ΜΠΑΝΑΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΔΩΡΕΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser4530
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser1797

Guest
βρε παιδια κατι ρωτησα. πειτε μου το μεγιστο ποσο που μπορω να μεταφερω σε καποιον, ετσι ωστε να μην φαω μπαν.
 

black.thunder

Μέλος
βρε παιδια κατι ρωτησα. πειτε μου το μεγιστο ποσο που μπορω να μεταφερω σε καποιον, ετσι ωστε να μην φαω μπαν.

Όπως ειπώθηκε και πιο πριν κάνε μια αίτηση και θα σου πουν ένα επιτρεπόμενο ποσό για τον κόσμο που θέλεις να κάνεις την μεταφορά.
 

DeletedUser1797

Guest
φιλαρακι εχω κανει ηδη. και μου ειπαν τον κανονισμο. δεν πιστευω να μην ξερετε το οριο για μεταφορα ετσι??
 

DeletedUser

Guest
Καλησπέρα,

magos να ρωτήσω εγώ κάτι με τη σειρά μου. Θεωρείς το ίδιο να δώσεις σε ένα παίχτη 30 επίπεδο 50.000$ και το ίδιο να τα δώσεις σε ένα παίχτη που είναι επίπεδο 90?Αυτός που είναι επίπεδο 30 με τόσα λεφτά θα κάνει πάρτυ αυτός που είναι επίπεδο 90 εεε άντε να βοηθηθεί λιγάκι.
Θεωρείς το ίδιο να δώσεις σε έναν παίχτη 10.000$ και το ίδιο να δώσεις 100.000$. Θυμάσαι πως είναι να είσαι 15 επίπεδο και να θες να αγοράσεις τον γάιδαρο κυρίως αν δεν είσαι σε πόλη και κάνει 1000$?. Ή να αγοράσεις ότι καλύτερο μπορείς από ρούχα?? Φαντάσου λοιπόν τα 10.000 τι κάνουν...

Για αυτούς τους λόγους αλλά και γενικότερα γιατί ο κάθε κόσμος δεν έχει την ίδια δυναμική την ίδια ανταγωνιστικότητα και γενικότερα τις ίδιες απαιτήσεις δεν μπορεί να μπει κάποιο όριο γιατί αν μπει είναι σίγουρο πως θα αδικεί τους περισσότερους.

Δεν νομίζω πως είναι κόπος αν κάποιος έχει απορία να στείλει αίτηση και να ρωτήσει. Και δεν εννοώ να ρωτήσει όπως εσύ εδώ πόσο είναι το όριο. Γιατί όριο δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο. Είναι αυτό που αναφέρεται στον γνωστό πλέον κανόνα. Εννοώ να ρωτήσει το εξής: Θέλω να δωσω τόσα χρήματα στον παίχτη αυτόν, είναι οκ σαν ποσό ή όχι?
 

DeletedUser5555

Guest
οκ 100.000 $ σε οποιονδηποτε κοσμο αν ο αλλος ειναι 120 επιπεδο για οποιοδηοτε λογο ρουχα λεφτα κατι να παρει απο την αγορα σπανιο....επιτρεπεται?
 

DeletedUser2675

Guest
οκ 100.000 $ σε οποιονδηποτε κοσμο αν ο αλλος ειναι 120 επιπεδο για οποιοδηοτε λογο ρουχα λεφτα κατι να παρει απο την αγορα σπανιο....επιτρεπεται?

Μπορείς να κάνεις Αίτηση Υποστήριξης αν θες να μεταφέρεις αυτό το ποσό σε ένα συμπαίκτη σου και να δοθεί απάντηση.
 

DeletedUser

Guest
οκ 100.000 $ σε οποιονδηποτε κοσμο αν ο αλλος ειναι 120 επιπεδο για οποιοδηοτε λογο ρουχα λεφτα κατι να παρει απο την αγορα σπανιο....επιτρεπεται?

Καλησπέρα,
marios13play όπως το αναφέρεις 100.000$ σε επίπεδο 120 θεωρητικά δεν είναι μεγάλο ποσό. Όμως αν ο παίχτης αυτός θέλει να πάρει κάτι που κάνει 110.000$ το να του δώσεις εσύ τα 100.000$ είναι αρκετά μεγάλο ποσό. Για αυτό λέμε πως δεν μπορεί να υπάρχει κάποιο όριο και πως εξατομικεύεται κάθε φορά το ποσό αυτό.

Το πιο εύκολο για τους διαχειριστές θα ήταν να μπει ενα συγκεκριμένο ποσό γιατί θα έκανε τη δουλειά τους πιο εύκολη. Θα έβλεπαν ποιοι ήταν στο όριο και όσοι ήταν παραπάνω θα λάμβαναν ποινές. Όμως είναι πρόθυμοι να σας απαντούν κάθε φορά για να μην κινδυνεύσετε εσείς.
 

DeletedUser1797

Guest
κανατε νεο κανονα?? συγχυστηκα!! η μεταφορα χρηματων εχει σχεση με το επιπεδο???

και αμα θες την αποψη μου joahna για μενα ειναι το ιδιο να παρεις 100.000 οποιο επιπεδο και να εισαι. με 100.000 μπορω να σκεφτω ενα σωρο πραγματα που μπορω να παρω απο αγορα. το οτι ειμαι 120 επιπεδο δεν σημαινει οτι τα εχω κανει ολα. τερματισα αποστολες ομως θελω χρηματα για διαφορους σκοπους (υικα οχυρου, κραφτινκ)
 

DeletedUser4417

Guest
δεν καταλαβα το τι θελει να πει joanna (η οπως αλλιως λεγεται) να κανουμε διαλογο μονοι μας ,γιατι καποια καλη δικαιολογια απ τους διαχειριστες δεν ειδα για το παραλογο μπαν, και αν πουμε μπαν θα μας Ριξετε μπαν ???? γιατι ?? αντιποιηση αρχης ? νομικα πως κατωχειρωνεσαι joanna η ποιαδηποτε joannna ? για σπαμμινγκ ή τρολιγκ ριχνεις μπαν ?? πως την ειδατε εδω μεσα δηλαδη ? εξουσια ??? εμεις σας πληρωνουμε ρεεεεε καταλαβετε το δινουμε σβωλους και σας βαζουν σε θεσεις και καλα να μας ακουτε (μαλλον πληρωνεστε και σε σβωλους εκτος και αν εχετε αλλα προνομια απ την ιννο χαρη σε μας ) οποτε ακουστε μια φορα τους πελατες σας γιατι χωρις εμας δεν θα σασταν ΤΙΠΟΤΑ , ΓΚΕΓΚΕ ??? ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΕΒΕΛ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΩΘΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΩΘΗΣΗ ,ΑΡΚΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΤΟ ΠΡΟΣΘΕΣΕΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΜΑΙΛ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ , ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΜΠΑΝ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ
ΑΝΤΕ ΡΙΞΕ ΚΑΝΑ ΜΠΑΝ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ, ΑΑΑ ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΜΠΑΝ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΕΓΩ , ΜΠΑΝ ΜΠΑΝ ΜΠΑΝ
 

DeletedUser4417

Guest
ααα και κατι ακομα , ειναι υποχρεωση μας να ρωταμε τι ποσο θα δωσουμε ή δικια σας υποχρεωση να το βαλετε σαν κανονα??? και μην λετε δικαιολογιες του οτι σε αλλον κοσμο αλλο θεμα , πολυ φτηνη δικαιολογια για καποιον που καταλαβενει ,για σας ισως να ειναι ικανοποιητικη για μενα δεν ειναι . εφοσον επιτρεπεται η μεταφορα χρηματων και δεν υπαρχει καποιος κανονας που να απογορευει καποιο ποσο ειναι ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ οτι μπορω να στειλω οτι γουσταρω
 

DeletedUser6180

Guest
εγω, με τουτα και με κεινα, εχω τωρα κι αλλη απορια
δεν ξερω ισως να ειναι και ρητορικο το ερωτημα:
τρωνε μπαν οσοι ΒΟΗΘΑΝΕ τους αλλους, και τα παρταλια ειν τα νομιμα? οι καθως πρεπει? οι γραβατες?
ποσο "ελληνικο" ειναι αυτο το παιχνιδι.. οεο?
σορρυ βρε παιδια, να ευθυμησουμε και λιγακι γιατι το βαρυναμε το κλιμα

μπαη δε γουεη, για να μην ξεφευγουμε, ψηφιζω δαγκωτο wolferitos!

πως να το κανουμε?!!
ο πελατης, και δη ο καλος, ο τακτικος, (ο προστυχος, ο εξυπνος, ο γοητευτικος που λεει και ο λαϊκος διασκεδαστης)
εχει παντα δικιο..

μην χαλαει το μαγαζακι απο λεΦτομερειες
 

DeletedUser

Guest


Δεν έφτιαξα νέο κανόνα απλά προσπαθώ να σας εξηγήσω για πιο λόγο δεν μπορεί να μπει κάποιο όριο φέρνοντας ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ. Δεν δείχνετε να το αντιλαμβάνεστε γιατί πολύ απλά δεν θέλετε.

Τα υπόλοιπα μηνύματα με τις προσβολές δεν τα λαμβάνω υπόψην και δεν με αγγίζουν. Όποιος έχει πρόβλημα με την διαχείριση να κάνει αίτηση στην υποστήριξη ή κατευθείαν στην εταιρία. Και προσπαθείστε να επιβληθείτε εκεί με την δικαιολογία πως ο πελάτης έχει πάντα δίκιο.
Δίκιο έχει μόνο ο παίχτης που δεν παρανομεί και παίζει σωστά.

Και επειδή προσπάθησα να κάνω διάλογο μαζί σας αλλά ορισμένοι και πάντα συγκεκριμένοι δεν αφήνουν και δεν θέλουν το θέμα κλειδώνει.

Απάντηση για το θέμα έχει δωθεί για περισσότερες πληροφορίες στείλτε αίτηση στην υποστήριξη.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή