ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ;;;

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser3920
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser3788

Guest
Εγώ νομίζω πως το θέμα άνοιξε τώρα ξαφνικά πάλι επειδή τα σχέδια κάποιων φαλήρισαν και προσπαθούν να βρουν τρόπο να διασώσουν ότι τους έχει απομείνει...κάποιοι υπολογίζατε χωρίς τον ξενοδόχο.

Δεν θα εμπλακώ παραιτέρω στην συζήτηση επειδή δεν θέλω να κλειδωθεί το θέμα αφού θέλω να ακούσω τις απόψεις των 10-15 ατόμων που γνωρίζουν ακριβώς τα όσα έχουν συμβεί και όχι άτομα που μπαίνουν 10 λεπτά την ημέρα και έχουν πάει σε 10 μάχες συνολικά να μου κάνουν αναλύσεις γνωρίζοντας τα μισά και εθελοτυφλώντας υπέρ κάποιων.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
η μονη λυση ειναι το πρωταθλημα οχυρων κατα την ταπεινη μου γνωμη
 

DeletedUser3920

Guest
Δεν θα απαντησω προσωπικα σε κανενα ξανα..το εχω υποσχεθει στον εαυτο μου...Θα το τηρησω.Απλα θα πω οτι το παιχνιδι ειναι για να διασκεδαζουμε και να περναμε καλα, οχι για να κυνηγαμε πρωτιες. Οποιος κανει το δευτερο υποθετω θα εχει τους λογους του. Απλα εχω να απαντησω οτι το θεμα ειναι ανοιχτο γι αυτους που τους αρεσει το παιχνιδι, και οχι η πρωτια στην καταταξη.
 

DeletedUser

Guest
Πιστευω οτι ολοι εχουμε φτασει στο αμην (αλλος περισσοτερο αλλος λιγοτερο).
Αν το δει κανεις απο μια αντικειμενικη σκοπια, οι πολλαπλες μαχες μονο καταστρεφουν το παιχνιδι. Ολοι ας κατηγορησουμε τον λακορα και τον καθε λακορα (εσενα πηρε η μπαλα λακ,σορρυ) που τις κανει για να παρει τσαντες γιατρου...ομως οι πολλαπλες μαχες αρχισαν να γινονται συνηθεια πριν ακομα μπουν ως ανταμοιβες οι τσαντες,τα σεντουκια και οι θηκες...(οι παλιοι ξερουν)
Ειναι μια αντιδραση σε μια δραση...
Ετσι, την ωρα που ψαχνουμε να βρουμε μια λυση σε αυτο το εκφυλιστικο φαινομενο, καλο θα ηταν να ψαξουμε να βρουμε και τα αιτια που το παρακινησαν και το διογκωσαν...
 

DeletedUser

Guest
Δεν νομιζω οτι με το να ριχνουμε τις ευθυνες σε καποιον θα φτιαξει η κατασταση αλλα θα χειροτερεψει...Κατα τη γνωμη μου πρεπει ολοι να αποδεχτουμε οτι εχουμε ευθυνες σε αυτην την κατασταση γιατι δεν φταιει μονο ο λακορας που αρχισε τις μαχες για τσαντες αλλα και ολοι εμεις σαν συμμαχιες που συνεχισαμε τις πολλαπλες μαχες και τον ανταρτοπολεμο!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
αντε φτιαξτε τα ρε παιδια,φτιαξτε τα να παιξουμε επιτελους
 

DeletedUser4509

Guest
Hi και απο εμενα.

Πρωτα μια παρενθεση την οποια ομως δεν θα ηθελα να σχολιαστει.
(Διαβασα τις πρωτες σελιδες με πολυ ευχαριστηση και με καλο ματι (οπως ολοι μας πιστευω) και ξαφνηκα... το θεμα στραβωσε... παλι :sad. Το "γτ αυτος και γτ οχι και εγω" το εχω βαρεθει και εγω και ολοι μας εδω μεσα πιστευω, ας τα αφησουμε λιγο στην ακρη ολα αυτα και αν ειναι δυνατον οι διαχειριστες του forum ας προστατεψουν τι συζητηση. Δε γινετε καθε φορα να καταληγη η συζητηση στα ιδια και τα ιδια και να κλειδωνοντε θεματα με υγειης ομιλιες... κατι ή καποιοι φταινε...)


Στο κυριος θεμα τωρα.

Λυσης πιστευω υπαρχουν. Μιλαω για χειροποιαστες λυσης που πιστεβω ειναι υλοποιησημες. Θελω πρωτα να μαθετε οτι εδω και μερες ειμαι in-game με το μερος των λεγομενων "Τακηδων" αλλα αυτο δεν με εμποδισει οπως παντα να σκεφτομαι το καλο ολων.

1) Να ανεβουν ακρετα τα $ που χρειαζεται μια πολη για να κανει επιθεση σε οχυρο.
2) Το ιδιο οχυρο να μπορει να δεχεται επιθεση μετα απο 48 ωρες (αντι για 24 ωρες)

Πιστευω μονο τα παραπανω ειναι πραγματα που μπορουν να γινουν, ολα τα αλλα που εχουν ακουστει γνωμη μου ειναι οτι θελουν, in-game συναινοιση (πραγμα που ΔΕΝ γινετε και το ξερουμε), συνεχεις παρακολουθηση του server απο τους admins, θεσπηση αδιευκρηνιστων κανονων (βλεπε αγορα) οπου δεν θα ξερουμε τι ειναι νομιμο και τι παρανομο... Εξαλου πιστευω οτι θα υπαρχει χειροτερη γκηνια μετα αν πχ χαρακτησηστει μια μαχη 5vs5 ως στημενει και banαρηστουν ατομα...

Το αν μια πολη εχει τα λεφτα και κανει πολλαπλες θελοντας να υπερασπηστει το μονοκρηβο οχυρο της ή να τσιμπισει καποιο, νομιζω δεν ειναι κακο... Λεφτα εχει κανει οτι θελει και οτι της επιτρεπουν οι κανονες...
Το να παει μια πολη που ειναι κατω γωνια και να χτυσει το οχυρο διπλα στην πολη Φαντασμα παλι δικαιομα της ειναι... Εχει τα λεφτα και τους ποντους και το χτιζει... Το 70% του server ειναι σε 5 κομμιτιες θα πρεπει να διεκδικουν μονο αυτα που ειναι στη γειτονια τους?


Να πω επισεις κατι που δεν ειχα προλαβει να γραψω σε αλλα post γτ κλειδωθηκαν... ενα μπραβο στον GRILAKO. Πραγματηκα το παιδι εχει κατι να μας πει και δεν των ακουμε. Εχει πει τοσα σωστα πραγματα που αν δεν εισαι κολημενος καθως τα διαβαζεις θα κουνας το κεφαλι σου σιγκαταβατηκα. Και ο Evender παντα διαθεσημος και σε ηρεμους τονους να ακουσει πραγματα (ασχετα αν δεν συμφωνουμε :D)
(επιδει ο γραπτος λογος παρεξηγητε ΔΕΝ τα λεω ηρονικα αυτα)
Τελος να πω στον φιλο vaggos17 οτι ΚΑΛΑ εκανε και ανοιξε το post και ΚΑΛΑ κανει και σκεφτεται και ΚΑΛΑ κανει και μιλαει ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ. Ουτε χρειαζεται να γινεις κατι για να πεις κατι που σε προβληματηζει και το βλεπεις να περνα απο μπροστα σου.
 

DeletedUser735

Guest
Η απολυτη λυση με την οποια θα ειναι ευχαριστημενοι ολοι και θα αναδειξει τον πραγματικο ρολο των μαχων και των οχυρων:

Καθε πολη να μπορει να ειναι μελος,να κανεις επιθεση και να κατεχει μονο οχυρα της κομητειας της.

Συμφωνω απολυτα με το παραπανω και πιστευω οτι αυτη ειναι η μεση λυση γιατι
1)ολοι οι παικτες θα μπορουν να παρουν μερος στις μαχες.
2)οι παικτες δεν μαζευονται στην μια γωνια του χαρτη
3)ευννοειται η αναππτυξη των μικρων συμμαχιων
4)οι συμμαχιες πλεον θα ειναι οπως παλια(μικρες,ευελικτες) και θα εχουν να ανησυχουν για μαξιμουμ 3 οχυρα
 

DeletedUser

Guest
Συμφωνω απολυτα με το παραπανω και πιστευω οτι αυτη ειναι η μεση λυση γιατι
1)ολοι οι παικτες θα μπορουν να παρουν μερος στις μαχες.
2)οι παικτες δεν μαζευονται στην μια γωνια του χαρτη
3)ευννοειται η αναππτυξη των μικρων συμμαχιων
4)οι συμμαχιες πλεον θα ειναι οπως παλια(μικρες,ευελικτες) και θα εχουν να ανησυχουν για μαξιμουμ 3 οχυρα

Και θα "ησυχασουν" ολοι απο τις πολλαπλες επιθεσεις...
 

DeletedUser

Guest
Μια διευκρινηση στην προταση σου γιωργο αν εγω ειναι σε μια αλφα κομητεια και γινεται μαχη σε μια βητα κομητεια θα μπορω να περνω μερος σε αυτην τη μαχη ετσι?
 

DeletedUser

Guest
Προφανως και θα γινεται,απλα οι "εμπλεκομενες" πολεις θα πρεπει να ειναι απο την συγκεκριμενη κομητεια.
Ετσι,αν μια μεγαλη υπερσυμμαχια θελει να εχει πολλα οχυρα στην κατοχη της, θα αναγκαστει να εχει πολεις σε διαφορετικες κομητειες,ομως οι ποντοι θα μετρανε για τις πολεις ξεχωριστα.Ετσι, δεν θα βλεπουμε πια μοναδικες πολεις με 100+ χιλιαδες ποντους οχυρων.Ενα ακομα πλεονεκτημα (που βλεπω) ειναι οτι θα ξαναερθουν στο προσκηνιο οι ποντοι μονομαχιας για τις πολεις.
 

DeletedUser

Guest
Συμφωνω τοτε ειναι μια πολη καλη προταση γιατι δεν το βαζεις το subsforoum που μιλαει για τις ιδεες νομιζω οτι πολλοι θα συμφωνησουν!
 

DeletedUser4509

Guest
-1

Ποιος εχει την εντηπωση οτι καποια απο τις υπερσυμμαχιες θα συμφωνουσε με το παραπανω? Κοιταχτε λιγο τον χαρτι τους... ειναι παντου!

Εξαλου ξαναλεω δεν γινεται να μπει φραγη σε κατι τετιο. Δλδ οποιος θελει οχυρο θα πρεπει να πισει 20-30 ατομα απο την πολη του να μετακομισουν σε αλλη κομμητια στο θεο διπλα για να εχουν ενα οχυρο στην κοτοχη τους???

Δειτε λιγο το πρακτηκο μερος εξηγιστε μας πως θα λειτουργησει... Δλδ στις 4 αριστερες κομμητιες (Oh my gad - Vamos arizona - Arizona&friends - GnR land) τι προτηνετε...
Να φυγουν οι μισες πολης για να εχουν οχυρο?
Να εχουν δικαιομα να παρουν μονο οχυρο της κομμητιας τους? (?)
Να κανουνε μαχες στην ενδο-κομμητια συνεχεια με τους ιδιους και τους ιδιους?
Λες "θα αναγκαστει να εχει πολεις σε διαφορετικες κομητειες". Γινετε και τωρα αυτο που λες. Με μια διαφορα. Τα οχυρα ειναι πρωτα στην κατοχη των μητρηκων πολεων με suport τις μικροτερες πολης.
Η το ακομα καλητερο! Θα "δωρισουν" οι συμμαχιες τα περισεβουμενα οχυρα που κατεχουν σε αλλες κομμητιες σε αλλες πολης εστω, και αν ειναι στην ιδια συμμαχια!? (χαχαχαχαχα:lf) ΟΚ παιδες παιζουμε στον Ελληνικο Arizona εεε :D
 

DeletedUser

Guest
Επειδη εγινε αναφορα στον Κ1 μαλλον πρεπει να διευκρινιστει οτι εκει δεν απαιτηθηκε καμια "εξωθεν" παρεμβαση. Το να γινεται μια ΚΑΛΗ μαχη την ημερα αποτελει συμφωνια των παικτων. Οι οποιοι ειναι και οι μοναδικοι υπευθυνοι για την τηρηση της. Ειναι συμφωνια των 2 μεγαλων συμμαχιων του κοσμου αυτου.
Δεν αποτελει δεσμευση για οποιονδηποτε αλλο παικτη. Ο οποιοσδηποτε βρισκεται εκτος των 2 αυτων συμμαχιων μπορει να κανει οτι θελει.
Κατα καιρους αλλωστε εχουν προσπαθησει αρκετοι (εκτος αυτων των 2 συμμαχιων) να παρουν οχυρα. Καποιοι μαλιστα το πετυχαν προσωρινα.
Και λοιπον? Θα τα κρατησουν για 2-3 μερες και θα τα χασουν ξανα. Απλα γιατι δεν εχουν τον απαιτουμενο κοσμο για να τα στηριξουν.

Η αποψη μου λοιπον ειναι οτι αν θες να φτιαξεις μια δυνατη συμμαχια δεν ξεκινας αναζητωντας ή κατακτωντας οχυρα. Ξεκινας αναζητωντας ΚΟΣΜΟ!!!
Αργα ή γρηγορα νομιζω θα γινει αντιληπτο και στους παικτες του Αριζονα αυτο.
Και θα επιχειρησουν οι πολλες μικρες συμμαχιας να ενωθουν φτιαχνοντας μεγαλυτερες. Διοτι, οτι κι αν λετε, αυτες οι (μη) μαχες δεν εξυπηρετουν τελικα κανεναν σκοπο.
Κυριολεκτω στο "μη μαχες". Γινονται αρκετες που δεν παει κανενας ουτε επιθεση ουτε αμυνα. 0-0. Σημειωσατε Χ !!!!

Δεν νομιζω οτι χρειαζεται κανενας να παρεμβει (εκτος αν παραβιαζονται καποιοι κανονες του παιχνιδιου ασφαλως). Η κατασταση θα αυτοδιορθωθει.
 

DeletedUser4509

Guest
Nivas δεν ξερω αν παιζεις στον Arizona αλλα τα πραγραμα ειναι λιγο διαφορετικα. Δεν θελω να μπω σε περετερο επεξηγισης γτ θα αρχισουν οι αντιπαραθεσης και θα κυλισουμε (παλι) και δεν λεει...

Απλα να πω κατι που παρελιψα πριν. Η δραση φερνει αντιδραση.
Οι πολλαπλες γινοντε για διαφορους λογους.:w
 

DeletedUser

Guest
Και στον Κ1 διαφορετικα ηταν οταν ξεκινησε.
Αυτο που υπαρχει τωρα ειναι η καταληξη. Περασαν πολλα σταδια για να φτασουμε ως εδω.
Ετσι θα γινει και στον Αριζονα νομιζω.
 

cord

Ex-The West Team
Αυτα που λεει ο Nivas ειναι σωστα και εγω συμφωνω. Η μονη παρατηρηση/διαφορα ειναι οτι στον Arizona λογω του μισου χρονου που ισχυει για δουλειες και οτι αλλο, οι παιχτες δεν ηταν δυνατον να εχουν την εμπειρια και τα "βιωματα" που ειχαν οι παιχτες στον κοσμο 1, ο οποιος ας μην ξεχναμε οτι εχει περισσοτερο απο τον διπλο χρονο "ζωης" απο οτι ο Arizona. Για αυτο τον λογο πολλοι παιχτες σε αρκετες χωρες οπου παιζεται το παιχνιδι εχουν δυσαρεστηθει απο μια τετοια κατασταση μια και οι παιχτες θελουν να παιξουν μια ωραια μαχη οχυρου και να την ευχαριστηθουν ασχετα με το αν θα ειναι στην πλευρα των νικητων ή των ηττημενων.
Ενα ενδιαφερον στοιχειο ειναι επισης οτι και σε αλλες χωρες κοσμοι τυπου Arizona (πιο καινουργιοι, με τον μισο χρονο κ.τ.λ.) ειναι αυτοι που εχουν αυτο το θεμα.
Οι πιο παλιοι κοσμοι δεν εχουν τετοια προβληματα γιατι και εκει οπως και εδω ο κοσμος 1 π.χ. εχει βρει τη λυση μετα απο αρκετο χρονο και εμπειρια.

Το ιδεατο για τον Arrizona (κατα τη γνωμη μου) θα ηταν να υπαρχουν 3-4 ή και περισσοτερες μεγαλες συμμαχιες (απο αποψη αριθμου μελων) και να εχουν θεσπιστει εσωτερικοι κανονες μεταξυ τους οτι καμια δεν θα παρεμβαινει σε μαχη μεταξυ 2 αλλων Συμμαχιων. Ετσι θα γινονται και πολυ καλες μαχες και θα υπαρχει και το M.A.D. (mutual assured destruction) του "Ψυχρου Πολεμου" οπου η καθε Συμμαχια θα φοβαται να σπασει τη συμφωνια με τον κινδυνο να της επιτεθουν ολες οι υπολοιπες. Αυτη θα ειναι μια καλη βαση και αργοτερα επειτα απο διαβουλευσεις μπορουν ειτε να γινουν περισσοτερες ειτε λιγοτερες, αναλογα τις αναγκες και τον αριθμο των παιχτων βεβαια.
Ειναι δυσκολο να γινει κατι τετοιο, το ξερω, αλλα μεσα απο τετοιες καταστασεις μπορει να παρει αλλο ενδιαφερον το παιχνιδι και να αναδειχτουν μεγαλοι παιχτες, ηγετες, δολοπλοκοι, ιντριγκαδοροι κ.τ.λ. Το παιχνιδι εχει μεγαλες δυνατοτητες και μπορει να παει σε αλλο επιπεδο, αλλα μονο οι παιχτες ειναι αυτοι που μπορουν να κανουν κατι τετοιο!
Στο χερι των παιχτων ειναι ολα, και εχουν ολα τα απαραιτητα εργαλεια, οπως τα in-game φορουμ τα οποια ειναι και για αυτη τη δουλεια και ολο και εμπλουτιζονται με νεα πραγματα και αυτα σε καθε νεα εκδοση.

Eπισης, μεταξυ σοβαρου και αστειου, οσοι νεοι παιχτες θα ερχονται, θα τους καλωσοριζουν οι Συμμαχιες οπως στα Πανεπιστημια στο εξωτερικο οπου τους πλησιαζουν και τους δελεαζουν με ενα σωρο πραγματα (εντος κανονισμων παντα) ωστε να πανε με το μερος τους. Η ενα ακομη πιο sci-fi παραδειγμα για οσους βλεπουν Supernatural, "....it's all about the souls Castiel..." :dd

Τελειωνοντας, γιατι κουραστηκα να γραφω κιολας :p, σε λιγες μερες οπου ολοι θα εχουν τη δυνατοτητα να φτιαχνουν βοτανα/φιλτρα/προϊοντα δυναμης, υγειας, ικανοτητων, ιδιοτητων, αναβαθμισεις οπλων, αυξηση κινητρων και πολλα μα πολλα αλλα, θα πρεπει καθε συμμαχια να εχει τους Μαγειρες, Οπλοποιους, Κομπογιανιτες της για να προμηθευουν τον "στρατο" με ολα αυτα και ακομη περισσοτερα.
Η σωστη οργανωση ειναι το παν! :cool:
 

DeletedUser

Guest
καλησπερα απο μενα!!!διαβασα και ακουσα πολλα!!!την λυση θα την βρουμε εμεισ...η εταιρια μεσα απο αυτη την βλακεια με τισ μαχεσ μονο δυσαρεστημενη δεν μπορει να ναι αφου μεσα σε μια μερα οταν ο κα8ενασ "πεταει" απο τον νοτο στον βορα με ενα κλικ απλα δινοντασ 10ευρα ετσι σαν χαπακια....λυσεισ πολλεσ αλλα σκεφτητε συμφερει την εταιρια να σταματησει την ανοησια σασ αυτη????οχι αρα ετσι θα μεινουν ολα!!!αν τα χετε και τα δινετε απλα για να δειξετε ποιοσ ειναι ο πιο μαγκασ οκ δωστε και σε μενα ρε παιδεσ να τα κανω κατι αλλο...δεν μιλαω μεσω συμμαχιων απλα ως παιχτησ!!το να εχει καθε πολη 3 οχυρα η να μν κανει πανω απο 3 επιθεσεισ η να αυξηθει το κοστοσ επιθεση ολα εξυπνα αλλα τα κεφαλια του west δεν θα το θελουν γτ βρηκαν τα θυματα που τα σκανε και γελανε μαζι σασ....αυτα οποιοσ θελει να βρει λυση θα με βρει στο game
 

