Το παιχνιδι αργοπεθαινει

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser184
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser184

Guest
Καλησπέρα.Ξαναμπηκα στο west μετα απο μηνες αποχης.Απο οτι αρχισα να βλεπω το παιχνιδι στην Ελλαδα αργοπεθαινει..Γιατι συμβαινει αυτο?
 

DeletedUser

Guest
Καλησπέρα.Ξαναμπηκα στο west μετα απο μηνες αποχης.Απο οτι αρχισα να βλεπω το παιχνιδι στην Ελλαδα αργοπεθαινει..Γιατι συμβαινει αυτο?
Δέν νομίζω ότι ευσταθεί η παρατήρηση αυτή.Είμαι περίπου 6 μήνες στό παιχνίδι αυτό καί από ότι βλέπω η δύναμη τών παικτών αριθμητικά είναι σταθερή η ίδια , μάλιστα τελευταία αυξάνει.
 

DeletedUser3504

Guest
Κατα την αποψη μου ο μοναδικος κοσμος που αυξανεται καθημερινα ειναι ο Αριζονα οποτε δεν ειναι μετρο συγρισης αυτος ο κοσμος οποτε συμφωνω με τον προλαλησαντα
 

DeletedUser

Guest
Στον κοσμο 1 γινονται παντα καλες μαχες (αν και εγω δεν παιζω)...

Στους κοσμους 2,3,4 δεν πολυπαιζω οποτε δεν ξερω τι γινεται...

Στον κοσμο 5 γεμιζουν τα οχυρα αλλα δεν γινονται και τρομερες μαχες...

Στον αριζονα γεμιζουν τα οχυρα και τις περισσοτερες φορες οι μαχες που γινονται ειναι καλες...

Οποτε κατα τη γνωμη μου δεν αργοπεθαινει το west απλα μερικοι παικτες σταματαν και αρχιζουν καινουργοι!
 

DeletedUser

Guest
Γενικα υπαρχει μια νεκρα..Λογω καλοκαιριου κυριως! Αρχες Αυγουστου ειναι μην τρελαινομαστε!
Η αληθεια ειναι πως το west δεν ειναι οπως ηταν καποτε..Τοτε που γινονταν χαμος!
Αμα ανοιξει ενας καινουργιο κοσμος θα φανει ποσοι παιζουν πραγματικα και ποσοι εχουν ορεξη!
 

DeletedUser

Guest
Αμα ανοιξει ενας καινουργιο κοσμος θα φανει ποσοι παιζουν πραγματικα και ποσοι εχουν ορεξη!

Να πονταρω, για τους ηδη υπαρκτους σερβερ και λιγο πριν το ριβερ του κ6 , All In στους 1400 ενεργους παιχτες (σε συνολο παντα) ή δεν κανει απο τωρα?
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
εγω ξαναξεκινησα χθες και τωρα παιζω αριζονα.Παλια επεζα στον 1 απο οτι θυμαμαι.Οντως το community αργοπεθαινει.Δεν ειναι οπως παλια ...
 

DeletedUser4999

Guest
ελεος ρε παιδια καλοκαιρι ειναι παρα πολλυ ειναι διακοπες... τον σεπτεβρη θα δειτε αν αργοπεθαινει:))
 

DeletedUser3810

Guest
Οντως αμα γυρισουν ολοι απο διακοπες θα ξαναζωντανεψει το west αλλα εγω πιστεύω πως όχι μόνο ενας κοσμος χρειαζεται αμα μπει η καινουργια εκδοση με τα χαρακτηριστικα των χαρακτηρων το παιχνιδι θα γινει συναρπαστικο και παλι.
 

DeletedUser

Guest
Ρε παιδια δεν καταλαβαινω γιατι θελετε να ανοιξει καινουργιος κοσμος ηδη εχουμε 6 και ειναι αποδεδειγμενο οτι καθε φορα που ανοιγει καινουργιος κοσμος ο προηγουμενος πλητεται αμεσα και μετα κανει πολυ καιρο να ανακαμψει ...

(συγνωμη για τα ορθογραφικα λαθη)
 

DeletedUser

Guest
Αυτος ο ανορθωσης ακομα ζει; Ο χριστος και ο Αποστολος (Γκλετσος)...σαν τις κατσαριδες που ακομα και αν τους κοψεις το κεφαλι δεν πεθαινουν (πεθαινουν απο ασιτια μερες μετα).
Στο θεμα μας γιατι θα φαω ινφραξιον για σπαμ (χαχαχαχαχαχα...που τα βρισκω ο ατιμος)
Το γουεστ πεθανε...ΨΟΦΗΣΕ!Ειχε αρχισει πολυ καλα σαν παιχνιδι, ηταν κατι το καινουργιο και το διαφορετικο με αρκετες καινοτομιες. Ομως η Innogames εκανε ενα μεγα λαθος...ΠΑΡΑκουσε την κοινοτητα και τους παιχτες, οχι ολους, αλλα αυτους τους καμμενους που μηνας μπαινει μηνας βγαινει μπορει να μην πληρωνουν το γραμματιο για το φορντ αλλα το πρμειουμ αν αργησει μια μερα να ξαναμπει βγαζουνε καπνους απο τα αυτια.
Δεν θα μιλησω για τις "μυστικες" αποστολες (και αλλο στο καπακι...πεταω ο παλουκις), για την ποικιλομορφια που υπαρχει στους παιχτες (ολοι στρατιωτες με φουλ δυναμη και οχυρομαχοι) και φυσικατον σχεδιασμο των διαφορων οπλων...ειδικα των χρυσων...που για τα επιπεδα τους ειναι ΥΠΕΡοπλα, το χρυσο οχυρων δεν το σχολιαζω καθολου...δεν μπορω να ασχοληθω με ενα ακομα υπερτατο φιασκο της εταιρειας...

Και μετα απο ολα αυτα τα χαστουκια βγαινει και ανακοινωση που μας ζηταει (παρακαλαει) να την ψηφισουμε σαν την καλυτερη εταιρεια...την καλυτερη αναμεσα σε αλλες μεγαλες υπερδυναμεις οπως η ea και η ubisoft.

 

DeletedUser

Guest
Όλα τα παιχνίδια αργοπεθαίνουν- είναι φυσικό...Τούτο γρηγοροπεθαίνει...
 

DeletedUser3436

Guest
δεν μας επιτρεπεται να κρινουμε μοντς ντες αντμινς χριστους παναγιες τον παπα και τον παγκαλο.

το προβλημα ειναι οτι δεν κανουν ριζικες αλλαγες απλα διορθωνουν τις ηδη προβληματικες.
 

DeletedUser

Guest
Αλλαγες δεν γινονται για να γινει καλυτερο το παιχνιδι αλλα πιο βολικο για τους κερδοφορους παιχτες, if you know what i mean...
 
Κορυφή