Τακτική μονομαχίας (Paddy το μπουλντόγκ)

  • Δημιουργός θέματος kost1995
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser

Guest
Τακτική μονομαχίας (Paddy το μπουλντόγκ)Σερίφης John Fitzburn: Άκουσα ότι πολέμησες τον Αξέχαστο. Καθόλου άσχημα! Αλλά έχεις να μάθεις ακόμα πολλά για τις μονομαχίες. Ένας καλός μονομάχος πρέπει να εξασκήται πολύ. Υπάρχει μεγάλη διαφορά στο αν χρησιμοποιείς ένα όπλο για κοντινή μάχη ή κάποιο πυροβόλο όπλο. Εάν χρησιμοποιείς όπλο για κοντινή μάχη χρειάζεται πολύ σθένος για να κάνεις μεγάλη ζημιά. Όταν χρησιμοποιείς ένα πυροβόλο όπλο χρειάζονται υψηλές ικανότητες στόχευσης. Το σθένος δεν θα σε βοηθήσει όταν χρησιμοποιείς ένα πυροβόλο όπλο και το αντίθετο.
Το να εξάσκησε καλά είναι το ίδιο σημαντικό με το να αμύνεσαι σε μια μονομαχία. Χρειάζεσαι γρήγορα αντανακλαστικά για να αντιδράς σωστά σε επιθέσεις από πυροβόλα όπλα και πρέπει να είσαι σκληρός για να αντέχεις τα χτυπήματα από όπλα για μάχη σώμα με σώμα.
Αυτή την στιγμή έχω τον Paddy στο κελί της φυλακής μου. Ο Paddy είναι ένας ηλίθιος τύπος. Αγαπάει το μεθύσι και τους καυγάδες. Μπορείς να τον ελευθερώσεις και να τον προκαλέσεις σε μονομαχία. Είμαι σίγουρος ότι δεν πρόκειται να αρνηθεί!

Συμβουλή: Το μπουλντόγκ ο Paddy είναι ένας κοκκινομάλλης, με ανοιχτές πλάτες Ιρλανδός. Ο αριθμός ουλών του δείχνει ότι δεν είχε πολύ ξεκούραστη ζωή μέχρι τώρα. Δείχνει πολύ σκληρός.


Στόχος: Νίκησε τον Paddy σε μια μονομαχία

EHEI KANENAS NIKHSEI AYTO TO KTINOS????????:confused::confused:
 

DeletedUser

Guest
Kάπου έχει ήδη απαντηθεί αυτό φίλε, αλλά δεν μπορώ να βρω πού!:(
τέλος πάντων, προσπάθησε να αλλάξεις στο "μονομαχία" τις τακτικές σου.:)
 

DeletedUser

Guest
κλειδαρααααααααααααα !!!!
μερες που ειναι τρεχουμε τον ανθρωπο ...
 

DeletedUser

Guest
kάπου έχει ήδη απαντηθεί αυτό φίλε, αλλά δεν μπορώ να βρω πού!:(
τέλος πάντων, προσπάθησε να αλλάξεις στο "μονομαχία" τις τακτικές σου.:)

μαζι σου , μην γεμιζουμε με τα ιδια κ τα ιδια ...
 
Κορυφή