καλύτερα αντικείμενα για μονομάχους-στρατιώτες

DeletedUser

Guest
Επειδή είναι λιγάκι μπέρδεμα για έναν σχετικά άπειρο παίκτη(όπως εγώ) να επιλέξει ποιο από τα αντικείμενα που διαθέτει είναι το καταλληλότερο για μονομαχία και κατ' επέκταση ποιο θα πρέπει να είναι το επόμενο που θα αγοράσει,μάζεψα όλα τα αντικείμενα από τις κατηγορίες Ένδυση,Περιλαίμια,Εξοπλισμός Κεφαλής και Υποδήματα σε 4 λίστες με την βοήθεια του Excel.

Στις λίστες αυτές μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις ιδιότητες και τις ικανότητες που "προσθέτει" κάθε αντικείμενο,καθώς και το συνολικό άθροισμα των ικανοτήτων-ιδιοτήτων αυτών για Melee και Ranged όπλα ξεχωριστά.

Επίσης μπορείτε να επιλέξετε τον τύπο του όπλου που διαθέτετε τοποθετώντας την τιμή "1" στο αντίστοιχο καφέ πεδίο που βρίσκεται πάνω από τα πεδία που αναφέρουν τον κάθε τύπο όπλου(Melee ή Ranged),υπάρχει και σχετικό σχόλιο βοήθειας.

Εφόσον έχετε επιλέξει τον τύπο του όπλου που διαθέτετε μπορείτε να σημειώσετε επίσης ποια από τα αντικείμενα διαθέτετε τοποθετώντας την τιμή "1" στο αντίστοιχο πεδίο της στήλης "Διαθέσιμο" και η λίστα θα σας εμφανίσει στην στήλη "Bonus Points"το σύνολο ικανοτήτων-ιδιοτήτων που προσθέτει το εκάστοτε αντικείμενο στις ικανότητες μονομαχίας για να μπορείτε ευκολότερα να επιλέξετε το αποδοτικότερο.

Τέλος υπάρχει σχόλιο με το επίπεδο που απαιτεί το κάθε αντικείμενο,το οποίο εμφανίζεται αν τοποθετείσετε τον κέρσορα στο αντίστοιχο όνομα του αντικειμένου.

Σε περίπτωση που βρείτε κάποιο λάθος ενημερώστε με να το διορθώσω.

Σημείωση 1η:Οι πόντοι ζωής δεν συμπεριλαμβάνονται,στο συνολικό άθροισμα ικανοτήτων μονομαχίας.Υπάρχουν απλά σαν επιπρόσθετη πληροφορία.

Σημείωση 2η:Οι λίστες είναι κλειδωμένες(εκτός από τα απαραίτητα πεδία) για να μην γίνει κάποια αλλαγή των δεδομένων κατά λάθος.Ο κωδικός αν θέλετε να τις ξεκλειδώσετε είναι "items".
 

Συνημμένα

  • Ενδυμασία 1.0.4.zip
    18,6 KB · Προβολές: 891
  • Εξοπλισμός Κεφαλής 1.0.4.zip
    15,7 KB · Προβολές: 525
  • Υποδήματα 1.0.4.zip
    11,8 KB · Προβολές: 474
  • Περιλαίμια 1.0.4.zip
    15,7 KB · Προβολές: 439
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
Σιγά σιγά θα τα φτιάξω και τα υπόλοιπα.
Για τα ελληνικά το δύσκολο κομμάτι είναι να βρω το ακριβές όνομα του κάθε αντικειμένου γιατί δεν είναι πάντα μεταφρασμένα με το προφανές νόημα και δεν θέλω να γράφω μπούρδες...Το να ψάχνω ένα ένα τα αντικείμενα στα μαγαζιά των πόλεων θα μου πάρει χρόνια,άσε που λόγω του -2 lvl δεν θα μπορώ να τα δω και όλα...Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει με την μετάφραση είναι ευπρόσδεκτος:)...
 

DeletedUser8

Guest
βαλτα οπως τα εχει εδω
γιατη ετσι θα τα βρεις και στο game
 

DeletedUser

Guest
lol Έχεις απόλυτο δίκιο!εγώ τόσο καιρό το χρησιμοποιούσα στα αγγλικά:mad:
 

DeletedUser

Guest
Πολύ καλή δουλειά φίλε Mu8os!
Μπράβο σου!!!
Αν και δεν είμαι μονομάχος/στρατιώτης πιστεύω ότι βοηθάει πάρα πολύ!

Επέτρεψέ μου μόνο να σου προτείνω μια διόρθωση:

..... και η λίστα θα σας εμφανίσει στην στήλη "Owned Items"το σύνολο ικανοτήτων-ιδιοτήτων που προσθέτει....

Η λέξη "Owned Items" να μετονομαστεί σε "Bonus Points".
Νομίζω ταιριάζει περισσότερο.
 

DeletedUser8

Guest
οσο ζεις μαθαινεις;)
αντε περιμενουνε και τα υποληπα ρουχα
 

DeletedUser

Guest
σε ευχαριστώ φίλε μου...έχεις δίκιο,στην επόμενη έκδοση σε λίγες ώρες θα έχω κάνει τις απαραίτητες αλλαγές!

κάθε πρόταση-ιδέα δεκτή...
 

DeletedUser8

Guest
αν εκανες και για καθε δουλεια τα αντικειμενα...
βεβαια θελει αρκετη δουλεια:rolleyes:
 

DeletedUser

Guest
Φωνή λαού οργή θεού:p!Γι' αυτό λοιπόν έγινε και το πρώτο edit.Ονομασίες αντικειμένων,ικανότητες,ιδιότητες κλπ είναι πλέον στα ελληνικά εκτός από τις περιγραφές των όπλων που θεώρησα σκόπιμο να μην τις αλλάξω γιατί είναι γνωστοί όροι που χρησιμοποιούνται από όλους.Πρόσθεσα όμως κάποια σχόλια βοήθειας για τυχόν αρχάριους.

thentor όταν τελειώσω μ' αυτές τις λίστες θα φτιάξω και τα αντικείμενα σιγά σιγά:)
 

DeletedUser

Guest
Για να μην ανοίγω άσκοπα και άλλο topic στις απορίες,γνωρίζει κανείς αν η πέτρινη αλυσίδα και το φυλαχτό έχουν κάποιες ιδιότητες ή ικανότητες?Στο weststats δείχνει ότι δεν έχουν τίποτα αλλά αν κάποιος τα έχει και μπορεί με σιγουριά να μας πει ακόμα καλύτερα.

Ευχαριστώ.
 

DeletedUser

Guest
Για να μην ανοίγω άσκοπα και άλλο topic στις απορίες,γνωρίζει κανείς αν η πέτρινη αλυσίδα και το φυλαχτό έχουν κάποιες ιδιότητες ή ικανότητες?Στο weststats δείχνει ότι δεν έχουν τίποτα αλλά αν κάποιος τα έχει και μπορεί με σιγουριά να μας πει ακόμα καλύτερα.

Ευχαριστώ.

To φυλακτό το έχω εγώ.
Δεν δίνει καμμία απολύτως ιδιότητα!

Και η πέτρινη αλυσίδα, που είδα εικόνα της στο αγγλικό φόρουμ (την είχε βρει κάποιος), επίσης δεν δίνει καμμία ιδιότητα.
 

DeletedUser

Guest
ανέβασα και τις υπόλοιπες λίστες αντικειμένων που αφορούν ενδυμασία,περιλαίμια και υποδήματα με όλες τις ονομασίες στα ελληνικά.
επίσης υπάρχουν κάποιες μικρές διορθώσεις στην ονομασία ορισμένων πεδίων(όχι αντικειμένων) στην λίστα για τον εξοπλισμό κεφαλής.

ελπίζω να σας αρέσουν και προπάντων να σας βοηθήσουν...
 

DeletedUser771

Guest
σεβαστός ο κόπος σου και γιαυτό θα το κάνω υποβολή σαν υπόμνημα
 

DeletedUser

Guest
Ενημέρωσα το αρχικό post με ένα ακόμη update ώστε να είναι πιο εύχρηστες οι λίστες,κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για το τελευταίο από άποψη σχεδιασμού.Όσοι έχετε κατεβάσει και χρησιμοποιείτε τις λίστες αξίζει να μπείτε στον κόπο να τις κατεβάσετε ακόμα μια φορά.

Προσωρινά υπάρχει ένα πρόβλημα με το κλείδωμα κάποιων πεδίων μετά την γραμμή 35 γι' αυτό όταν εισάγετε δεδομένα να είστε προσεκτικοί για να μην αλλοιωθούν τα ήδη υπάρχοντα δεδομένα που αφορούν τους υπολογισμούς των ικανοτήτων.Ελπίζω ότι θα βρεθεί λύση σύντομα.

Τέλος,όποιος βρει ή έχει βρει κάποιο σφάλμα τον παρακαλώ να το αναφέρει για να το διορθώσω.
 

DeletedUser

Guest
από το εξοπλισμός κεφαλής βγάλε το 39 και σε όλα σου τα αρχεία,όλα τα κελιά είναι κλειδωμένα(το λέω γιατί δεν μπορούμε να βάλουμε 1 σε αυτά που έχουμε πχ και στα όπλα)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Κορυφή