νουμπάδες εναντίον cheaters - χαρίζουμε πάσο στους κτίστες του server

  • Δημιουργός θέματος overmind
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser

Guest
Μάγκες...για όσους δεν κατάλαβαν στις δύο πρώτες θέσεις γίνεται τιτανομαχία για την πρωτιά. ΟΙ νουμπάδες πειρατές παλεύουν με άνισους όρους εναντίον των βετεράνων - cheater.

Καλούμε όλο το server να διαβάσει το σχετικό ποστ
http://forum.the-west.gr/showthread.php?t=891

και να διαλέξει στρατόπεδο!


Εμείς σαν πειρατές απευθυνόμαστε σε όλους τους κτίστες του server με κατασκευή 50+.
Σε ΟΠΟΙΑ πόλη και αν είστε, είτε μας συμπαθείτε είτε όχι...βοηθήστε μας στο κτίσιμο και θα σας βοηθήσουμε με αντικείμενα.

Πχ, έχουμε για τους κτίστες
παπιγιόν με +11 κατασκευή -> $240
καπέλο με +5 στην κατασκευή με 800$ ,
ρούχα εργασίας με +9 στην κατασκευή με 2000$

Επειδή λόγω έλλειψης χώρου το πάσο μας έχει καταργηθεί (και ήταν ούτως ή άλλως 300$), θα κάνουμε εξαίρεση σε όποιον κτίστη έρθει να ρίξει ένα δίωρο κτισίματος στην πόλη μας και θα τον αφήσουμε να μπει.

Οι κτίστες που βοήθησαν (από όσο μακρυά και άν ήρθαν) θα δουν τα ονόματα τους στο σχετικό ποστ-μνημείο που θα γίνει στο φορουμ μόλις μαξαριστεί η πόλη από βδομάδα.

Οι ενδιαφερόμενοι, ingame στον overmind.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
Λοιπόν, όντως είναι cheating (κατά την γνώμη μου) αυτό της Λάρισας. Τώρα καταλαβαίνω γιατί κάποιοι συνεχίζουν να επιτίθενται παίρνοντας 3-4-5 δολάρια από κάθε μονομαχία.

Αν δεν χρειάζεται να συνεισφέρουν στην πόλη, όλα είναι απλά... Πρέπει οι διαχειριστές να βρουν μια λύση. Υπάρχουν τρόποι.

Αλλά και από την άλλη, και όλο αυτό το σύστημα με τα πάσο είναι μεγάλη κοροιδία. Επειδή μπήκατε όλοι μαζί από το tribal wars, και αναπτύξατε την πόλη γρηγορότερα (αρχικά με τον τρόπο της Λάρισας, μέχρι να γίνουν κατοικίες και να μπείτε όλοι στην πόλη), προσπαθείτε να εκμεταλευτείτε αυτούς που παίζουν στα ίσια το παιχνίδι, δημιουργώντας καινούργιες παρέες και ομάδες (όταν έγραφα πριν μέρες ότι θα καταργηθούν τα πάσο, όταν πλέον δεν θα σας συμφέρει, είχα δίκιο τελικά?).

Και όλο αυτό το θέμα, νομίζω δεν αφορά το σύνολο αυτού του παιχνιδιού. Αν έχουμε 10.000 ενεργούς παίκτες αυτήν την στιγμή, οι κάτοικοι των πόλεών σας αποτελούν ένα πάρα πολύ μικρό ποσοστό.

Θεωρώ εντελώς αδόκιμο, να συνεχιστεί αυτή η εκμετάλευση, και με το δέλεαρ ενός καλού ρούχου, να συνεχίσουν παίκτες, να μην αναπτύσουν την δική τους πόλη αλλά την δική σας...

Έχοντας δίκιο ή άδικο, και εν συντομία, αυτές είναι οι απόψεις μου.
 

DeletedUser

Guest
Ma gia 5 meres synexizetai auti i anousia "kontra".

Kai einai lathos na blepeis apo tin diki mas pleura ta ofeli (pou ontws itan se noumera arketa epwfeli). Egw exw poso kosmo sto server (panw apo 50) atoma pou me emena prosopika epikoinwnisan kai piran to paso tous 2 kai treis fores kai pou twra pia mas eyharistoun pou tous boithisame kai anaptyxtikan pio grigora (epeidi den eixan tin dynatotita tou premium)

Den exoume boithithei mono, exoume boithisei kiolas...Antitheta me allous eswstrefeis.


Oso gia tous 10.000....egw sou lew oti an bgaleis tous diplous mixalakides den eimaste panw apo 2000 atoma sto server. Oi 20 prwtes poleis diladi exoun ena 15%-30% tou synolikou plithismou, opote nai, afora ena megalo meros twn paiktwn auto to skiniko kai nai tha to kinigisoume oso de paei
 

DeletedUser293

Guest
....(αρχικά με τον τρόπο της λάρισας, μέχρι να γίνουν κατοικίες και να μπείτε όλοι στην πόλη),...

αυτό που λες δεν μου αρέσει καθόλου, γιατί συγκρίνεις ανόμοια πράγματα, το ότι είμασταν πολλοί πρίν φτιαχτεί η πόλη σε καμία πρίπτωση δεν σημαίνει ότι κλέψαμε κανέναν και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συγκριθεί με την οικογένεια μιχαλάκη. μην ξεχνάς ότι σε εμάς ο κάθε λογαριασμός αντιστοιχεί σε ένα άτομο. τώρα για το πάσο που λες ότι είναι κοροϊδία, άμα δεν θες μην έρθεις να ψωνίσεις ή έλα πάρτο με τετραπλάσια χρήματα χωρίς πάσο το ότι σου δίνουμε την ευκαιρία να το πάρεις πρίν φτάσει η πόλη σου σε επίπεδο να στο παρέχει εμένα μου φαίνεται θετικό κι όχι αρνητικό όπως νομίζεις εσύ. το ότι είμαστε πιο μπροστά από άλλες πόλεις λόγω της οργάνωσης μας παρέχοντας σε όσους θέλουν να πληρώσουν ένα μικρό σχετικά αντίτιμο όλα τα ωφέλη που έχουμε (καλύτερα όπλα, ρούχα κλπ) εμείς, σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω ότι είναι εναντίον μας...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
Για μονομάχους,τι δίνετε;(Στρατιώτης είμαι,αλλά έχω μπλέξει σε πολέμους τώρα...:p:D)
 
Κορυφή