Τουρνουά οχυρών κ5 έτοιμο να ξεσπάσει!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

black.thunder

Μέλος
Ο απελευθερωτικός στρατός του Ζαπατα εναντίον τις Μεραρχίας του Ντιαζ.
Λοιπόν παιδιά έχουμε μια περίπου ολοκληρωμένη ιδέα για μάχες οχυρών με δώρα. Κάτι παρόμοιο με αυτό που είχε γίνει στον κ1. Θα δοθούν 4 οχυρά στην πόλη του CoMa και θα γίνουν 20 μάχες μέχρι να βγει νικήτρια πλευρά. Για να ζωντανέψει λίγο ο κόσμος οι μάχες θα γίνουν κάθε μέρα από Δευτέρα μέχρι την Πέμπτη.
(Τα ονόματα που ανέφερα δεν είναι σίγουρα ακόμα απλά ένα παράδειγμα τα συζητάμε με τι διαχείριση για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις Για τυχόν αλλαγές θα υπάρχει ενημέρωση).
Πως θα χωριστούν αυτές οι 2 ομάδες ?
Όλοι όσοι θέλουν να λάβουν μέρος στις μάχες αυτές θα δηλώσουν συμμετοχή και αναλόγως με τα άτομα που έχουμε θα βγάλουμε 2 δυνατούς ομάδες για να γίνονται καλές μάχες. Θα γίνει κλήρωση ανάμεσα στα άτομα που δηλώνουν για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις την κλήρωση θα κάνει κάποιο άτομο τις διαχείρισης η κάποιος παίχτης που δεν θα έχει κάποιο αξίωμα σε καμία ομάδα. Οι παίχτες όταν δηλώνουν συμμετοχή θα αναφέρουν επίπεδο, όπλο, (π.χ. χρυσό η συλλέκτη) ότι άλλο έχουν για οχυρά με μπόνους για να γίνει δίκαια ο χωρισμός. Επίσης μετά την κλήρωση δεν θα γίνουν μετακινήσεις από την μια ομάδα στην άλλη.
Δώρα:
Ο κάθε παίκτης που συμμετέχει στη μάχη θα πάρει ένα χρησιμοποιήσιμο π.χ. 1 βρώμη.
Οι 2 παίκτες (ο ένας τις άμυνας και ο άλλος τις επίθεσης) με τις περισσότερες αποφυγές άλλοι 2 με τι μεγαλύτερη ζημιά, ο συντονιστής αν παίξει μεγάλο ρόλο στη νίκη, και αν κάποιος παίκτης κάνει μια κίνηση που μπορεί να σώσει το οχυρό η να το κερδίσει θα πάρει μαζί με το χρησιμοποιήσιμο μια ενίσχυση π.χ. 1 φυλακτό. (Δηλαδή 1 βρώμη + 1 φυλακτό). Δεν γνωρίζουμε τι δώρα θα υπάρξουν έδωσα ένα απλό παράδειγμα.
Στο τέλος του τουρνουά θα υπάρχουν και τα μεγάλα δώρα που δεν γνωρίζουμε ακόμα τι και πόσα π.χ. ζώνη ιννο η αντικείμενα από τα καινούρια σετ κ.τ.λ. που θα μοιραστούν και αυτά με κλήρωση αναλόγως με τι συμμετοχή του παίχτη στο τουρνουά.
Αν έχετε ιδέες για να προσθέσουμε η για αλλαγή σε κάτι μπορείτε να το πείτε.
 

DeletedUser6285

Guest
τουρνουα μαχης οχυρων κ5

καλο ειναι αντε μπας και γινει καμια σοβαρη μαχη, αλλα εκτος αυτου μηπως και ενεργοποιηθουν καποιοι παικτες.
 

DeletedUser

Guest
πολυ καλη ιδεα :D

αντε να ξυπνησει λιγο ο κοσμος
 

cord

Ex-The West Team
Στην πολη που βρισκεται ο CoMa δεν ειναι μονος του οποτε καλο ειναι να μην χρησιμοποιηθει αυτη η πολη για το τουρνουα ωστε να μπορουν να παρουν μερος και οι κατοικοι της πολης αυτης αν θελουν, χωρις βαθμο στις μαχες.
Αλλα αυτο δεν ειναι προβλημα, θα βρεθει μια λυση ευκολα.

Απο εκει και περα η ιδεα με τους Μεξικανους εμενα μου αρεσει. Για τις ονομασιες θα προτεινα φανταστικα ονοματα και οχι πραγματικα.

Δυο ομαδες απο οσο το δυνατον περισσοτερους παιχτες. Οι παιχτες θα μπορουν να δηλωνουν συμμετοχη εδω ωστε να καταγραφονται απο τους διοργανωτες-παιχτες.
Το πως θα χωριστουν οι ομαδες αυτες θα το αναλαβουν οι διοργανωτες-παιχτες.

Καθε μερα μαχη δεν ειναι δυνατον να γινεται για πολλους και διαφορους λογους.
Μια μαχη την εβδομαδα νομιζω ειναι καλυτερα, σε συνολο 5 μαχων.

Τα κριτιρια των ανταμοιβων προτεινω να τα αφησουμε στους παιχτες, δηλαδη οι παιχτες ας αποφασισουν για ποιο λογο θα δινονται οι ανταμοιβες (πχ μεγαλυτερη ζημια, περισσοτερες αποφυγες κτλ). Εως 5 ανταμοιβες για καθε ομαδα και για διαφορετικους παιχτες ειναι πιστευουμε αρκετα καλα. Για το ποιες θα ειναι οι ανταμοιβες καθε μαχης μπορειτε να επιλεξετε απο σβολους, οποιαδηποτε ενισχυση απο το UP Shop (πλην της σουπερμαντολινης), οποιαδηποτε ζωνη χωρας, Rudolph, ατσαλινες θηκες, οποιαδηποτε ενισχυση απο δημιουργιες, κόκκινες επιστολες με 50 ομολογα (η καθε μια), κουτια με γλυκα, τσάντες γιατρού, μεταλλια premium μιας ημερας.

Επισης καθε ομαδα θα χρειαστει και τον/τους συντονιστες της (εως 2 για καθε ομαδα). Αυτο ειναι κατι που επισης θα το αποφασισουν οι παιχτες μεταξυ τους. Σε περιπτωση που καποιος συντονιστης/ες συντονισει/ουν ολες τις μαχες της ομαδας του θα λαβει ως bonus 200 σβολους.

Οι διοργανωτες επισης θα λαβουν καποια ανταμοιβη για το στησιμο του event.

Οι παιχτες της ομαδας που θα κερδισει το τουρνουα, θα κληρωθουν για πιο καλα δωρα οπως πχ ζωνη InnoGames, πιστολι Howdah, χρυσο πελεκυ, χρυση επιστολη (250 ομολογα), περιδέραιο Geronimo, κεφαλοδεσμο Geronimo και πιθανοτατα και σβολους. Την κληρωση θα την κανει ο ιδιος ο CoMa.

Συμφωνα με τα παραπανω, ετοιμαστε ενα πλανο, οργανωστε το, για να το δουμε, να το αξιολογησουμε και αναλογα να εγκριθει ωστε να ξεκινησει.
Για οποιαδηποτε απορια ή διευκρινηση ρωτηστε εδω, αλλα μονο ερωτησεις ουσιας ωστε να μην αργησουμε να το ξεκινησουμε.
Οταν θα γινει η τελικη μορφη του event, θα υπαρξει και pop-up στον κοσμο 5 ωστε να ενημερωθουν ολοι οι παιχτες.

Τελος, οι ανταμοιβες ισχυουν για αριθμο παιχτων που θα πλησιαζει αν οχι γεμιζει την καθε ομαδα σε αμυνα και επιθεση. Σε περιπτωση μικροτερου αριθμου οι ανταμοιβες ειναι λογικο πως θα μειωθουν. Αν παλι οι παιχτες ξεπερνουν τις διαθεσιμες θεσεις για τις μαχες, τοτε περιμενουμε να ακουσουμε προτασεις απο τους διοργανωτες-παιχτες.
Αλλα ας γινει πρωτα το τελικο πλανο ωστε να αρχισουν οι παιχτες να δηλωνουν συμμετοχη και αναλογα με αυτη, θα κινηθουμε.
 

black.thunder

Μέλος
Στην πολη που βρισκεται ο CoMa δεν ειναι μονος του οποτε καλο ειναι να μην χρησιμοποιηθει αυτη η πολη για το τουρνουα ωστε να μπορουν να παρουν μερος και οι κατοικοι της πολης αυτης αν θελουν, χωρις βαθμο στις μαχες.
Αλλα αυτο δεν ειναι προβλημα, θα βρεθει μια λυση ευκολα.

Απο εκει και περα η ιδεα με τους Μεξικανους εμενα μου αρεσει. Για τις ονομασιες θα προτεινα φανταστικα ονοματα και οχι πραγματικα.

Αντί για την πόλη του CoMa οι 2 αρχηγοί μπορεί να πάνε σε 2 πόλεις παίρνοντας από 2 οχυρά 1 μεσαίο και 1 μεγάλο (τα οχυρά θα επιστραφούν στο τέλος του τουρνουά).
Μπορεί να το ονομάσουμε και χωρίς ονόματα ως εξής:
Ο απελευθερωτικός στρατός του Νότου εναντίον τις Μεραρχίας του Βορρά.
Σύντομα θα αναρτήσουμε και την ιστορία.
 

black.thunder

Μέλος
Απελευθερωτικός στρατός αγροτών εναντίον τις μεραρχίας των γαιοκτημόνων.
Η πλειοψηφία των Μεξικάνων εξακολουθούσε να ζει στην ύπαιθρο. Οι συνθήκες ήταν φριχτές. Τεράστιες εκτάσεις είχαν δεσμευτεί για την παραγωγή καπνού, καφέ και ζάχαρης -προϊόντων προς εξαγωγή δηλαδή. Η μανία των γαιοκτημόνων για χρήμα και εξαγωγές είχε απαλλοτριώσει ακόμα και τις περισσότερες παραδοσιακές κοινοτικές γαίες. Οι αγρότες αντιστάθηκαν αλλά οι γαιοκτήμονες έστειλαν τον στρατό και κατέστειλε αυτές τις τοπικές εξεγέρσεις με βαναυσότητα. Το αποτέλεσμα ήταν μια φοβερή φτώχεια: η πλειοψηφία των αγροτών ζούσε σε χειρότερες συνθήκες από ότι οι παππούδες τους έναν αιώνα πριν -στην εποχή της αποικιοκρατίας.

«Στις 29 Μαρτίου 1911, οι επαναστάτες έριξαν μια από τις ατμομηχανές των γαιοκτημόνων της Τσιναμένα πάνω στις πύλες...Οι αγρότες εισέβαλαν στον περίβολο, πήραν στην κατοχή τους 40 τουφέκια Σάβατζ όλα τα πυρομοχικά και τα άλογα του λατιφουντίου...Μέσα σε λίγες βδομάδες η φάλαγγα των αγροτών διέθετε πάνω από 1.000 άνδρες. Ηταν οι απαρχές του «Απελευθερωτικού Στρατού του Νότου».


Η πηγή τις ιστορίας:

http://www.marxistiko.gr/home.php?Book_ID=135&crit=1
 

DeletedUser4530

Guest
#2
οι μάχες κράτησαν χρόνια και αυτό έκανε την χώρα να εξαντληθούν τόσο οι πρώτες ύλες όσο και οι πόροι που θα έφερναν έσοδα για την εξόπλιση των δυο στρατών. τα βλέμματα τόσο των γαιοκτημόνων όσο και των επαναστατών στην συνέχεια, στράφηκαν σε νέες πηγές υλών και πόρων που βρίσκονταν σε νέα εδάφη στον βορά που λόγο των συνεχόμενων πολέμων του αμερικάνικου στρατού με τους ενωμένους και οργανωμένους πλέον ινδιάνους, έφερε τις νότιες περιοχές της Αμερικής σε μια κατάσταση χάους και αποδυνάμωσης. έτσι βρίσκοντας ευκαιρία οι γαιοκτήμονες κατευθύνθηκαν στο να καταλάβουν τα ανυπεράσπιστα σχεδόν εδάφη για την πλήρη εκμετάλλευση τους προς όφελος τους. βλέποντας έγκαιρα οι επαναστάτες ότι αυτό θα τους έφερνε σε μειονεκτική θέση έναντι των γαιοκτημόνων, αποφάσισαν ότι θα πρέπει να τα διεκδικήσουν για λογαριασμό τους πριν καλά καλά μπορέσουν να εδραιωθούν και εκμεταλλευτούν οι γαιοκτήμονες αυτά τα ξερά και άγονα μεν εδάφη αλλά πλούσια σε χρυσό, πυρίτη, μέταλλο και κάρβουνο.
ξεκίνησε ένα νέο μέτωπο πολέμου σε μια ξένη γη για την επικράτηση και κυριαρχία πάνω σε αυτήν. για την ευκολότερη επικράτηση των δυο αντιπάλων θεωρήθηκε σκόπιμο να χτιστούν οχυρά σε στρατηγικά σημεία, που με μια πρώτη σκέψη θα ήταν εύκολο να γίνει μιας και οι πρώτες ύλες ήταν άφθονες στην περιοχή. όμως στην πράξη αυτό στάθηκε πολύ δύσκολο ώστε να υλοποιηθεί διότι σε μια άγονη κι έρημη έκταση με συνεχής μάχες κι απ τις δυο παρατάξεις ήταν πολύ δύσκολο οι εργάτες να μπορέσουν να επεξεργαστούν και να μεταφέρουν τα υλικά, κάνοντας έτσι πολύ αργά βήματα για το χτίσιμο των οχυρών μένοντας άχτιστα για καιρό με μόνο χτισμένο το τείχος κι αυτό όπως όπως για την υπεράσπιση του τοπικού στρατού από τυχόν επιθέσεις. οι συνεχόμενες και αλλεπάλληλες επιθέσεις των δυο αντιπάλων στα οχυρά έκαναν ακόμα δυσκολότερο έως ακατόρθωτο το έργο των εργατών για την ολοκλήρωση των οχυρών, αφού έκριναν οι στρατηγοί ότι για την ευκολότερη επικράτηση θα έπρεπε να καταληφθούν τα οχυρά των αντιπάλων.
οι συνεχόμενες επιθέσεις στα οχυρά για την κατάληψη τους, υπήρχαν πολλές απώλειες σε ανθρώπινο δυναμικό και στις δυο πλευρές, οπότε οι στρατηγοί κατέφυγαν στην γρήγορη και άμεση λύση δημιουργώντας μισθοφορικό στρατό μιας κι οι ανάγκες για άμεσο ανθρώπινο δυναμικό μέρα με την μέρα γίνονταν όλο και πιο επιτακτικό, προσλαμβάνοντας κάθε άντρα η γυναίκα ικανούς να κρατήσουν όπλο, από ντόπιους κάτοικους μέχρι και τους εργάτες των οχυρών, περαστικούς τυχοδιώκτες, έως και ινδιάνους της περιοχής. φυσικά δεν υπήρχε πλέον ούτε ο χρόνος άλλα ούτε και το κατάλληλο προσωπικό για εξόρυξη, επεξεργασία, μεταφορά και εκμετάλλευση των πόρων της περιοχής που αρχικά υπήρχαν στα σχέδια.
οι μάχες ήταν λίγες αλλά καθορίστηκες για την επικράτηση της περιοχής.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
Απελευθερωτικός στρατός αγροτών εναντίον τις μεραρχίας των γαιοκτημόνων

Τουρνουα οχυρων 6-8 μαχων (1 μαχη ανα βδομαδα. αν εχουμε ισοπαλια μπορει να γινει μια επιπλεον μαχη που θα καθορισει τον τελικο νικητη. το ποια ομαδα θα ειναι στην αμυνα θα βγει απο κληρωση που θα κανει ο CoMa)
Διοργανωτες:black.thunder, xryma, kobe08, kobebryant

Απελευθερωτικός στρατός αγροτών εναντίον τις μεραρχίας των γαιοκτημόνων.
Η πλειοψηφία των Μεξικάνων εξακολουθούσε να ζει στην ύπαιθρο. Οι συνθήκες ήταν φριχτές. Τεράστιες εκτάσεις είχαν δεσμευτεί για την παραγωγή καπνού, καφέ και ζάχαρης -προϊόντων προς εξαγωγή δηλαδή. Η μανία των γαιοκτημόνων για χρήμα και εξαγωγές είχε απαλλοτριώσει ακόμα και τις περισσότερες παραδοσιακές κοινοτικές γαίες. Οι αγρότες αντιστάθηκαν αλλά οι γαιοκτήμονες έστειλαν τον στρατό και κατέστειλε αυτές τις τοπικές εξεγέρσεις με βαναυσότητα. Το αποτέλεσμα ήταν μια φοβερή φτώχεια: η πλειοψηφία των αγροτών ζούσε σε χειρότερες συνθήκες από ότι οι παππούδες τους έναν αιώνα πριν -στην εποχή της αποικιοκρατίας.

«Στις 29 Μαρτίου 1911, οι επαναστάτες έριξαν μια από τις ατμομηχανές των γαιοκτημόνων της Τσιναμένα πάνω στις πύλες...Οι αγρότες εισέβαλαν στον περίβολο, πήραν στην κατοχή τους 40 τουφέκια Σάβατζ όλα τα πυρομοχικά και τα άλογα των γαιοκτημονων...Μέσα σε λίγες βδομάδες η φάλαγγα των αγροτών διέθετε πάνω από 1.000 άνδρες. Ηταν οι απαρχές του «Απελευθερωτικού Στρατού του Νότου».

μετα απο καθε μαχη θα ανεβαινει στο φορουμ και ενα νεο κομματι-συνεχεια της ιστοριας και θα συνεχιστει μεχρι και την τελευταια μαχη του τουρνουα οπου θα ολοκληρωθει και η ιστορια. αναλογα των αποτελεσματων των μαχων και του τελικου νικητη θα διαμορφωθει και η ιστορια

Μαχες:
Προτινομενη μερα Κυριακη 10:00 (μπορουμε να το δουμε και με ψηφοφορια)
Το μεγεθος των οχυρων που θα γινουν οι μαχες θα εξαρτηθει απο τις δηλωσεις που θα εχουμε. Στα οχυρα αυτα δεν θα μπαινει μαχη μεσα στην βδομαδα για να μην εχουμε προβλημα με τις 48 ωρες και δεν μπορουμε να δηλωσουμε μαχη. Οι μαχες θα ειναι εναλλαξ(επιθεση αμυνα). ο αρχηγος της καθε ομαδας (πιθανοτατα ο συντονιστης της καθε ομαδας ή καποιος απο τους διοργανωτες) θα μετακομισει για οσο διαρκει το τουρνουα σε μια πολη μονος του (ή σε καποια πολη που θα βρισκονται ολοι στο ιδιο στρατοπεδο). μαζι του θα παρει και το οχυρο στο οποιο θα γινονται οι μαχες. ο ιδιος θα δηλωνει και την επιθεση στο αντιπαλο οχυρο (σε περιπτωση που βρισκεται σε πολη με ολα τα ατομα στο ιδιο στρατοπεδο φυσικα μπορει να αρχισει την επιθεση οποιδηποτε μελος της πολης του). τα οχυρα μετα το τελος του τουρνουα θα επιστρεψουν στον αρχικο κατοχο του, όπως και αν πεσει στην επιθεση κατα την διαρκεια του τουρνουα πρεπει να επιστρεψει στην ομαδα-στρατοπεδο που ανηκε, ωστε να συνεχιστει το τουρνουα. τα 2 οχυρα θα ειναι το ιδιο χτισμενα ή αχτιστα

Οι ομαδες:
Ολοι οσοι θα θελουν να συμμετεχουν θα πρεπει να το δηλωσουν είτε εδω σε θεμα που θα γινει για τις δηλωσεις είτε στο φορουμ του κ5 είτε με μηνυμα στο παιχνιδι σε εναν απο τους διοργανωτες (black.thunder, xryma, kobe08, kobebryant). Στο μηνυμα της δηλωσης τους θα πρεπει να αναφερουν το λβλ τους και το αν εχουν χρυσο οπλο στην κατοχη τους, το όπλο του ναττυ ή το μαχαιρι του sam hawken (αντικειμενα που δινουν μπονους σε τομεις). αφου συγκεντρωθουν ολοι οι συμμετεχοντες οι ομαδες θα χωριστουν απο τους διοργανωτες με κληρωση βασει λβλ, και των αντικειμενων μπονους. το ιδανικο θα ηταν και βαση ζωης αλλα δεν ειναι εφικτο καθως δεν μπορουμε να γνωριζουμε αν καποιος σκοπευει να κανει ρισκιλ για το τουρνουα ή κατα την διαρκεια. οσοι για διαφορους λογους δεν μπορεσαν να δηλωσουν συμμετοχη πριν χωριστουν οι ομαδες, θα μπορουν να παρουν μερος στο τουρνουα αρκει να ενημερωσουν τους διοργανωτες. οι διοργανωτες θα τους υποδειξουν την ομαδα στην οποια θα πρεπει να συμμετεχουν ωστε να διατηρηθει η ισοροπια. αν καποιος κατα λαθος δηλωσει σε καποια μαχη στο αντιθετο στρατοπεδο θα αποκλειεται απο τα δωρα της συγκεκριμενης μαχης. αν κατι τετοιο συμβει απο το ιδιο ατομα και δευτερη φορα αποκλειεται απο τον διαγωνισμο με τα μεγαλα δωρα. Οταν θα ειναι ετοιμο να αρχισει το τουρνουα και να αρχισουν οι δηλωσεις καλο θα ειναι να βγει pop-up σε ολους τους κοσμους ωστε να ενημερωθουν οσο το δυνατον περισσοτεροι παικτες

Δώρα:
Σε καθε μαχη ο 1ος σε ζημιες και ο 1ος σε αποφυγες καθε ομαδας θα κερδιζει ενα δωρο πχ σβολους, οποιαδηποτε ενισχυση απο το UP Shop (πλην της σουπερμαντολινης), οποιαδηποτε ζωνη χωρας, Rudolph, ατσαλινες θηκες, περιδέραιο Geronimo, κεφαλοδεσμο Geronimo, σκαλπ προιον, σκαλπ περιλαιμιο. αν ο ιδιος παικτης ειναι 1ος σε ζημιες και σε αποφυγες τοτε το ενα δωρο θα πηγαινει στον 2ο με τις περισσοτερες ζημιες της ομαδας. επισης σε καθε ομαδα θα μοιραζονται και 3 δωρα με κληρωση στους συμμετεχοντες (εξαιρουνται οι 2 παικτες της ομαδας που εχουν λαβει ηδη δωρο για ζημιες αποφυγες). Για την συγκεκριμενη κατηγορια δωρων θα μου αρεσε σαν η ιδεα ο καθενα νικητης να μπορει να διαλεξει το δωρο του μεσα απο μια λιστα δωρων.

Τα μεγαλα δωρα:
Οι παικτες που θα συμμετεχουν σε ολες τις μαχες του τουρνουα και οι παικτες που εχουν κερδισει ηδη δωρο απο τις μαχες θα μπουν στην κληρωση για τα μεγαλα δωρα πχ ζωνη InnoGames, πιστολι Howdah, χρυσο πελεκυ, το σεντουκι των οπλων απο τα νεα σετ ή η θηκε με καποιο απο τα νεα σετ. Την κληρωση θα την κανει ο CoMa. Τα δωρα ειναι παραδειγματα. οχι οτι δεν μας αρεσουν προς θεου, μακαρι δλδ :wk

Επισης καθε ομαδα θα χρειαστει και τον/τους συντονιστες της (εως 2 για καθε ομαδα). Αυτο ειναι κατι που τα μελοι της καθε ομαδας θα το αποφασισουν μεταξυ τους. Σε περιπτωση που καποιος συντονιστης/ες συντονισει/ουν ολες τις μαχες της ομαδας του θα λαβει ως bonus π.χ. 200 σβολους.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

black.thunder

Μέλος
Απελευθερωτικός στρατός αγροτών εναντίον τις μεραρχίας των γαιοκτημόνων
Τουρνουά οχυρών 6 μαχών. Οι μάχες θα γίνουν κάθε Κυριακή στις 10:00. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα γίνει άλλη μια μάχη για να βγει ο νικητής. Ημερομηνία εκκίνησης τουρνουά Κυριακή 24-03-2013.

Τα δώρα είναι:
1)Στον παίχτη με τι μεγαλύτερη ζημιά= Rudolph
2)Στον παίχτη με τις περισσότερες αποφυγές= σκαλπ προϊόν
3)Με κλήρωση που θα γίνει από τον CoMa 1 παίχτης θα πάρει 1 δώρο από το σοπ ενισχύσεις (εκτός από σουπερμαντολίνη) όποια ενίσχυση θέλει.
Τα δώρα είναι ίδια και για την άμυνα και για την επίθεση. Δηλαδή κάθε μάχη θα έχει 6 δώρα. (3 στους αμυνόμενους 3 στους επιτιθέμενους).


Οι διοργανωτές και οι συντονιστές λα λάβουν ως δώρο από 200 σβόλους

Στο τέλος του τουρνουά θα γίνει κλήρωση (πάλι από τον CoMa) για τα μεγάλα δώρα τα οποία είναι.
1 ζώνη Inno Games 1 Πιστόλι Howdah 1 χρυσός πέλεκυς
Για να πάρει μέρος κάποιος παίχτης σε αυτή τη κλήρωση πρέπει να μην έχει χάσει πάνω από 1 μάχη του τουρνουά . Τα μεγάλα δώρα μπορεί να αλλάξουν αναλόγως με τι συμμετοχή των παικτών.
 

black.thunder

Μέλος
Λόγο 3μέρου η πρώτη μάχη του τουρνουά αναβάλλετε μέσα στη βδομάδα. Την Τρίτη 26 Μαρτίου θα γίνει μια δοκιμαστική μάχη και την Πέμπτη 28 Μαρτίου θα γίνει η 1η μάχη του τουρνουά.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή και μετά την έναρξη του τουρνουά μέσω φόρουμ. Όσοι έχετε στείλει μήνυμα στους διοργανωτές για να δηλώσετε συμμετοχή πρέπει να το κάνετε μόνοι σας στο φόρουμ.
Σύντομα θα ανακοινωθούν και οι ομάδες.
 

black.thunder

Μέλος
ΟΜΑΔΕΣ

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΟΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΓΡΩΤΩΝ
Xryma
Kobebryant
Hiroaki
Sahelis
AnnieHall
Φλεγεθων
TzoVakos
Neofytos80
GoddoG
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Demvis 14
Μπαμπης ο Σουγιας
Trelamenos mpampis
Drivedes
Guderian 27
Str74
Livorno
Nickthegreek 7
7000
Jeremaiah
Skid 51
Cotao
Vaistakos
Bazinga
Akersekomis
John411
Solidario
TheJokerSmile
Ibos
Atromhtos12
Gioypi
Coldplayer
thanosman13
PROKOPOSDHM
Ksilina Spa8ia
xcara
wrto12
Green Arrow
Transit
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ:
1)hiroaki
2)Πρέπει να επιλέξετε δεν δήλωσε άλλος για συντονιστής.

Η ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΓΕΟΚΤΗΜΩΝΩΝ
kobe08
chris52
sfageas319
joy dalton
tzanetos22
Charlie Prince
stelkal
ig4ever
DN
selakano
t66chris
lowbapwarrior
nonon
sickmyduck
DICON
Skinwalker
NoMask
pk00080
jtalex
TiTaNoTeRaStIoS
debian
iliasthanos
monomaxos13
mixalist
maxitikos
Mr Bloof
Titsa
kinezos13
southboy
johnfage
pumpkinman
pestoned
kawa
george-killer
avataraki
Ο ΕΠΙΒΗΤΟΡΑΣ
makia123
BillyTheKids
alextokas
panoskoz1998i

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ
1) chris52
2) sfageas319

Στην δοκιμαστική μάχη που θα γίνει την Τρίτη 26 Μαρτίου η Μεραρχία των γαιοκτημόνων θα πάει επίθεση και ο Απελευθερωτικός Στρατός Αγροτών άμυνα.
 

black.thunder

Μέλος
Πραγματοποιήθηκε η 1η μάχη το τουρνουά και η μεραρχία των γαιοκτημόνων κατάφερε να κρατήσει το οχυρό, το σκορ είναι:
Απελευθερωτικός Στρατός Αγροτών = 0
Η Μεραρχία των γαιοκτημόνων = 1

Τα δώρα της 1ης μάχης έχουν κερδίσει οι παρακάτω παίκτες:
1η μαχη[SPOIL]Επιθεση
μεγαλυτερη ζημια: neofytos80/Rudolph v
περισσοτερες αποφυγες: φλεγεθων/σκαλπ προιον v
κληρωση: hiroaki/ενισχυση (Ενισχυμένη εκτεταμένη κάνη)v

Αμυνα
μεγαλυτερη ζημια: SfaGeaS 319/Rudolph v
περισσοτερες αποφυγες: kobe08/σκαλπ προιον v
κληρωση: maxitikoss/ενισχυση (Ενισχυμένη εκτεταμένη κάνη)v[/SPOIL]
Οι τυχεροί που κέρδισαν ενίσχυση από το κατάστημα με την κλήρωση που έγινε από τον CoMa είναι ο hiroaki και ο maxitikos.
Μπορείτε να στείλετε μήνυμα στον black.thunder με pm στο φορουμ και να ζητησετε την ενισχυση που επιθυμειτε.
 
Τελευταία επεξεργασία:

DeletedUser4530

Guest
#3
οι γαιοκτήμονες έχοντας το προβάδισμα και φτάνοντας πρώτοι στην περιοχή βρήκανε ένα παλιό οχυρό σε στρατηγικό σημείο. χωρίς καθυστέρηση το επανδρώσανε κι οχυρωθήκανε ξεκινώντας τις εργασίες για να μπορέσουν να το συνεφέρουν από την εγκατάλειψη. όμως πριν προλάβουν να τελειώσουν, φάνηκαν στον ορίζοντα οι δυνάμεις του απελευθερωτικού στρατού των αγροτών που πλησίαζαν γρήγορα μεν, εξαντλημένοι δε από το πολυήμερο ταξίδι
πλησιάζοντας στο παλιό οχυρό ο στρατός των αγροτών από ανατολικά, οι γαιοκτήμονες οχυρώθηκαν πιάνοντας αμυντικές θέσεις του οχυρού και περίμεναν την προσέλευση των αντιπάλων. ο στρατοί παρατάχθηκαν κι η αγωνιά κορυφώθηκε. στις 10 το βράδυ δόθηκε το σάλπισμα της επίθεσης προς το οχυρό κι οι διαταγές ήταν σαφείς...
οι αγρότες πλησίασαν το τείχος από την ανατολική πλευρά με σκοπό να μπούνε και να το καταλάβουνε. όμως οι καλά οχυρωμένοι γαιοκτήμονες απώθησαν το πρώτο κύμα επίθεσης. οι γαιοκτήμονες κινήθηκαν αμέσως κάνοντας μια κυκλωτική κίνηση από βορρά και νότο ταυτόχρονα, καταφέρνoντας να εγκλωβίσουν τους αγρότες κοντά στα τείχη. οι μονομαχίες που ακολούθησαν σώμα με σώμα κάτω από τα τείχη ήταν σκληρές. κραυγές, διαταγές και κρότοι ακούγονταν στο ανατολικό τείχος. απώλειες υπήρχαν κι απ τις δυο πλευρές, όμως η πλάστιγγα άρχισε γρήγορα να γέρνει προς την μεριά των γαιοκτημόνων υπέρ τους που με την κάλυψη του οχυρού και την κυκλωτική κίνηση, χτυπούσαν αδιάκοπα τους αγρότες.
οι απώλειες των αγροτών πολλές, η μάχη φαίνονταν ότι θα χανότανε. τότε κινήθηκαν προς την νότια πλευρά του οχυρού ώστε να μπορέσουν να μπουν από αλλού στο οχυρό. και πάλι οι γαιοκτήμονες κινήθηκαν έγκαιρα και κλείνοντας όλες τις διόδους κατάφεραν να απωθήσουν το δεύτερο κύμα επίθεσης των αγροτών που τώρα είχαν ακόμα περισσότερες απώλειες. οι λιγοστοί αγρότες κινήθηκαν προς τα δυτικά και τελικά καταφέραν να περάσουν και να μπουν στο οχυρό από την δυτική πλευρά του οχυρού, μιας και είχε λιγότερη φύλαξη και στρατό από εκεί. όμως για άλλη μια φορά η καλή οχύρωση και οι άμεσες διαταγές, καταφέραν να εξουδετερώσουν το τρίτο και τελευταίο κύμα επίθεσης των αγροτών. οι ελάχιστοι αγρότες εξολοθρεύτηκαν αμέσως μετά, όταν οι περισσότερες δυνάμεις των γαιοκτημόνων μεταφερθήκανε στο δυτικό τείχος και πυροβολώντας ανελέητα τους εναπομείναντες επιτιθέμενους.
η νίκη είναι σημαντική για τους γαιοκτήμονες. το πλήγμα για του αγρότες μεγάλο. οι στρατηγοί ήδη σκέπτονται τα επόμενα σχέδια τους για το ποιες κινήσεις θα κάνουν ώστε να καταφέρουν να κυριαρχήσουν στην περιοχή.
αναμένονται αρκετές μάχες ακόμα. κανένας δεν ξέρει ποιος θα είναι ο κυρίαρχος άλλα και ούτε ξέρει τι έχουν στο μυαλό τους οι στρατηγοί.
το άμεσο μέλλον θα δείξει...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

black.thunder

Μέλος
Ολοκληρώθηκε η 2η μάχη του τουρνουά οι αγρότες κατάφεραν να ισοφαρίσουν το σκορ.
Απελευθερωτικός Στρατός αγροτών = 1
Η Μεραρχία των γαιοκτημόνων = 1
Τα δώρα είναι:
2η μαχη[SPOIL]Επιθεση
μεγαλυτερη ζημια: Debian/Rudolphv
περισσοτερες αποφυγες: pk00080/σκαλπ προιονv
κληρωση: chris52/ενισχυση (Ενισχυμένη εκτεταμένη κάνη)v

Αμυνα
μεγαλυτερη ζημια: kobebryant/Rudolphv
περισσοτερες αποφυγες: solidario/σκαλπ προιονv
κληρωση: ΤzoVakos/ενισχυση (Ενισχυμένη εκτεταμένη κάνη) v[/SPOIL]

Στην άμυνα οι παίκτεςsolidario καιPARKUR είχαν τις ίδιες αποφυγές. Μετά από κλήρωση το δώρο παίρνει ο solidario και ο PARKUR ένα κουτί γλυκά.
Οι τυχεροί που κέρδισαν ενίσχυση από το κατάστημα με την κλήρωση που έγινε από τον CoMa είναι ο chris52 και ο TzoVakos μπορείτε να στείλετε μήνυμα στον black.thunder με pm στο φόρουμ και να ζητήσετε την ενίσχυση που επιθυμείτε.
 
Τελευταία επεξεργασία:

DeletedUser4530

Guest
θα ηθελα να παρακαλεσω κατι την διαχειρηση.
ειμαι ενας απ τους διοργανωτες του τουρνουα. ομως για τον λογο οτι νιωθω πως δεν προσφερω κατι, θα ηθελα να ζητησω λοιπον την ανταμοιβη μου (αν δεν κανω λαθος ειναι 200 σβολοι οπως αναφερθηκε), να δωθει ως κληρωση επιπλεον σε καποιον που συμμετειχε στις μαχες, οπως στα μεγαλα δωρα στο τελος.
οχι οτι με χαλανε, αλλα το κανω για να υπαρχει περισσοτερο ενδιαφερον ακομα και συμμετοχη στις μαχες ως επιπλεον κινητρο.
θα συνεχισω να κανω αυτο που εκανα (οχι και πολλα σε σχεση με τους αλλους διοργανωτες).
ευχαριστω.
 

DeletedUser4530

Guest
#4
ο κύριος στρατός τον γαιοκτημόνων προχωρούσε προς τα βάθη ετούτης της ξένης γης. μια μικρή δύναμη από έμπειρους στρατιώτες αποσπάστηκε από το κύριο σώμα, ώστε να κάνει μια εξερεύνηση στην γύρο περιοχή.
στην πορεία που είχε η ομάδα, έπεσε πάνω σ ένα μικρό οχυρό των αγροτών που αμέσως γίνανε αντιληπτοί. μην έχοντας χρόνο να ειδοποιήσουν το κυρίως σώμα και προκειμένου να πιάσουν απροετοίμαστους το στρατό των αγροτών, έκαναν αμέσως επίθεση.
πλησίασαν τάχιστα το οχυρό , αλλά οι αγρότες ήταν ήδη στις επάλξεις και αμύνθηκαν δυναμικά. αντάλλαξαν πυροβολισμούς και ήλθανε σώμα με σώμα. προσπάθησαν γενναία να ανέβουν στο οχυρό, αλλά μάταια. έχοντας αρκετές απώλειες ο στρατός των γαιοκτημόνων κινήθηκε βόρεια ώστε να πλευρίσει από άλλο μέρος το οχυρό. όμως μια μικρή ομάδα των αμυνόμενων έσπασε και τους έκλεισε το μονοπάτι που οδηγούσε στα βόρεια του οχυρού. αυτό είχε ως αποτέλεσμα να καθηλωθούν στο μονοπάτι και να δέχονται πυρά εκτεθειμένοι από τους αμυνόμενους του οχυρού. προσπάθησαν να διαφύγουν και να προχωρήσουν, όμως ένας γενναίος υπαξιωματικός με τους άντρες του τους είχαν κλείσει για τα καλά τον δρόμο διαφυγής. τα πράγματα φαίνονταν πολύ δύσκολα, όμως αναπάντεχα η ομάδα του υπαξιωματικού υποχώρησε στο οχυρό, αφού είχε απώλειες και δεν θα κρατούσαν πολύ τις θέσεις τους. αμέσως οι επιτιθέμενοι πλησιάσαν με ελπίδα το οχυρό και δίνοντας γενναίες μονομαχίες κάτω απ τα τείχη άνοιξαν τον δρόμο προς την κατάληψη του οχυρού, σπάζοντας την άμυνα σ εκείνη την πλευρά. παίρνοντας κουράγιο κι ελπίδα, παρόλο που είχαν πολλές απώλειες, πολέμησαν σαν λιοντάρια πάνω στα τείχη. οι υπεράριθμοι πλέον άλλα και καλά ταμπουρωμένοι αγρότες, με τις διαταγές να δίνονται άμεσα, τους σφυροκοπούσαν χωρίς σταματημό. αποδεκατισμένοι πια οι γενναίοι στρατιώτες των γαιοκτημόνων υποχώρησαν. οι σφαίρες σφύριζαν αδιάκοπα γύρω τους κι οι ελάχιστοι που υποχωρούσαν έπεφταν ο ένας μετά τον άλλον μέχρι τον τελευταίο.
μια μικρή μάχη χάθηκε για τους γαιοκτήμονες. μια νίκη τόνωσε το ηθικό τον αγροτών. φαίνεται το πόσο πολύ θέλουν να κυριαρχήσουν στην περιοχή κι οι δυο πλευρές που δεν καταθέτουν τα όπλα. κανένας μέχρι τώρα όμως δεν είναι κερδισμένος.
 

black.thunder

Μέλος
Ολοκληρώθηκε η 3η μάχη του τουρνουά οι γαιοκτήμονες κράτησαν το οχυρό τους. Το σκορ τώρα είναι:
Απελευθερωτικός Στρατός Αγροτών = 1
Η Μεραρχία των Γαιοκτημόνων = 2
ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΗΣ 3ης ΜΑΧΗΣ:
[SPOIL]Επιθεση
μεγαλυτερη ζημια:trelamenos mpampis/Rudolphv
περισσοτερες αποφυγες:φλεγεθων/σκαλπ προιον* έχει πάρει σκαλπ παίρνει και αυτός Rudolpfv
κληρωση: kinezos13 /ενισχυση (Ενισχυμένη εκτεταμένη κάνη)v

Αμυνα
μεγαλυτερη ζημια: teleiwmenos/Rudolphv
περισσοτερες αποφυγες: kobe08/σκαλπ προιον* έχει πάρει σκαλπ παίρνει και αυτός Rudolpfv
κληρωση: NoMask /ενισχυση (Ενισχυμένη εκτεταμένη κάνη)v [/SPOIL]

Οι τυχεροί που κέρδισαν ενίσχυση από το κατάστημα με την κλήρωση που έγινε από τον CoMa είναι ο kinezos13 και η NoMask μπορείτε να στείλετε μήνυμα στον black.thunder με pm στο φόρουμ και να ζητήσετε την ενίσχυση που επιθυμείτε.

Υ.Γ. Οι παίκτες kobe08 και φλεγεθων σε περίπτωση που θα βγουν πρώτοι σε κάποια κατηγορία στης επόμενες μάχες το δώρο θα πάει στον επόμενο παίκτη.
 
Τελευταία επεξεργασία:

DeletedUser6285

Guest
Καλησπερα, πιστευω πως ο διαγωνισμος μεταξυ των αγροτων και γεωκτημονων εχει δημιουργησει μια αντιφαση σε καποιους παικτες. Δηλαδη να βοηθησει καποιος την ομαδα του η να κοιταξει πως να διεκδικησει καποια δωρα???Πιστευω πως ειναι δυο διαφορετικα πραγματα (εκτος της περιπτωσης τρομερης τυχης). Εγω θα προτιμησω παντος να βοηθησω να κερδισει η ομαδα μου, απλα το λεω ετσι ωστε αλλη φορα να γινονται οι διαγωνισμοι πιο ξεκαθαροι και ισως λιγο πιο δικαιοι.
 

black.thunder

Μέλος
Ολοκληρώθηκε και η 4η μάχη του τουρνουά έχουμε πάλι ισοπαλία στο σκορ.
Απελευθερωτικός Στρατός Αγροτών = 2
Η Μεραρχία των Γαιοκτημόνων =2
Τα δώρα της 4ης μάχης είναι:
[SPOIL] Επιθεση
μεγαλυτερη ζημια: Charlie Prince /Rudolph v
περισσοτερες αποφυγες: avataraki]/B] /σκαλπ προιον v
κληρωση: joy dalton /ενισχυση (Ενισχυμένη εκτεταμένη κάνη) v

Αμυνα
μεγαλυτερη ζημια: TzoVakos /Rudolph v
περισσοτερες αποφυγες: solidario /Rudolph (έχει πάρει σκαλπ, παίρνει Rudolph) v
κληρωση: guderian27 /ενισχυση (Ενισχυμένη εκτεταμένη κάνη)v [/SPOIL]

Οι τυχεροί που κέρδισαν ενίσχυση από το κατάστημα με την κλήρωση που έγινε από τον CoMa είναι ο joy Dalton και ο guderian27 μπορείτε να στείλετε μήνυμα στον black.thunder με pm στο φόρουμ και να ζητήσετε την ενίσχυση που επιθυμείτε.

Επίσης ο solidario σε περίπτωση που θα βγει πρώτος σε κάποια κατηγορία το στις επόμενες μάχες το δώρο θα πάει στον επόμενο παίκτη τις κατηγορίας αυτής.
 
Τελευταία επεξεργασία:

black.thunder

Μέλος
Ολοκληρώθηκε και η 5η μάχη του τουρνουά και το σκορ είναι:
Απελευθερωτικός Στρατός Αγροτών = 3
Η Μεραρχία των Γαιοκτημόνων =2



Τα δώρα της 5ης μάχης είναι:
[SPOIL]Επίθεση
μεγαλύτερη ζημιά: TheJokerSmile/Rudolph v
περισσότερες αποφυγές: panthiras.13/σκαλπ προϊόν v
κλήρωση: Jeremaiah /ενίσχυση (Αριστοτεχνικές οδηγίες δουλειάς με λεπτομέρειες ) v

Άμυνα
μεγαλύτερη ζημιά: makia123/Rudolph v
περισσότερες αποφυγές:SfaGeaS 319//σκαλπ προϊόν v
κλήρωση: gliko koritsi /ενίσχυση (Αριστοτεχνικές οδηγίες δουλειάς με λεπτομέρειες) v [/SPOIL]

Οι τυχεροί που κέρδισαν ενίσχυση από το κατάστημα με την κλήρωση που έγινε από τον CoMa είναι ο Jeremaiah και η gliko koritsi μπορείτε να στείλετε μήνυμα στον black.thunder με pm στο φόρουμ και να ζητήσετε την ενίσχυση που επιθυμείτε.

Επίσης ο SfaGeaS 319 σε περίπτωση που θα βγει πρώτος σε κάποια κατηγορία το στις επόμενες μάχες το δώρο θα πάει στον επόμενο παίκτη τις κατηγορίας αυτής.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή