Συζήτηση/Feedback Συζήτηση για τα Χαρακτηριστικά Έκδοσης 2.194

Belle Bernice

Μέλος προσωπικού
Social Media Moderator
Ανυπομονούμε να διαβάσουμε τα σχόλια σας, να μας ρωτήσετε για την οποιαδήποτε απορία σας ή να μας ενημερώσετε για δυσλειτουργίες που μπορεί να εντοπίσατε στην ΝΕΑ έκδοση Χαρακτηριστικών 2.194 στο τρέχον νήμα!
 

Madara Uchiha

Παλαίμαχος
Καλησπέρα, επειδή μπήκαν τα νομίσματα για το σετ Τρυφιλιου , πήρα πρωτοβουλία να βάζω μάχες καθημερινά για να μαζέψω εγώ και γενικά όσοι θέλουν να μαζέψουν νομίσματα όσο παραπάνω νομίσματα απο καθημερινές μάχες. Πιστεύω αυτό πρέπει να γίνετε σε όλους τους κόσμους αλλά όπως θέλει ο καθένας εγώ πάντως θα βάζω στον κόσμο που παίζω ενεργά κάθε μέρα.


Θα ήθελα όμως την βοήθεια της ΟΔ, στο κέντρο δεν μπορείς να βάζεις κάθε μέρα μάχη, έχει περιορισμό 2 μερών, γι'αυτό αν γίνετε να το αλλάξει αυτό η ΟΔ και να το βάζει καθημερινά θα είναι αρκετά βοηθητικό. Μόλις τελειώσει η εκδήλωση μπορεί να το ξανά αλλάξει όπως ήταν. Επίσης αν μπορεί να βάζει τις μάχες ένας χαρακτήρας GM για να διαλέγουν οι παίκτες αν θέλουν άμυνα η επίθεση.

Και να μην το κάνει αυτό η ΟΔ εγώ θα βάζω μάχες καθημερινά σε ότι οχυρό βρώ μπροστά μου απλά για να αποφύγουμε τυχών προβλήματα και για να μην νομίζουν συμμαχίες οτι θα τους πάρουμε τα οχυρά πιστεύω αυτό με το κεντρικό θα λύσει όλα τα παραπάνω.


@Anthraxos
 
Κορυφή