Δημοσκοπισεις μυνημα προς τους moderetors

  • Δημιουργός θέματος freemix
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser

Guest
παιδια εγω λεω να κανουμε πρωτα τα θεματα και να στελνουμε 1 μυνημα η κατι αλλο ενημερωνοντας τον συντονιστη και να βαζει αυτος.
 

DeletedUser

Guest
πχ 8ες να κανει δημοσκοπιση για τη ομαδα εισαι κανεις το 8εμα και μετα στελνεις στον συντονιστη του φορουμ ενα πμ και του λες της επιλογες σου και φτιαχνει αυτος την δημοσκοπιση.
 

DeletedUser

Guest
μπα? για να μας σπάνε εμάς τα @@ όλοι???

δεν παίζει... αν χρειαστεί δημοσκόπιση για κάτι, θα την κάνει ενας moderator μονος του.
 

DeletedUser

Guest
έλεος ρε παιδιά με αυτές τις δημοσκοπήσεις... :mad:
 

DeletedUser

Guest
δε γυρισα εναντιον σας... δεν ειμαι εναντιον κανενος...

μαλλον εσείς ήσασταν εναντιον μου όταν ξεκινησατε εναν μαραθωνιο μαλακιας με τις δημοσκοπήσεις απλα εκμεταλλευομενοι την απουσια μου και την αδυναμια ban **

δημοσκοπίσεις ΔΕΝ θα μπουν και δεν χρειάζονται, ο διαχειριστής ήταν ξεκαθαρος, μην το σκαλίζουμε άλλο.

** όταν λεω εσείς εννοώ όσους χρηστες συμμετείχαν
 

DeletedUser293

Guest
μάλλον θέλει να πεί ο φίλος ότι καλά έχει γίνει και βγήκε το δικαίωμα να μπαίνουν δημοσκοπήσεις από τους χρήστες αλλά να υιοθετιθεί το να στέλνουμε μήνυμα σε κάποιον διαχειριστή όταν θέλουμε να κάνουμε μία δημοσκόπηση και αυτός θα κρίνει αν μία τέτοια δημοσκόπηση συμβαδίζει με τους κανόνες του φόρουμ. δηλαδή όχι για ομάδες, το οποίο ελπίζω να το έφερε μόνο ως παράδειγμα, αλλά για κάτι σχετικό με το παιχνίδι.
 

DeletedUser

Guest
παραδειγμα ηταν ;) και αφου το απαντησε ripper ας το κλειδωσει .Να μην αρχισει κανα σπαμ .:D:p
 

DeletedUser

Guest
αν κάποιος στείλει πμ με κάτι ουσιαστικό, σχετικο με το παιχνίδι, για το οποίο αξίζει πραγματικά να γίνει δημοσκοπιση θα το κάνω.

Για να προλάβω όμως τα εκατοντάδες μηνύματα που θα λένε "kane dimoskopisi gia na exei to paigxnidi emporio" ή "man kane mia dimoskopisi an 8eloyn na ginoyn symaxies opws stis fyletikes maxes"...όποιος στείλει βλακείες ανέφικτες θα φάει ban.

Αν το επεξεργαστείτε λίγο θα δείτε ότι το εργαλείο της δημοσκόπισης θα ήταν χρήσιμο μονο στους διαχειριστές για να εξετάσουν κάτι.
 
Κορυφή