SA vs CA καταστροφή κόσμου 5

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser318
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser318

Guest
2 συμμαχίες που προσπαθούν να καταστρέψουν τον κόσμο 5 για να μπορούν συγκεκριμένοι παίκτες να ελέξουν τους άλλους κόσμους και τις μάχες οχυρών τους ! το παιχνίδι είναι για όλα τα level και όλους τους χρηστες όχι για 2-3 άτομα !


κρίμα .....εγώ αποχωρώ από τους ΣΑ όπως και έγινε με τους CA γιατί δεν σύμφωνο να παίζω με κάποιους ορους που μου τους επιβάλουν οι αντίπαλοι μου !

το να με περνού οι φοβίες μου μετά από 2-3-4 επίθεση και να αρχίζω να χτυπάω όλα τα οχυρά που βρίσκω προστά μου τον συμμαχικών πόλεων αυτό το λέω δειλία ! εγώ χτύπησα 4 οχυρά ίδιας πόλης και είχα κάποια στρατηγική ! εσείς πια στρατηγική είχατε ?
aaa αλλα βρήκατε τα παιδάκια και τα διαχειρίζεστε όπως θέλετε ! οποιος θέλει και από CA και από ΣΑ στην νέα πολη που θα κάνω .........
 

DeletedUser2993

Guest
είμασταν στην ίδια πόλη πριν φύγεις και εχω δει αρκετές απόψεις σου..!

όντως [κατα την γνώμη μου] ούτε η sa αλλά ούτε και η ca είναι σπουδαίες συμμαχίες απο πλευρά ηγεσίας , όμως αφού διαφωνείς με κάτι φύγε , μετά δεν χρειάζεται να το φωνάζεις..! και κάτι τελευταίο , για τις πολλαπλές μάχες οχυρών ήταν πολλοί αυτοί που δυαμαρτητήθηκαν απο την δικιά μας συμαχία , όχι μονο απο τους ca ! οπότε δεν υσχύει το οτι παίζουμε με τους όρους που μας επιβάλλουν οι αντίπαλοι !!
 

DeletedUser

Guest
Εκ της ηγεσίας

Είμαι ένας απο το σημβούλειο της συμμαχίας CA και δεν μπορώ να σιωπήσω στην παραπάνω ανάρτηση.

Λοιπόν φίλε Djspider απο όσο θημάμαι ήσουν στην πόλη μου.
Εκεί είχαμε κάποιες διαφωνίες και κάποιες φάσεις που συμφωνούσαμε.

Αυτό που έκανες εσύ (σ.σ. Οι πολλαπλές μάχες) είναι κάτι που είχε ημφωνηθεί να μην γίνεται γιατί κουραζόμαστε όλοι χωρίς λόγο.
Νομίζεις ότι είναι λίγο να οργανώεις μια μάχη;;;
Έχουμε παραδείγματα σε όλους τους κόσμους ότι οι πολλαπλές μάχες στην ίδια μέρα, μόνο κακό μπορούν να κάνουν σε μια μάχη μεταξύ συμμαχιών.

Καλώς ή κακώς εμείς είμαστε οι κύριοι αντίπαλοι στον κόσμο 5.
Όπως γινόταν και σε προηγούμενους κόσμους, υπάρχουν 2-3 "μεγάλες" δυνάμεις που διοικούν τον κόσμο.

Όταν μπαίνεις σε μια πόλη η οποία είναι μέλος συμμαχίας και μάλιστα ιδρυτής της συμμαχίας, οφήλεις να υπακούς κάποιους κανόνες.
Εσύ έπαιξες και στις 2 συμμαχίες και έφυγες και απο τις 2.

