Σημαια της ενωσης

  • Δημιουργός θέματος OmorfosKosmosToPrwi
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser

Guest
φίλοι μου καλοί, καλοί μου φίλοι
δεν έχω πρέμιουμ, απλά είμα ι τυχερός και θα προτείνω στο παιδί που έγραψε το παραπαραπάνω ποστ να το διορθώσει γιατί ο μπαμπινιώτης όντως θα φρίξει.
 

DeletedUser

Guest
yparxei mia logikh gia ayth thn orthografia,isws to paidi den 3erei poio einai to omega sto plhktrologio(kai gi' ayto grafei me o kai ς)isws den 3erei poio einai to Ξ,Ψ(gi'ayto ps, ks) kai isws na exei kako plhktrologio:rolleyes:
 

DeletedUser

Guest
η απλά θα έπρεπε να δοκιμάσει τα greeklish γιατί αλλιώς δεν παλεύεται. Ειναι unpalepsable πιο πολύ από τον ίδιο τον unpalepsable.
 

DeletedUser

Guest
3 εβδομάδες σερί κάθε μέρα από 4 ώρες και κάποιες λόγω premioum που μου είχε δώσει το παιχνίδι σύνολο 6 ώρες την μέρα και μάζεψα τις σφαίρες της ζωής μου ούτε στο Ιράκ δεν πέφτουν τόσες θα δοκιμάσω να απενεργοποιήσω την αποστολή και να το βάλω να φυλάξει σκοπιά γερμανικό 2-4 μπας και δούμε προκοπή

:confused::confused:
 

DeletedUser

Guest
Mήπως εννοεί θα κάνει νυχτερινή δουλειά που έχει καλύτερο μεροκάματο :confused:
 

DeletedUser

Guest
εγώ πάντως υπερωρίες δεν κάνω!ξεκαθαρισμενο!
 

DeletedUser

Guest
3 εβδομαδεσ σερι καθε μερα απο 4 ωρεσ και καπιεσ λογο πριμιουμ που μου ειχε δςση το παιχνιδι συνολο 6 ωρεσ την μερα και μαζεπσα της σφερεσ τησ ζωησ μου ουτε στο ιρακ δεν πεφτουν τοσεσ θα δοκιμασο να απενεργοπιησο την αποστολη και να το βαλω να φυλαξη σκοπια γερμανικο 2-4 μπασ και δουμαι προκοπι


Δεν νομιζω οτι ειναι ορθογραφικα ολα τα λαθη, απλως νομιζε οτι γραφει greeklish.
Οπως οι περισσοτεροι, οταν εγραφε κοιτουσε το πληκτρολογιο και οχι την οθονη. Οταν καταλαβε το λαθος ηταν πια αργα, βαριοταν μαλλον να τα γραψει ολα απο την αρχη και πατησε το enter και οποιος καταλαβε..

Ιδου και η μεταφραση γραμμα προς γραμμα στα greeklish:
3 ebdomades seri kaue mera apo 4 wres kai kapies logo primioym poy moy eixe dwsh to paixnidi synolo 6 vres thn mera kai mazepsa thw sferes ths zwhs moy oyte sto irak den peftoyn toses ua dokimaso na apenergopihso thn apostolh kai na to balv na fylajh skopia gemaniko 2-4 mpas kai doymai prokopi


Οπως και να εχει τον δικαιολογω, και εγω ακομα ψαχνω την καταραμενη σημαια!!
 

DeletedUser

Guest
για όσους δεν το ξέρουν το γερμανικό(2-4) είναι το χειρότερο νούμερο για σκοπιά-θαλαμοφυλικι,υπηρεσία γενικότερα,στο στρατό,σου κόβει τον ύπνο στην μέση το ριμάδι και σύνηθως το κάνουν περισσότερο οι νέοι.

την σημαία την βρήκα στο 4ο δίωρο,αλλά χωρίς να την χρειάζομαι ακόμα για την αποστολή,οπότε μάλλον παίζει και αυτό κάποιο ρόλο.
 

DeletedUser

Guest
πάντως αυτό το έχω παρατηρήσει κι εγώ παιδιά.
συνήθως βρίσκω πιο εύκολα το αντικείμενο μιας αποστολής όταν δεν μου έχει ανοίξει ακόμα η συγκεκριμένη αποστολή.
 

DeletedUser

Guest
kai gw nomizw to dinei pio eukola otan de xreiazesai to antikeimeno. parolauta ti simaia ti brika sto prwto diwro kai as mou tin eixe zitisei se antithesi me ti galopoula pou mou pire kamia 15aria diwra kai mou tin eixe zitisei pali.
 

DeletedUser

Guest
71863586bl5.jpg
 

DeletedUser

Guest
kwlofardia

egw tn brhka me 79 kinhtro me tn prwth afou eixe zhthsei tn apostolh
 

DeletedUser

Guest
Xaxaxa!!
Tην βρηκα επιτελους!! (επρεπε να ακυρωσω την αποστολη για να μου τη δωσει)

την εψαχνα απο τον αρχες δεκεμβρη! (33 επιπεδο εφτασα)
κοντευανε να ερθουν τα επομενα γενεθλια του μπαρμαν!

δεν τα παρατησα ομως, την εψαχνα καθε μερα να του την δωσω να την βαλει εκει που ξερει!!
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή