Κακούργοι του Tombstone

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser6978
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser6978

Guest
Η καθημερινή αποστολή "Κακούργοι του Tombstone" δεν μπορεί να ολοκληρωθεί μετά την αναβάθμιση που έγινε την Τετάρτη :grr
 

DeletedUser6958

Guest
Ισχυει , εστειλα αιτημα υποστηρηξης και μου την ολοκληρωσαν μεσω του συστηματος . Μου ειπαν οτι θα κοιταξουν το θεμα , βεβαια αυτο υπαρχει και στον βετα εδω και μερες , οποτε θα αργησει (μαλων) να επιλυθει .

Επισης αυτο που παρατηρησα σημερα , ειναι οτι με την νεα εκδοση δεν δουλευει το τεφτερι . Δηλαδη , ενω εχω γραψει καποια πραγματα , μολις παραω αποθηκευση δεν μου δειχνει τιποτα γραμμενο .
Κατα την επεξεργασια του κειμενου : http://prntscr.com/6liswf
Μολις παταω αποθηκευση : http://prntscr.com/6lit68
Το κειμενο δεν το διαγραφετε , απλα δεν μου το εμφανιζει .
 

DeletedUser6978

Guest
Επίσης παρατήρησα χθες οτι κάτι έχει αλλάξει στη ζημιά που δέχεσαι από δουλειές και στα "ντροπς" οταν βαζεις εργασία 15'' (Περισσότερη ζημιά λιγότερα ντροπς) Ισχύει?
 

cord

Ex-The West Team
Λογω του μεγαλου ογκου αιτησεων για το θεμα αυτο, δεν θα γινεται πλεον ολοκληρωση της αποστολης αυτης απο το Κεντρο Υποστηριξης και θα αναμενουμε την επιλυση του απο το τμημα προγραμματισμου.
Ζητουμε συγνωμη για την αναστατωση.
 

DeletedUser6210

Guest
Bug: Αυτό το παράθυρο (http://s24.postimg.org/z5bxjjuyt/image.png) εμφανίζεται όταν βάζεις περισσότερο από 4 δουλιές χωρίς αυτοματισμό. Όταν πατάς το "Άκυρο" φαίνεται να εξαφανίζεται ένα παράθυρο αλλά παραμένει και όσες φορές κι εάν πατήσεις το κουμπί "Άκυρο" μένει εκεί το παράθυρο και πρέπει να κάνεις refresh στην σελίδα. Αυτό το bug δεν συμβαίνει πάντα όταν εμφανίζεται το συγκεκριμένο παράθυρο και υπήρχε πολύ πιο πριν την αναβάθμιση αλλά καλό θα ήταν να διορθωθεί :gl.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser6978

Guest
Την αποστολή την φτιάξατε και ξαναχαλάσατε το φίδι!!!! :cns:cns:cns
 

DeletedUser1748

Guest
Εχουμε παρει το φιδι εδω και μια εβδομαδα και εχει δουλεψει 2 μερες :lf
ΛΕγανε οτι θα ειναι μοναδικο αντικειμενο τοσο μοναδικο δεν πιστευα :lf
 
Κορυφή