Χρονια πολλα the-west!

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser735
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser735

Guest
Με 9 μερες καθυστερηση ανοιγω ενα θεμα για να ευχηθουμε ολοι στο αγαπημενο μας παιχνιδι που εκλεισε τρια χρονια υπαρξης(στην Ελλαδα) την 1/12/2011!

Με αυτην την ευκαιρια θα μπορουσαμε να γραψουμε ολοι 1-2 ιστοριες που συνεβησαν στο παιχνιδι και θα θα εχουμε να τις θυμομαστε για πολυ καιρο!

:DΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ THE WEST!:D


Υ.Γ. αν θεωρειται off-topic παρακαλω να μετακινηθει στο καταλληλο subforum απο τους διαχειριστες
 

DeletedUser4356

Guest
Εγώ θυμάμαι ότι ήσουν ένας παιχταράς και τώρα πλέον δεν παίζεις μαζί μας, όπως και οι παλαιοί των παλιοτέρων (KANTRONO,cavas) από τοτε μάλιστα που δεν υπήρχαν καν οχυρά.

Εν ολίγοις ένα παιχνίδι το οποίο μας έχει χαρίσει άπειρο χαβαλέ και γέλιο, νεύρα, θυμό, ζαμάνφού κι απάνω τούρλα......όλα τα έχει το παιχνίδι!

Κατά την ταπεινή μου άποψη...ΜΑΚΡΑΝ το καλύτερο online game!!
 

DeletedUser

Guest
Nice topic για τους έμπειρους.:lf

Εγώ θυμάμαι πόσο ενδιαφέρον/έμπειρο παιχνίδι το είχα βρει :D
Όποιος θυμάται έναν RAMPIUS,να μου πει πρώτον πώς ακριβώς λεγόταν:)w),του οποίου είχαν κλέψει το λογαριασμό, και δεύτερον είναι από τους ΠΡΩΤΟΥΣ του the-west (για μένα τουλάχιστον).


Have fun!!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser735

Guest
revolver ευχαριστω για τα καλα σου λογια :))

οι δικες μου ιστοριες ειναι τοσο πολλες δεν αξιζει να τις αναφερω ολες και επισης φοβαμαι μην ξεχασω καποιους και παρεξηγηθουν :p

Θα αναφερω την πρωτη πολη μου στον κ1 την LRK στην οποια ημασταν μια παρεα απο νουμπαδες αλλα ολοι ημασταν φιλοι real life και τις σπουδαιες μαχες οχυρων που δωσαμε(dmu) με τους ccp στα τελη του 2009 και στις αρχες του 2010!
 

DeletedUser

Guest
η πρωτη μου πολη στο the-west ήταν η LRK με τον psamdio....! hahahah

είχε και διπλο λογαριασμο ο νοομπας ! :lf .

ο dmc μου ειχε κλεψει και το account , τι ωραιες αναμνησεις! :p
 

DeletedUser4456

Guest
Ειχαμε αρχισει τοτε θυμαμαι που μονο ενας κοσμος υπηρχε, χωρις καν οχυρα, μονο καθαρες μονομαχιες, με μια πολη που ιδρυσαμε, sagloxori θαρρω λεγοτανε και ητανε απο τις λιγες πολεις προς τα αριστερα (-αποτι ειχα δει ουτε αυτο υπαρχει πια-), με μια ομαδα απο φοβερα παιδια που τωρα πλεον δεν παιζουνε, μαζι παλι με τον αδερφο μου Petro gv, τον saglo, τον vitho και ενα σωρο πολυ καλα ατομα, χαμηλων τονων αλλα που εδιναν νοημα στις εννοιες παρεακι και ΠΟΛΗ, χωρις μεγαλες τοτε συμμαχιες και αλλα τετοια παρατραγουδα. Καναμε κυριως μονομαχιες και χαβαλε.
Αν καποιοι το ειχαμε παρατησει τοτε ητανε επειδη απλα παντα η προσωπικη ζωη και τα θεματα εκτακτης αναγκης σε αυτη ειναι ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ πολυ πιο σημαντικα απο ενα game, οσο καλα και αν περναμε εδω, με τα καυγαδακια μας, με την διασκεδαση, τις πλακες μας κλπ...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser3157

Guest
δεν μπορω να καταλαβω πως παιζαμε χωρις μαχες οχυρων και χωρις τσατ.
Το ξυλο περπατηματος ήταν ένας θησαυρός και δίναμε και το κορμί μας για ενα κομμάτι σημειώματος
 

DeletedUser

Guest
θυμαμαι τοτε που δεν υπηρχαν ολες οι πολυτελειες του παιχνιδιου να τρεχω να κατσω στο πισι να βρεθω με την μπικινοπαρεα να σπαμαρουμε στο φορουμ οχι μονο για να μαθουμε καλα το παιχνιδι αλλα κυριως για απιστευτο χαβαλε !!!!!
 

DeletedUser

Guest
εγώ είμαι αρκετα νουμπ για να θυμάμαι!!!!:eek:m
Διάλειμμα για διαφημίσεις λοιπόν:blk

Οντος εισαι :p εγω θυμαμαι οτι ψαχουλευα κατι στο ιντερνετ και ιδα καπιον να κραταει χαρτια και ετσι πρην απο 3 περιπου χρονια μπικα στο παιχνιδι και κολλισα το παρετισα για ενα διαστιμα και τωρα ξαναρχισα "ΝΑ φανταστιτε τοτε το 3 κλιδι υπιρχε μονο στα χαρτια αν θυμαμε καλα και το σπαθι του hernado to ειχαν μετριμενοι στα δακτιλα του ενους χεριου και επισεις ειχα την τυχη να γνορισω τον ανθρωπο θρυλο του west forum "greeniaris" ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ WEST...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
3 χρονια εεεεεε

Γεια σου ρε Παύλο ωραίο τοπικ να σαι καλά όπως και όλα τα παιδιά από DMU στον κόσμο 1 όντως ωραίες εποχές τότε αν λιποθυμούσες για 2 μέρες έλιωνες από βαρεμάρα
 

DeletedUser2677

Guest
εμενα ολο με τρωει το χερι μου να γραψω εδω περα
αλλα το εχω αποφυγει ως τωρα για διαφορους λογους,
με κυριοτερο οτι θα ειναι ενα τεραστιο κατεβατο-μονολογος
κ ο αλλος οτι θα βγουν απλυτα στην φορα:p
ισως κανα βραδυ να το επιχειρησω..
 
Κορυφή