Ανακοίνωση Πολιτική Δήλωσης Πολλαπλών Μαχών

knightmaregr

Μέλος προσωπικού
Community Manager
Αγαπητοί καουμπόηδες και καουμπόισσες,

Η δήλωση πολλαπλών Μαχών Οχυρού είναι ένα επαναλαμβανόμενο πρόβλημα στο The West και μπορεί να οδηγήσει σε μείωση του ενδιαφέροντος των παικτών για την δυνατότητα των Μαχών Οχυρού. Για αυτόν τον λόγο καταλήξαμε σε μια λύση για αυτήν την απογοητευτική κατάσταση.
"Καταχρηστικές/Spam Μάχες Οχυρού" είναι οι δηλώσεις μαχών, χωρίς κάποιον ευδιάκριτο σκοπό, που έχουν ως πρωταρχικό αποτέλεσμα την παρέμβαση στο παιχνίδι των υπόλοιπων παικτών. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει:

  1. Εσκεμμένη παρέμβαση σε προγραμματισμένες από GM ή προγραμματισμένες μάχες άλλων
    • Γενικά, δήλωση μάχης οχυρού μέσα σε 3 ώρες από δήλωση κάποιου που δεν ανήκει στην ίδια συμμαχία, ή σε χρονικό διάστημα όχι μεγαλύτερο από 6 ώρες προγραμματισμένων μαχών από συμμαχίες που αντιπροσωπεύουν την πλειοψηφία των παικτών μαχών οχυρού για μια επαναλαμβανόμενη σειρά μαχών.
      - Δηλώνοντας τυχόν μάχες με 2 ώρες διαφορά πριν ή μετά από μια μάχη οχυρού Awesomia που διοργανώθηκε από την Ομάδα Διαχείρισης The West.
  2. Δηλώνοντας υπερβολικούς αριθμούς "στρατηγικών πολλαπλών" μαχών μέσα σε ένα χρονικό πλαίσιο 1 ώρας
    • Γενικά περισσότερες από 2 μάχες από τον ίδιο παίκτη/πόλη/συμμαχία.
  3. Δηλώνοντας υπερβολικούς αριθμούς μαχών σε ένα 24ωρο
    • Γενικά δηλώνοντας μια επιπλέον μάχη μέσα σε 6 ώρες από την προηγούμενη μάχη όταν 4 ή περισσότερες μάχες είναι ήδη προγραμματισμένες
    • ή, ο ίδιος παίκτης δηλώνει 3 ή περισσότερες μάχες σε ένα 24ωρο.ή, η ίδια πόλη/συμμαχία δηλώνει 4 ή περισσότερες μάχες σε ένα 24ωρο.
Περιλαμβάνονται οι παρακάτω ελαφρυντικοί παράγοντες:
  1. Τουρνουά που έχουν ως ανταμοιβή το νόμισμα εκδηλώσεων ή αποστολές που απαιτούν συμμετοχή σε Μάχες Οχυρού
    • Σε αυτές τις συνθήκες, καμία δηλωμένη μάχη όταν δεν υπάρχουν άλλες μάχες κατά τη διάρκεια του "ίδιου τεταρτημόριου ημέρας" δεν θα τιμωρείται (00:00-06:00, 06:00-12:00, 12:00-18:00, και 18:00-00:00)
  2. Επαναλαμβανόμενες αποτυχημένες "στρατηγικές πολλαπλές" μάχες
    • Κάθε φορά που μια συμμαχία επιχειρεί να χρησιμοποιήσει τη στρατηγική πολλαπλών μαχών και αποτυγχάνει και καταλάβει οποιοδήποτε οχυρό ενώ είχε >10 επιτιθέμενους σε τουλάχιστον μία από τις μάχες θα τους επιτραπεί μια πρόσθετη ταυτόχρονη επίθεση στην επόμενη προσπάθειά τους.
  3. Πολύπλοκα επιχειρήματα για τον σκοπό ή δικαιολογίες για εκ παραδρομής δηλώσεις πολλαπλών μαχών
    • Αυτοί οι κανόνες δεν μπορούν να καλύψουν κάθε ενδεχόμενο. Η Ομάδα Διαχείρισης θα λάβει αποφάσεις σε κάθε περίπτωση που δεν καλύπτεται από αυτά τα μέτρα.
Τι μπορείτε να κάνετε;
Σε περίπτωση που παρατηρήσετε Καταχρηστικές / Spam Μάχες Οχυρού, επικοινωνήστε με το Κέντρο Υποστήριξής μας το συντομότερο δυνατό. Να χρησιμοποιείτε πάντα την σωστή επιλογή Κόσμου.

Τι θα κάνουμε;

  • Η Ομάδα Διαχείρισης θα αναλύσει την κατάσταση και θα πάρει τα κατάλληλα μέτρα εάν χρειαστεί. Συνήθως, όταν ένας κόσμος αντιμετωπίζει για πρώτη φορά ένα τέτοιο πρόβλημα, θα εξετάσουμε το ενδεχόμενο να αυξήσουμε το κόστος δήλωσης για μάχες μέσα σε μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο, αυτές οι αλλαγές θα ανακοινώνονται πάντα.
  • Στην περίπτωση που ο κόσμος έχει ήδη εφαρμόσει τέτοιες ρυθμίσεις και το πρόβλημα παραμένει, διατηρούμε τη δυνατότητα να προειδοποιήσουμε και να τιμωρήσουμε τους παίκτες που εμπλέκονται στην διαδικασία των πολλαπλών μαχών.
  • Επίσης, η Ομάδα Διαχείρισης μπορεί να ακυρώσει ή να προγραμματίσει εκ νέου τις μάχες οχυρού που εξετάζονται ως Καταχρηστικές / Spam Μάχες Οχυρού, ωστόσο αυτή είναι μια μη δεσμευτική πράξη.
Επαναπρογραμματισμός μαχών
  • Μια μάχη μπορεί να προγραμματιστεί εκ νέου μόνο πριν την χρονική περίοδο τουλάχιστον 6 ωρών πριν την έναρξη της μάχης.
    Λάβετε υπόψη ότι δεν έχουμε ένα 24/7 σύστημα υποστήριξης, επομένως υπάρχει περίπτωση να μην είμαστε σε θέση να αντιδράσουμε έγκαιρα και να προγραμματίσουμε εκ νέου τις μάχες. Λυπούμαστε εκ των προτέρων για αυτές τις καταστάσεις.
Ελπίζουμε να σας αρέσουν αυτές οι αλλαγές! Παρακαλούμε για οποιαδήποτε σχόλια ή ερωτήσεις, μη διστάσετε να τα ρωτήσετε εδώ ή να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Η Ομάδα του The West
 
Κορυφή