Προταση-Διπλοι λογαριασμοι

  • Δημιουργός θέματος PaloukiLuke
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser

Guest
Εχω πολυ καιρο να ανοιξω καποιο θεμα...και ακομα περισσοτερο θεμα με μια λαμπρη ιδεα που μου ηρθε ενα σκοτεινο κυριακατικο βραδυ...λιγο μετα το 2ο και λιγο πριν το 6ο κεφαλαιο στο ΑΟΔΕ.
Η ιδεα μου ειναι απλη!
Αντι να κυνηγατε σαν του Βεγγους τους διπλους λογαριασμους,ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ τους!

Πολυ απλα, για να κατεχει καποιος εναν δευτερο λογαριασμο θα πρεπει να πληρωσει καποιο μικρο πριμ στην Innogames,δηλαδη πρεμιουμ,αρκετα μικρο βεβαια (2-3 ευρω/λογαριασμο ενδεικτικη τιμη) ωστε να ειναι προσιτο και σε παιχτες/αδερφια/οικογενειες/σογια που παιζουν απο τον ιδιο υπολογιστη/ip.

Θα επιτρεπεται η μεταφορα αντικειμενων απο εναν παιχτη σε εναν αλλον (χρησιμο στους πραγματικους διπλους λογαριασμους) αλλα θα εχει και καποιο μικρο φορο...εδω πληρωνουμε 20 ευρω για να παμε απο τα Τ...α στην Λεπτ...α,θα μας πειραξει που θα πληρωσουμε 1-2-3 ευρω για το υπερσπαθο του Χερναντο?


Αυτααα!Δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο,περιμενω ερωτησεις και απαγορευω να μιλησουν mods/gods και να αρχισουν να λενε το οτι ετσι το παιχνιδι θα βασιστει σε αυτους που εχουν τα περισσοτερα λεφτα,οτι απαγορευεται,ειναι αντισυνταγματικο,καταπαταει τα δικαιωματα ελευθεριας των παντα της Νεας Γουινεας.
 

DeletedUser482

Guest
Κλειδώνει και μεταφέρεται για προφανείς λόγους...
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή