Συζήτηση/Feedback Συζήτηση για τα Χαρακτηριστικά Έκδοσης 2.184

Σε ποια κατηγορία πιστεύετε είναι καλύτερο να εστιάσει η εταιρία για να βοηθήσει τα νέα επίπεδα;

  • Μάχες οχυρών

    Ψήφοι: 23 67,6%
  • Μονομαχίες

    Ψήφοι: 9 26,5%
  • Περιπέτειες

    Ψήφοι: 2 5,9%
  • Αποστολές

    Ψήφοι: 7 20,6%
  • Επαγγέλματα

    Ψήφοι: 6 17,6%
  • Εργασίες

    Ψήφοι: 3 8,8%
  • Κατηγορίες Χαρακτήρων

    Ψήφοι: 17 50,0%
  • Άλλο... (δώστε μας εάν θέλετε και μια περιγραφή για τον λόγο των απαντήσεών σας σε αυτό το νήμα)

    Ψήφοι: 0 0,0%

  • Σύνολο ψηφοφόρων
    34

Belle Bernice

Μέλος προσωπικού
Social Media Moderator
ας βάλουν ενα περιορισμό μέχρι τα 180-200 και όταν φτάσει πλειοψηφία των παικτών σε αυτά τα επίπεδα να ανεβάσουν το skill cap στα 250.
Θα κάνουν τόση δουλειά για να "σταματήσουν" τα "μετρημένα σε ένα χέρι άτομα με 200+ επίπεδο" ή αλλιώς, τα 35 περίπου άτομα με επίπεδο πάνω του 180 στην Ελλάδα; Με λίγα λόγια το 2-5% των παικτών των χωρών.

Ένας στρατιώτης τώρα μπορεί με πρεμ χαρακτήρα να βγάλει άνετα 1500 τακτικές φαντάζομαι τώρα αυτά τα 1500 να πάνε πάνω απο 2000 + αν έχει σετ με τακτικές και αντίσταση που μπορείς πολύ εύκολα να φτιάξεις από ρούχα Ράφτη ο στρατιώτης δεν θα χάνει ποτέ του , δεν θα μπορείς να κερδίσεις τις τακτικές του και η αντίσταση που θα έχεις δεν ξέρεις πότε αν θα περάσει η οχι , επίσης και η ζωή, αν κατέβουν ένα σωρό στρατιώτες με 50κ + ζωή δεν έχει περίπτωση να τελειώσει μάχη σε 56 γύρους. Επίσης οι μονομάχοι θα σκάνε 6-8κ κρίσιμα κάτι που είναι εντελώς τρελό. Οι τυχαδες θα πέφτουν μέσα σε 3-4 γύρους και οι εργάτες θα έχουν πάνω απο 450 επίθεση και εύκολα πάνω απο 450 άμυνα ( εγώ σαν 161 με σετ Αστορ μπορώ να βγάλω 430+ επίθεση στην άμυνα ) με λίγα λόγια στις 30 βολές μπορεί να χάσω 5-6 βολές το πολύ.
Αφήστε τα όλα να καούν, μπας και τα φτιάξουν. Τόσα χρόνια που παρακαλάμε τι καταλάβαμε; Έτσι και αλλιώς για να δημιουργήσεις κάτι πρέπει πρώτα να καταστρέψεις αυτό που ήταν στην θέση του :D
 

Mastermind

Μέλος
Μάγκες κόψτε την γκρίνια τόσα χρόνια ίδιο γκεημ τουλάχιστον έγινε αυτό αν το σταματήσουν τώρα ξέρουν ότι θα το κλείσουν το παιχνίδι οπότε θα έχει και συνέχεια αν το αφήσουν έτσι κρίμα γιαυτους
 

DoUzOs

Παλαίμαχος
Πρώτον, χαίρομαι πολύ που συμφωνούν παίκτες και διαχείριση ότι η Ίννο τα σκάτωσε με το update.
Δεύτερον, δεν δύναται να βάζεις ένα τόσο game-breaking update χωρίς να υπολογίζεις όλα όσα θα επηρεάσει. Όταν ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ βασίζεται στα επίπεδα, δεν μπορείς να τα αυξήσεις χωρίς να σκεφτείς πόσο μεγάλο πλεονέκτημα θα έχουν οι παίκτες με το πολύ EXP σε σύγκριση με τους υπόλοιπους. Οι 200αρηδες με το Cortina στο 2 και αρκούδα θα τρώνε 100 βολές από τους 150αρηδες και θα δέχονται 1000 ζημιά, ενώ αντίστοιχα ο μονομάχος με όπλα Αξιωματικού ή Καπετάνιου στο 2 και αντίστοιχα ρούχα θα ρίχνει διχίλιαρα σε όποιον βρίσκει μπροστά του, χωρίς καν να πετύχει critical. Οι στρατιώτες θα φτάνουν 1500+ τακτικές και θα τους κάνουν ομαδική 5 άτομα και θα τους κερδίζουν και τους 5. Θα μπαίνει κάποιος με λάσσο Λουσίλ στο 3 στην περιπέτεια και θα σκάει πεντοχίλιαρα στον κακομοίρη που θέλει 1 περιπέτεια για αποστολή.
Τρίτον, έχουμε όλοι καταλάβει πως όσο και να γκρινιάξουμε, όσο θετικό και constructive feedback κι αν τους προσφέρουμε, η Ίννο δεν ακούει και δεν υπολογίζει τίποτα. Έχει βάλει ένα πλάνο να κάνει μερικά συγκεκριμένα πράγματα και φοράει τις παρωπίδες και πάει μπροστά.
Οπότε, μην λέτε να μην γκρινιάζουμε και να δεχόμαστε τα πάντα. Δεν θα ήθελα να το πάω σε πολιτικό επίπεδο, αλλά αυτά τα λένε και όσοι πάνε και ψηφίζουν τους ίδιους και τους ίδιους στις βουλευτικές και μετά κλαίνε που η χώρα πάει κατά διαόλου. Δεν συγκρίνεται αυτό το άθλιο παιχνίδι (από άποψη διαχείρισης της εταιρείας, το παιχνίδι αυτό καθαυτό είναι καλούτσικο) με μία ολόκληρη χώρα, απλά δίνω ένα παράδειγμα.
Απλά, όπως είπα και τις προάλλες, ετοιμαστείτε να αποτελειωθεί το παιχνίδι και να φύγουν όσοι έχουν μείνει τα τελευταία 2 χρόνια που η εταιρεία μάς κοροϊδεύει. Αυτά.
 

RIO-GRANDE

Νέο Μέλος
200- 250 λβλ που θελει κατι εκατομμυρια η μπαρα εμπειριας να γεμισει θα παει ενας οχυρας με 6κ-8κ μαξιμουμ εμπειρια σε μαχη ΟΧΥΡΟΥ που ειναι ΤΩΡΑ?
..οχι βεβαια
Η Εμπειρια πρεπει στην μαχη ΟΧΥΡΟΥ να παει πανω απο 10κ + μινιμουμ
Αλλιως θα γεμισει για ενα μικρο διαστημα το παιχνιδι χτιστες και μονο σε μεγαλες εκκλησιες
μεχρι να βαρεθουν ολοι ΠΟΛΥ γρηγορα
[ειναι γνωστο οτι ΟΠΟΥ εσβησαν τα οχυρα και οι οχυραδες Εσβησαν οι κοσμοι]
 

Belle Bernice

Μέλος προσωπικού
Social Media Moderator
Λόγω κάποιον εσωτερικών προβλημάτων, η μεγάλη ενημέρωση θα έρθει στην Ελλάδα αύριο. Σύντομα θα ακολουθήσει και επίσημη ανακοίνωση.
 
Το οτι δινετε βαση στο λβλ, και μιλατε για οχυρα, πραγματικα δεν ξερω αν πρεπει να νευριασω με τους παιχτες ,τη διαχειρηση, την ιννο, η εμενα που προσπαθω τοσο καιρο να σας εξηγησω τη φορμουλα των οχυρων, οχι αυτο που θελουν να δειχνουν για τα υποτiθεμενα stats αλλα το πως λειτουργει γενικα η botoζυγαρια...την ευνοια που εχουν τα μικρα λβλ τοσο καιρο, η και γενικα το ποσοστο ΤΥΧΗΣ που κυμαινετε σε ολα οσα κανεις μεσα στο παιχνιδι.
Απο περσυ ξεραμε οτι θα γινει κατι τετοιο, και συνεχιζεται να γραφετε αρλουμπες στο οτι περιμενετε κατι καλυτερο?
Εχουν περασει τοσα και τοσα,π.χ μεταφορες σε αλλους κοσμους(νομημοποιησανε το pushing) με τοσα αχρηστα σετ, πληρως αποτυχημενες φορμουλες μαχης απο προγραματιστη που δεν εχει ιδεα απο το παιχνιδι, μονο ακολουθει το κανονα που εχουν τα free to play??? παιχνιδια, το για να κρατησω εναν νεο παιχτη πρεπει να μηδενισω τον κοπο του παλιου, και βγαινετε και γραφεται το κοντο και το μακρυ σας? ποια ειναι η ουσια ρε παιδες? ξεκινηστε απο εκει!!! αφιερωνεις χρονο, για να περνας καλα και να σου αποδωσει κατι στο τελος ολο αυτο, και η ιδια η εταιρια στο μηδενιζει εδω και 6 περιπου χρονια...
καποτε μεχρι να φτασω ενα ικανοποιητικο λβλ επρεπε να φαρμαρω εξπ, να παρω τα χρυσα οπλα για να ειμαι αλλος ενας αξιολογος παιχτης(τα bots παντα υπηρχαν online και offline). Να κανουμε απειρα ρεσκιλ ανα ρολο( κανοντας ελιγμους) για να βρεθει αυτο που θα κανει τη διαφορα και να κα@@ντιζουμε τους αντιπαλους μας( σε ενα τσατ που ειχε ζωη απο το πρωι μεχρι το αλλο πρω)ι, και γενικα η γνωση να φερνει το αποτελεσμα στο 100% και ξαφνικα φερανε το προγραμματισμενο χαος...με βασικο κανονα ο νικητης να ειναι αυτος που εχει τη περισσοτερη ζωη και τους καλυτερους μονομαχους(ηγεσια στο φουλ/ελαχιστη ζωη για μαξιμουμ ζημια)...ΦΟΒΕΡΟ!!!και καποτε σας χαλασε οταν καλεσα ολο τον κοσμο του 8 να μην το παμε συμμαχικα,(οι γνωστες φαγωμαρες) να μην εξαρτιομαστε απο γετια, να παιζουμε το μεγαλυτερο διαστημα μαχες γιατι αυτες κρατανε ζωντανο τους κοσμους, και φοβηθηκατε η θεωρησατε χαζο να ξεκινησουμε να πηγαινουμε σε μαχες και καλα στημενες και να παιζουμε μεχρι τον 56 γυρο...για να μαζεψω/μοιρασω ισοτιμα/ισοποσα τα ατομα...να φτιαχτουν κανονες δικοι μας(δημοσια και οχι στα κρυφα) και να απολαμβανουμε παλι τις μαχες..
Μπραβο λοιπον στις υποτηθεμενες εξελιξημες αλλαγες ακουγοντας παντα τις γνωμες των παιχτων, ενα ακομα μεγαλυτερο μπραβο στους τιτανομεγιστους διαχειρηστες που πιεζουν με το τροπο τους για ενα καλυτερο και πιο εξελιξημο τροπο παιχνιδιου ακουγοντας/ζητωντας και αυτοι τα σχολια μας, και ενα τελευταιο μπραβο για αλλη μια επιτυχημενη αναβαθμιση που αναβαλεται γιατι..κατι ετυχε...γκουχου γκουχου...

Υ.Γ. Οχι στον πολεμο, λευτερια στα αδερφια τους ουκρανους και τους ρωσους απο το ΝιΑΤΟ και την αρρωστη γΔΥΣΗ...για να μην ξεχνιομαστε κυριε διαχειρηστα....
 

tracerZX

Νέο Μέλος
καλησπέρα σε όλους
καλή η κάθε αλλαγή αλλά σε κόσμο και παιχνίδι που έχει αρκετά ενεργά μέλη. Δυστυχώς κάθε χρόνο πάμε και χειρότερα. Κόσμοι με 40 και 50 ενεργά μέλη δεν μπορούν να αναστηθούν. Το Τhe West θα γίνει παιχνίδι κατασκευής και μόνο. Αν θέλετε να δώσετε μια τελευταία ανάσα ζωής στο παιχνίδι για μενα μια είναι η λύση.
ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΕΡΓΑ ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΟ ΠΟΛΥ ΔΥΟ ΚΟΣΜΟΥΣ.
 

Belle Bernice

Μέλος προσωπικού
Social Media Moderator
Εμμμ...
Η μεγάλη ενημέρωση χρειάζεται μία ημέρα ακόμη για να φτάσει στην Ελλάδα. Λυπούμαστε για αυτές τις απρογραμμάτιστες δυσκολίες :(
 
Τελευταία επεξεργασία:

Belle Bernice

Μέλος προσωπικού
Social Media Moderator
Η μεγάλη ενημέρωση έχει έρθει και στην Ελλάδα. Εάν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα όταν βάζετε κάποια από τις νέες εργασίες, κατά 99% φταίει το script "tw-db.info". Πηγαίνετε στις ρυθμίσεις του, και απενεργοποιήστε όποια ρύθμιση αναφέρει πόντους εργασίας. Εάν δεν δουλέψει ούτε αυτό, απενεργοποιήστε εντελώς το script "tw-db.info" ή αλλιώς "The West - tw-db.info Cloth Calc [gr]". Εάν πάλι δεν διορθωθεί το πρόβλημα, στείλτε μια αίτηση υποστήριξης.
 

Belle Bernice

Μέλος προσωπικού
Social Media Moderator
Οι δότες Γιατί δεν εμφανίζεται?
Επειδή όπως σε όλους τους υπόλοιπους Δότες, πρέπει να φτάσετε στο σημείο αποστολής που να τους εμφανίζει. Κάποιοι από αυτούς δεν είναι μέρος κάποιας αποστολής ακόμη, είναι για τις μελλοντικές αποστολές.
 

kronos86

Νέο Μέλος
Η μεγάλη ενημέρωση έχει έρθει και στην Ελλάδα. Εάν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα όταν βάζετε κάποια από τις νέες εργασίες, κατά 99% φταίει το script "tw-db.info". Πηγαίνετε στις ρυθμίσεις του, και απενεργοποιήστε όποια ρύθμιση αναφέρει πόντους εργασίας. Εάν δεν δουλέψει ούτε αυτό, απενεργοποιήστε εντελώς το script "tw-db.info" ή αλλιώς "The West - tw-db.info Cloth Calc [gr]". Εάν πάλι δεν διορθωθεί το πρόβλημα, στείλτε μια αίτηση υποστήριξης.

Kαλημερα το script που αναφερεις υπολογιζε τους εξτρα ποντους εργασιας που δινουν τα ρουχα που βλεπουμε στην αγορα ή στα μαγαζια για καποιες δουλειες. τα τελευταια χρονια ομως δε δουλευει κι ας ειναι ενεργοποιημενο κι ας εχουμε κανει login. Mηπως υπαρχει καποιο εναλλακτικο; θα βοηθουσε πολυ τωρα με τις καινουργιες δουλειες να αγοραζαμε καποια ρουχα που πιθανον μας λειπουν για να ανεβασουμε τους ποντους στις δουλειες..
 

Anthraxos

Μέλος προσωπικού
Δικαστής
Kαλημερα το script που αναφερεις υπολογιζε τους εξτρα ποντους εργασιας που δινουν τα ρουχα που βλεπουμε στην αγορα ή στα μαγαζια για καποιες δουλειες. τα τελευταια χρονια ομως δε δουλευει κι ας ειναι ενεργοποιημενο κι ας εχουμε κανει login. Mηπως υπαρχει καποιο εναλλακτικο; θα βοηθουσε πολυ τωρα με τις καινουργιες δουλειες να αγοραζαμε καποια ρουχα που πιθανον μας λειπουν για να ανεβασουμε τους ποντους στις δουλειες..
Υπάρχει η επιλογή στο παιχνίδι να δείτε τον κατάλληλο ρουχισμό για την κάθε εργασία.
Όπως ανοίγετε οποιαδήποτε δουλειά στα αριστερά του παραθύρου λέει «ένδυση δουλειάς» . Αν το πατήσετε και περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα θα σας φορτώσει τα καλύτερα ρουχα για την εργασία.
 

kronos86

Νέο Μέλος
Υπάρχει η επιλογή στο παιχνίδι να δείτε τον κατάλληλο ρουχισμό για την κάθε εργασία.
Όπως ανοίγετε οποιαδήποτε δουλειά στα αριστερά του παραθύρου λέει «ένδυση δουλειάς» . Αν το πατήσετε και περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα θα σας φορτώσει τα καλύτερα ρουχα για την εργασία.
Έχεις δικιο σε αυτό που λες αλλά είναι για τα ρούχα που έχουμε ήδη στα αποθέματα μας όχι απο αυτά που μας λείπουν. Παράδειγμα ανοίγω το ράφτη μιας πόλης και βλέπω μια ζώνη που δεν την έχω στα αποθέματα μου. Το script παλιά υπολόγιζε με βάση τα δικά μου αποθέματα (αφού έχω κάνει import τα αποθέματα μου και ήξερε τι έχω...) και μου έλεγε παράδειγμα +50 πόντους στην "Απόσταξη αλκοόλ". Οπότε ήξερα οτι αν την αγοράσω μαζί με τα υπόλοιπα ρούχα που έχω θα είμαι +50 στην απόσταξη αλκοόλ. Αυτό τότε στα μικρά λέβελ που είμασταν βοηθούσε πολύ. Παίζει να υπάρχει κάτι τέτοιο και τώρα;
 
Κορυφή