Μήπως το πρόβλημα δεν είναι στις συμμαχίες, αλλά είναι σε εσένα;;;\


Όταν συμφωνούμε μεταξύ μας να μην γίνονται πολλαπλές μάχες, εσύ πάς και δηλώνεις μάχες.
Κανείς δεν είπε να μην γίνονται μάχες αλλά 10 σε μια μέρα;;;
Έτσι κανένα σχεδόν οχυρό δεν θα γεμήσει και θα χάσουμε όλοι το χρόνο μας, εκεί είναι το θέμα με τις πολλαπλές, "ΧΑΣΙΜΟ ΧΡΟΝΟΥ".

Όλες οι πόλεις εκτός των συμμαχιών CA και SA μπορούν να κάνουν όσες μάχες θέλουν.
Εμείς είχαμε συμφωνήσει να μην κάνουμε μάχες πολλαπλές μεταξύ μας την ίδια ημέρα.

Όσο για το αν θα παίξουν τα μικρότερα επίπεδα, δώξα το θεό, μπήκαν οι ελιγμοί και πλέον χωρίς να χαθεί κάτι μπορεί να παίξει ο κάθε ένας μια μάχη οχυρού ή και παραπάνω σε μια μέρα χωρίς να χάσει τίποτα.
Ούτε χρόνο απο τις αποστολές/εργασίες, ούτε ζωή, ούτε τίποτα.

Σημβουλή δική μου, είναι:
Κοίτα τον εαυτό σου και κοίτα τι θέλεις να "κερδίσεις" απο ένα ομαδικό κατα τα άλλα παιχνίδι.
 

DeletedUser2993

Guest
είμαι ένας απο το σημβούλειο της συμμαχίας ca και δεν μπορώ να σιωπήσω στην παραπάνω ανάρτηση.

λοιπόν φίλε djspider απο όσο θημάμαι ήσουν στην πόλη μου.
εκεί είχαμε κάποιες διαφωνίες και κάποιες φάσεις που συμφωνούσαμε.

αυτό που έκανες εσύ (σ.σ. οι πολλαπλές μάχες) είναι κάτι που είχε ημφωνηθεί να μην γίνεται γιατί κουραζόμαστε όλοι χωρίς λόγο.
νομίζεις ότι είναι λίγο να οργανώεις μια μάχη;;;
έχουμε παραδείγματα σε όλους τους κόσμους ότι οι πολλαπλές μάχες στην ίδια μέρα, μόνο κακό μπορούν να κάνουν σε μια μάχη μεταξύ συμμαχιών.

καλώς ή κακώς εμείς είμαστε οι κύριοι αντίπαλοι στον κόσμο 5.
όπως γινόταν και σε προηγούμενους κόσμους, υπάρχουν 2-3 "μεγάλες" δυνάμεις που διοικούν τον κόσμο.

όταν μπαίνεις σε μια πόλη η οποία είναι μέλος συμμαχίας και μάλιστα ιδρυτής της συμμαχίας, οφήλεις να υπακούς κάποιους κανόνες.
εσύ έπαιξες και στις 2 συμμαχίες και έφυγες και απο τις 2.

μήπως το πρόβλημα δεν είναι στις συμμαχίες, αλλά είναι σε εσένα;;;\


όταν συμφωνούμε μεταξύ μας να μην γίνονται πολλαπλές μάχες, εσύ πάς και δηλώνεις μάχες.
κανείς δεν είπε να μην γίνονται μάχες αλλά 10 σε μια μέρα;;;
έτσι κανένα σχεδόν οχυρό δεν θα γεμήσει και θα χάσουμε όλοι το χρόνο μας, εκεί είναι το θέμα με τις πολλαπλές, "χασιμο χρονου".

όλες οι πόλεις εκτός των συμμαχιών ca και sa μπορούν να κάνουν όσες μάχες θέλουν.
εμείς είχαμε συμφωνήσει να μην κάνουμε μάχες πολλαπλές μεταξύ μας την ίδια ημέρα.

όσο για το αν θα παίξουν τα μικρότερα επίπεδα, δώξα το θεό, μπήκαν οι ελιγμοί και πλέον χωρίς να χαθεί κάτι μπορεί να παίξει ο κάθε ένας μια μάχη οχυρού ή και παραπάνω σε μια μέρα χωρίς να χάσει τίποτα.
ούτε χρόνο απο τις αποστολές/εργασίες, ούτε ζωή, ούτε τίποτα.

σημβουλή δική μου, είναι:
κοίτα τον εαυτό σου και κοίτα τι θέλεις να "κερδίσεις" απο ένα ομαδικό κατα τα άλλα παιχνίδι.

+1:))

το μήνυμα που καταχωρήσατε είναι πολύ σύντομο. παρακαλώ αυξήστε το μήνυμά σας κατά 10 χαρακτήρες τουλάχιστον.
 

Charlie prince

Νέο Μέλος
....

επειδη και εγω ημουν για λιγο στην ca και μετα εφυγα θα πω κατι... τον τελευταιο καιρο το εχετε παρακανει... δηλωνουμε μαχη χθες π.χ. και βαζετε αλλες 3-4, 2 την νυχτα... ενα απλο παραδειγμα για να δειτε με τι τροπο θελετε να κρατησετε τα οχυρα σας.. και σημασια δεν εχει αν κρατησουμε η οχι τα οχυρα μας... αλλα να γινεται παιχνιδι... και εσεις εχετε χασει το νοημα αυτο εδω και καιρο... εναν καλο κοσμο οπως ο κ5 πατε να τον κανετε ανουσιο... πολλοι ηδη αρχισαν να κουραζονται με τα καμωματα σας... αυτα...

ελπιζω να μην σας κουρασα!!
 

DeletedUser

Guest
Αν και πιο παλιος υδριτης της συμμαχιας,με παιρνει και μενα η μπαλα, δεν θα μπω σε λεπτομερειες,αλλα θα πω τα βασικα. Καταρχας,αν και εχεις το δικαιωμα να κρινεις μια συμμαχια σαν συνολο,δεν μπορεις να κατηγορησεις την συμμαχια ως ατομα.Μπορεις σε παρακαλω να θυμηθεις λιγο το γιατι εφυγες απο την CA??Δεν ξερω για την SA,αλλα για την CA μπορω να σου δωσω μερικες πληροφοριες. Δεν σε αναγκασε κανενας να ενταχθεις σε καμια συμμαχια,ομως το εκανες.Υπαρχουν κανονες σε μια συμμαχια.Ειτε τες ακολουθας,ειτε οχι. Το προσωπικο γουστο,δεν ταιριαζει μεσα σε μια ιεραρχια,και τα πρωτα ατομα που ακολουθησαν τους κανονες ειμαστε εμεις. Εαν εχεις κατι να προτεινεις και οχι μονο να κατηγορεις,μπορω καλλιστα να σε ακουσω,αλλα εαν δεν εχεις,και ηρθες μονο και μονο για να σπειρεις διχονια,μπορω να πω οτι αυτο δεν θα επιτραπει.Οπως σωστα ειπε και ο Faust iv,συνηθως υπαρχουν 2-3 συμμαχιες που διακρινονται σε ολους τους κοσμους. Συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΩΣ,οτι για να φυγεις και απο τες δυο, ισως να μην ειναι προβλημα της συμμαχιας.Και κατι τελευταιο για κατι παιδαικια που ελεγες,οπως και εσυ,ετσι και αυτα,λειτουργουν βαση καποιον νομων.Δεν νομιζω να μην υπαρχουν και μεγαλοι στην συμμαχια,και εσυ σαν πιο ωριμος ολων να εχεις φυγει,και να το θετεις σαν παραδειγμα μιμησης.Θα ηθελα επισης να μου πεις,εκτος απο εκεινες που εβαζες εσυ,ποτε βαλαμε παραπανω απο μια μαχη την ημερα εμεις...

Τελειωνοντας,θα ηθελα να προσεχεις πως μιλας για αλλους παιχτες στο παιχνιδι,οπως την ηγεσια της καθε συμμαχιας και τα παιδια.Ολα αυτα τα γραφω σαν πρωην αρχηγος της συμμαχιας CA
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser2490

Guest
Θα καλησπερίσω κι εγώ εδώ...
Δεν είχα κανέναν σκοπό να απαντήσω σε ένα άτομο που θεωρώ εγώ ότι και το να τον αγνοήσεις πολύ του είναι... Θα το κάνω όμως γιατί σαν καλός συνομιλητής που είναι μου έχει μπλοκάρει τα μηνύματα!!!

Όσο λοιπόν ο κύριος DjSpider ήταν στην πόλη μου και κατ' επέκταση στη συμμαχία μου προσπάθησε με πολύ άσχημο τρόπο να μπει στον τρόπο λειτουργείας της συμμαχίας και να μας κάνει μπάχαλο. Φυσικά ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΑ!!!
Πήγε στην αντίπαλη συμμαχία λέγοντάς μας ότι θα μας δείξει ότι είναι καλύτερος από όλη την ηγεσία, τη συμμαχία, σε όλους τους κόσμους κλπ κλπ κλπ...
Πήγε εκεί και προσπάθησε να κάνει τα ίδια ακριβώς!!!
Κάποιοι τον κατάλαβαν νωρίς και του έκαναν πολλές παρατηρήσεις ξέροντας και βλέποντας ότι είναι εντελώς ασχετος με το παιχνίδι!!! Και αυτό φάνηκε με το ότι σε όλες τις μάχες οχυρού που τον βρήκα μπροστά μου τον ξεφτίλησα εντελώς!!! Κι εγώ και ο Xoxos...

Πάμε στα προχθεσινά τώρα!!!

Οι ηγεσίες και των 2 συμμαχιών αποφάσησαν να κάνουν μία μόνο μάχη την ημέρα. Οι λόγοι:
- Δεν μπορούμε να χάνουμε 7 και 8 ώρες πάνω στον Κ5 για την οργάνωση 10 επιθέσεων.
- Δεν είναι σοβαρές οι μάχες με 2-3 άτομα. Μία μάχη και καλή να την χαίρονται όλοι...
- Ο τρίτος λόγος ήταν αυτός που είδατε όλοι εχθές και εξηγώ ακριβώς:

Αυτή τη στιγμή η C A είναι η πιο οργανωμένη συμμαχία σε Κ2,Κ3,Κ4,Κ5 όσο κι αν δεν το πιστεύουν κάποιοι... Αυτό το έχουν παραδεχτεί πολύ μεγάλοι παίχτες από όλους τους κόσμους και δεν ακούς τις ανοησίες κάποιων... Συναγωνιζόμαστε ακόμα και τις μεγάλες συμμαχίες του Κ1 σε οργάνωση...
Έκανε 4 μάχες και στο καπάκι κάναμε εμείς 7 και συγχρονισμένες... Αν θέλαμε λοιπόν σε μία νύχτα θα παίρναμε τα μισά οχυρά των SA με πολύ μεγάλη ευκολία... Κι αυτό το παραδέχονται όλοι... Και μετά τι???
Τέλος ο Κ5 και τέλος το παιχνίδι...

Γι' αυτό λοιπόν πριν κάνουν κάποια κίνηση μερικοί μερικοί και πριν μιλήσουν, καλό θα ήταν να κάνουν και μια δεύτερη σκέψη... Δεν είναι δυνατόν να καταστρέφουν πράγματα για τα οποία προσπαθούμε κάποιοι "άχρηστοι" εδώ και μήνες...

Ένημέρωσα την ηγεσία της SA πως αν ο DjSpider ξαναμπεί σε πόλη τους, την άλλη μέρα κιόλας θα χάσουν και τα μισά τους οχυρά πολύ εύκολα... Κι αν μπορεί αυτός ο κύριος, μιας και θεωρεί ότι είναι ο καλύτερος όλων, ας έρθει να πάρει οχυρό της συμμαχίας μου... Πολύ θα το χαρώ... Να γελάσουμε και λιγάκι με το ανέκδοτο...
χαχαχαχαχα

Βαγγέλη (Faust iv) προσπαθείς να μου κλέψεις τις εκθέσεις μου??? Καλάαααααααααααα....
χαχαχαχαχαχα
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser2993

Guest
θα καλησπερίσω κι εγώ εδώ...
δεν είχα κανέναν σκοπό να απαντήσω σε ένα άτομο που θεωρώ εγώ ότι και το να τον αγνοήσεις πολύ του είναι... θα το κάνω όμως γιατί σαν καλός συνομιλητής που είναι μου έχει μπλοκάρει τα μηνύματα!!!

όσο λοιπόν ο κύριος djspider ήταν στην πόλη μου και κατ' επέκταση στη συμμαχία μου προσπάθησε με πολύ άσχημο τρόπο να μπει στον τρόπο λειτουργείας της συμμαχίας και να μας κάνει μπάχαλο. φυσικά τον εδιωξα!!!
πήγε στην αντίπαλη συμμαχία λέγοντάς μας ότι θα μας δείξει ότι είναι καλύτερος από όλη την ηγεσία, τη συμμαχία, σε όλους τους κόσμους κλπ κλπ κλπ...
πήγε εκεί και προσπάθησε να κάνει τα ίδια ακριβώς!!!
κάποιοι τον κατάλαβαν νωρίς και του έκαναν πολλές παρατηρήσεις ξέροντας και βλέποντας ότι είναι εντελώς ασχετος με το παιχνίδι!!! και αυτό φάνηκε με το ότι σε όλες τις μάχες οχυρού που τον βρήκα μπροστά μου τον ξεφτίλησα εντελώς!!! κι εγώ και ο xoxos...

πάμε στα προχθεσινά τώρα!!!

οι ηγεσίες και των 2 συμμαχιών αποφάσησαν να κάνουν μία μόνο μάχη την ημέρα. οι λόγοι:
- δεν μπορούμε να χάνουμε 7 και 8 ώρες πάνω στον κ5 για την οργάνωση 10 επιθέσεων.
- δεν είναι σοβαρές οι μάχες με 2-3 άτομα. μία μάχη και καλή να την χαίρονται όλοι...
- ο τρίτος λόγος ήταν αυτός που είδατε όλοι εχθές και εξηγώ ακριβώς:

αυτή τη στιγμή η c a είναι η πιο οργανωμένη συμμαχία σε κ2,κ3,κ4,κ5 όσο κι αν δεν το πιστεύουν κάποιοι... αυτό το έχουν παραδεχτεί πολύ μεγάλοι παίχτες από όλους τους κόσμους και δεν ακούς τις ανοησίες κάποιων... συναγωνιζόμαστε ακόμα και τις μεγάλες συμμαχίες του κ1 σε οργάνωση...
έκανε 4 μάχες και στο καπάκι κάναμε εμείς 7 και συγχρονισμένες... αν θέλαμε λοιπόν σε μία νύχτα θα παίρναμε τα μισά οχυρά των sa με πολύ μεγάλη ευκολία... κι αυτό το παραδέχονται όλοι... και μετά τι???
τέλος ο κ5 και τέλος το παιχνίδι...

γι' αυτό λοιπόν πριν κάνουν κάποια κίνηση μερικοί μερικοί και πριν μιλήσουν, καλό θα ήταν να κάνουν και μια δεύτερη σκέψη... δεν είναι δυνατόν να καταστρέφουν πράγματα για τα οποία προσπαθούμε κάποιοι "άχρηστοι" εδώ και μήνες...

ένημέρωσα την ηγεσία της sa πως αν ο djspider ξαναμπεί σε πόλη τους, την άλλη μέρα κιόλας θα χάσουν και τα μισά τους οχυρά πολύ εύκολα... κι αν μπορεί αυτός ο κύριος, μιας και θεωρεί ότι είναι ο καλύτερος όλων, ας έρθει να πάρει οχυρό της συμμαχίας μου... πολύ θα το χαρώ... να γελάσουμε και λιγάκι με το ανέκδοτο...
χαχαχαχαχα

βαγγέλη (faust iv) προσπαθείς να μου κλέψεις τις εκθέσεις μου??? καλάαααααααααααα....
χαχαχαχαχαχα

καταρχάς να σου πω οτι με το γενικό σκεπτικό σου συμφωνώ !

με αυτό που δεν συμφωνώ είναι το εξής : λες οτι η ca αν θέλει μπορεί να πάρει τα μισά τα οχυρά της sa σε μια νύχτα ! όντως πιστεύω οτι απο την sa για αρχηγοί κάνουν πολύ λιγα άτομα [2-3] , και οτι η ca είναι πιο οργανωμένη σε αυτόν τον κόσμο [για τους άλλους δεν έχω άποψη γιατί δεν παίζω] ! όμως [γνώμη μου πάντα] πιστεύω πως αυτό που λες ειναι υπερβολικό και πως αν ήταν αλήθεια θα το είχατε κάνει εδώ και καιρό...! !
 

DeletedUser2490

Guest
καταρχάς να σου πω οτι με το γενικό σκεπτικό σου συμφωνώ !

με αυτό που δεν συμφωνώ είναι το εξής : λες οτι η ca αν θέλει μπορεί να πάρει τα μισά τα οχυρά της sa σε μια νύχτα ! όντως πιστεύω οτι απο την sa για αρχηγοί κάνουν πολύ λιγα άτομα [2-3] , και οτι η ca είναι πιο οργανωμένη σε αυτόν τον κόσμο [για τους άλλους δεν έχω άποψη γιατί δεν παίζω] ! όμως [γνώμη μου πάντα] πιστεύω πως αυτό που λες ειναι υπερβολικό και πως αν ήταν αλήθεια θα το είχατε κάνει εδώ και καιρό...! !

μπορούσαμε και μπορούμε... δεν θέλουμε να καταστρέψουμε τον κόσμο! μπορούμε πολυ ανετα!!! ακούγεται υπερβολικό, αλλά μπορούμε και το ξέρουν και στην ηγεσία της sa... γι΄αυτό και μας πρότειναν μία μάχη την ημέρα!
 

DeletedUser2993

Guest
μπορούσαμε και μπορούμε... δεν θέλουμε να καταστρέψουμε τον κόσμο! μπορούμε πολυ ανετα!!! ακούγεται υπερβολικό, αλλά μπορούμε και το ξέρουν και στην ηγεσία της sa... γι΄αυτό και μας πρότειναν μία μάχη την ημέρα!

εγω θυμμάμαι οτι αποφασίστηκε αυτό με δική σας προτωβουλία ! ένας δικός σας είχα στείλει σε εμάς μήνυμα [και όχι μια φορά] και αποφασίστηκε...τώρα ή εγω λέω άλλο , ή εσύ δεν θυμάσε...
 

DeletedUser318

Guest
:lfxaxaxaxa δεν μπορώ άλλο θα πεθάνω από το γέλιο !

ποιος ξ:ind του ?

τέλος δεν θέλω να σπύρο την διχόνοια .... έρχεται κάτι μεγάλο που θα σας ταρακουνήσει παιδάκια ( μιλάω για την CA που καταστρέφει ένα παιχνίδι )

κρίμα τα παιδιά τον πόλεων σας που μπαίνουν στην πρώτη γραμμή για να βαράτε εσείς !:!

δεν θα συνεχίσω το θέμα γιατί είναι γέλιο να ασχολούμαι καν μαζί σας θα τα πούμε στο παιχνίδι και όχι στα forum και τα προφίλ μας

άστα la vista !:w
 

DeletedUser2490

Guest
Μάλλον λες άλλο γιατί το θέμα ξεκίνησε από τον protostyle την επόμενη από την πρώτη φορά που έγιναν 10 μάχες...
Μετά το αφήσαμε φλου και σε μία διπλή μου ξαναέστειλε ο black.thunter...
Και τότε έγινε η τελική συμφωνία...
Εμείς δεν καιγόμασταν και δεν είχαμε κανένα πρόβλημα... Απλά δεν θέλουμε να καταστρέψουμε τον Κ5!
 

DeletedUser318

Guest
και να θέλεις δεν μπορείς ούτε εσύ αλλα ούτε τα 10 αλλα παιδάκια που σέρνεις από πίσω σου σαν γατάκια !
 

DeletedUser2490

Guest
:lfxaxaxaxa δεν μπορώ άλλο θα πεθάνω από το γέλιο !

ποιος ξ:ind του ?

τέλος δεν θέλω να σπύρο την διχόνοια .... έρχεται κάτι μεγάλο που θα σας ταρακουνήσει παιδάκια ( μιλάω για την ca που καταστρέφει ένα παιχνίδι )

κρίμα τα παιδιά τον πόλεων σας που μπαίνουν στην πρώτη γραμμή για να βαράτε εσείς !:!

δεν θα συνεχίσω το θέμα γιατί είναι γέλιο να ασχολούμαι καν μαζί σας θα τα πούμε στο παιχνίδι και όχι στα forum και τα προφίλ μας

άστα la vista !:w

ε βέβαια... στα προφίλ μας δεν μπορούμε να μιλήσουμε έτσι κι αλλιώς... κλέγεσαι στους διαχειριστές...
πολύ θα ήθελα να δω αυτό το "μεγάλο"... εγώ προσωπικά γελάω με σένα...
και ευτυχώς τα παιδιά της συμμαχίας μου βλέπουν την ηγεσία τους παντα πρώτη γραμμή και μας ξέρουν... όχι σαν μερικές μερικές που κρύβονται συνέχεια!!!
 

DeletedUser2490

Guest
και να θέλεις δεν μπορείς ούτε εσύ αλλα ούτε τα 10 αλλα παιδάκια που σέρνεις από πίσω σου σαν γατάκια !

τα "γατάκια" αυτά είναι οι καλύτεροι των κ1 και κ3...
για μένα πες ότι θέλεις... γραμμένο σε έχω...
για τα παιδιά που είναι δίπλα μου θα μιλάς με σεβασμό!!!!!!!!!!!!

edit by joahna
θα μπορουσες να κανεις επεξεργασια το προηγουμενο σου ποστ
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser318

Guest
έχω τις μάχες οχυρό στο προφίλ μου !! μπορείς να τις κοιτάξεις αν θες για να θυμηθείς και εσύ και τα γατάκια που σε τρέχουν από πίσω ...... ήμασταν στην ίδια πλευρά .....κρυβόσουν πίσω από τους άλλους χωρίς να δεκτης ούτε μια βολή ενώ έστελνες αλλα παιδιά στην πρώτη γραμμή για να σε καλύπτουν και να πυροβολάς άνετα !..... ναι ,ξέρω και εγώ και περνώ εμπειρία μ'αυτόν το τρόπο ....γίαυτό έφυγα ! γιατί σου την ηπα και θύμωσες ! ενώ μετά από όλα ήρθες να μου κανεις επίθεση! ..... και το καλύτερο !..... κλάμαααα στο προφίλ σου μετά το ξύλο που έτρωγες έστω και 10 εμπειρία xaxxaxaxa
 

DeletedUser318

Guest
όλοι μπορούν να δουν τις μάχες οχυρών που έχω στο προφίλ μου και να καταλάβουν τι λέω !
 

DeletedUser2490

Guest
έχω τις μάχες οχυρό στο προφίλ μου !! μπορείς να τις κοιτάξεις αν θες για να θυμηθείς και εσύ και τα γατάκια που σε τρέχουν από πίσω ...... ήμασταν στην ίδια πλευρά .....κρυβόσουν πίσω από τους άλλους χωρίς να δεκτης ούτε μια βολή ενώ έστελνες αλλα παιδιά στην πρώτη γραμμή για να σε καλύπτουν και να πυροβολάς άνετα !..... ναι ,ξέρω και εγώ και περνώ εμπειρία μ'αυτόν το τρόπο ....γίαυτό έφυγα ! γιατί σου την ηπα και θύμωσες ! ενώ μετά από όλα ήρθες να μου κανεις επίθεση! ..... και το καλύτερο !..... κλάμαααα στο προφίλ σου μετά το ξύλο που έτρωγες έστω και 10 εμπειρία xaxxaxaxa

σέβομαι κάποια άτομα και δεν σου απαντάω όπως θα ήθελα... αν θες έλα να τα πούμε σε μέρος όπου δεν τρώμε μπαν να σε ενημερώσω καταλλήλως!!!

τα "γατάκια" μου ξέρουν πολύ καλά ποιος είμαι και δεν περίμεναν εσένα... κι επείδη δεν θυμάσαι καθόλου καλά να σου θυμίσω τα εξής:
1. δεν έφυγες, αλλά σε έδιωξα. προσπάθησα να μιλήσω μαζί σου μήπως και σε κρατήσω στο τέλος, αλλά έφυγες... κι αυτό γιατί πολύ απλά δε μου αρέσει καθόλου να διώχνω άτομα!!!
2. τσακωθήκαμε γιατί εσυ κρύφτηκες και όχι εγώ... είχες κρυφτεί ενώ σου φώναζα στο τσατ να μπεις μπροστά... εκεί που ήμουν εγώ για 4 γύρους... και χάσαμε εξ' αιτίας σου 4 άτομα τσάμπα...
3. δεν κλάφτηκα ποτέ στο προφίλ μου... έδωσα τις διαστάσεις νίκης σου και σου έδωσα συγχαρητήρια που κέρδισες κάποιον με 20 ιδιότητες και 60 ικανότητες λιγότερες... στα 99 να με βαρέσεις να σε παραδεχτώ πραγματικά... τώρα απλά σε θεωρώ ότι και στο προφίλ μου που μπάναρες...

καλή σου νύχτα γιατί βαρέθηκα να ασχολούμαι με ... Djspider...
 

DeletedUser318

Guest
όταν άλλαξα τις ιδιότητες και τις ικανότητες μου γιατί μου έκανες απανωτές επιθέσεις ....αυτό γιατί δεν το λες ?.....

όσο γιατί έφυγα σου ξανά λέω είναι όλες οι αναφορές μάχης είναι στο προφίλ μου !

μπορείς να κοιτάξεις και να μου πεις μια μάχη που δείχνει στην αναφορά πως απορρόφησες περισσότερα κτυπήματα ....δηλαδή ήσουν στην πρώτη γραμμή ....αλλα σε κάποιες μέχρι και 0 έχεις !

anyway βαρέθηκα τα είπαμε χτυπηθήκαμε .....ώρα για δουλειά και αν θες ένα τόπο να τα πούμε από κοντά όλοι ξέρουν το μαγαζί που δουλεύω ..... μάθε και έλα να σε κεράσω και ένα ποτό γιατί εγώ παιχνίδι και ζωή τα διαχωρίζω ! τέλος και από μένα !
 

DeletedUser

Guest
οσο και να μου αρεσει να σας βλεπω να ξεκατινιάζεστε...

θα σας πω απλα να το κάνετε οπουδήποτε αλλού εκτός απο το φόρουμ.

δεν αφορά κανένα.

και για να μην εχουμε ποινες και αποκλεισμους το θεμα κλειδωνει
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή