τα πιο αιματοβαμμένα οχυρά!!!

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser3195
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser3195

Guest
Δεν βρήκα πουθενά τέτοιου είδους θέμα και είπα να αρχίσω εγώ. Εδώ θα καταγράψω ποια 3 οχυρά είναι τα πιο αιματοβαμμένα στον κόσμο ένα του ελληνικού west.Λοιπόν αρχίζουμε:

1. DEAD MOHICAN: ένα μικρό οχυρό το οποίο χρειάστηκε για να πέσει στα χέρια της συμμαχίας DMU 20 μάχες!!!! Έπεσαν πάνω από 20.000 για αυτό το μικρούλη οχυρό. Αλλά αφού μετά από ένα καλό στημένο σχέδιο αυτό το οχυρό κατακτήθηκε. Μετά από την πτώση αυτού του οχυρού η πόλη που το είχε πριν, δηλαδή οι MOICANS, δεν ξανά έκαναν επίθεση στο οχυρό τους για να το πάρουν πίσω.Οι επιμονή της DMU ήταν πραγματικά τεράστια για την κατάκτηση αυτού του οχυρού.

2.ΤΣΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ fort: Ένα μεγάλο οχυρό που έπεσε στα χέρια στην πόλη "ΟΙ ΤΣΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ". Η προηγούμενη πόλη που το είχε ήταν η "CCP - Desperados". Χρειάστηκαν 8 μάχες για την απόκτηση αυτού του οχυρού και η πόλη που το έχει τώρα κράτησε το οχυρό ακόμα 3 φορές. η περιοχή τώρα λέγεται (όπου βρίσκεται αυτό το οχυρό) ονομάζεται: ΟΙ ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ.

3. ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ: ένα οχυρό που κατακτήθηκε από την υπερσυμμαχιά CCP πριν από λίγο καιρό. Παλιά αυτό το οχυρό το είχε η υπερσυμμαχία DMU που αυτή το έκτισε, σε μια φάση το έχασε, μετά το ξαναπήρε (με την πρώτη αντεπίθεση) και πρίν λίγο καιρό [19-1-2010] το ξανά έχασε. Τώρα το οχυρό ονομάζεται ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ το ίδιο και το όνομα της περιοχής αυτής.αυτό το οχυρό έχει συνολικά 10 μάχες.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
βρε μυστηριε Dead man union fort το λεγαν οχι ζιμπαμπουε
 

DeletedUser3195

Guest
ναι ρε το ξέρω, απλά έγραψα ονομαζόταν αντί ονομάζεται!!!:D:p:eek::cool:
 

DeletedUser

Guest
Δεν ξέρω αν χρειάστηκε για το "αιματοβαμμένο" ΜΟΗΙCANS και ένα καλό σχέδιο για να πέσει..

Αυτό το οποίο χρειάστηκε σίγουρα ήταν η ανύπαρκτη στρατολόγιση της ccp-calma η οποία άφησε σχεδόν όλα τα μεγάλα lvl έξω από τη μάχη..

Προφανώς η calma είχε πάψει να ενδιαφέρεται για το οχυρό της αρκετό καιρό πριν το χάσει!
 

DeletedUser3161

Guest
μια σφουγγαριστρα να μαζεψουμε το αιμα.......
 

DeletedUser

Guest
αφηστε, μην τα σφουγγαρισετε
θα το πιω εγω ολο το αιμα

brutality :p
 

DeletedUser

Guest
Δεν ξέρω αν χρειάστηκε για το "αιματοβαμμένο" ΜΟΗΙCANS και ένα καλό σχέδιο για να πέσει..

Αυτό το οποίο χρειάστηκε σίγουρα ήταν η ανύπαρκτη στρατολόγιση της ccp-calma η οποία άφησε σχεδόν όλα τα μεγάλα lvl έξω από τη μάχη..

Προφανώς η calma είχε πάψει να ενδιαφέρεται για το οχυρό της αρκετό καιρό πριν το χάσει!


Φιλε frontman η CALMA ποτε δεν σταματησε να ενδιαφερεται για το οχυρο.Η σταρτολογιση που αναφερεις λανθασμενα ως ανυπαρκτη,εγινε και μαλιστα ηταν και σωστη με βαση αυτα που μπορει να δει ο στρατολογος.
Οι στρατολογοι της CALMA σιγουρα αφησανε και καποιους απέξω ,που δεν θα ηθελαν να αφησουν,ομως ηταν παροντες σε καθε μαχη οχυρου,ποτε ως συμμετεχοντες και ποτε ως παρατηρητες και εχουν αναπτυξει λιστες με παικτες χαμιλης προτεραιοτητας,αναλυοντας το ποσοστο βολων(ευστοχων η μη) των συμπολεμιστων μας με βαση τον αριθμο των γυρων της μαχης,φιλτραροντας τους λουφαδορους και τους κηνυγους xp.Οι περισσοτεροι παιχτες που μεινανε απἐξω βρισκοντανε σε λαθος θεση κατα την αποψη των στρατολογων ή ειναι παιχτες με κακη συμπεριφορα οταν βρισκονται στην πρωτη γραμμη.
Τα πραγματικα αιτια της πτωσης του οχυρου ειναι:
  1. Τα αριστα οργανομενο και εκτελεσμενο σχεδιο των αντιπαλων
  2. Το μεγαλο ποσοστο offline αμυνομενων(~= 50%) σε αντιθεση με το 100% ονλινε των επιτιθεμενων
  3. Σε μια φαση της μαχης που διαφορα δυναμικου ηταν περιπου στο -6(18-24 συνολικα αν θυμαμαι καλα),3 αμυνομενοι εθεσαν ουσιαστικα τον εαυτο τους εκτως μαχης,2 πηδοντας μεσα πισω απο κτηρια και ενας απ'εξω,αυξανοντας την διαφορα δυναμικου 50% και δυσκολευοντας περισσοτερο ακομα το εργο αυτων που θελησαν να διατηρησουν την αμυντικη γραμμη.



Μετα τις τελευταιες οργανομενες μαχες της συμμαχιας,τα συμπερασματα ειναι ενθαρριντικα και οταν ολοι καταλαβουμε πως το ελαχιστο που πρεπει να κανεις στην μαχη(και για να παρεις xp,kai για να νικησεις)
1) ειναι να φροντιζεις να εχεις στοχο σε καθε γυρο (με καλη πιθανοτητα να τον πετυχεις κιολας)αντι να ψαχνεις να βρεις γωνια να πιασεις πρωτος και
2) να διατηρεις συμπαγες το μετωπο της επιθεσης η αμυνας ωστε να διαμοιραζονται τα πυρα και να μην τα τρωνε λιγοι,
3)Οταν το μικρο οχυρο μας δωσει καποιον ουσιαστκο λογο να το εχουμε υπο την κατοχη μας,
τοτε θα επιχειρισουμε ξανα να το παρουμε πισω.

Μεχρι τοτε θα αρκεστουμε στον αγωνα του χακαρισμενου συντροφου μας ντουρουτι,που εμαθα οτι οργανωνει και μπλοκα σταρτολογοντας οσους βλεπει να κανουν μαζεμα καλαμποκιου ,πορτοκαλιων,συλογη καπνου και λοιπες αγροτικες εργασιες.
 

DeletedUser

Guest
[...] Οι στρατολογοι της CALMA σιγουρα αφησανε και καποιους απέξω ,που δεν θα ηθελαν να αφησουν,ομως ηταν παροντες σε καθε μαχη οχυρου,ποτε ως συμμετεχοντες και ποτε ως παρατηρητες και εχουν αναπτυξει λιστες με παικτες χαμιλης προτεραιοτητας,αναλυοντας το ποσοστο βολων(ευστοχων η μη) των συμπολεμιστων μας με βαση τον αριθμο των γυρων της μαχης,φιλτραροντας τους λουφαδορους και τους κηνυγους xp.Οι περισσοτεροι παιχτες που μεινανε απἐξω βρισκοντανε σε λαθος θεση κατα την αποψη των στρατολογων ή ειναι παιχτες με κακη συμπεριφορα οταν βρισκονται στην πρωτη γραμμη. [...]

Charm συμφωνώ σε όλα όσα λες αλλά αν οι στρατολόγοι της CALMA θεωρούν παίχτες όπως τον nautilus, τον keyman, εμένα και δεν ξέρω και εγώ πόσους άλλους ως παίχτες χαμιλής προτεραιότητας ή λουφαδόρους ή κυνηγούς xp τότε υπάρχει πρόβλημα με τη λίστα στην οποία αναφέρεσαι.... Όσο για τις λάθος θέσεις που λές, θα το δεχόμουνα αν το οχυρό ήταν μεγάλο. Αλλά και να ίσχυε, νομίζω ότι ξέρεις τι συνηθίζουμε να κάνουμε πριν από κάθε μάχη....

Η αναφορά της μάχης βρίσκεται ακόμα στο νεκροταφείο του οχυρού και μπορείς να δεις πόσοι διακεκριμένοι παίχτες απουσιάζανε από αυτή! Και σε βεβαιώνω ότι όλοι ήταν εκεί!! Οφείλω να σου πω ότι δεν είναι μόνο δικιά μου γνώμη το ότι η στρατολόγιση εκείνης της μάχης ήταν τουλάχιστον απαράδεκτη αν όχι ανύπαρκτη!!!
Κοινώς: Δώρο το κάνατε το οχυρό!!! Sorry κι όλας..!

Όπως και να'χει, αφού καταφέραμε επιτέλους να ακολουθήσουμε τις συμβουλές του anodinou και να οργανωθούμε, νομίζω ότι σύντομα θα ξαναϋψωθεί η σημαία των Μοϊκανών (όπως λέει και ο dimis) στο "αιματοβαμμένο" οχυρό και θα πετάξουμε πάλι όξω τους dead man τους οποίους βέβαια δεν ξεχνάμε ποτέ να ευχαριστήσουμε για το πόσο άξιοι αντίπαλοι είναι και να τους δώσουμε συγχαρητήρια και την ειλικρινή μας συγνώμη και και και....
Γιατί έχουμε και ένα επίπεδο :p !!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
φιλε frontman η calma ποτε δεν σταματησε να ενδιαφερεται για το οχυρο.η σταρτολογιση που αναφερεις λανθασμενα ως ανυπαρκτη,εγινε και μαλιστα ηταν και σωστη με βαση αυτα που μπορει να δει ο στρατολογος.
οι στρατολογοι της calma σιγουρα αφησανε και καποιους απέξω ,που δεν θα ηθελαν να αφησουν,ομως ηταν παροντες σε καθε μαχη οχυρου,ποτε ως συμμετεχοντες και ποτε ως παρατηρητες και εχουν αναπτυξει λιστες με παικτες χαμιλης προτεραιοτητας,αναλυοντας το ποσοστο βολων(ευστοχων η μη) των συμπολεμιστων μας με βαση τον αριθμο των γυρων της μαχης,φιλτραροντας τους λουφαδορους και τους κηνυγους xp.οι περισσοτεροι παιχτες που μεινανε απἐξω βρισκοντανε σε λαθος θεση κατα την αποψη των στρατολογων ή ειναι παιχτες με κακη συμπεριφορα οταν βρισκονται στην πρωτη γραμμη.
τα πραγματικα αιτια της πτωσης του οχυρου ειναι:
  1. τα αριστα οργανομενο και εκτελεσμενο σχεδιο των αντιπαλων
  2. το μεγαλο ποσοστο offline αμυνομενων(~= 50%) σε αντιθεση με το 100% ονλινε των επιτιθεμενων
  3. σε μια φαση της μαχης που διαφορα δυναμικου ηταν περιπου στο -6(18-24 συνολικα αν θυμαμαι καλα),3 αμυνομενοι εθεσαν ουσιαστικα τον εαυτο τους εκτως μαχης,2 πηδοντας μεσα πισω απο κτηρια και ενας απ'εξω,αυξανοντας την διαφορα δυναμικου 50% και δυσκολευοντας περισσοτερο ακομα το εργο αυτων που θελησαν να διατηρησουν την αμυντικη γραμμη.



μετα τις τελευταιες οργανομενες μαχες της συμμαχιας,τα συμπερασματα ειναι ενθαρριντικα και οταν ολοι καταλαβουμε πως το ελαχιστο που πρεπει να κανεις στην μαχη(και για να παρεις xp,kai για να νικησεις)
1) ειναι να φροντιζεις να εχεις στοχο σε καθε γυρο (με καλη πιθανοτητα να τον πετυχεις κιολας)αντι να ψαχνεις να βρεις γωνια να πιασεις πρωτος και
2) να διατηρεις συμπαγες το μετωπο της επιθεσης η αμυνας ωστε να διαμοιραζονται τα πυρα και να μην τα τρωνε λιγοι,
3)οταν το μικρο οχυρο μας δωσει καποιον ουσιαστκο λογο να το εχουμε υπο την κατοχη μας,
τοτε θα επιχειρισουμε ξανα να το παρουμε πισω.

μεχρι τοτε θα αρκεστουμε στον αγωνα του χακαρισμενου συντροφου μας ντουρουτι,που εμαθα οτι οργανωνει και μπλοκα σταρτολογοντας οσους βλεπει να κανουν μαζεμα καλαμποκιου ,πορτοκαλιων,συλογη καπνου και λοιπες αγροτικες εργασιες.

και η γιαγια μου αμα εχει πουλι θα ηταν παππους!!!
 
Κορυφή