Δημοπρασιες αντικειμένων κοσμου 1

• Δημιουργός θέματος Δημιουργός θέματος joahna
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser

Guest
εδω μπορείτε να βάζετε τα αντικείμενα που θέλετε να δημοπρατήσετε στον κοσμο που παίζετε.

θα λετε το ονομα του αντικειμενου, την τιμή και το ονομα σας στο παιχνιδι.

οτιδήποτε εχει να κανει με σπαμ, κουτσομπολιο ή παζάρια θα γίνετε με πμ ή στα προφιλ σας.

τελος καλο είναι όταν το αντικειμενο σας έχει πωληθει να το δηλωνετε κανοντας ενα εντιτ στο ποστ σας.

παιδια να ρωτησω κατι τα αντικειμενα που αβζομε σε δημοπρασιαν
αν δεν τα αγορασει καποιος και ληξη η προθεσμια ημερομηνιας
επιστρεφονται στον κατοχο του?

θα σου δωσω ενα παραδειγμα

εχουμε το αντικειμενο χ.

το βαζουμε στην αγορα για 2000$, σαν αρχικη τιμη. αμεση τιμη πωλησης βαζουμε το 5000$.
αναλογα το ποσο που θα ορισουμε, ενας αναλογος φορος θα μας ζητηθει να πληρωσουμε στο παιχνιδι. οπως επισης, οσες περισσοτερες μερες ορισουμε την δημοπρασια, τοσο μεγαλωνει και ο φορος.

ολοκληρονουμε την δημοπρασια και ξεκιναει η διαδικασια.
στο αντικειμενο εχει οριστει αρχικη τιμη 2000$, αρα καποιος για να παρει μερως στην δημοπρασια πρεπει να προσφερει τουλαχιστον 2000.
ετσι οταν καποιος προσφερει 2000$, η τιμη του αντικειμενου ανεβαινει κατα 1$. ο επομενος πρεπει να προσφερει απο 2001$ και πανω.
ετσι οταν γινει δευτερη προσφορα για το αντικειμενο, η τιμη θα ανεβει αναλογα με την τελευταια μεγαλυτερη προσφορα. δηλαδη θα παει 2001$. ο πρωτος που ειχε προσφερει τα 2000$ θα δεχτει ενα μηνυμα οτι τα λεφτα του επεστρεψαν στον τραπεζικο του λογαριασμο, διοτι καποιος αλλος εκανε μεγαλυτερη προσφορα. αμα επιθυμει, μπρορει να ξανακανει προσφορα.

η δημοπρασια ληγει ειτε αμα εχει οριστει μια μεγιστη τιμη (αμεση τιμη πωλησης) και ετσι γινει αμεσα η πωληση του αντικειμνου, ειτε αμα περασουν οι μερες που εχει ορισει ο πωλητης.
δηλαδη, αμα δεν προσφερει καποιος αλλος κατι παραπανω απο 2001$ και περασουν οι μερες της προσφορας, τοτε το αντικειμενο θα πουληθει για 2001$.

τελος, αμα δεν γινει καμια προσφορα για το αντικειμενο, οταν ληξει η προθεσμια, το αντικειμενο θα επιστρεψει στον πωλητη

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
καλα τα λες φοξ, :hh
αλλα ο απο πανω σου ρωτησε τι θα γινει αν δεν αγορασει κανεις το αντικημενο...
τοτε τι γινετε? :w

Η απαντηση του φοξακου ειναι πληρεστατη οποτε ας γυρισουμε στο αρχικο μας θεμα που ειναι οι προσφορες :gl

πσαχνω για:
1)ξυλο περπατηματος
2)2 σημαιες της ενωσης
3)οτιδηποτε απο το σετ υπναρα
αμα θελησω κατι αλλο θα κανω εντιτ.ενδιαφερομαι μονο για αμεση αγορα και το ονομα μου ειναι το ιδιο με εδω.τιμες συζητησιμες

καλημέρα
και στους 5 κόσμους που είμαι παρών με το ίδιο όνομα ψάχνω ρουκέτα πυροτεχνημάτων κι αντικείμενα από το σετ του υπναρά. διαθέτω απ'την πλευρά μου άπειρα αντικείμενα προς ανταλλαγή - σε κάποιους κόσμους και σημείωμα 1.
όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει μήνυμα στο παιχνίδι.

πυροτεχνήματα και πολλά από τα προϊόντα δεν μπορούν να πωληθούν. αυτό θα αλλάξει όταν ολοκληρωθεί το κτίσιμο?

καλησπερα

o strabokanis
απο κοσμο 1
αγοράζω το αρκουδακι (σετ υπνου)
τιμη συζητήσιμη
--------------------------------------

το βρηκα ευχαριστώ

Ονομα Χρηστη:Vaggos17
Kοσμος:1 gr
Πουλαω :στιλετο Coddy
Μικροτερη πιθανη τιμη αγορας:15000$(ΛΟΓΩ ΣΠΑΝΙΟΤΗΤΑΣ)

πουλαω αρκουδακι.

τιμη 50000 και πανω.οποιος θελει....αμα δεν σας κοπηκε η ορεξη.

παιδια λοιπον θα ηθελα καποιος να βαλει ενα ακριβες πισμεικερ σε δημοπρασια οχι μεγαλυτερη τιμη απο τι το αγορασε και θ ατο παρω εγω
σας παρακαλω!!
διοτι η πολη μου δεν το εχει!!!

λοιπον παιδες ψαχνω 1.αξινα.2.φτυαρι.3.δυναμιτη.θα με βρειτε με ονομα thanasismen76..

θέλω να πουλήσω την λάσπη, αλλά μου βγάζει μήνυμα......''το αντικείμενο δεν μπορεί να πωληθεί''.
ξέρει κανείς γιατί?
η αγορά στην πόλη μου είναι επίπεδο 8.

θέλω να πουλήσω την λάσπη, αλλά μου βγάζει μήνυμα......''το αντικείμενο δεν μπορεί να πωληθεί''.
ξέρει κανείς γιατί?
η αγορά στην πόλη μου είναι επίπεδο 8.

δεν πουλιούνται ολα τα αντικείμενα
γι αυτο

αν μπορουμε να το βρουμε, καλα θα ηταν να γινει μια λιστα στο forum με τα αντικειμενα που ΔΕΝ μπορουν να πωληθουν.

η λάσπη μπορεί να πουληθεί.εγώ την έχω βάλει για πώληση στον κόσμο 2.
αυτά που δεν μπορούν να πουληθούν είναι τα επόμενα στάδια της λάσπης.
και γενικά οποιοδήποτε αντικείμενο δίνεται μόνο μια φορά στο παιχνίδι και δεν μπορεί να ξαναβρεθεί τότε δεν μπαίνει στην αγορά όπως τα αντικείμενα του σετ του χιονάνθρωπου. από τα προϊόντα πωλούνται νομίζω μόνο όσα ανήκουν σε σετ + τα σημειώματα

πουλαω αρκουδακι.

τιμη 50000 και πανω.οποιος θελει....αμα δεν σας κοπηκε η ορεξη.

το ειπα και το εκανα.

το αντικείμενο αρκούδα πουλήθηκε προς 50000 $. μπορείς να παραλάβεις τα χρήματα από την αγορά, από την οποία πουλήθηκε.

πουλαω λασπη στην αρχικη του κατασταση
κοσμος 1
Ονομα:HernanD0

Πίσω
Κορυφή