για την προσφατη κλοπη κωδικων

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser3398
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser3398

Guest
με αφορμη το συγκεκριμενο θεμα ενιωσα χρεος μου να κανω εγγραφη στο φορουμ για να πω οχι την αποψη μου οπως οι περισσοτεροι κανατε αλλα το τι υφιστατε στην συγκεκριμενη περιπτωση... ΔΕΝ επεσα θυμα του phising ομως οφειλω να υπενθυμησω σε ολους το εξης... με την ελπιδα οτι μια τοσο μεγαλη εταιρια θα δειξη την καλη θεληση ωστε να προστατεψει τα δικαιωματα των πελατων της οι οποιοι επεσαν θυματα κακοβουλου λογισμικου ( phising ) το οποιο παγκοσμιως διωκετε ποινικα... πιστευω οτι η εν λογω εταιρια και μπορει και εχει την καλη θεληση να αποκαταστησει και να προστατεψει τους πελατες της συμβαλοντας εμπρακτα στην αντιμετωπιση του νεου αυτου επι των ημερων μας ηλεκτρονικου εγκληματος....

http://www.dart.gov.gr/

Το Διαδίκτυο είναι ένα μέσο με απεριόριστα οφέλη για όλους (μικρούς και μεγάλους). Τα αποτελέσματά του, θετικά ή αρνητικά, εξαρτώνται από την χρήση που εμείς οι ίδιοι κάνουμε!

Κανείς δεν είναι απροστάτευτος στο Διαδίκτυο! Υπάρχουν δικαιώματα, τρόποι πρόληψης, φορείς και αρχές για την προστασία των χρηστών.

Η δημιουργική και ασφαλής χρήση του Διαδικτύου είναι το νέο εργαλείο για την βελτίωση της ποιότητας ζωής μας που όλοι πρέπει να μάθουμε ώστε να απολαύσουμε ισότιμα τα οφέλη της νέας εποχής.
 
Κορυφή