DeletedUser

Guest
Αυτα που λεει ο Nivas ειναι σωστα και εγω συμφωνω. Η μονη παρατηρηση/διαφορα ειναι οτι στον Arizona λογω του μισου χρονου που ισχυει για δουλειες και οτι αλλο, οι παιχτες δεν ηταν δυνατον να εχουν την εμπειρια και τα "βιωματα" που ειχαν οι παιχτες στον κοσμο 1, ο οποιος ας μην ξεχναμε οτι εχει περισσοτερο απο τον διπλο χρονο "ζωης" απο οτι ο Arizona. Για αυτο τον λογο πολλοι παιχτες σε αρκετες χωρες οπου παιζεται το παιχνιδι εχουν δυσαρεστηθει απο μια τετοια κατασταση μια και οι παιχτες θελουν να παιξουν μια ωραια μαχη οχυρου και να την ευχαριστηθουν ασχετα με το αν θα ειναι στην πλευρα των νικητων ή των ηττημενων.
Ενα ενδιαφερον στοιχειο ειναι επισης οτι και σε αλλες χωρες κοσμοι τυπου Arizona (πιο καινουργιοι, με τον μισο χρονο κ.τ.λ.) ειναι αυτοι που εχουν αυτο το θεμα.
Οι πιο παλιοι κοσμοι δεν εχουν τετοια προβληματα γιατι και εκει οπως και εδω ο κοσμος 1 π.χ. εχει βρει τη λυση μετα απο αρκετο χρονο και εμπειρια.

Το ιδεατο για τον Arrizona (κατα τη γνωμη μου) θα ηταν να υπαρχουν 3-4 ή και περισσοτερες μεγαλες συμμαχιες (απο αποψη αριθμου μελων) και να εχουν θεσπιστει εσωτερικοι κανονες μεταξυ τους οτι καμια δεν θα παρεμβαινει σε μαχη μεταξυ 2 αλλων Συμμαχιων. Ετσι θα γινονται και πολυ καλες μαχες και θα υπαρχει και το M.A.D. (mutual assured destruction) του "Ψυχρου Πολεμου" οπου η καθε Συμμαχια θα φοβαται να σπασει τη συμφωνια με τον κινδυνο να της επιτεθουν ολες οι υπολοιπες. Αυτη θα ειναι μια καλη βαση και αργοτερα επειτα απο διαβουλευσεις μπορουν ειτε να γινουν περισσοτερες ειτε λιγοτερες, αναλογα τις αναγκες και τον αριθμο των παιχτων βεβαια.
Ειναι δυσκολο να γινει κατι τετοιο, το ξερω, αλλα μεσα απο τετοιες καταστασεις μπορει να παρει αλλο ενδιαφερον το παιχνιδι και να αναδειχτουν μεγαλοι παιχτες, ηγετες, δολοπλοκοι, ιντριγκαδοροι κ.τ.λ. Το παιχνιδι εχει μεγαλες δυνατοτητες και μπορει να παει σε αλλο επιπεδο, αλλα μονο οι παιχτες ειναι αυτοι που μπορουν να κανουν κατι τετοιο!
Στο χερι των παιχτων ειναι ολα, και εχουν ολα τα απαραιτητα εργαλεια, οπως τα in-game φορουμ τα οποια ειναι και για αυτη τη δουλεια και ολο και εμπλουτιζονται με νεα πραγματα και αυτα σε καθε νεα εκδοση.

Eπισης, μεταξυ σοβαρου και αστειου, οσοι νεοι παιχτες θα ερχονται, θα τους καλωσοριζουν οι Συμμαχιες οπως στα Πανεπιστημια στο εξωτερικο οπου τους πλησιαζουν και τους δελεαζουν με ενα σωρο πραγματα (εντος κανονισμων παντα) ωστε να πανε με το μερος τους. Η ενα ακομη πιο sci-fi παραδειγμα για οσους βλεπουν Supernatural, "....it's all about the souls Castiel..." :dd

Τελειωνοντας, γιατι κουραστηκα να γραφω κιολας :p, σε λιγες μερες οπου ολοι θα εχουν τη δυνατοτητα να φτιαχνουν βοτανα/φιλτρα/προϊοντα δυναμης, υγειας, ικανοτητων, ιδιοτητων, αναβαθμισεις οπλων, αυξηση κινητρων και πολλα μα πολλα αλλα, θα πρεπει καθε συμμαχια να εχει τους Μαγειρες, Οπλοποιους, Κομπογιανιτες της για να προμηθευουν τον "στρατο" με ολα αυτα και ακομη περισσοτερα.
Η σωστη οργανωση ειναι το παν! :cool:

Συμφωνω με τα περισσοτερα απο οσα ειπες cord!Και οπως λεει και ο Death:"Human soul are more valuable than you can imagine!"...Και κατι τελευταιο εχουμε νεα για το ποτε θα μπει η νεα εκδοση?

καλησπερα απο μενα!!!διαβασα και ακουσα πολλα!!!την λυση θα την βρουμε εμεισ...η εταιρια μεσα απο αυτη την βλακεια με τισ μαχεσ μονο δυσαρεστημενη δεν μπορει να ναι αφου μεσα σε μια μερα οταν ο κα8ενασ "πεταει" απο τον νοτο στον βορα με ενα κλικ απλα δινοντασ 10ευρα ετσι σαν χαπακια....λυσεισ πολλεσ αλλα σκεφτητε συμφερει την εταιρια να σταματησει την ανοησια σασ αυτη????οχι αρα ετσι θα μεινουν ολα!!!αν τα χετε και τα δινετε απλα για να δειξετε ποιοσ ειναι ο πιο μαγκασ οκ δωστε και σε μενα ρε παιδεσ να τα κανω κατι αλλο...δεν μιλαω μεσω συμμαχιων απλα ως παιχτησ!!το να εχει καθε πολη 3 οχυρα η να μν κανει πανω απο 3 επιθεσεισ η να αυξηθει το κοστοσ επιθεση ολα εξυπνα αλλα τα κεφαλια του west δεν θα το θελουν γτ βρηκαν τα θυματα που τα σκανε και γελανε μαζι σασ....αυτα οποιοσ θελει να βρει λυση θα με βρει στο game

Νατσο εχεις μεγαλο δικιο στο γεγονος οτι η εταιρια κερδιζει πολλα χρηματα απο μερικους αλλα δεν πρεπει να σκεφτεται μονο αυτους αλλα και τους αλλους που παιζουν το παιχνιδι!
 

DeletedUser

Guest
Η εταιρια οταν ολοκληρωσε ολα οσα θα μπορουσε καποιος παικτης να κανει ατομικα, αποφασισε να εισαγει στο παιχνιδι και τις μαχες οχυρων. Ως ενα στοιχειο που αποτελει ΟΜΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.
Παρ'ολα αυτα υπαρχουν πολλοι παικτες που επιχειρουν να ενταξουν και τα οχυρα μεσα σε εκεινα που ατομικα μπορει να κανει καποιος (οπως κανω μονομαχιες, οπως κανω εργασιες, ε ας παρω και ενα οχυρο).

Το προβλημα λοιπον (αν δηλαδη αποτελει προβλημα) ειναι στη διαφορα φιλοσοφιας. Και σιγουρα δεν ειναι της εταιριας. Δεν καταλαβαινω γιατι ζητατε απο εκεινη να δωσει λυση σε ενα προβλημα που οι ιδιοι οι παικτες δημιουργουν.

Ειναι εξαιρετικα απλα τα πραγματα. Εαν η πλειοψηφια των παικτων αντιμετωπιζει ολο το παραπανω ως προβλημα τοτε συντομα θα βρουν λυση μονοι τους. Εαν δεν το αντιμετωπιζει ως προβλημα και το βρισκει φυσιολογικο τοτε αφενος δεν θα λυθει και αφετερου θα ηταν αδικο να παρεμβει ο οποιοσδηποτε να το αλλαξει, εφοσον αυτο ειναι που θελουν οι πολλοι.

Φιλε Νατσο εαν δεν σου αρεσει η παρουσα κατασταση, βγες μπροστα, μαζεψε κι αλλους με τις ιδιες αποψεις με σενα και κανε μια συμμαχια που θα δρα διαφορετικα απο τις υπαρχουσες. Θα βρεθουν κι αλλοι...Ετσι μονο μπορεις να αλλαξεις μια κατασταση που δεν σου αρεσει.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή