Μάυρη λίστα παικτών

  • Δημιουργός θέματος tsakjohn
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser

Guest
Κάνω αυτό το θέμα με σκοπό την προστασία των πόλεων από άτομα τα οποία προσπαθούν να μην καταβάλουν έστω και τα 100$-300$ που στοιχίζει στις πόλεις το πάσο για ψώνια.
Τέτοια άτομα λίγο πολύ έχουμε συναντήσει αρκετοί ιδρυτές με περιπτώσεις όπως: να μπαίνουν στην πόλη, να ψωνίζουν και να μην καταβάλουν το ποσό που έχει συμφωνηθεί ή να είναι υποτιθέμενα ενδιαφερόμενοι να γίνουν μέλη στην πόλη και μόλις πάρουν αυτό που θέλουν να φεύγουν.
Για την προστασία των πόλεων λοιπόν μιας και άνοιξε ο κόσμος 2 και τα φαινόμενα θα πολλαπλασιαστούν μπορεί κάποιος με ένα screenshot όπως το παρακάτω να αποδείξη την αναξιοπιστία ορισμένων ώστε να μην γίνονται δεκτοί από και από άλλες πόλεις.
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ!!!!
ΠΑΙΧΤΗΣ: Αpateonakos


Όπως φαίνεται παραπάνω θα πρέπει να φαίνεται καθαρά η μέρα και ώρα ένταξης του παίχτη,καθώς και οι καταθέσεις στο θησαυροφυλάκιο της πόλης τις συγκεκριμένες ώρες.Επίσης απαρραίτητο θα είναι και το μύνημα όπου ο παίχτης θα φαίνεται ότι είχε συμφωνήσει μαζί σας να καταβάλει το ποσό του πάσο ή να γίνει μόνιμο μέλος της πόλης και όχι για 1 μέρα.
Τέλος κάτω ή πάνω απο την εικόνα καλό θα ήταν να γράφουμε το όνομα του παίχτη,όπως στο παράδειγμα ώστε να ελέγχονται πιο γρήγορα τα ονόματα της λίστας και απλά το screenshot να είναι το αποδεικτικό στοιχείο.

Παρακαλώ κρατήστε το θέμα καθαρό!Οτιδήποτε θέλετε σε pm!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
μία ερώτηση. να κάνουμε μονομαχία σε αυτούς του παίκτες ή όχι;
 

DeletedUser

Guest
το θέμα το πόσταρα με σκοπό να ξέρουν οι ιδρυτές των πόλεων ποιοι παίχτες και είναι αναξιόπιστοι και δεν τηρούν τις συμφωνίες.δεν επιβάλεται σε κάποιον παίχτη να κάνει μάχες σε αυτούς!
 

DeletedUser

Guest
παρα πολυ καλο θεμα.
λοιπόν για να μείνει καθαρό παρακαλώ παιδια να ποσταρουμαι μονο όσοι δίνουμε πασο και δεν μπαίνουν τα λεφτα.

ο δήμαρχος (η σύμβουλος) καθε πόλης θα βάζει το ονομα αυτου που μπήκε στην πολη και δεν έδωσε το πασο ετσι να βλέπουμε την λιστα και να μην τους βάζουμε σε καμια πολη. :)

μην ποσταρετε λοιπον οτι νανε και ας κρατήσουμε την λιστα στο αρχικό ποστ.
όποιος θελει βαζει τα ονόματα τέτοιων παιχτών. :)
 

DeletedUser

Guest
διαφωνω τελειως!

Υ.Σ. για να γινει μια καλυτερη συζητηση ενα απο τα 2 topic που εχουν ανοιξει πρπεπει να σβηστει κ να μεταφερθει αλλου
 

DeletedUser

Guest
ναι καλο ολο αυτο αλλα αμα εσυ καταθεσεις τα χρηματα και σε βγαλει κατευθειαν?τι γινετε?
 

DeletedUser

Guest
Είμαι 100% κατά του thread...Δεν πρέπει να μένει η ''ρετσινιά'' σε 1 παίχτη για αυτό το θέμα...Πόσο μάλλον εδώ,επίσημα.


Προς αυτούς που το κάνουν:Αν έβγαινε 1 και έλεγε ότι δεν του έδωσα τα λεφτά το πρώτο που θα σκεφτόμουν θα ήταν: ''χαχα,τον βλάκα.Εμ δεν πλήρωσα και τον έπιασα κορόιδο,εμ βγήκε και το είπε σε όλους''.;)
 

DeletedUser

Guest
Σαν υδριτησ πολησ συμφονο απολιτα με αυτο το forum πρεπει να ξερουμε. και δευτερων δεν νομιζω να σε διοχνει κανησ αν δεν εχει ψονισει αρα δεν εχει λογο κανησ να φοαβτε αμα ειναι σοστοσ
 

DeletedUser735

Guest
συμφωνω απολυτα με την ιδεα.
εχουμε πεσει θυματα τετοιας συμπεριφορας.
 

DeletedUser

Guest
μια τετοια ιδεα θα ευνοησει τους απατεωνακους ιδιοκτητες πολεων....να φτιαξουμε λοιπον κ ενα φορουμ οπου θα καταγγελνουμε με ποστ και screenshot
τους λεγομενους απατεωνακους ιδιοκτητες πολεων,που σε κρατανε στην πολη για οσο σε χρειαζοναι κ μετα σε διωχνουν....τπτ αλλο?
 

DeletedUser

Guest
οχι δεν θα φτιάξουμε αλο εδω βάζετε και τους απατεώνες ιδιοκτήτες.
 

DeletedUser

Guest
vlad sok

Στην πόλη chiapas zapatistas έγινε πραξικόπημα.Αρχή της πόλης ήταν να κανει όλα τα μέλη υδρυτές ωστε να αποφασίζουν όλοι για όλους και για όλα.
Είχε συμφωνηθει στο φόρουμ της πόλης πως για να απελαθει κάποιος θα πρέπει να υπάρχει ομοφωνία.Προχθες αν δεν κάνω λάθος βάλαμε στην πόλη τον χρήστη vlak sok και τον κάναμε υδρυτή και ίσο με όλα τα μέλη .Την επόμενη μέρα μας απέλασε όλους και άλλαξε το όνομα της πόλης σε "gomenes".Επίσης μας στέλνει υβριστικά τηλεγραφήματα όταν τον προτρέπουμε να παραιτηθεί από την πόλη για να γίνει φάντασμα και να την ξαναπαρουμε όσοι την χτίσαμε όπως

****** Σήμερα η ώρα 11:24 π.μ.
dn leo na pate na ****** oli sas??

στέλνουμε στο κέντρο υποστήριξης στα διαφορα θέματα αλλά δεν πήραμε καμιά απάντηση
λειτουργει?πρέπει να στείλουμε αλλού?
ο χρηστης δεν πρεπει να διαγραφει και να γινει η πόλη φάντασμα?
αν όχι για την υπουλη συμπεριφορά στο παιχνίδι θα πρέπει σίγουρα για τα υβριστικά τηλεγραφήματα.

Ας απαντήσει κάποιος από τους διαχειριστές ή οποιοσδήποτε ξέρει τι πρέπει να κάνουμε και θέλει να βοηθήσει...
ευχαριστώ

edit: falegk
Δεν επιτρέπετε να βάζεις μηνύματα προσωπικά που σου εχουν στείλει.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
το είχαμε πάθει και στη umssr στην αρχή του κόσμου 1.
είπαμε να εφαρμόσουμε αμεσοδημοκρατία και ισηγορία στην πόλη και μας πέταξε ένας άσχετος όλους έξω. μετά από 1 εβδομάδα έφυγε και ανακτήσαμε την πόλη φάντασμα.

το κέντρο υποστήριξης δεν μπορεί να κάνει τίποτα σε αυτό το πρόβλημα, ο παίκτης φέρθηκε νομότυπα. μόνο για τις βρισιές αν τον μπανάρουν αλλά κι αυτό δεν ξέρω αν θα είναι καλή λύση για εσάς αφού όσο θα είναι μπαναρισμένος δεν θα μπορεί να φύγει από την πόλη.

πάντως... μην τους κανετε ολους ιδρυτες!
η καλύτερη λύση σε αυτό - αν θέλετε να δίνετε αξιώματα είναι να τους κάνετε όλους συμβούλους και όλο το φόρουμ σας να είναι κρυφό. έτσι όλα τα μελη θα μπορούν να το διαβάσουν εκτός των επισκεπτών με πάσο. κι ας επιλέξετε έναν ή δύο να είναι τυπικά μόνο ιδρυτές αλλά με ίση ψήφο.
 

DeletedUser

Guest
το ειχαμε παθει και εμεις στην DollaR_City και πηγαμε στα γραφεια της innogames στην ελλαδα και εκανα ban τον παιχτη το περιστατικο δεν ηταν οπως εσενα αλλα παρομοιο...τελικα την πειραμε πισω
 

DeletedUser

Guest
Ρε παιδιά δεν πρέπει να
τους κάνετε όλους ιδρυτές!!!:p
Εγώ δηλαδή γιατί δεν έπαθα κάτι
τέτοιο!;)Στην πόλη μου και στον
1 και στον 2 κόσμο υπάρχουν
1-2 ιδρυτές και 2-3 σύμβουλοι
αλλά το αξίωμα δεν κάνει την
διαφόρα γιατί εφαρμόζουμε Δημοκρατία!!;):D
 

DeletedUser

Guest
συμφωνω εμας αυτος που μας την εκανε ηταν πολυ γνωστος μας αλλα μας την εκανε παλι..:cool:
να εμπιστευεστε μονο αυτους που γνωριζετε πολυ καλα!
 

DeletedUser

Guest
αμα ηταν ετσι τα πραγματα θα ειμασταν ολοι πρωθυπουργοι.ακομα και στην δημοκρατια υπαρχει καποιος αρχηγος.η δημοκρατια μπορει να διατηρηθει ακομα και αν υπαρχει καποιος ανωτερος απο τους αλλους.
αφου τους κανετε ολους ιδρυτες μολις μπουν στην πολη,συγγνωμη που το λεω,αλλα καλα παθατε.
 

DeletedUser

Guest
αμα ηταν ετσι τα πραγματα θα ειμασταν ολοι πρωθυπουργοι.ακομα και στην δημοκρατια υπαρχει καποιος αρχηγος.η δημοκρατια μπορει να διατηρηθει ακομα και αν υπαρχει καποιος ανωτερος απο τους αλλους.

δεν είναι δημοκρατία αυτό που βλέπεις σήμερα...

edit:falegk
Δεν επιτρέπονται μηνύματα πολιτικού περιεχόμενου στο φορουμ φιλε μου.
Μην βγαίνετε απο το θεμα.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser2675

Guest
σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υπάρχουν πάνω απο 2 ιδρυτες στην πόλη... ίσως και οι δύο είναι πολλοί αλλά χρειάζονται για ασφάλεια... προφανώς ο οποιοσδήποτε πρέπει να έχει αξιώματα μπορεί να είναι σύμβουλος και να μπορεί να διαχειρίζετε τα διάφορα θέματα...

ελπίζω να παρέμβουν οι διαχειριστές του παιχνίδιού ώστε να ξαναεπανέλθει η πόλη στα χέρια των πραγματικών της ιδρυτών και από το λάθος τους να διδαχθούν για την συνέχεια του παιχνιδιού
 
Κορυφή