Φόρουμ και Bans

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser1003
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser1003

Guest
Φίλες και φίλοι,

είμαι στην δυσάρεστη θέση να πω ότι τα Ban στο φόρουμ έχουν ξεφύγει. Αν θέλετε να συνεχίσει αυτή η κατάσταση, κανένα πρόβλημα.

Τι είναι αυτό που σας δυσκολεύει δλδ ?
Δύσκολο να κάνετε ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ?
Δύσκολο να έχετε μια σωστή υπογραφή ?
Δύσκολο να μην σπαμάρετε ?
Δύσκολο να μην βρίζετε ?
Δύσκολο να είστε σοβαροί όπως πολλοί άλλοι εδώ ?

Δεν σας καταλαβαίνουμε πάντως. Γνωρίζουμε ότι ο μέσος όρος ηλικίας στο φόρουμ είναι 16~ και λογικό να έχουμε πολλά Ban.

Καθίστε κάτω λοιπόν και σκεφτείτε, "γιατί εγώ παίρνω Infractions και άλλοι όχι ?"

Εδώ δεν υπάρχουν "φιλαράκια" που και καλά δεν παίρνουν Infractions, το φόρουμ έχει κανόνες και πρέπει ΟΛΟΙ να τους τηρούν.

Λίγο ηρεμία και λίγο προσοχή παραπάνω!

Καλή συνέχεια.
 

DeletedUser

Guest
μπορώ να απαντήσω στα ερωτήματα σας;;;

οι κανόνες του φόρουμ είναι πολύ αυστηροί! σε κάθε ποστ τρώμε infraction! Μα καλα ρε παιδιά δεν καταλαβαίνετε είναι απλά ένα παιχνίδι; Προσπαθούμε να περάσουμε καλά! Δηλαδή οκ αν κάποιος δημιουργήσει θέμα και ρωτάει που βρίσκουμε ντομάτες πρέπει να απαντήσετε: Locked & Infracted; Τόσο δύσκολο είναι να πείτε στο Μάζεμα ντοματών; Χαλαρώστε λιγάκι. Και μην νομίζετε πως είναι κουλό αυτο που ζητάω. Στο φόρουμ στις φυλετικές τα infraction είναι λιγότερα! Σε ένα θέμα μάλιστα έκανε spam και χαβαλέ ένας admin! δεν έδωσε infraction σε παίκτη που έγραψε με greekish! εγώ προσωπικά φοβάμαι να δημιουργήσω ενα νέο θέμα. και αν θέλετε να δημιουργηθεί μία ομάδα έμπειρων χρηστών που θα απαντούν στην ερωτησεις! Το 70% των ερωτήσεων έχουν ως απάντηση το: Κάνε αναζήτηση!


Σας ευχαριστώ πολύ και σορυ αν σας κουρασα
 

DeletedUser

Guest
εχει τα δικια του ο Pao0And αλλα πολλες φορες εχουν και οι μοντερ δικιο γιατι το να ρωτάνε 20 ατομα καθε μερα την ιδια και την ιδια ερώτηση παει πολυ.

Οσο για το αν φοβασε να ανοίξεις θεμα αυτο το εχω παρατηρήσει και γω σε πολλα μελη και εχεις δίκιο.

Πρεπει οι χρήστες να καταλάβουν οτι οταν θέλουν κατι πρεπει πρωτα να κανουν μια αναζητηση γιατι οι μοντερ εχουν και αλες δουλείες απο το να απαντανε συνεχεια στην ιδια ερώτηση και να γεμίζει το φορουμ με "αχρηστα τοπικ" και οταν θες να βρεις κατι χρισιμο να μην το βρισκεις.

Θελει δουλειά ακομα το φορουμ και με αυτον τον τροπο δεν βοηθάμε καθολου.

Και για το σπαμ....ενταξη υπάρχουν ατομα που βαζουν κοντρα ποιος εγραψε τα περισσότερα μηνύματα (και σε αλλα φορουμ γινετε αυτο) γιαυτο πευτουν τημωριες.
 

DeletedUser

Guest
ναι συμφωνώ μαζί σου αλλά σου ξαναλέω μπορούν να βρεθούν κάποιοι χρήστες και να απαντούν σε ερωτήσεις που γίνονται συχνά! ο οποιοσδήποτε μπορεί ποθ είναι συχνός χρήστης των φορουμ! και οκ αλλά στο off-topic να τρώμε infraction???????????????? αυτό είναι τελείως τρελό! αν μπορούσα να βαθμολογήσω το πόσο βοηθάει το φόρουμ τους παίκτες θα του έβαζα 2/100!
 

DeletedUser

Guest
ναι συμφωνώ μαζί σου αλλά σου ξαναλέω μπορούν να βρεθούν κάποιοι χρήστες και να απαντούν σε ερωτήσεις που γίνονται συχνά!

και φαντάσου τωρα καθε νεος που μπαίνει να ανοίγει τοπικ με την ερώτηση " που περνω φασολια"

να μαζευτούν 50 τοπικ με το ιδιο πράγμα........
το πρόβλημα δεν ειναι η απάντηση το πρόβλημα ειναι οτι το φορουμ ειναι γεματο σκουπίδια και καθε μερε γεμίζει κιαλο.
υπάρχουν πανω απο 100 τοπικ που ελουν σβήσιμο γιατι υπάρχουν 3-4 φορες.
εμενα προσωπικά μου ειναι πιο ευκολο να κανω αναζήτηση απο το να ανοιξω τοπικ και να περιμένω απάντηση.

στις τιμωρίες σιγουρα πρεπει να γινουν πιο ελαστικοί οι μοντερειτορ.
 

DeletedUser

Guest
Τι είναι αυτό που σας δυσκολεύει δλδ ?
Δύσκολο να κάνετε ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ?
Δύσκολο να έχετε μια σωστή υπογραφή ?
Δύσκολο να μην σπαμάρετε ?
Δύσκολο να μην βρίζετε ?
Δύσκολο να είστε σοβαροί όπως πολλοί άλλοι εδώ ?

Σωστα ολα αυτα και οποιος δεν τα τηροι καλα κανουν και του δινουν ban.
Ομως πιστευω οτι στο θεμα του spam και της σοβαροτητας κατ' επεκταση θα μπορουσαν να ειναι λιγο πιο ελαστικοι οι mod.
Oσο για την αναζητηση,πολλες φορες η απαντηση βρισκετε μεσα σε 20-30 σελιδες και εχει προκυψει απο κατι αλλο....δεν ειναι πολυ ευκολο να τα διαβασεις ολα αυτα!:rolleyes:
 

DeletedUser

Guest
αν και παρακολουθώ το φόρουμ από τότε που ξεκίνησα το παιχνίδι, μόνο 2 φορές αν δεν κάνω λάθος έχω γράψει κάτι.
ο λόγος είναι ότι οι κανόνες ναι μεν είναι σωστοί, αλλά κατά την άποψή μου δεν χρειάζεται να εφαρμόζονται πάντα και κατά γράμμα.
δεν απολαμβάνω το φόρουμ όσο θα ήθελα και όσο το απολαμβάνω σε άλλα παιχνίδια.
εκτός απ' αυτό βέβαια οφείλω να ομολογήσω ότι είναι ένα τακτοποιημένο φόρουμ όσο λίγα και ότι χρειάστηκα να μάθω το βρήκα σχετικά εύκολα.
θα συνεχίσω όμως να μην γράφω εδώ εκτός και αν αυτό είναι απαραίτητο, γιατί αν είναι να φοβάσαι να μιλήσεις τότε καλύτερα απλά μην μιλήσεις.
εγώ τουλάχιστον αυτά αισθάνομαι και αν οι διαχειριστές διαφωνούν με όσα είπα δεν παύει να είναι η γνώμη μου και δεν αλλάζει.
 

DeletedUser1003

Guest
μπορώ να απαντήσω ή θα φάω μπαν;

Τι να σου πω τώρα.. :confused:

Είναι ερώτηση τώρα αυτή που κάνεις ? Spam καθαρότατο είναι και τίποτα άλλο.
Αν δεν μπορείς να συμμετέχεις σε ένα φόρουμ, μην ασχολείσαι καθόλου καλύτερα.
 

DeletedUser

Guest
καλησπερα

δεν ειναι το θεμα οτι οι mods ειναι αυστηροι,ειναι απλα οτι στη θεση αυτη ορισμένες φορες μεθας απο την εξουσια που σου δινεται:D
Σιγουρα ορισμενες φορες ειναι βαρετο και χαζο να κατσεις να απαντησεις σε ερώτηση "Που βγαζω φασολια" αλλα συνήθως οποιος το κανει η θα ειναι νεος η δεν θα ξερει να λειτουργει την μηχανη αναζητησης του φορουμ.
Νομίζω παντως οτι (βαζω κουκουλα και δειχνω) μονο ο Greeniaris ειναι λιγο "γκρινιαρης" και στραβώνει με το παραμικρο,ισως επειδη εχει απαντησει εκατονταδες φορες τα ιδια πραγματα,αλλα οκ,αυτη ειναι στην ουσια και η δραστηριοτητα σου, να βοηθας και να επιτηρεις το φορουμ του ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ,θελω να πω πως το φορουμ ειναι για το παιχνιδι ε?
Καλο θα ηταν οι mods να ηρεμησουν λιγο με τα bans kai infractions και να μην χαλανε την καλη τους διαθεση επειδη ενας νεος παιχτης εκανε μια λαλακια και εβαλε τοπικ "φασολια-πως μπορω να τα αποκτησω σε 2 ώρες":p

υγ. επαναφερετε παρακαλω τα θεματα του phoinika βοηθησαν πολυ κοσμο και δεν ξερψ τι εγινε αλλα μαλλον στραβωσε και εφυγε απο το φορουμ και σβηστηκαν τα θεματα του??αν κανω λαθος ,αγνοηστε το παραπανω

hf:D
 

DeletedUser

Guest
Τι να σου πω τώρα.. :confused:

Είναι ερώτηση τώρα αυτή που κάνεις ? Spam καθαρότατο είναι και τίποτα άλλο.
Αν δεν μπορείς να συμμετέχεις σε ένα φόρουμ, μην ασχολείσαι καθόλου καλύτερα.


Είσαι Γκρινιαρης τελικα:p
Ειπαμε οτι δεν χρειαζονται ουτε ειρωνικα σχολια,ουτε νευρα.Τι χαλιεσαι τωρα δλδ? Συζητηση κανουμε...
 

DeletedUser1003

Guest
καλησπεραυγ. επαναφερετε παρακαλω τα θεματα του phoinika βοηθησαν πολυ κοσμο και δεν ξερψ τι εγινε αλλα μαλλον στραβωσε και εφυγε απο το φορουμ και σβηστηκαν τα θεματα του??αν κανω λαθος ,αγνοηστε το παραπανω

hf:D

'Έπεσε σε τόσο χαμηλό επίπεδο που τα έσβησε μονός του.

Τώρα, αν έχετε πρόβλημα με τους κανόνες, κάντε το θέμα στο Αφεντικό. Εγώ απλά ακολουθώ τους κανόνες. Αν δεν τους ακολουθώ, θα με βγάλουν από Mod ;)

EDIT: Ξέχασα να αναφέρω ότι τώρα τελευταία παίρνετε Infraction για τις υπογραφές σας. Δεν είναι αμαρτία ? Διαβάστε τους κανόνες ρε παιδιά ;)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
Εδώ είναι ΦΟΡΟΥΜ.. Άλλο λοιπόν το φόρουμ και άλλο το παιχνίδι!

Εδώ κάνεις ένα τεράστιο λάθος,σαφώς είναι φόρουμ αλλά είναι φόρουμ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ.Τι σημαίνει αυτό?Μπαίνω για να ενημερωθώ για το παιχνίδι,να λύσω τις απορίες μου γι'αυτο,και για να συζητήσω σχετικά με το παιχνίδι.Συζήτηση με στρατιωτική πειθαρχία δεν γίνεται φίλε μου,όχι χωρίς να σπάσουν τα νεύρα όσων συμμετέχουν,και με ένα παιχνίδι δεν ασχολείσαι ποτέ για να σου σπάσουν τα νεύρα νομίζω αλλά για να χαλαρώσεις.

Πόσα άτομα έχουν αναφέρει κατά καιρούς ότι "ρε παιδιά,θέλω να ανοίξω ένα θέμα αλλά δεν το κάνω γιατί φοβάμαι ότι θα φάω infraction"?
Αυτό δεν λέει κάτι?Δεν δείχνει ότι κάτι πάει στραβά και από τους Mods?

Όσο για την αντιμετώπιση των νέων μελών διαφωνώ κάθετα.Ο καθένας μας εδώ μπήκε για να μάθει για το παιχνίδι και κατόπιν πιθανώς να απέκτησε και κάποιες γνωριμίες-φιλίες και να μπαίνει περισσότερο πλέον για την παρέα.
Τι θα πει λοιπόν ένα "τρυφερό-πόδι" (για να είμαστε και στο κλίμα του παιχνιδιού:D) όταν δεν ξέρει την τύφλα του από το παιχνίδι και μπει για να ρωτήσει κάτι και σαν απάντηση λαμβάνει "τα έχουμε πει αυτά,locked-infracted και πάρε και ένα ban αν ξαναρωτήσεις για να μάθεις να κάνεις αναζήτηση"?Το πιο πιθανό είναι να πει "ρε τι μ******ς είναι αυτοί και να μην ξαναασχοληθεί παρά να τον συνετίσεις και να παίξει σύμφωνα με τους κανόνες.Εκνευριστικό και για τους παλιούς και για τους μods να βλέπουν συνέχεια την ίδια ερώτηση,συμφωνώ απόλυτα,αλλά είναι κομμάτι του κάθε φόρουμ και δεν γίνεται αλλιώς.

Είναι τελείως άχαρος ο ρόλος του mod (όπως είπε κάποιος και στις φυλετικές είναι εθελοντές "μαζόχες" με την καλή έννοια),το premium που παίρνει σε καμία περίπτωση δεν τον αποζημιώνει για τον χρόνο που χάνει αλλά δυστυχώς αυτός είναι ο ρόλος του.Πρέπει να είναι συγκαταβατικός και όχι αδιάλλακτος και να προσπαθεί και ο ίδιος για να υπάρχει καλό κλίμα στο "σπίτι" του,όχι μονο να το ζητάει από τους "καλεσμένους" να το φτιάξουν.

Επειδή είμαι αισιόδοξος άνθρωπος θέλω να πιστεύω ότι θα πάει καλά αυτή η προσπάθεια και θα βρεθεί η χρυσή τομή για να είναι όλοι ευχαριστημένοι!

ΥΓ:Και για όσους από εμάς τους πιο παλιούς την έχουμε δει pro και παντογνώστες καλό είναι να θυμόμαστε κατά Δεκέμβρη-Γενάρη μεριά όσα ρωτούσαμε εμείς και τώρα μας φαίνονται γελοία,πριν κράξουμε τον επόμενο "νέο"...Και αν κάποιος έχει αμφιβολίες μπορούμε να ψάξουμε και να ξεθάψουμε παλιά θέματα.
 

DeletedUser

Guest
Εγω προσοπικα πιστευω οτι ολοι εχετε δικιο Οντος εχω παρατιρισει ποσ κλιδονονται πολα θεματα με το παραμικρο αν και εμενα προσοπικα δεν εχει τυχει Θα δοσω πολα ελαφριντικα στον grenniaris γιατι πραγματικα θα εχουν δει πολα τα ματια του . Επυσησ εχω δει πολεσ φορεσ την ηδια εροτιση αλιοσ γραμενη σε 3 διαφορετικα θεματα τι να σου κανει και ο χριστιανοσ . Πιστευω ποσ η αναζιτιση πρεπει να γινει λιγο πιο ευκολη για πολουσ θα ειναι αλα ευκολο Αλα για πολουσ σαν και εμενα που ειμαι 27 χρονον και δεν ξερω καλα απο υπολογιστεσ με δισκολευει λιγο η δεν ξερω να την χειριζομαι .
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
Σαφώς υπάρχει και αυτό το θέμα που θίγεις εσύ,πολλά μέλη δεν έχουν εμπειρία από forums και υπολογιστές γενικότερα οπότε για αυτούς είναι πολύ πιο εύκολο και αυτονόητο το να ανοίξουν ένα θέμα και να ρωτήσουν αυτό που θέλουν παρά το να κάνουν αναζήτηση,που μπορεί να μην έχουν ιδέα τι είναι και πως λειτουργεί.

Δεν είναι μεγάλη ξενέρα για τέτοιου είδους άτομα το κράξιμο και οι ειρωνείες από τους εξυπνάκηδες-παντογνώστες που έχουν ξεχάσει τι ρωτούσαν οι ίδιοι κάποτε?
 

DeletedUser

Guest
θα συμφωνήσω απόλυτα με τον t.n.t. κάποτε και εσείς και εγώ και όλοι μας ρωτούσαμε αυτά τα πράγματα. αν οι μοδς δεν εχουν χρόνο να απαντήσουν τότε να αφήσουν το θέμα ανοικτό και κάποιος θα απαντήσει. α και στους κανόνες του φόρουμ λέει ξεκάθαρα: για αυτόν τον λόγο δεν υπάρχουν ερωτήσεις που είναι "χαζές". ακριβώς έτσι το λέει
 

DeletedUser

Guest
λοιπον θα σας πω αυτα που πιστευω.για ορισμενα μπαν οι μοντ εχουν απολυτο δικιο ωστοσο η συμπεριφορα τους ειναι αυτη που μας κανει να φερομαστε ετσι.για παραδειγμα μπηκε ενα κοριτσι πριν λιγες μερες και εκανε μια λογικη ερωτηση και ενας μοντ την ειρωνευτηκε και αν θελετε θα βρω το ποστ γιατι μου εκανε εντυπωση.ετσι η κοπελα ειπε καλα δεν ξαναμιλαω και δεν ξαναμπαινω στο φορουμ.κατι αλλο που θελω να πω ειναι πως οι μοντ θα πρεπει να δινουν ινφρακτιον περισσοτερο σε καποιον που κανει τον μοντ(τελευταια οι μισοι μιλανε σαν μοντ στο φορουμ και δεν τιμωρουνται) και λιγοτερο σε καποιν που δεν κανει αναζητηση και ανοιγει ενα ποστ το οποιο μπορει να διαγραψει ο μοντ.

και επειδη λεω την αληθεια αυτο το κειμενο το εγραψα εγω(maldim14) καθως ζητησα την αδεια απο την αδερφη μου να μπω απο τον λογαριασμο της.ευχαριστω που με ακουσατε.:)
 

DeletedUser

Guest
Λοιπόν παιδιά...
6 λέξεις θα πω και ελπίζω να καταλάβετε.

Εδώ δεν είναι chat. Είναι φόρουμ.

Αυτά για να καταλάβετε ότι οι κανόνες είναι κανόνες....
 

DeletedUser

Guest
δλδ τα νεα μελη που εχουν κανει 2-3 ποστ δε χρίζουν μιας ευνοικοτερης αντιμετωπισης?

πες του: "ρε αρχοντα τη γλιτωσες επειδη ειναι τα πρωτα σου ποστ αλλα αν
ξανασυμβει τοτε θα φυγεισ για μπαν-ακι"
 

DeletedUser

Guest
τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.

Forum
1. Επειδή απλά κανένας δεν ασχολήθηκε να φτιάξει το Official Guide του game, αναγκάζεται ο καθένας μας να κάνει τη διατριβή του πάνω στο forum. Η βοήθεια και οι κανόνες του game είναι ξεκάθαρα γραμμένα στο πόδι. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ

Κλοπή κωδικών
2. Παροτρύνετε τον κόσμο να ψαχτεί σε ένα Unofficial τόπο (gr.weststats.com) όπου εκεί του ζητείται να τρέξει web scripts (για την δική του ευκολία) χωρίς κανένας σας να του εγγυηθεί ότι δεν θα κλαπούν τα στοιχεία πρόσβασης του.

Ποιος από σας μπορεί να εγγυηθεί ότι οι εντολές που δίνουμε για την αυτοματοποιημένη εισαγωγή των χαρακτηριστικών μας στο παραπάνω site δεν υποκλέπτει και το κωδικοποιημένο UserID και Pass που σώζετε υποτίθεται με ασφάλεια μόνο στο PC μας με μορφή cookie? (Sorry για την ορολογία).

Forum - Flood
3. Αφού οι Mods φημίζονται για την αγάπη και τον υπερ-βολικό ζήλο για το game γιατί δεν φτιάχνουν ένα FAQ σε κατηγορίες για να βοηθούν και τους νέους. Αν η υποδομή του forum δεν το επιτρέπει, προτείνω ένα 2ο Unofficial site και μάλιστα θα σας υποδείξω και τον τρόπο δημιουργίας του.

Forum - Locked
4. Δεν μπορώ να διαφωνήσω ότι το 90% των posts είναι για lock, αλλά είναι απαράδεχτο να κλειδώνονται off-topic θέματα. Και εκεί πραγματικά φαίνεται η αηδία του υπερ-βολικού ζήλου. Δεν θα το αναλύσω. Θα σας δώσω απλά ένα θέμα και αν έχετε λίγο υπομονή θα βγάλετε τα συμπεράσματα σας.

http://forum.the-west.gr/showthread.php?t=2358

Forum - Mods
5. Χίλια forums να γυρίσουμε παντού το ίδιο πράγμα. "Ο mod είναι φασίστας", "Ο mod είναι καταχραστής" κτλ
Όταν κάποιος αναλαμβάνει να γίνει mod γνωρίζει από πριν τι θα συναντήσει. Αλλά πραγματικά δεν ξέρω γιατί θα πρέπει να τους θυμούνται... Για την προσφορά τους? Για την διαλλακτικότητα τους? Ή για την ατυχία που είχαν να τους συναντήσουν?

Μέσα σε δύο μέρες παιχνιδιού γνώρισα τον Phoinιkas (μέσα από τα post του). Εεε λοιπόν από αυτόν τον τύπο έμαθα αρκετά. Τέτοιο τυπάκι με τόση ευγένεια, υπομονή και μεταδοτικότητα δεν έχω ξανασυναντήσει.

Γιατί απλά δεν προσπαθείτε περπατήσετε στο δρόμο που χάραξε?

Αλλά τι ρωτάω εδώ έχετε κάνει προσθήκη το nick του στο "Bad Word Filter List" του forum και εμφανίζεται με *********...

Ειπώθηκε:
6. "Τώρα, αν έχετε πρόβλημα με τους κανόνες, κάντε το θέμα στο Αφεντικό. Εγώ απλά ακολουθώ τους κανόνες. Αν δεν τους ακολουθώ, θα με βγάλουν από Mod"

Γράφει πουθενά στους κανόνες του forum (ή στους κανόνες της συνείδησης σου) για το αν επιτρέπεται να υποτιμάς την νοημοσύνη μας?

Αν δεν καταλαβαίνεις τι εννοώ, να αρχίσω να σου παραθέτω τον τρόπο και το ύφος που έχεις όταν κλειδώνεις τα threads.
(Αν και δεν μου είναι κόπος γιατί τα μαζεύω για να τα παραθέσω αλλού)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή