ολοκρηρο το σημειωμα

  • Δημιουργός θέματος VAN DER SAR
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser

Guest
κανω copy-paste την απαντηση του tarafos west στην ερωτηση μου τι λεει το τριτο μερος του σημειωματος

Σε ευχαριστώ φίλε μου...
Θα σου γράψω τον επίλογο της αποστολής που αναφέρει όλο τον διάλογο...

Μπάρμαν Henry Walker: Τι είναι αυτό το γράμμα που έχεις εκεί; Ο, αυτό δείχνει σαν σελίδα από ημερολόγιο. Του έτους 1527. Πρέπει να προσπαθήσεις να το βάλεις στην σειρά

28η Μαΐου 1527
Ξέρω τον Juan de Ojeda εδώ και είκοσι χρόνια. Πολεμήσαμε πλευρό με πλευρό στην πόλη μας Cuenca εναντίον της πείνας, πολεμήσαμε τον δρόμο μας για την νέα Ισπανία, πολεμήσαμε στο πλευρό του Cortés στο Tenochtitlán ενάντια στους Αζτέκους, πολεμήσαμε τον προδότη Olid στις Ονδούρες, και χτες πολεμήσαμε την τελευταία μάχη μας στο Río Choluteca. Τώρα πρέπει να πολεμήσω την θλίψη μόνος μου. Ήσουν ένας πιστός και γενναίος άντρας, σεβαστός τόσο που ο Hernando απέθεσε το σπαθί του στον τάφο σου.

Αυτό φαίνεται να είναι το γράμμα από έναν στρατιώτη του Hernando Cortés. Ο Hernando Cortés ήταν ένας Ισπανός κονκισταδόρος που πολέμησε εναντίον των Αζτέκων. O Waupee δεν θα έχει ούτε μια θετική κουβέντα για αυτόν. Ίσως πρέπει να κοιτάξουμε στον τάφο του Juan de Ojeda. Εάν ο Hernando Cortés όντως έβαλε το σπαθί του στον τάφο του θα ήταν ένα εξαιρετικό όπλο.
 

DeletedUser735

Guest
επιτελους εχουμε την ελληνικη του αποδοση αλλα και εναν συγουρο τροπο για να παρουμε το σπαθι.
πολλα μπραβο στον phoinika ποτ εδωσε τα φωτα!
 

DeletedUser

Guest
θα συμφωνησω με τον psamdio.επιτελους ξερουμε τι χρειαζεται για να αποκτησουμε το σπαθι και πιστευω συντομα θα το εχουν και αλλοι.ωστοσο δεν πρεπει να ξεχνατε τις αποστολες που πρεπει να ακολουθησουμε(waypee).αν και δεν καταλαβα γιατι δημιουργηθηκε το topic ενα μεγαλο μπραβο στο phoinika:)
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή