ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ;;;

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser3920
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser3920

Guest
O αριζόνα παραμένει απο τους πολυπληθέστερους κόσμους του ελληνικού west.Για πόσο ακόμα όμως;;

Είναι ενα ερώτημα που πρέπει να θέσετε στους εαυτούς σας ,οι υποφαινόμενοι ως αρχηγοί απο κάθε πλευρά, δηλαδή αν θέλετε να παίζετε μόνοι σας σε λίγο καιρό ή και να τα παρατήσετε και εσεις εξαιτίας του εγωισμού και της ηγεμονικής τάσης σας(δεν μιλάω για όλους,ξέρουν ποίοι είναι αυτοί στους οποίους αναφέρομαι). Και γράφω στο γενικό φόρουμ του παιχνιδιού γιατί in game με χλευάσατε και με κατηγορησατε οτι δήθεν το στέλνω και με αυτό θεωρώ πως είμαι καλύτερος κτλ κτλ.Παιδιαρίσματα και ψευτοεγωισμοί κοινως. Δείτε το σφαιρικά το θέμα ,το στέλνω επειδή εσείς δεν θέλετε ποτέ να δείξετε καμία μα καμία διαλλακτικότητα και υποχωρητικότητα! Όμως πάρτε το είδηση , οσο παραμένετε έτσι τόσο δεν θα κάνουμε τίποτα και θα οδηγούμε αυτό τον κόσμο προς την καταστροφή.Δεν θα ζητήσω να είμαι μέρος των συζητήσεων,δεν ειμαι αρχηγός και ποτε δεν επεδίωξα αρχηγίες ,ούτε και ήθελα να κυριαρχήσω σε κανένα..Είμαι κύριος του εαυτού μου και παίζω ενα παιχνίδι οπως και πολύς κόσμος που ηδη έχει αρχίσει να ξενερώνει και σύντομα θα το παρατήσει το ολο θέμα! Συνειδητοποιήστε και δείξτε για μια και μοναδική φορα διαλλακτικότητα! Καθήστε στο τραπέζι και συζητήστε! Οι λύσεις υπάρχουν και ειναι φανερές! Αν δεν τις βλέπετε τότε εχετε θαμπωθεί απο τον εγωισμό σας! Ηλίου φαινότερον...


Αυτα ειχα να πω!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
Καλα ρε vaggo εχεις δει ποσοι το εχουν παρατησει πριν μπουμε σε αυτη τη φαση με τον ανταρτοπολεμο εγω εχω μετρησει 10 ατομα με τα οποια ειχα επαφες μεσα στο παιχνιδι η στο skype φαντασου ποσοι θα σταματησουν τωρα που δεν γινονται μαχες...Ο αριζονα εχει ακομα 40-50 καθαρους οχυρομαχους οι οποιοι παιζουν ενεργα σε μαχες αυτοι βασιζονται σε μαχες για να βγαλουν την εμπειρια τους καθημερινα οσο συνεχιζεται αυτο το πραγμα εχουν 2 λυσεις η να γινουν μονομαχοι η να παρατησουν το αριζονα(ενα διλημμα που ταλανιζει και εμενα προσωπικα)...

Παρατηρειστε τις μαχες του αριζονα για να βγαλεις απο μαχες ενα αξιοπρεπες xp θες γυρω στους 300 σβολους την μερα και 5-6 τσαντες γιατρου...Γιατι δηλαδη να παιξει καποιος τον αριζονα ενω χρειαζονται ολα αυτα και να μην παιξει στον κ1 η στουν κ5 οπου υπαρχει 1 μαχη τη μερα η ακομα γιατι να μην ξεκινησουν εναν αγγλικο η γερμανικο κοσμο οπου γινονται τρομερες μαχες?

Κατα τη γνωμη μου αν συνεχισει αυτο στο αριζονα θα μεινουν μονο οσοι ενδιαφερονται για τα οχυρα και ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΩΡΑΙΕΣ ΜΑΧΕΣ και ισως μερικα ατομα που ενδιαφερονται για τις μονομαχιες
 

cord

Ex-The West Team
Βρισμομαστε ηδη σε συζητησεις με ολες τις χωρες οπου παιζεται το παιχνιδι μια και σε πολλες απο αυτες εχει παρατηρηθει το "φαινομενο" αυτο και πολυ συντομα θα υπαρξει αποφαση (πιθανον και μεσω της εκφρασης γνωμης των παιχτων) η οποια θα καθορισει εαν θα επιτρεπεται να γινονται μαχες με συμμετοχη 5-10 ατομων μονο, οι επονομαζομενες "fake", "στημενες" κ.τ.λ.

Εαν θελετε μπορειτε να το συζητησετε εδω αλλα με το παραμικρο σχολιο τυπου, "εσεις το αρχισατε", "εσεις το συνεχισατε", "εσεις το κανατε να κλαιει" κ.τ.λ., το θεμα θα κλειδωσει για αποφυγη εντασεων εκ νεου.

Επισης, επειδη χτες παρατηρηθηκε το φαινομενο να στελνουν καποιοι παιχτες στους "αντιπαλους" τους προσκληση/ακυρωση πολης επαναλαμβανονενα, με αποτελεσμα να μην μπορει να γινει σωστα η επικοινωνια τους μεσω οποιουδηποτε chat, θα ηθελα να πληροφορησω απαντες οτι μετα απο την σχετικη εκπληξη στελεχων της εταιρειας για το ποσο εφευρετικος μπορει να γινει ο ανθρωπινος νους, πηραμε την εγκριση ωστε αυτο να θεωρειται spam και να λαμβανει τις σχετικες ποινες. Δεν νομιζουμε οτι υπαρχει λογος το συμπεριλαβουμε στους κανονισμους (μια και το spam απαγορευεται ηδη) αλλα εαν χρειαστει να εξειδικευσουμε και αυτο, θα το κανουμε.
 
Τελευταία επεξεργασία:

DeletedUser

Guest
Αρχηγε κατι τη γνωμη μου ολοι φταμε που εχει φτασει σε αυτην την κατασταση ο αριζονα δεν εχει σημασια οποιος το αρχισε σημασια ειναι οτι με την ανοχη ολων μας η κατασταση εχει φτασει σε αυτο το σημειο του να εχουμε πανω απο 10 μαχες καθε μερα και να χρειαζεται να πληρωνουμε τα κερατα μας σε premium για να μπορουμε σαν συμμαχια να υπερασπιστουμε τα οχυρα μας!
 

DeletedUser3920

Guest
Ναί το θέμα είναι να ξεχάσουμε όσα ειπώθηκαν ή έχουν γίνει γενικότερα ως τώρα και μέσα απο τον διάλογο να καταλήξουμε σε μια κοινά αποδεκτή λύση ,με την οποια να συμφωνούν όλες οι πλευρές ,και που θα οριοθετήσει τις μάχες και θα τις μετατρέψει σε ποιοτικές οπου η κάθε πλευρα θα παλεύει πάνοπλη και θα έχουν ενδιαφέρον μέχρι τον 55ο γύρο! Αυτές ειναι οι σωστές μάχες οχυρών και γι'αυτές παίζουμε οι περισσότεροι! Σιγουρα κάποιοι θέλουν τον κλεφτοπόλεμο, το 80% των παικτών ομως δεν φταίει σε τίποτα...


Ώ γέγονε ,γέγονε...
 

cord

Ex-The West Team
Ναι, δεν εχει σημασια τι εχει γινει αλλα πως θα αντιμετωπιστει αυτο που εχει γινει ηδη. Οπως ειπα, παρομοιο θεμα εχουν και αλλες χωρες και σε πολυ μεγαλυτερο βαθμο.
Οπως βλεπετε ολοι οσοι παιζετε πολυ καιρο, το παιχνιδι εξελισεται συνεχως, παλιοτερα δεν υπηρχαν οχυρα και δεν υπηρχαν τετοιου ειδους "προβληματα".
Με την προσθηκη των οχυρων βγηκαν νεα πραγματα, τακτικες, αντιληψεις (για το παιχνιδι) κ.τ.λ.
Οτιδηποτε δυσαρεστει την πλειοψηφια των παιχτων και δεν μπορει να λυθει απο τους ιδιους τους παιχτες, τιθεται προς συζητηση στην InnoGames ωστε να βρεθει λυση.
Η δικη μας αναφορα των τεκτενομενων στον κοσμο Arizona προστεθηκε απλα στη λιστα με τις υπολοιπες, και οταν υπαρχουν παραπονα, λαμβανονται μετρα γιατι οι παιχτες ειναι αυτοι που παιζουν και η πλειοψηφεια αυτων μπορει να καθορισει και την εξελιξη του παιχνιδιου και τη διαμορφωση του.
Σε συντομο χρονικο διαστημα θα παρθουν οι όποιες αποφασεις και σε περιπτωση που κριθει πως οι μαχες αυτες θα θεωρουνται απαγορευμενες, θα ενσωματωθουν και στο παιχνιδι.
Λιγες ημερες υπομονη και θα δουμε τι τεξεται η επιουσα.
 

DeletedUser

Guest
το μονο που χρειαζεται ειναι να μην επιτρεπεται απο μια πολη να βαρεσει 2 ή περισσοτερα οχυρα την ημερα ή τουλαχιστον διαστημα 6 ωρων , και να αφαιρεθει το πρεμιουμ μετακινησης, ή να του δωθει ενα οριο πχ 5 φορες μαξ.
ολο αυτο το σκηνικο κατα την γνωμη μου δημιουργειται απο 5 ανεγκεφαλους απο τους οποιους θελουν να δειξουν σε ολους οτι εχουν ευρω να χαλασουν ωστε να καταφερουν αυτο που θελουν.
 

DeletedUser2571

Guest
1)αν θελεις η συμμαχια σου να κατακτησει ολα τα οχυρα του χαρτη, πρεπει να εισαι ετοιμος να αντιμετωπισεις ταυτοχρονη επιθεση σε ολα σου τα οχυρα και να τα προστατεψεις.

2)αν θες να κανεις λιγες και καλες μαχες, πρεπει να ''θυσιασεις'' καποια οχυρα, να μαζεψεις τους συμμαχους σου και να αντιμετωπισεις τους αντιπαλλους σου (αν υπαρχουν βεβαια, μιας και εμεις που πηγαινουμε κοντρα σε ενωση-OMG ισα ισα γεμιζουμε ταξι) σε μια μαχη για την οποια θα στειλεις κυκλικα, θα φτιαξεις σχεδιο μαχης και θα παιξεις στα ισα.

αν θες και τα δυο, δεν μπορεις να τα εχεις.
 

DeletedUser

Guest
Η απολυτη λυση με την οποια θα ειναι ευχαριστημενοι ολοι και θα αναδειξει τον πραγματικο ρολο των μαχων και των οχυρων:

Καθε πολη να μπορει να ειναι μελος,να κανεις επιθεση και να κατεχει μονο οχυρα της κομητειας της.
 

DeletedUser

Guest
Συμφωνα απολυτα με τον grilakos...Απλα νομιζω οτι η 2η επιλογη ειναι καλυτερη και κανει το παιχνιδι πιο ευχαριστω για ολους και προσελκυει καινουργιους παικτες!

Η ιδεα του γιωργου ειναι επισης πολυ καλη με αυτον τον τροπο θα ενισχυθει κατα τη γνωμη μου το ομαδικο πνευμα της συμμαχιας καθως και καθε πολη θα εχει περισσοτερες συμμετοχες στις μαχες αφου θα ειναι κοντα σε αυτην!
 

DeletedUser

Guest
Εμενα παντως αν μου λεγανε μολις αρχιζα το γουεστ οτι θα πας ή με τους ccp ή με τους dead man (ή μπλα μπλα) ή δεν προκειται να δεις οχυρο στην ζωη σου (οχι οτι υπηρχαν οταν αρχισα αλλα λεμε τωρα) δεν θα ξεκινουσα ποτε.
 

DeletedUser

Guest
Ναι ρε συ γιωργο αλλα πριν μπουν τα οχυρα στο παιχνιδι αλλα και για ενα αρκετα μεγαλο διαστημα αφοτου μπηκαν ο αποτερος στοχος του καθε παικτη ηταν οι μονομαχιες για τους περισσοτερους και τα drop απο τυμβωρυχο και αλλες δουλειες τυχες για μερικους...Οταν πρωτομπηκαν τα οχυρα καναμε η καθε πολη ενα οχυρο και καλουσαμε και αλλες 3 φιλικες πολεις να μας βοηθησουν να το χτισουμε και να το υπερασπιστουμε και ολα καλα και ωραια ομως μετα μπηκαν οι μεγαλες συμμαχιες στο παιχνιδι και ειδαμε ολοι μας οτι αν θελουμε να κρατησουμε τα οχυρα μας θα πρεπει να μπουμε σε μια απο αυτες και ετσι εφτασε ο κ1 να γινει ενας απο τους καλυτερους servers διεθνως,και παρουλου που περασε απο πολλα κυματα εφτιαξε γιατι ειχε εμπειρους παικτες που δεν ηθελαν να παρατησουν χαρακτηρες που τους ειχαν 1-2 χρονια...

Η κυρια διαφορα του κ1 με τον αριζονα ειναι οτι οι παικτες εδω δεν ειναι τοσο εμπειροι λιγοι ειμαστε οι παικτες οι οποιοι ζησαμε ολες τις αλλες που περασε το ελληνικο west απο την αρχη που δεν ξεραν οι περισσοτεροι σε ποσους ποντους τερματιζει η πολη ως τωρα που τρεχουν για reskill για να παρουμε τα χρυσα και να γινουμε οχυρομαχοι...Επισης οι περισσοτεροι παικτες που παιζουν στον αριζονα εχουν και αλλους 2-3 κοσμους να κοιταξουν οποτε αμα δουν οτι δεν τους κανει ο αριζονα το πολυ πολυ να πατησουν διακοπες η σβησιμο και να πανε να διαθεσουν το χρονο τους και το premium σε εναν αυτους τους αλλους κοσμους οπου παιζουν!
 

DeletedUser

Guest
Εγω κοιταω τον Αριζονα ως τον τελευταιο κοσμο που ειναι "προτεινομενος" για ολους τους νεους παιχτες.
Δεν τον συγκρινω με τον κοσμο 1,ο κοσμος 1 εχει περασει απο πολλες φασεις και πλεον βρισκεται σε μια οπου υπαρχει αλληλοσεβασμος μεταξυ των περισσοτερων παιχτων και οσοι παιζουν εκει ειναι καθαρα σκληροπυρηνικοι (2ωρα,οχι παραπανω ικανοτητες,δυσκολοτερα λεφτα,εμπειρια,κλπ).
Μπορει η ελληνικη κοινοτητα (οσο αφορα το φορουμ) να μην ειναι και η μεγαλυτερη σε ενεργα μελη,αλλα πιστευω οτι ο ελληνικος πρωτος κοσμος εχει κανει τεραστια βηματα προοδου σε ολους τους τομεις.

Τον Αριζονα δεν πρεπει να τον βλεπουμε ως τον πιο προσφατο ελληνικο κοσμο που μπηκαν ολοι οι παλιοι,αλλα σαν τον κοσμο που -θεωρητικα τουλαχιστον- δεχεται την μεγαλυτερη μεριδα νεων παιχτων οι οποιοι εχουν ονειρα,φιλοδοξιες και στοχους που δεν ειναι απαραιτητο να συμβαδισουν με την πορεια καποιας μεγαλης συμμαχιας. Αλλωστε ολες οι μεγαλες συμμαχιες αρχισαν απο 1-2 ανεξαρτητες πολεις που συμφωνοντας στην αρχη για ελευθερο πασο και παυση πυρος και στην συνεχεια ηρθαν και αλλες ανεξαρτητες πολεις,και αλλες,και αλλες.

Αυτο πιστευω ηταν και το λαθος μας (δεν βγαζω την ουρα μου απεξω) με ολους τους ελληνικους κοσμους, "μεταφεραμε" τις συμμαχιες του κοσμου 1 και στην συνεχεια επειδη ειχαμε "ξαναδει το εργο" το βαρεθηκαμε και τα παρατησαμε (φυσικα σε αυτο επαιξε καθοριστικο ρολο και η συντομη ζωη των νεων κοσμων μεχρι την εναρξη του επομενου).

Ο Αριζονα (και ο καθε καινουργιος κοσμος) δεν πρεπει να αντιμετωπιζεται ως ενας ακομα νεος κοσμος, αλλα ως Ο καινουργιος κοσμος.

Ετσι,βλεπουμε, οτι ο κοσμος 1 που -θεωρητικα ξανα- δεν θα επρεπε να εχει νεους παιχτες παρουσιζει μεγαλη αυξηση παιχτων σε σχεση με την "ηλικια" του.
 

DeletedUser4456

Guest
Εγω απορω γτ το θεμα μενει ανοιχτο για πολλοστη φορα, ενω ολοι μας ειμαστε λοιπον κατα των πολλαπλων μαχων και τα λεμε ολα ωραια και καλα ξανα και ξανα και ξανα (στα φορουμς μονο), τελικα μ ενα μαγικο τροπο ΔΕΝ τα τηρουνε μερικοι μερικοι, ονοματα δεν λεμε...

Εγω φυσικα ΔΕΝ μπορω να ΞΕΧΑΣΩ οσα εγιναν (και δικαιωμα μου), τουλαχιστον οσο ειναι νωπα ακομα και απανταω εδω επειδη προκληθηκε να απαντησουν οι "ηγετες" των συμμαχιων.

Το θεμα δεν ειναι καθολου προς συζητηση (αποψη μου), αφου ηδη ολοι γνωρισουμε οτι και φυσικα η πλειοψηφια των παιχτων του κ6 ΘΕΛΕΙ να παψουν οι 100 μαχες την μερα. Αν τωρα θελουν οι κοι διαχειριστες, μπορουν να επεμβουν (εγω εξαλλου δεν ειμαι πλεον οχυρομαχος) και φυσικα σαν λυση δινω την προταση του sasvarawolous ή αλλιως χασικλουκι Λουκ απο κ1. Ψηφοφοριες και υπογραφες εχουμε ηδη μαζεψει που λεμε και πλεον τα πολλα τα λογια εδω ειναι φτωχια, αν και μονο αν θελει καποιος να κανει κατι επιτελους.
Αρα, ασκοπες κουβεντες, δηλωνω σαφεστατα πως δεν ξανακανω πλεον ουτε εδω ουτε πουθενα, μετα την καταπατηση των τελευταιων συμφωνιων, γτ μ αρεσει να τηρουμε τον λογο μας και να σεβομαστε τους αντιπροσωπους μας... :grr
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser2571

Guest
αυτο το θεμα κατα την γνωμη μου ανοιχτηκε απ' τον βαγγο για να προσπαθησουν οι παιχτες του αριζονα να λυσουν καποια προβληματα και διαφορες που εχουν με κοσμιο τροπο, να πουν την γνωμη τους και να προτεινουν την αποψη τους για να γινει καλυτερο το παιχνιδι.
οποιος νομιζει πως ολα πανε καλα η πως δεν τον ενδιαφερει το θεμα, μπορει απλως να μην ποσταρει, δεν ειναι υποχρεωτικο...
 

DeletedUser4456

Guest
αυτο το θεμα κατα την γνωμη μου ανοιχτηκε απ' τον βαγγο για να προσπαθησουν οι παιχτες του αριζονα να λυσουν καποια προβληματα και διαφορες που εχουν με κοσμιο τροπο, να πουν την γνωμη τους και να προτεινουν την αποψη τους για να γινει καλυτερο το παιχνιδι.
οποιος νομιζει πως ολα πανε καλα η πως δεν τον ενδιαφερει το θεμα, μπορει απλως να μην ποσταρει, δεν ειναι υποχρεωτικο...

Εγω νομιζα οτι το ανοιξε επειδη:

α) εχει μπουχτισει ΚΑΙ αυτος με τις πολλαπλες μαχες και οχι γτ εχει διαμαχες με καποιον και

β) ζητησε να ακουσει την γνωμη των ηγεσιων (σα να μην εφτανε ingame οπως λεει...)

Οποτε απαντησα, εδωσα και μια λυση περι πρωταθληματος οχυρων, και απηλθα. Συνεχιστε χωρις να σας ενοχλω, αν θελει καποιος υπευθυνος την αποψη μου στο θεμα αλλα και την γενικοτερη αποψη των ενεργων παιχτων της συμμαχιας μου, ευχαριστως να του απαντησω σε οποιο μνμ επιθυμει, και με αριθμους.

Αυτα απο μενα.
 

DeletedUser

Guest
Οσο για τον Αριζονα ενω δεν εχω καταλαβει το θεμα τι ακριβως εννοει ,εγω πιστευω οτι μονο η διαχειρηση θα μπορει να το σταματησει κανεις αλλος.

Η διαχειρηση δεν μπορει να κανει κατι για τις μαχες οχι μονο του αριζονα αλλα καθε κοσμου. Ο σκοπος της ομαδας ειναι η τηρηση των κανονισμων του παιχνιδιου κ να επιβληθουν ποινες στους παραβατες. Απο εκει κ περα η ομαδα δεν επεμβαινει στην παιχνιδι κ στο τροπο παιξιματος που επιλεγουν οι παιχτες - συμμαχιες αρκει αυτος να μην παραβαινει καποιο κανονα.
 

DeletedUser

Guest
Εγω το εκλαμβανω σαν μια κραυγη αγωνιας-επαγρυπνησης απο εναν παικτη ο οποιος εχει καταλαβει το ανουσιο των ολων οσων γινονται στον κοσμο αριζονα και χρησιμοποιει το γενικο φορουμ γιατι δε θελει να ερημωσει ο αριζονα
 

DeletedUser3920

Guest
Το θέμα αυτο ανοίχτηκε προκειμμένου να βρούμε κάποια κοινώς αποδεκτή λύση στο πρόβλημα των πολλαπλών μαχών στον αριζόνα. Ουδείς αλάνθαστος σε όλο αυτο.Δεν θα κάτσω να αναφέρω τα φάουλ του καθενος ηγέτικου στελέχους ή μη.Εξάλλου σε μια τέτοια κατάσταση φταιει ολόκληρο το οικοδόμημα και όχι μονο η στέγη ή η βάση. Το θέμα ειναι να ξεχάσουμε όσα έγιναν και να περάσουμε σε μια νέα υγιής σελίδα στον νεο κόσμο(συμφωνώ με παλούκι).Σίγουρα όλοι βγήκαμε αποδυναμωμένοι και ψυχικά αλλα και με αντικειμενικά ερείσματα (οχυρά κτλ), και γι'αυτο ευθυνόμαστε ολοι ενας προς ενα.Η αναζήτηση και η επίρειψη ευθυνών δεν είναι της παρούσης.Το θέμα είναι να βρούμε ΛΥΣΕΙΣ. Αν ακούω οτι δεν ξεπερνιούνται οι οποιες διαφορές ,είναι νωπα ακομη ολα αυτα κτλ κτλ κλασσικά και εικονογραφημένα αν μη τι αλλο δεν κάνουμε τιποτα.
 

DeletedUser2571

Guest
το θεμα ανοιξε για να δουμε οι παιχτες του αριζονα τι θα κανουμε για να μην αποθαρρυνονται ολοι και το παρατησουν λογω της ασυνεννοησιας των συμμαχιων που δεν μπορουν να βαλουν καποια ταξη στο παιχνιδι.
δεν ειναι μονο οι απειρες μαχες no mercy.
ειναι γενικως η συμπεριφορα των μεγαλων συμμαχιων απεναντι στους υπολοιπους.
οσο δειχνουν αυτη την υπεροψια, θα εχουν αυτου του ειδους την αντιδραση.
φυσικο ειναι, να κατακτησετε ολα τα οχυρα του αριζονα, θα εισαστε ομως αναγκασμενοι να τρεχετε με σβωλους απ' την μια ακρη του χαρτη στην αλλη να τα υπερασπιστειτε.

ειδα και χτες τι εγινε... πηρατε σβαρνα ολα τα μεγαλα οχυρα, με 10 παιχτες, οι ιδιοι στις περισσοτερες μαχες, για να τα κατακτησετε απο πολεις 5 η 10 μελων.
συγχαρητηρια για τις ενδοξες νικες σας, αλλα δεν ειναι ετσι το παιχνιδι.
θα ερχομουν και σημερα σε καμια απο τις μαχες σας, δεν θελω ομως να φαω Χ απο τους στρατηγους (συμφωνα με την συμφωνια σας) οποτε θα απεχω.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή