ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser4530
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser4530

Guest
ΜΠΑΓΚ: ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ

οταν μπαινεις σε διαφορες εργασιες και χωρις να επιλεξεις να κανεις καποια εργασια η και σ αλλες περιπτωσεις που δεν εχω καταλαβει ακομα οταν γινονται, μειωνεται η ενεργεια του χαρακτηρα και πρεπει να γινει ανανεωση η εξοδο κι εισοδο παλι για να επανελθει.
θα προτεινα γενικα να κανετε πολυ συχνα ριφρες την σελιδα με το f5 για να φευγουν τετοια φαινομενα κι αλλα πολλα.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
Εφόσον λες πως επανέρχεται η ενέργεια με πιο τρόπο μειώνεται?
 

DeletedUser4530

Guest
- γραφω εδω για τα μπαγκς μιας και το θεμα γραφει "ιδεες και μπαγκ" μηπως ξερει καποιος κατι να με διαφωτησει, γιατι να κλειδωσουν; αλλιως βγαλτε απ τον τιτλο το "μπαγκ". και τελικα τα μπαγκ να τα λεμε εδω μηπως παρουμε καμια απαντηση η κατ ευθειαν να κανω τικετ;
- απλα μειωνεται η μπαρα ενεργειας πχ απο 80 στο 60 (τυχαια νουμερα) και φαινεται το 60 ενω δεν εχω δωσει ουσιαστικα καποια εντολη. με ενα ριφρες ομως επανερχεται. τωρα το πως μειωνεται εχω προσεξει οτι μπαινωντας σε μια εργασια η ακομα κι οταν δωσω εντολη για εργασια και μετα ακυρωσω αυτη δεν επανερχεται. σημειωτεον οτι καθαριζω αρκετες φορες την ημερα τον υπολογιστη μου απο κουκις, προσωρινα αρχεια κτλ με καποια προγραμματακια η χειροκεινητα.
 

melenmaria

Μέλος
ναι πρεπει να κανεις συνεχως ανανεωσεις και οσο αφορα την ενεργεια και οσο αφορα τη ζωη. επισης πρεπει να κανει ανανεωση για να σε παει στο σημειο που εισαι αν εχεις μετακινηθει στο χαρτη.

και ας ενεργοποιησουν επιτελους τις γραμματοσειρες να κανουμε κοπι πειστ σαν ανθρωποι!
 

DeletedUser6273

Guest
τωρα το πως μειωνεται εχω προσεξει οτι μπαινωντας σε μια εργασια η ακομα κι οταν δωσω εντολη για εργασια και μετα ακυρωσω αυτη δεν επανερχεται.

Αυτό γίνοταν και στην παλιά έκδοση. Απλώς θέλει λίγο χρόνο για να σου την δείξει, αν όμως βάλεις άλλη εντολή τότε σου τρώει από την κανονική συο ενέργεια (δηλαδή και αυτή που δεν βλέπεις)
 

DeletedUser5612

Guest
Επισης παταμε στον χαρακτηρα μας και γραφει καθε στγμη και την ενεργεια και την ζωη (τα σωστα)
 
Κορυφή