Διαγωνισμός Διαγωνισμός Ηalloween 2023

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Anthraxos

Μέλος προσωπικού
Δικαστής
Γεια χαρά!

Πάμε για ένα γρήγορο διαγωνισμό; :D
Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό θα πρέπει να φτιάξετε μια ιστορία που να εμπεριέχει
3 δότες αποστολών του παιχνιδιού. Απλό; ;)
Την ιστορία θα την αφήσετε ως σχόλιο σε αυτό το νήμα. Ο διαγωνισμός θα κρατήσει 7 ημέρες, δηλαδή θα λήξει
20/11/23 23:59.

Από όλους τους συμμετέχοντες θα επιλεχθούν τυχαία 3 άτομα που θα κερδίσουν από 1 Σετ κλόουν Halloween . Επιπλέον 3 άτομα με τις πιο ωραίες και ευφάνταστες ιστορίες θα κερδίσουν από 150 ομόλογα.

Κανόνες
  • Με τη συμμετοχή σας στον διαγωνισμό αποδέχεστε τους όρους και τους κανόνες αυτού.
  • Όλοι οι κανόνες που αφορούν το The West ισχύουν κανονικά.
  • Κάθε παίκτης δικαιούται μόνο μία συμμετοχή, η αψήφηση του κανόνα επιφέρει μηδενισμό.
  • Συμμετοχές που θα λάβουμε μετά την ώρα λήξης δεν λαμβάνουν μέρος στον διαγωνισμό.
  • Οι διαχειριστές μπορούν να λάβουν μέρος αλλά δε δικαιούνται βραβείο.
  • Για τυχόν προβλήματα/απορίες που ίσως συναντήσετε μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσο του κέντρου υποστήριξης.
  • Για κάθε διαφορά ή ένσταση που θα προκύψει, ο τελευταίος διαιτητής θα είναι η ομάδα διαχείρισης του παιχνιδιού με επικεφαλής τον Community Manager.
  • Όλοι οι νικητές θα ελεγχθούν από την ομάδα διαχείρισης για πιθανές παραβάσεις κανονισμών και αν βρεθούν παράτυποι εκτός από την ποινή που θα λάβουν θα αποκλειστούν και από τα δώρα!
  • Παίχτες που είναι ήδη αποκλεισμένοι από το παιχνίδι δεν μπορούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό.
  • Η ομάδα διαχείρισης έχει κάθε δικαίωμα να τροποποιήσει και να αλλάξει οτιδήποτε στον διαγωνισμό κατά την διάρκεια του.

Περιμένουμε τις ιστορίες σας.
Καλή τύχη σε όλους,
Η Ομάδα Διαχείρισης The-West
 

xrhst0s

Νέο Μέλος
ΒΟΤ . BOT φωνάζουν φοβισμένοι πολίτες. Αστυνομία BOT. Ακούγονται πυροβολισμοί στην οικία του δημάρχου.
Η φρουρά προσπαθεί να ανταποδώσει τα πυρά μα μάταια. Οι αντίπαλοι υπερτερούν αριθμητικά.
Ο παίκτης bot41XAxa πυροβόλησε τον φουσκωτό και του προκάλεσε 6.200 ζημιά. Μπήκαν μέσα. Ο παίκτης agisilaos5252 πυροβόλησε τον/την δήμαρχο και αυτός λιποθύμησε. Δεν είχε κλείσει καν 4ετία.
Ο σερίφης John παραιτείται. Η εφημερίδα της δύσης το έγραψε ξεκάθαρα "Η κεφαλή της αστυνομίας τα έπινε στο σαλούν κατά τη διάρκεια πραξικοπήματος". Ένας λαός βρίσκεται σε Σοκ. Το Ying και το Yang παλεύουν στο μυαλό του σερίφη. "Να πιω ουίσκι ή λικέρ με φρούτα" αναρωτιέται. Πως θα περάσει ο πόνος?? "Οι πολίτες μου είναι σκλαβωμένοι και φταίω εγώ."
- Henry βάλε το γνωστό!!
 

Madara Uchiha

Παλαίμαχος
Τον Οκτώβριο, όταν τα φύλλα άρχιζαν να πέφτουν από τα δέντρα και η σκοτεινή αύρα του φθινοπώρου γέμιζε τον αέρα, το Ανάλαφρο Ελάφι επέλεξε να εξερευνήσει ένα μυστηριώδες δάσος που ποτέ του δεν είχε δει. Κρυμμένο μέσα στα σκοτεινά δέντρα, ένιωθε σαν να βρίσκεται σε έναν άλλο κόσμο.

Καθώς περπατούσε με προσοχή μέσα στον ομιχλώδη χώρο, χάθηκε ανάμεσα στα σκοτεινά κλαδιά. Ο χρόνος πέρασε γρήγορα, και το Ανάλαφρο Ελάφι άρχισε να νιώθει περίεργα σαν και κάποιος το παρακολουθεί. Ξαφνικά, είδε έναν σκιώδη, παλιό Παγιδευτή, που έστεκε στο σκοτεινό βάθος του δάσους.

Ο Παλιός Παγιδευτής ένας γέρος κυνηγός που είχε στήσει παγίδες σε όλο το δάσος με τα σκισμένα του ρούχα και το σκοτεινό του βλέμμα, έκανε την παρουσία του αισθητή. Η περιοχή γύρω του έγινε πιο σκοτεινή, και οι σκιές φαινόταν να χορεύουν γύρω του σαν θεριοφάντωρα φαντάσματα.

Το Ανάλαφρο Ελάφι πάλευε να ξεφύγει ενώ δεν είχε ακομή καταλάβει οτι ήδη είχε πέσει στην παγίδα του παγιδευτή, αλλά κάτι περίεργο άρχισε να έρχετε προς το Ανάλαφρο Ελάφι απο την αντίθετη πλευρά. Ήταν ο Νεαρός Αστυνόμος, ένας νεαρός αστυνομικός που είχε ακούσει τους φόβους του Ανάλαφρου Ελαφιού. Με το φανάρι του να φωτίζει το δάσος, ο Νεαρός Αστυνόμος είδε το Ανάλαφρο Ελάφι παγιδευμένο και τον Παλιό Παγιδευτή να πλησιάζει.

Με θάρρος και αποφασιστικότητα, ο Νεαρός Αστυνόμος έδρασε γρήγορα. Χρησιμοποίησε το προπολεμικό του τρικάκι για να κόψει την παγίδα και έσωσε το Ανάλαφρο Ελάφι από τα χέρια του Παλιού Παγιδευτή.

Η νύχτα άρχισε να χάνεται και οι σκιές εξαφανίστηκαν. Το Ανάλαφρο Ελάφι και ο Νεαρός Αστυνόμος ευγνώμοι ο ένας προς τον άλλον, επέστρεψαν στο φως του φεγγαριού, αφήνοντας πίσω το σκοτεινό δάσος και τους φόβους τους. Από εκείνη τη μέρα, το δάσος παρέμεινε μυστηριώδες, αλλά κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς συνέβη εκείνο το βράδυ.
 
Στην καρδιά της Daisy Town, ο σερίφης John Fitzburn πήγε στην πόλη μετά από μια δύσκολη μέρα, με τα σπιρούνια του να αντηχούν στο ξύλινο πεζοδρόμιο. Ο Τζον κατευθύνθηκε κατευθείαν για το Henry's Haven, το τοπικό σαλούν που διευθύνει ο μπάρμαν Henry Walker. Οι αιωρούμενες πόρτες έτριξαν καθώς μπήκε ο Τζον που τράβηξε τα βλέμματα των παρευρισκόμενων χάρις το χρυσό αστέρι στο στήθος του. Πίσω από το μπαρ, ο Χένρι σκούπιζε τα ποτήρια, όταν τα μάτια του συναντήθηκαν με του Τζον, ο οποίος με ένα αργό κλείσιμο ματιού παρήγγειλε το "γνωστό", ένα ποτήρι ουίσκι. Ο Χένρι έγνεψε καταφατικά στο φίλο του μ' ένα πλατύ χαμόγελο, ήξερε ότι μετά το πρώτο ποτήρι θα ακολουθούσε ένα δεύτερο και όχι μόνο...

Η ατμόσφαιρα στο σαλούν ήταν ανιαρή, κάτι που δεν ταίριαζε για Παρασκευή βράδυ. Στη γωνία του σαλούν, η Maya Roalstad, μια ψηλή, ξανθιά, σαγηνευτική χορεύτρια μ' ένα της μόνο νεύμα στο Χένρι επρόκειτο να την αλλάξει, την ώρα που ο Χένρι ετοιμαζόταν να αναλάβει το ρυθμό του πιάνου. Η Μάγια ξεκίνησε να λικνίζεται έντονα στους ρυθμούς του πιάνου. Οι ζωηρές της κινήσεις σε συνδυασμό με την απαστράπτουσα φούστα και τη φυσική ομορφιά της δεν άργησαν να μαγέψουν τους θαμώνες, οι οποίοι με τη σειρά τους ξεκίνησαν τα σφυρίγματα και τις ζητωκραυγές. Τόσο εύκολα κ απλά είχε καταφερεί να κάνει άπαντες να αποδράσουν από τις κακουχίες της καθημερινότητας.

Φυσικά αυτή η αναστάτωση αποτέλεσε την τέλεια ευκαιρία για τον Doc Holiday, πρώην γιατρό - νυν τζογαδόρο, ο οποίος άρχισε να κλέβει στο πόκερ και να βλέπει τα κέρδη του να εκτοξεύονται στα ύψη. Ένιωθε αδικημένος από τη ζωή και ζητούσε απεγνωσμένα μια δεύτερη ευκαιρία για κάτι καλύτερο. Όλα έβαιναν καλώς γι' αυτόν, όταν ένας μεθύστακας κόντεψε να πέσει πάνω του, αυτός με μια αστραπιαία και επίδεξια κίνηση του χεριού του τον απέφυγε. Δεν υπολόγισε όμως ότι με αυτήν του την κίνηση, του γλίστρησαν τα έξτρα χαρτιά που έκρυβε μέσα στο μανίκι του...Ο καυγάς που ξέσπασε στο τραπέζι ήτανε αναπόφευκτος και σύντομα διαδόθηκε κ στα υπόλοιπα τραπέζια και σε όλο το σαλούν. Οι μπουνιές και οι κλωτσίες δεν άργησαν να αντικατασταθούν από τα σπασμένα μπουκάλια και καρέκλες. Αυτά με τη σειρά τους από σιδερογρωθιές, σουγιάδες και άλλα αυτοσχέδια παράνομα όπλα. Ο καυγάς φαινόταν να βγαινεί εκτός ελέγχου σύντομα, όταν ξάφνου ακούστηκε ο πρώτος πυροβολισμός στο σαλούν, ο οποίος είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργήσει μια τρύπα στο χρυσό αστέρι του άτυχου σερίφη και ως εκ του τούτου μια τρύπα στο στήθος του...Ο Τζον δεν μπορούσε να το πιστέψει, ότι μετά από τόσες ηρωικές πράξεις και άλλες τόσες συλλήψεις διαβόητων κακοποιών, η ζωή θα του έπαιζε τόσο άσχημο παιχνίδι. Ότι θα έβρισκε το τέλος του, από μία τυχαία σφαίρα ενός μεθύστακα μέσα στον καυγά ενός σαλούν, μη γνωρίζοντας καν ποιος είναι ο υπαίτιος. Έβαλε τα κλάματα σαν μικρό παιδί καθώς πλησίαζε το τέλος του...
Όλα ξεκίνησαν να μαυρίζουν όταν ο Τζον άκουσε τον Χένρι να του λέει: "Σερίφη, νομίζω αρκετά ήπιες για σήμερα, ήρθε η ώρα να πας σπίτι σου".
 

Hombre

Μέλος
Στα παλιά αμερικανικά εδάφη της άγριας δύσης, όπου οι εκτάσεις του απέραντου λευκού ορίζοντα άλλαζαν χρώματα κάτω από τις ζεστές ακτίνες του ήλιου, οι ζωές τριών ανδρών συνδύαζαν την περιπέτεια με την αντοχή.
Ο Henry Walker, ένας γενναίος άντρας με κοντά καστανά μαλλιά και μουστάκι, έψαχνε το χαμένο κομμάτι της ψυχής του στην απέραντη πεδιάδα.
Ο Waupee, ιθαγενής ινδιάνος με το χαρακτηριστικό πνεύμα του λύκου, έγινε ο σύντροφός του στο ταξίδι αυτό.
Ο John Fitzburn, επιφανής σερίφης της περιοχής με τον χάρτη στο χέρι και την περιέργεια στην καρδιά, καλεί τους δύο άνδρες σε ένα ταξίδι προς το άγνωστο.
Οι τρεις αυτοί άνδρες συναντήθηκαν κάτω από έναν φαιοκόκκινο ουρανό, που άφηνε πίσω του τον ήλιο να χάνεται στον ορίζοντα. Κοιτάζοντας την έκταση της ατελείωτης πεδιάδας, αποφάσισαν να ακολουθήσουν μια λάμψη που φαίνονταν στον ουρανό, καθώς ο John Fitzburn έλεγε ότι εκεί θα βρίσκονταν το μεγάλο μυστικό της Δύσης.
Το ταξίδι τους ήταν μια σειρά από περιπέτειες. Αντιμετώπισαν άγριες καταστάσεις, αντίπαλους φυλετικούς πολέμους και τις άγριες φωνές των πνευμάτων που φύσαγαν μέσα από τα δέντρα. Κατά τη διάρκεια των δυνατών καταιγίδων, όπου το νερό έπνιγε το τοπίο, ο Henry Walker έδειξε την ανδρεία του, ενώ ο Waupee χόρευε στον ρυθμό της βροχής, συνδεδεμένος με τη φύση.
Καθώς η λάμψη γίνονταν ολοένα και πιο λαμπερή, οδηγώντας τους ήρωες στο τέλος της ατελείωτης πεδιάδας, αντίκρισαν έναν πανέμορφο καταρράκτη. Σε αυτό τον καταράκτη, ο John Fitzburn εξομολογήθηκε ότι εκεί βρίσκεται ο πολυπόθητος θησαυρός, όχι από χρυσό ή ασήμι, αλλά από την απόλαυση της περιπέτειας και της φιλίας που αντάξια τους έδωσε αυτό το ταξίδι.
Καθώς οι τρεις άνδρες κοίταξαν τον καταράκτη, ακούστηκε ένας ήχος από το βάθος, σαν να ήταν η φωνή της Δύσης που τους χαιρετούσε. Εκείνη τη στιγμή, κατάλαβαν ότι η πραγματική αξία του ταξιδιού ήταν η περιπέτεια και οι φιλίες που δημιούργησαν στον δρόμο τους.
 

mister

Νέο Μέλος
Περπατανε στο δρομο η Maya μαζι με την Aretha και βρισκουν 1 λεκε,σκυβει η Maya και δοκιμαζει μμμμ ειναι μαρμελαδα,σκυβει και η Aretha μμμμ ειναι και ζεστη.Μπαινουν στο σαλουν,καθονται στο μπαρ και παραγγελνουν 2 μπιρες απο τον Henry,δεν προλαβαινουν να τις πιουν,τρεχει μια μαιμου και βουταει την ουρα της μεσα.Βλεπει το σκηνικο ο Γιαννης ο Σεριφης,παει στον μπαρμαν και τον ρωταει πιανου ειναι αυτη η μαιμου.Του πιανιστα λεει ο Henry.Παει στον πιανιστα,τον χτυπαει στον ωμο και του λεει ¨το ξερεις η μαιμου βουτηξε την ουρα στις μπιρες?Οχι του λεει ο πιανιστας αλλα αν μου σφυριξεις το σκοπο μπορω να το παιξω.
 

ilena

Νέο Μέλος
Σερίφης John Fitzburn: Επιτέλους ήρθες! Έλα και σε χρειάζομαι. Έχω μάθει ένα νέο που πραγματικά με τάραξε. Ο φίλος μου John Marshal που είναι σερίφης στην πόλη Crystal, εξαφανίστηκε! Εδώ και τρεις μέρες. Το καταλαβαίνεις; Η πόλη χωρίς σερίφη είναι στο έλεος ληστών, κακοποιών και απατεώνων που θα θελήσουν να εκμεταλλευτούν την απουσία του Marshal. Και ξέρεις πόσα κακοποιά στοιχεία κυκλοφορούν εκεί λόγω και του πρωταθλήματος πόκερ. Αλλά είναι κάτι άλλο που με ανησυχεί περισσότερο. Μου τηλεγράφησε ο Angus McGuffin, ξέρεις, ο τρελός επιστήμονας, ότι έχει πολύ σοβαρά νέα να μου πει σχετικά με την εξαφάνιση, αλλά πρέπει να πάω να μου τα πει από κοντά. Θέλω πολύ να μάθω τι γνωρίζει, αλλά ξέρεις πως δεν μπορώ να αφήσω για πολύ την πόλη. Κάνε μου τη χάρη σε παρακαλώ να πας εσύ στον Angus. Μακάρι να ξέρει κάτι που θα μας βοηθήσει.
Angus McGuffin: Ήρθες εκ μέρους του σερίφη John Fitzburn; Ωραία! Άκου λοιπόν. Χθες δοκίμαζα μια καινούρια μου εφεύρεση σε μια τεράστια μουριά. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσα πολλά και τεράστια μούρα θα μου δίνει! Καθώς λοιπόν ήμουν σκυμμένος πίσω από τη μουριά, είδα δυο μασκοφόρους να σέρνουν τον σερίφη Marshal σε μια μισοερειπωμένη αποθήκη εδώ λίγο παρακάτω. Τον είχαν δεμένο και φιμωμένο και μάλλον ήταν αναίσθητος. Ίσως τον είχαν χτυπήσει. Μην διανοηθείς όμως να πας μόνος σου εκεί. Έχουν πάντα δυο φρουρούς απ' έξω, άγριους και οπλισμένους. Ο ένας μάλιστα είναι μονόχειρας. Αλλά μην ξεγελιέσαι, είναι αδίστακτοι. Καλά είναι να ζητήσεις βοήθεια από τον νεαρό αστυνόμο του Adillo.
Νεαρός αστυνόμος του Adillo: Τον μονόχειρα; Βέβαια τον ξέρω, όπως και όλη τη συμμορία. Τους είχα κυνηγήσει και παλιότερα, αλλά ήμουν μόνος τότε χωρίς βοήθεια και είχαν ξεφύγει. Τώρα όμως θα είμαστε πολλοί. Θα ζητήσουμε βοήθεια από τις γύρω πόλεις. Ξεκινάμε το σούρουπο.

Η επιτυχία της επιχείρησης τους βρήκε όλους μαζεμένους να γιορτάζουν στο σαλούν. Ήταν εκεί ο σερίφης Marshal, ο νεαρός αστυνόμος του Adillo, ο Angus με ένα καλάθι γεμάτο τεράστια μούρα, ακόμα και ο σερίφης John Fitzburn που είχε έρθει κι εκείνος να βοηθήσει στην απελευθέρωση του καλού του φίλου.
 

Kontrapparos

Νέο Μέλος
Κάποτε, σε μια ψυχρή νύχτα Χάλοουιν στην πόλη Φάντασμα, τρεις απίθανοι χαρακτήρες βρέθηκαν περιπλεγμένοι σε έναν μυστηριώδη κουβάρι που θα άλλαζε για πάντα τις μοίρες τους.

Ο Henry Borne, ο εκκεντρικός εφευρέτης γνωστός για τις περίεργες συσκευές του, ήταν απασχολημένος να δουλεύει στην τελευταία του δημιουργία στο σκοτεινό εργαστήριο του φυλακίου. Ξαφνικά, ένα φαντασματικό πλάσμα εμφανίστηκε μπροστά του, αποκαλύπτοντας ένα φανταστικό μήνυμα. Ήταν ο Sheriff John Fitzburn, ο αστυνομικός της πόλης χωρίς πολλά πολλά, που έψαχνε την εμπειρία του Barman Henry Walker για να λύσει μια σειρά από περίεργα γεγονότα που στοίχιζαν τη πόλη Φάντασμα.

Καθώς το ρολόι της πόλης χτύπησε τα μεσάνυχτα, ο Barman Henry Walker, ο φιλικός μπάρμαν από την τοπική ταβέρνα, πλησίασε τον Σερίφη John Fitzburn με μια αποκάλυψη. Είχαν αναφερθεί περίεργα γεγονότα κοντά στο εγκαταλελειμμένο παλαιό αρχοντικό στα περίχωρα της πόλης, και ο κάποτε ήσυχος οικισμός κρατιόταν τώρα από μια υπερφυσική φρίκη.

Ενωμένοι από μια ανεκδήλωτη αίσθηση καθήκοντος, ο Henry Borne ο Σερίφη John Fitzburn και ο Barman Henry Walker ξεκίνησαν ένα παγερό περιπετειώδες ταξίδι. Η αναζήτησή τους τους οδήγησε μέσα από τα στενά δρομάκια της πόλη Φάντασμα, όπου οι σκιές φάνηκαν να χορεύουν με κακόβουλη χαρά.

Με κάθε βήμα, οι τρεις τους ανακάλυψαν ίχνη που υποδείκνυαν έναν παρατημένο κατάρα που συνδέονταν με το αρχοντικό. Καθώς ο φεγγαρόφως έριχνε έναν περίεργο φως στην πόλη, οι απίθανοι σύμμαχοι αντιμετώπισαν φαντασματικά εμφανίσματα, μαγεμένα αινίγματα και έναν μυστηριώδη πύλη που φάνηκε να συνδέει τη πόλη Φάντασμα με έναν κόσμο πέρα από τους ζωντανούς.

Στην καρδιά του αρχοντικού, αντιμετώπισαν την πηγή των υπερφυσικών διαταραχών - έναν εκδικητικό πνεύμα που αναζητούσε αποκατάσταση για ένα παρελθόν αδικαιολόγητο. Με τις ευφυείς συσκευές του Henry Borne, την ακλόνητη αποφασιστικότητα του Σερίφη John Fitzburn και την απροσδόκητη γενναιοδωρία του Barman Henry Walker, κατάφεραν να καταπνίξουν το ανήσυχο πνεύμα και να αρθρώσουν την κατάρα που είχε ταλανίσει τη πόλη Φάντασμα για γενιές.

Καθώς το ξημέρωμα έφευγε την 1η Νοεμβρίου, οι τρεις απίθανοι ήρωες στάθηκαν μαζί, παρακολουθώντας το πρώτο φως της ημέρας να διώχνει τις απαλλαγμένες σκιές. Οι κάτοικοι ξύπνησαν για να βρουν το κάποτε φοβισμένο αρχοντικό τώρα να μπαίνει σε ένα ζεστό, προσκεκλημένο φως. Ο Henry Borne, ο Σερίφη John Fitzburn και ο Barman Henry Walker έγιναν τοπικοί θρύλοι, με την περιπέτειά τους το βράδυ του Χάλοουιν να γίνεται ένα παραμύθι που θα διηγείται για γενιές, εξασφαλίζοντας ότι ένα πνεύμα στην πόλη Φάντασμα θα παρέμενε ελεύθερο από τα νύχια του υπερφυσικού.
 

ΕΡΩΤΑΣ

Μέλος
Είναι ένα όμορφο καλοκαιρινό ζεστό μεσημέρι στο Texas.
O σερίφης ξύνει την κοιλιά του και παραγγέλνει στον μπάρμαν Henry φασόλια φούρνου. (ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΦΑΣΟΛΙΑ ΦΟΥΡΝΟΥ).
“Σερίφη, θα σου τα φτιάξω αν μου υποσχεθείς ότι δεν θα σε ακούσουνε μέχρι το άλλο χωριό”...
“Χαχα, Henry… εντάξει…”

Ξαφνικά, μπαίνει στο μπαρ ο λογιστής του χωριού.
“Παιδιά, δεν ξέρω να τα μάθατε, αλλά μου ήρθε μήνυμα από την Ουάσινγκτον, ότι όποιος καρφώσει συμπολίτη του για αγελάδες που πουλάει χωρίς να μου το πει, θα παίρνει αμοιβή 3.000 δολάρια (ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ 30 ΚΑΡΦΙΑ).

“Τι λες βρε λογιστή… εδώ είμαστε μια οικογένεια… κανείς δεν θα προδώσει συμπολίτη του… και κοίταξε να βοηθήσεις λίγο, γιατί οι τιμές στο παντοπωλείο, το μανάβικο και το κρεοπωλείο έχουν ανέβει κατακόρυφα, και πήγαινε να κάνεις μια συμφωνία με τον ΦΟΥΡΝΑΡΗ, αλλά και για τις μπριζόλες αγελάδας και το γάλα να μείνουν σε χαμηλή τιμή” (ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ 20 ΓΑΛΑΤΑ και 20 ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ Τ-ΒΟΝΕ).

“Αυτό δεν είναι δική μου δουλειά σερίφη… είναι δουλειά του Δημάρχου… και τώρα που έρχονται οι εκλογές, ας τρέξει λίγο και αυτός για να το ξαναψηφίσουμε…”
“Ναι, ΜΕΞΙΚΑΝΕ λογιστή, αλλά ο αντιπολιτευόμενος υποψήφιος είναι πολύ τρέντυ τώρα γιατί ακολουθεί το ρεύμα και ντύνεται με γυναικεία ρούχα… Τι θα κάνουμε με αυτόν έχει εκθέσει όλη την γειτονιά του, και οι μισοί δεν το θέλουνε…”
“Εντάξει δεν τρέχει τίποτα, σερίφη, θα τους διαγράψει από δημότες ώστε να μην μπορούν να ψηφίσουν στις εκλογές της γειτονιάς του (ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ 20 ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ στον ΚΑΤΟΙΚΟ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ)...”

Πετάγεται η BELLA και λέει “Πάλι καλά που έχουμε μόνο αυτό το πρόβλημα στο χωριό μας… δεν ακούσατε ότι στην άλλη πολιτεία, δύο χωριά μαλώνουνε για μια λωρίδα γης, που βγάζει πετρέλαιο ;” (ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ 20 ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ)

“Αλήθεια, κάτι έμαθα BELLA (λέει ο σερίφης)... λέω να μιλήσω στην τράπεζα του χωριού να πάει τα χρήματα αλλού, και να διασφαλίσει τις καταθέσεις μας, μήπως έρθει ο πόλεμος και εδώ… μου είπε ο τραπεζίτης, ότι υπάρχει ένα νέο σύστημα με ένα καρτο-τεφτέρι, που δεν χρειάζεται να δίνει ο ένας στον άλλο χαρτοδολλάρια, αλλά όλα θα γίνονται αυτόματα…”

“Μπαααα… κοίτα μια λύση βρε σερίφη… τι μου λες… αλλά άκουσα για μια αρρώστια που έρχεται από την Τσαινατάουν ανατολικά… και θα ψοφήσουν οι αγελάδες μας… τι θα κάνουμε με αυτό ;”

“Ξέρω εγώ τι θα κάνουμε”, λέει ο ζωολόγος PETER…
“Θα αγοράσουμε όλα τα εμβόλια που έφερε ο πλανόδιος έμπορος και ο τσαρλατάνος για τις αγελάδες μας…” (ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ 50 ΕΜΒΟΛΙΑ ή).
“Εγώ, δεν θα κάνω εμβόλιο στις αγελάδες μου”, λέει ο ΕΚΤΡΟΦΕΑΣ ΑΛΟΓΩΝ…”θα δώσω ΣΑΝΟ στα ζώα μου αντί εμβολίου, για να μείνουν υγιή, και να τρώνε οι συμπολίτες μας υγιές κρέας… Εσείς οι υπόλοιποι, που θα κάνετε τα εμβόλια στα ζώα σας, ο Θεός να σας φυλάει…” (ή ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ 5 ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ)...

“Βρε, σας βάλανε να μαλώνετε… ένα χωριό είμαστε… πρέπει να είμαστε μονιασμένοι”, λέει ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ, που είχε μπει στο σαλούν και άκουσε την συζήτηση προς το τέλος…
“Κοιτάξτε να βρούμε τρόπο να βρέξει, γιατί το καλοκαίρι παραπήγε εφέτος και δεν θα έχουμε νερό στις γούρνες για τα ζώα μας…”
“Εντάξει δήμαρχε…” σηκώνεται και λέει ο ΙΝΔΙΑΝΟΣ… “θα πάω να φέρω την φυλή μου, να χορέψουμε τον τελευταίο επιστημονικό χορό της βροχής, που εφηύραμε, στο χωριό σας για να σας βοηθήσουμε να βρέξει…”
(ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΦΟΡΕΜΑ ΓΙΑ ΙΕΡΟΤΕΛΕΣΤΙΕΣ και ΚΟΥΚΛΑ ΒΟΥΝΤΟΥ στην εργασία ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΤΗΣ ΒΡΟΧΗΣ).

… και αν αναρωτιέστε τι ήπια και δεν σας λέω, για να τα γράφω αυτά τέτοια ώρα, πηγαίνετε να αποστάξετε αλκοόλ και θα δείτε σε λίγα λεπτά πόσες νεράιδες θα βλέπετε…
(ΑΠΟΣΤΟΛΗ 10 ώρες ΑΠΟΣΤΑΞΗ ΑΛΚΟΟΛ, όπου κερδίζεις μια κούκλα βουντού, μια καταδίκη σε θάνατο, μείον 1.000.000 εμπειρία, χάνεις όλα σου τα λεφτά στην τράπεζα, ένα καρφί για την εφορία, χάνεις όλο το πετρέλαιο στο απόθεμά σου, ένα φυλαχτό για τους εμβολιασμούς, ένα σαπουνόνερο για να πλύνεις καλά τα χέρια σου πολύ σχολαστικά, γιατί τα πράγματα είναι σοβαρά και ένα πιστοποιητικό γάμου γιατί δεν πρέπει να έχουμε κοινωνικότητες δεξιά και αριστερά…)
 

knightmaregr

Μέλος προσωπικού
Community Manager
Σας χρωστάμε εδώ και καιρό την απονομή των βραβείων στους νικητές.

Οι συμμετοχές:
1 @xrhst0s
2 @Madara Uchiha
3 @Καλάμιτυ Τζέην
4 @Hombre
5 @mister
6 @ilena
7 @Kontrapparos
8 @ΕΡΩΤΑΣ

Οι παίκτες που κερδίζουν το Σετ κλόουν Halloween έπειτα από κλήρωση που είχε γίνει πριν λίγες μέρες είναι:
Κληρώνονται οι αριθμοί [6, 5, 1] στις 21/11/2023, 12:18:22
@ilena, @mister και @xrhst0s

Η ομάδα διαχείρισης ψήφισε τις τρεις καλύτερες ιστορίες όπου θα κερδίσουν από 150 ομόλογα:
@Hombre
@Madara Uchiha
@Καλάμιτυ Τζέην

Και επειδή πολλές συμμετοχές έτσι κι αλλιώς δεν είχαμε, οι παίκτες @Kontrapparos και @ΕΡΩΤΑΣ θα λάβουν από 50 ομόλογα.


Το μόνο που θα χρειαστούμε τώρα είναι να επικοινωνήσετε με το κέντρο υποστήριξης για να σας πιστώσουμε τα δώρα. Συγχαρητήρια σε όλους για τη συμμετοχή σας στον διαγωνισμό.

Θέμα αίτησης: Διαγωνισμός Halloween

Τύπος: Διαγωνισμοί
Κόσμος: ο κόσμος που θα θέλατε να λάβετε την ανταμοιβή σας.
 

knightmaregr

Μέλος προσωπικού
Community Manager
Ο παίκτης @mister δεν επιθυμεί το σετ ή οποιαδήποτε άλλη ανταμοιβή, οπότε για να είμαστε δίκαιοι οι παίκτες @ilena και @xrhst0s θα το λάβουν κανονικά και απλά θα γίνει τυχαία επιλογή απ' τους παρακάτω παίκτες για το Σετ κλόουν Halloween:

1 @Hombre
2 @Madara Uchiha
3 @Καλάμιτυ Τζέην
4 @Kontrapparos
5 @ΕΡΩΤΑΣ
 

knightmaregr

Μέλος προσωπικού
Community Manager
Κληρώνονται οι αριθμοί [5] στις 01/12/2023, 21:50:16 άρα ο παίκτης @ΕΡΩΤΑΣ

Τελική κατάταξη για το σετ:
@ilena, @xrhst0s & @ΕΡΩΤΑΣ

Τρεις καλύτερες ιστορίες όπου θα κερδίσουν από 150 ομόλογα:
@Hombre
@Madara Uchiha
@Καλάμιτυ Τζέην

Ο παίκτης @Kontrapparos θα λάβει από 50 ομόλογα.


Το μόνο που θα χρειαστούμε τώρα είναι να επικοινωνήσετε με το κέντρο υποστήριξης για να σας πιστώσουμε τα δώρα. Συγχαρητήρια σε όλους για τη συμμετοχή σας στον διαγωνισμό.

Θέμα αίτησης: Διαγωνισμός Halloween
Τύπος: Διαγωνισμοί
Κόσμος: ο κόσμος που θα θέλατε να λάβετε την ανταμοιβή σας.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή