Συζήτηση για τις Νέες Αλλαγές Κανόνων

knightmaregr

Well-Known Member
Μέλος προσωπικού
Community Manager
Το παρόν νήμα έχει δημιουργηθεί για να ρωτήσετε ή να συζητήσετε για τις νέες αλλαγές στους κανονισμούς που ανακοινώθηκαν εδώ
 

*El Profesor*

Active Member
Κάθε παίχτης μπορεί να παίζει μόνο με έναν λογαριασμό ανά κόσμο. Δεν επιτρέπεται να δίνετε τον κωδικό σας σε άλλους παίχτες, ούτε να χρησιμοποιείτε έναν ίδιο και εύκολο/γνωστό κωδικό.


βάση αυτού του κανόνα καταλαβαίνω ότι ο ένας λογαριασμός είναι για έναν κόσμος .


πολύ παίχτες έχουνε με έναν λογαριασμό παίχτες σε πόλους κόσμους θα ύπαρξη αποζημίωση τον παιχτών αυτόν ?
 

knightmaregr

Well-Known Member
Μέλος προσωπικού
Community Manager
Γενική επισήμανση: Παρακαλούμε θερμά όλους τους παίκτες να κατανοούν ότι διαβάζουν, εν ανάγκη διαβάστε το δυνατά ώστε να το ακούτε. Πολύ συχνά βοηθάει.

Αρχικά η συγκεκριμένη πρόταση δεν έχει αλλάξει εδώ και χρόνια, όπως μπορείτε να δείτε κι εδώ, εκτός απ' τους τόνους.

Αυτό που γράφει σαφέστατα και ξεκάθαρα είναι ότι ένας παίκτης οφείλει να χρησιμοποιεί έναν λογαριασμό ανά κόσμο, δεν αναφέρει κάπου ένας λογαριασμός ένας κόσμος, δηλαδή επιτρέπεται ένας χρήστης να έχει λογαριασμό στον Colorado με το όνομα x, στον Dallas με το όνομα y, στον Fargo με το όνομα z. Καθώς επίσης, να μπορεί να έχει τον λογαριασμό x και στον κόσμο Colorado, και στον Dallas, και στον Fargo κτλ.
Δεν επιτρέπεται όμως να έχει στον Colorado και τον λογαριασμό x και τον y. Αυτό εννοεί η συγκεκριμένη πρόταση.
 

*El Profesor*

Active Member
ευχαριστώ ( πολύ μπερδεύονται δεν είναι κάτι αυτό θέλω να πιστεύω για αυτό είστε εδώ )
 

knightmaregr

Well-Known Member
Μέλος προσωπικού
Community Manager
Οι κανονισμοί είναι ίδιοι και πρακτικά δεν έχουν τρομερές αλλαγές, τα σημεία που έχουν αλλάξει έχουν επισημανθεί και στην ανακοίνωση της αλλαγής. Απλά κάποιες προτάσεις έγιναν πιο κατανοητές. Αλλά η ερμηνεία είναι ίδια. Γι' αυτό το λόγο αναφέρουμε να διαβάσετε κάτι δυνατά ώστε να το ακούσετε και να το κατανοήσετε.
Εάν πολλοί μπερδεύονται τώρα με αυτούς τους κανονισμούς που όπως επαναλαμβάνω είναι ίδιοι με αυτούς που είναι αναρτημένοι εδώ και χρόνια, σημαίνει ότι δεν τους διάβασαν ποτέ ή τους διάβασαν και δεν τους κατανόησαν ποτέ.
 
Καλησπερα σας,

Χωρις να θελω να αναψω φωτιες, :p με βαση τους τροποποιοιμενους κανονες, που πανω κατω ειναι ιδιοι αλλα θελετε να τους αποδεχτουμε, λετε στο τελος η συμφωνητε η κανουμε διαγραφη του λογαριασμου σας(μας). Ρωταω εγω ο αφελης τωρα και ενα κομμα να εχει αλλαξει απο τη μερα που ξεκινησα να παιζω και μου δινετε νεους κανονες, αλλη εννοια, τα χρηματα που εχω δωσει μεχρι στιγμης αν δεν συμφωνησω θα τα παρω πισω? οεο???
 

knightmaregr

Well-Known Member
Μέλος προσωπικού
Community Manager
Μόνο όσα έχουν μείνει στον λογαριασμό σας. Όσα έχετε ήδη δώσει τα έχετε ήδη χρησιμοποιήσει σύμφωνα με τους παλιούς κανονισμούς, άρα δε δικαιούστε επιστροφή αυτών.