τέρμα οι διαμαρτυρίες / δείτε ολοι παρακαλώ

  • Δημιουργός θέματος falegk
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser

Guest
Λοιπόν λεω κατι για να ξεκαθαρίζουν τα πράγματα.

απο εδώ και περα όποιος μιλάει και διαφωνεί με κάποιον διαχειριστή και θέλει να αλλάξει η δεν ξέρω και γω τη θα στέλνει μήνυμα στο κέντρο υποστήριξης και θα τα λέει όλα εκει.

αν ξαναδώ μέσα στο φορουμ οπουδήποτε ανακοινώσεις και συζητήσεις η οτι άλλο γυρο απο άτομα της ομάδας διαχείρισης επηρεάζοντας τους ετσι με οποιοδήποτε τρόπο στο να κάνουν την δουλειά τους οπως ξέρουν, όπως και υπογραφές περι του θέματος θα μπαίνει αυτόματα αποκλεισμός για 1 μίνα χωρίς καμία προειδοποίηση και χωρίς να απολογούμαστε για αυτο.



------------------------------------------------
GAME & FORUM
§9) Διαχείριση

Η ομάδα διαχείρισης μεριμνά για την εφαρμογή των κανονισμών καθώς και για τις ποινές που θα επιβάλλονται σε κάθε παραβίασή τους. Η επικοινωνία μαζί τους για θέματα του παιχνιδιού γίνεται αποκλειστικά μέσω αιτήσεων υποστήριξης. Οι αποφάσεις των διαχειριστών δεν είναι αντικείμενο δημόσιας συζήτησης, σχολιασμού ή διαπραγμάτευσης, και δεν είναι υποχρεωμένοι να απολογούνται για αυτές. Με την εγγραφή στο παιχνίδι αποδέχεστε αναντίρρητα τους παραπάνω κανόνες, καθώς και την εξουσία της ομάδας διαχείρισης.


Συμπεριφορά


Απαγορεύετε ο ερεθισμός των moderators και όλες οι προσπάθειες θα τιμωρούνται. Θέματα που προσπαθούν να δημιουργήσουν διαμάχες μεταξύ μελών και πόλεων απαγορεύονται επίσης και θα τιμωρούνται.

Μέλη που εν γνώση τους προσπαθούν να εμποδίσουν την κτίση ενός ενεργού φόρουμ θα αποκλείονται.



---------------------------------------------
οι κανόνες το λενε ξεκάθαρα απο την αρχή του φόρουμ και πολύ το αφήσαμε το θέμα και κακός ειναι δικό μου λάθος αποκλειστικά το οποιο το άφηνα για να μην δίνουμε αποκλεισμούς κατι το οποίο εχει ξεφύγει οπότε τελειώνει εδώ.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή