Μάχες συμμοριών & Φρουράς – Ληστείες τραπεζών – Πλιάτσικο καταστημάτων.

  • Δημιουργός θέματος Dr.love
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser

Guest
firstroad Όπως βλέπω δεν έχεις διαβάσει καλά αυτά που έχω γράψει φαίνεται καθαρά, αν θέλεις κάνε το κόπο να το διαβάσεις.

Είδα πως σκεφτόμαστε τελείως διαφορετικά σε αυτό το θέμα, σεβαστεί η άποψη σου, αν και δεν συμφωνώ σε πάρα πολλά σημεία δεν θα κάτσω να απαντήσω μην το κουράζουμε πολύ το θέμα. (άσε που σε μερικά τα έχω εξηγήσει απλά δεν το έχεις προσέξει εσύ)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser2993

Guest
+1

[Συγνώμη , διάβασα μέσες άκρες γιατί τώρα ψιλοβιαζομαι :gl]

Η ιδέα γενικά είναι πάρα πολυ καλή κατα τη γνώμη μου..! Έτσι βέβαια θα πολλαπλασιαστούν οι μονομάχοι...αλλά τι στον κόρακα , στην Δύση ειμαστε :D:lf
 

DeletedUser2993

Guest


«Η πόλη για να αποκτήσει μια από αυτές της συμμορίες ως φρουρά της πόλης θα τους μισθώνει έναντι κάποιου χρηματικού ποσό και για ορισμένο χρονικό διάστημα.»

Ή θα μπορούσε να είναι συμμορία της συμμαχίας της πόλης και όταν μια πόλη δηλώνει οτι δέχετε επίθεση να πηγαίνει η συμμαχική συμμορία για άμυνα...:))
Απλα το λέω γιατί μου ακούγετε πολύ περίπλοκο ή κάθε πόλη να πρέπει να μισθώνει κάθε τοσο μια συμμορία για την περίπτωση που θα δεχτεί επίθεση...άλλωστε η συμορία θα έχει και δικιά της πόλη...Βέβαια αν σκεφτούμε οτι η όλη ιδεα μπαινει στο παιχνίδι , αυτα είναι λεπτομέριες :wk

 
Κορυφή