αποθεματα

DeletedUser

Guest
Εδώ είναι και τα δικά μου. Δεν πουλάω σχεδόν τίποτα επειδή δεν χρειάζομαι χρήματα. Παρόλ' αυτά, πούλησα κάτι πράγματα χθές για να αγοράσω ένα τόξο :<

http://gr.weststats.com/Inventory/1dde6dd020c91d7cc063ef9773aede17

Από ζάχαρη... έχω και για τον γάιδαρό μου xD

DeletedUser

Guest
ή τις καμπανες :rolleyes:

mperdeutika.jpg

συγγνωμη,κρατας τοσες καμπανες πανω σου????τι τις κανεις?για κανα οχυρο???
βασικα για να πω την αληθεια,στην αρχη που το ειδα το περασα για photoshop...:p:p

DeletedUser

Guest
τις μαζευω και τις στελνω παρισι, στον κουασιμοδο

DeletedUser

Guest
ξερω γιατι... επειδη 8α κραταει πιο πολλα λεφτα πανω της, και αμα των λυπο8ημησουν, 8α του παρουν και τα λευτα τον καμπανων:d:d

DeletedUser637

Guest
δεν πιστεύω ότι τα λεφτά που έχει πάνω της είναι αληθινά.

τοσα χιλλιαρικα τι θα τα κάνεις?

DeletedUser

Guest
Ρε Φοίνικα βάλε και εσύ να γελάσουμε λιγάκι! :p:p
Ή βάλε μόνο όσα έχεις κάνει drop...

DeletedUser735

Guest
παιδες η εικονα του darkfox ειναι fake τουλαχιστον οσον αφορα τα λεφτα.δεν υπαρχουν τελειες στο game οταν εχεις 4ψηφιο και ανω αριθμο.
τωρα οσον αφορα τις καμπανες δεν ξερω τι παιζει.
btw δεν εχω κανενα προβλημα απλως το λεω...

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
BTW! Darkfox δεν σε είχα για τόσο κατίνο :D

EDIT : Επίσης ξέχασα να σας πω πως πρόσφατα (2-3 μέρες πριν) είχα δει τον ΑΚΗΣ1 (ξακουστό νουμπ της Villa en κάτι περίεργα) στην πόλη μας, παίζει να βάρεσε τον eksatmisis ή τον stravos, αλλά νομίζω πως μπορεί να κάνει μάχη στον darkfox και επειδή είναι μονομάχος θα μπορούσε να τον νικήσει (έτσι θα του είχε πάρει τα $, συγγνώμη darkfox μην με διώξεις από την πόλη)
αλλά (πάντα υπάρχει ένα αλλά) (όπως λέει και ο darkfox) μπορεί επειδή είμαστε και οι πιο cool gamers και έχουμε την πιο cool πόλη στον κόσμο 1 να ήρθε να πουλήσει τα άχρηστα αντικείμενα του και μετά να πουλήσει και μούρη στους άλλους επειδή ήρθε Μπικίνι :p:p:p

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
χαλαρωσε μεγαλε........

κολλησε ο υπολογιστης απο την πολυ μαγκια!!!!!

DeletedUser

Guest
Αυτά ήταν τα αποθέματα μου την 23/06/2009:

6edfh0.jpg

2me8sk1.jpg

Από εκεί και πέρα, δεν μπορεί να περάσει άλλα αντικείμενα το weststats :(
Κάθε φορά που δοκιμάζω μου βγάζει το μήνυμα:

Bad Request
Your browser sent a request that this server could not understand.

Πάντως τις τιμές αγοράς/πώλησης τις έχω υπολογίσει και είναι
Total sell price 251.986 $
Total buy price 503.972 $

DeletedUser

Guest
ο φοινηκας ετοιμαζεται να ανοιξει το επομενο marks & spencer

DeletedUser

Guest
Χαχαχαχα και βάλε! Το πιστολάκι του Granmont και το σπαθάκι του Hernando + την σφεντόνα του Huckeberry? Αυτά που πάνε?

DeletedUser

Guest
παιδες η εικονα του darkfox ειναι fake τουλαχιστον οσον αφορα τα λεφτα.δεν υπαρχουν τελειες στο game οταν εχεις 4ψηφιο και ανω αριθμο.
τωρα οσον αφορα τις καμπανες δεν ξερω τι παιζει.
btw δεν εχω κανενα προβλημα απλως το λεω...

δεν ειναι fake οι καμπανες του foxakou..το ξερω επειδη ερχετε και μας βαζει το παιδι οποτε μποει καμια 5αδα..τα λευτα τα εβαλε ετσι για να μην δειξει ποσα εχει...αυτα ασφαλως ειναι fake

DeletedUser

Guest
ρε παιδια σταματηστε να συζυτατε συνεχεια:(:(καντε αυτο που λεει το θεμα:cool:βαλτε αποθεματα:p

Κορυφή