εν αρχη ειν το παραδακι

  • Δημιουργός θέματος .Hernando.
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser

Guest
κακα τα ψεματα, η εταιρια και η οποια εταιρια,εχει 'γλυκαθει' με το κερδος..

καλομαθε η γρια στα συκα.

και μιλαω για τις νεες αποστολες του 90 και 100
ξερω..δεν εχετε τη δυνατοτητα εσεις εδω,να πραγματοποιησετε το συγκεκριμενο αιτημα,αλλα να,κουβεντα να γινετε..

δε μιλαω για τα σεντουκια και τα ντροπ κτλ,μιλαω για τους σαμανους.

διμηουργουν αποστολες για να πρωοθησουν το πριμ του σαμανου (πολλααα λεφτα..)

πιο συνετο θα ηταν να φτιαξουν καμια δυο αποστολες,που ισως να δινουν σεντουκια και αυτες,ισως και το ιδιο χπ με τις γνωστες αποστολες του 90 και 100,αλλα.. ας τις κανουν με δουλειες που μπορει να κανει ο καθενας.
μπορουν να το κανουν λιαν δυσκολο και χρονοβορο,ακομα και με ευκολες δουλειες.

πχ αποστολη 'πλανοδιος εμπορος' (η δουλευεις στη λαϊκη) χαχαχα
στηνεις τον παγκο σου ταχα μου,και σε βαζει να μαζεψεις ευκολα πραγματα,αλλα με δυσκολο τροπο
300 καλαμποκια 100 κολοκυθες 200 ντοματες 50 μουρα και παει λεγοντας.

καθε λογης ζαρζαβατικο.. να μη χρειαζετε λεφτα και σαμανους. αλλα ταυτοχρονα να ειναι δυσκολο και χρονοβορο. να μπορεις να προχωρησεις την αποστολη χωρις να πληρωσεις,να κανεις παιχνιδι με το κινητρο

αν θελουν να το κανουν,το κανουν ανετα..δε θελει και πολυ μυαλο..
αλλα να... το κερδος...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
Σήμερα, 06:34 o .LSD. εγραψε αυτα.(οι παρενεργειες του the-west που λεγαμε..)

Δεν εχεις αδικο σχετικα με το κερδος.
Αλλα απο την αλλη,εφοσον εχεις καταλαβει τι παιχνιδια παιζει η εταιρια,μην πεφτεις στην παγιδα.Πηγαινε κοντρα.Κανε οοο,τι μπορεις στο west για να το ευχαριστηθεις,αλλα χωρις premium.
:dr
 

DeletedUser

Guest
Πιστευω οτι εκτος απο το κερδος απο το πρεμιουμ οι αποστολες εχουν στοχο να σε βαλουν να "προγραμματισεις" τις κινησεις σου. Αν ξερεις οτι αυτες οι αποστολες υπαρχουν απο την στιγμη που εισαι 1 επιπεδο (και οχι 120) τοτε θα κανεις τα κουμαντα σου ετσι ωστε να μπορεις με οσο το δυνατον λιγοτερο σαμανο να βγαλεις τις αποστολες, αν αυτος ειναι ο σκοπος σου.
Πολλοι παιχτες (βλεπε αραμπ) εχουν στοχο να κανουν ολες τις αποστολες, αλλοι θελουν να κανουν μονομαχιες, αλλοι να κανουν μαχες οχυρων...οχι,ολα δεν γινονται.
Τωρα ομως υπαρχει και η μανια με το χρυσο οπλο,που ΟΛΟΙ αλλαζουν ικανοτητες για να βρουν το 3ο :grr -κλειδο. Φυσικα και ειναι δυσκολο να κανεις 4-5 μεγαλες αλλαγες για αποστολες 67,75,τυμβωρυχο ή πλανοδιο,αποστολες 90,αποστολες 100,αποστολες της 1.32 .
Οι αποστολες αυτες ηρθαν να ξεκαθαρισουν λιγο το τοπιο σε οτι αφορα το στησιμο των παιχτων, πρεπει να το παρουμε αποφαση οτι δεν μπορουμε να τα εχουμε ΟΛΑ...
Φυσικα η εταιρεια το εχει σκεφτει αυτο (οτι ειμαστε απληστοι) και θα ηταν αρκετα ανοητο (ελπιζω να μην φαω μπαν, εεεε;φανταστικη θεια τζο; ) αν λεγαμε οτι δεν τους περασε ουτε για μια στιγμη απο το μυαλο, γι αυτο βαλανε μεσα στον κατευνανισμο και ανοιξανε τις τσεπες, δεν τους κατηγορω, εταιρεια ειναι, οχι μη κερδοσκοπικη οργανωση και θα επρεπε να ειμαστε χαρουμενοι που ακομα και τοσο καιρο μετα την κυκλοφορια του παιχνιδιου αυτο εξελισσεται με γοργους ρυθμους.
(Η επομενη προταση θα ειναι ακαταλαβιστικη για τους περισσοτερους)
[SPOIL]Οχι σαν το mod που γινοταν σαλος μεχρι να κυκλοφορησει, εκανα pre order και την σουπερ ντουπερ εκδοση και ενω ολα πηγαιναν καλα για ενα μηνα μετα ειδαν οτι δεν προκειται να ξεπερασει το cod και το παρατησανε...αισχος και ντροπη! Ουτε news update δεν εχουν βγαλει, να μας πουν εστω οτι ζουνε.[/SPOIL]

ΥΓ.Καλημερα...γκλου γκλου γκλου (κανε μπουρμπουληθρες στον φραπε)
 

melenmaria

Μέλος
Οχι σαν το mod που γινοταν σαλος μεχρι να κυκλοφορησει, εκανα pre order και την σουπερ ντουπερ εκδοση και ενω ολα πηγαιναν καλα για ενα μηνα μετα ειδαν οτι δεν προκειται να ξεπερασει το cod και το παρατησανε...αισχος και ντροπη! Ουτε news update δεν εχουν βγαλει, να μας πουν εστω οτι ζουνε.

αισχος και ντροπη πραγματικα...!
 

DeletedUser

Guest
Καταλαβαινω οτι με ειρωνευεσαι αλλα δεν μπορεις να καταλαβεις τον πονο.
Ειναι σαν να σου λεγανε να πληρωσεις αυτοματισμο για εναν χρονο και μολις πληρωνες να σου λεγανε..."Χμμμ,τωρα που το ξανασκεφτομαι,δεν το κανουμε 2 μηνες με τα ιδια λεφτα;"
 

DeletedUser3436

Guest
ναι τωρα που το αλλαξαν την πατησαμε εμεις ομως επειδη πηραμε κουτι
 

melenmaria

Μέλος
Καταλαβαινω οτι με ειρωνευεσαι αλλα δεν μπορεις να καταλαβεις τον πονο.
Ειναι σαν να σου λεγανε να πληρωσεις αυτοματισμο για εναν χρονο και μολις πληρωνες να σου λεγανε..."Χμμμ,τωρα που το ξανασκεφτομαι,δεν το κανουμε 2 μηνες με τα ιδια λεφτα;"
δεν ξερω γιατι πραγμα λεμε οποτε αστο... δικιο θα εχεις...
 

DeletedUser

Guest
Οποιος βιαζεται μπορει να φτανει γρηγοροτερα,αλλα πηρε λαθος δρομο.
Εγω θα τελειωσω την αποστολη μολις μπει η εκδοση 1.54 για σιγουρια.
 
Κορυφή