το "ζησανε αυτοι καλα και εμεις καλυτερα", χωρεις φρου-φρου και αρωματα. Εμουν μεσα εκει τα ειδα. Ειμουν και εγω ενας απο αυτους. Απλα οταν βλεπεις το καραβι να πηγενει στα βραχια πηδας...
Το μοντελο "υπερ"-συμμαχια με στραταρχες και απολητους αρχοντες 3-4 ατομα που ελενχουν και κοινουν 1.000+ ατομα νομιζω φτανει στο τελος του. Ειδι χανετε "λαδια". Δλδ... καθε βδομαδα σας φευγουν ατομα ενεργα και προθημα, που τα αντικαθηστατε με μικρα και απιρα μελοι ή πολης με 5-6 ατομα τα οποια το μονο που θελουν ειναι να ειναι με τους πρωτους, ουτε κοιτανε το forum και τις αποφαση σας. Απλα ανοιγουν τα κυκλικα για να φενοντε ενεργοι και κανουν μια χαλαρη ζωη, παρεα με τους πρωτους... ετσι για να λενε...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
Μαλλον...

Παντος για να ευλογουμε και τα γενια μας -μιας και εχω :D- δεν απεχουν και πολυ απο αυτα που εχω πει και εγω εδω και σε ολα τα παρομια post.Απλα ο φιλος τα πολλαπλασιασε!


UpDate

Καταλαθος επεσα πανω σε αυτο το post το οποιο ειχε ειδι κλειδωθει.
http://forum.the-west.gr/showthread.php?t=6179
Θα προσπαθησω να πω 2-3 πραγματα χωρεις να βαλω φωτιες (δεν εχω τετοια διαθεση).

Να πω οτι η ιστορια γραφεται απο πολλους και οχι απο εναν. Επομενως η ιστορια εχει 2 οψης, αυτη που θελουμε και αυτη που δεν βλεπουμε και την βλεπουν οι αλλοι απο εξω.
Δεν θα πω ονομα γτ ολοι εδω μεσα αρπαζοντε με τι μια λες και τους λεμε για τους δικους τους... απλα θα πω μια ιστορια ετσι οπως την εζησα εγω απο μεσα.

Δεν ξερω τι γινετε στους αλλους κοσμους -τους παρατησα- να πω προς πληροφορηση οτι οι 9 πρωτες πολης -και οχι μονο οι 3- ειναι στην ιδια συμμαχια προσπαθοντας να παρουν τα οχυρα ολου του κοσμου στην κατοχη τους και να σταματησουν την "τρελα" με τις πολλαπλες.
Οι 2πλες 3πλες γινοντουσαν για αμυνα απο την αρχη του server απο ΟΛΕΣ τις συμμαχιες και δεν θελω κουβεντα πανω σε αυτο. Τα εχω δει με τα ματια μου και αλλοι το εχουν δει αλλα εχουν κοντη μνυμη. Και εχω ξεθαψει και εγω τρεκουρι για χαρη της Ενωσης κατω απο τις εντολες αλλων... Οι πολλαπλες αρχησαν να εχουν διψηφιο αριθμο οταν ενωθηκαν οι συμμαχιες.
Οι omg-Ενωση ηταν σηγκηνονουντα δοχια σχεδον απο την αρχη του παιχνιδιου. Το λεω αυτο με πληρη γνωση μιας και δημαρχος της Poker ξερω ακριβως ποιους omg καλουσανε ποιοι τους καλουσανε και σε πολης τις Ενωσης πηγεναν για ψωνια. Και μετα ψου-ψου-ψου και μου-μου-μου στο chat της κομμητιας...
Οι omg-Ενωση λεγετε οτι δεχτηκε προτροπη απο τις αλλες συμμαχιες για να συμμαχισουν. Νομιζω εδω ειμασταν οταν μελος των Σπαμε Πλακα ελεγε οτι "Εμεις δεν συμφωνισαμε σε τπτ, απλα το συζηταγαμε". Αν εχω λαθος διαψευτεμε. Θα προσπαθησω να βρω το post αν ειναι αναγη...
Για καποιους που τυχων πουν οτι οι omg-Ενωση δεν ειναι συμμαχιες να μας πουν γτ ζυταγε συγνωμες διοικιτηκο μελως των omg στους Ενωσητες οταν μια πολη μελος της omg εκανε επιθεση στο ΚΑΖΙΝΟ (μεγαλο οχυρο της Ενωσης). Και για αυτους που δεν θυμουντε (ή δεν ξερουν) να πω οτι την ιδια μερα ειχαν 2 αμυνες σε μικρα οχυρα...

Ετσι εχει η ιστορια, οπως τι βλεπω εγω και πολλοι αλλοι. Δεν ξερω μπορει να μην ειναι και εγκυρη η ιστορια αυτη, αλλα σιγουρα ειναι η δικη μου ιστορια, αυτη που ξερω εγω. Χωρεις το "ζησανε αυτοι καλα και εμεις καλυτερα", χωρεις φρου-φρου και αρωματα. Εμουν μεσα εκει τα ειδα. Ειμουν και εγω ενας απο αυτους. Απλα οταν βλεπεις το καραβι να πηγενει στα βραχια πηδας...
Το μοντελο "υπερ"-συμμαχια με στραταρχες και απολητους αρχοντες 3-4 ατομα που ελενχουν και κοινουν 1.000+ ατομα νομιζω φτανει στο τελος του. Ειδι χανετε "λαδια". Δλδ... καθε βδομαδα σας φευγουν ατομα ενεργα και προθημα, που τα αντικαθηστατε με μικρα και απιρα μελοι ή πολης με 5-6 ατομα τα οποια το μονο που θελουν ειναι να ειναι με τους πρωτους, ουτε κοιτανε το forum και τις αποφαση σας. Απλα ανοιγουν τα κυκλικα για να φενοντε ενεργοι και κανουν μια χαλαρη ζωη, παρεα με τους πρωτους... ετσι για να λενε...

φίλε μου δεν είπα οτι μόνο εγώ το έχω γράψει ούτε οτι εγώ έχω τις απόλυτες λύσεις. Αλλωστε το γράφω και στο πόστ μου οτι αυτα έχουν ειπωθεί και από άλλους. Μια προσπάθεια έκανα αν αυτό ενοχλεί ασ μην την λάβετε υπόψιν σας. Οσο για ταυπόλοιπα κάθε νόμισμα έχει 2 όψεις, μην βλέπουμε πάντα αυτήν που μας βολεύει. ισχύει και για μένα αυτό .

Οσο για τα Bold απλά μου αρέσει το έντονο χρώμα και αυτό ενώχλησε?....
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
Δεν είναι ακριβώς όπως τα λες Αλαμέντα, κατ'αρχήν χτυπήσατε ακόμα και δικά σας οχυρά(για να μείνουν στα χέρια σας όπως και να χει) και στις μάχες τρέχατε οι ίδιοι 10-15 παίκτες πάνω κάτω σ'όλο το χάρτη.
Δεν μ'αρέσουν οι πολλαπλές μάχες, οι μάχες οχυρών είναι ωραίες για την ομαδική προσπάθεια πάνω απ' όλα.Αλλά δεν κάθομαι να σκάω, σας παίρνω και 2οχυρά στη ζούλα,κάνω τις μονομαχίες μου, στήνω ενέδρες στην άμαξα και γενικά συνεχίζω να παίζω όπως εδώ και δύο χρόνια.
Το δυστύχημα είναι πως κι από τις δύο μεριές ξενερώνουν παιδιά που δεν έχουν την υπομονή μου ή την ίδια αναίσθητη οπτική μου γωνία.
 

DeletedUser2571

Guest
θα συμφωνησω με τον mimidenisi, εμεις οι υπολοιποι μια χαρα παιζουμε το παιχνιδακι μας...
ηρεμα, με λιγες δουλιτσες, λιγες μονομαχιουλες...
οπως το ειχαμε στον νου μας να κανουμε οταν ξεκινησε ο αριζονα.
η πολη μου μεγαλωνει απο δυσαρεστημενους πρωην παιχτες των μεγαλων συμμαχιων...
μια χαρα.
μας χτυπησαν λιγο οι εξετασεις και το στρατιωτικο, χανουμε προσωρινα τρεις καλους παιχτες... αλλα δεν αποθαρρυνομαστε.
ερχονται αλλοι.
ας μεινει ως εχει λοιπον... εγω δεν τρεχω απ' την μια ακρη του χαρτη στην αλλη για τα οχυρα, βαριεμαι.
αφου κι εσεις οι υπολοιποι συμφωνειτε, εμενα δεν μου πεφτει λογος.
απλως, δεν μπορω να καταλαβω τι ευχαριστιεστε στο γουεστ ετσι οπως παιζετε.
 

DeletedUser3788

Guest
Δεν είναι ακριβώς όπως τα λες Αλαμέντα, κατ'αρχήν χτυπήσατε ακόμα και δικά σας οχυρά(για να μείνουν στα χέρια σας όπως και να χει) και στις μάχες τρέχατε οι ίδιοι 10-15 παίκτες πάνω κάτω σ'όλο το χάρτη.
Δεν μ'αρέσουν οι πολλαπλές μάχες, οι μάχες οχυρών είναι ωραίες για την ομαδική προσπάθεια πάνω απ' όλα.Αλλά δεν κάθομαι να σκάω, σας παίρνω και 2οχυρά στη ζούλα,κάνω τις μονομαχίες μου, στήνω ενέδρες στην άμαξα και γενικά συνεχίζω να παίζω όπως εδώ και δύο χρόνια.
Το δυστύχημα είναι πως κι από τις δύο μεριές ξενερώνουν παιδιά που δεν έχουν την υπομονή μου ή την ίδια αναίσθητη οπτική μου γωνία.

Δεν έχω πει κάτι το αντίθετο σε αυτό...απλά από την στιγμή που έχασα οχυρό λόγω πολλαπλών έκανα και εγώ δυο μέρες πολλαπλές μάχες και το πήρα πίσω και κατέκτησα και επιπλέον οχυρά.
 

DeletedUser

Guest
και η ιστορια επαναλαμβανεται αλλα δεν θα μεινω σε αυτο μιας και το θεωρω ασκοπο πλεον.
θα εστιασω ομως στην προσπάθεια λυσης του προβληματος με τις πολλαπλες και με τις παρεες που τα διεκδικουν οποιες και αν ειναι αυτες.. :w
την λυση μπορει να την δωσει μονο το ιδιο το παιχνιδι κατα τη γνωμη μου και οχι οι παικτες.
για αλλη μια φορα οι ξενοι κοσμοι μας βαζουν τα γυαλια..
σε εναν ξενο κοσμο λοιπον που παιζω διαπιστωσα κατα τυχη το εξης..

παρατηρησα λοιπον οτι αν χρησιμοποιησεις για παραδειγμα ενα μπισκοτο ή μια τσαντα τοτε δεν μπορεις στο καπακι να χρησιμοποιησεις ξανα μια αλλη!
πρεπει να περασει ενα χρονικο διαστημα!
σκεφτειτε λοιπον αυτο να το εφαρμοζαν και στον αριζονα!
καποιοι που δια μαγειας γεμιζουν ζωη και τρεχουν απο την μια μαχη στην επομενη την τελευταια στιγμη δεν θα μπορουσαν πλεον να το κανουν και οι μαχες θα γινονταν πολυ πιο δικαια και απο πολλους παικτες (αναγκαστικά πλεον) και οχι απο 10 συγκεκριμενα ατομα!:w
δεν ειναι φοβερη λυση?
ή οταν για παραδειγμα καποιος μονομαχος ξαπλωσει καποιον πριν την μαχη αυτος δεν θα μπορει μεσα σε 5 λεπτα να επιστρεφει με φουλ ζωη και να παιρνει μερος κανονικα στην μαχη σαν να μην συνεβει η μονομαχια ποτέ..
δικαιο?δικαιοτατο κατα τη γνωμη μου!
ισως ο CoMa να το δει αν θα μπορουσε κατι τετοιο να εφαρμοστει,θα ηθελα πολυ να το δω σε εφαρμογη στον πολυταραχο και ετοιμοθανατο αριζονα..
 

DeletedUser

Guest
Ειναι απο το update της 1.31 :)

Το cooldown θα ειναι 10 λεπτα *
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
φοξακι μου ξερεις ποσες μαχες μπορουν να γινουν σε 10 ολοκληρα λεπτα??
τοτε θα φανει ο πραγματικος ενεργος κοσμος των συμμαχιων και οχι ο πλασματικος τελικα..
περιμενω με αγωνια το update εχοντας στο μανικι 2 ασσους πλεον..και την μειωση στα μπονους των χρυσων και το χρονικο cooldown των...ecstasy τσαντών :lf
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή