Ανταλλαγές αντικειμένων και καλύτερο Premium.

DeletedUser

Guest
Καλημέρα σε όλους.
Έχω δύο ιδέες που δεν βρήκα να υπάρχουν αλλού στο φόρουμ.

1) Οι παίκτες να μπορούν να ανταλλάξουν αντικείμενα και χρήματα μεταξύ τους, όπως γίνεται σε πολλά άλλα internet games. Κάτι τέτοιο σίγουρα θα διευκόλυνε την κατάσταση για την ανταλλαγή δημιουργιών (τούρτες, κτλ.), προϊόντων, κτλ.

2) Να ενισχυθεί περισσότερο το Premium Υψηλότερο εισόδημα, ή να φτιαχτεί άλλο πιο ακριβό, που να δίνει όμως περισσότερη τύχη, πχ +200%, για 200 σβόλους.
 

DeletedUser5259

Guest
1) αυτο υπαρχει ηδη σε αλλο post αλλα ετσι και αλλιως με αυτο καταργουμε την εννοια της αγορας
2) ισως να ειχαμε την επιλογη 50 σβολους=50% τυχη
100 σβολους=100%τυχη
150 σβολους=150%τυχη

και παει λεγοντας τι ειναι αυτα ενα ειναι το πρεμιυρ δεν μου φενοντε καλες ιδεες και οι 2!
 

black.thunder

Μέλος
Εγώ διαφωνώ και με της 2 απόψεις.

1) Ναι καταργείτε η αξία της αγοράς.
2) Όπως τα λέτε και οι 2 θα χάσουν πολλά πράγματα την αξία τους.
 

DeletedUser

Guest
1) αφου αυτο που λες γινεται ηδη μεσω της αγορας κ της μεταφορας χρηματων αν εννοεις για 2 παιχτες μεταξυ τους ας μπουν στην ιδια πολη για ν αποφυγουν το ενδεχομενο να τους προλαβει καποιος αλλος
2) απλα κακη σκεψη, αμα γινει τοτε μονο αυτοι που εχουν χρηματα να διαθεσουν θα ειναι ευννοημενοι κ επιπλεον χανεις το νοημα του παιχνιδιου αμα τα χεις ολα ετοιμα
 

DeletedUser

Guest
Οκ για το premium το παραδέχομαι, θα ευνοεί πολύ τους έχοντες χρήμα για ξόδεμα.

Οι ανταλλαγές γιατί να ακυρώνουν την αγορά? Η αγορά είναι γενικώς για να πουλάμε πράγματα και κυρίως τώρα, με τις δημιουργίες έγινε ανταλλακτήριο.

Εμένα μου φαίνεται καλή ιδέα, μία λειτουργία που να επιτρέπει την πιο γρήγορη και μαζική ανταλλαγή μεταξύ παικτών, (πχ με μία ανταλλαγή να δίνω σε κάποιον 50 ταμπάκους & 50 αφίσες, να μου δίνει αυτός 10 τσιγάρα και 100$ και να γίνετε η ανταλλαγή όταν κάνουμε και οι δύο αποδοχή) όπως γίνεται και σε άλλα internet games. Δεν καταλαβαίνω γιατί το βλέπετε τόσο άσχημα.
 

DeletedUser3876

Guest
δίκιο έχουν όσοι λένε ότι θα καταργηθεί η αγορά γιατί εσύ αντί να το βάζεις ας πούμε στην αγορά και να πληρώνεις φόρους θα λες στο φόρουμ της συμμαχίας σου πως πουλάς αυτό κι αυτό για κάτι άλλο και όποιος ενδιαφέρεται θα σου μιλάει.έτσι καταργητε
 

DeletedUser3978

Guest
Το παιχνίδι ήδη παρέχει πάρα πολλά σε σχέση με παλιά. Μην το κάνουμε ακόμη πιο χάλια. Όποιος θέλει κάτι, αντί να σκεφτεί πως θα ανοίξει τη δουλειά καταφεύγει αμέσως στη αγορά, αφού λεφτά υπάρχουν. Μην πας 120 επίπεδο σε 3 μήνες. Χαλάρωσε και απόλαυσέ το.
Επίσης πρότεινε ο Titanian να ενισχυθεί περισσότερο το Premium Υψηλότερο εισόδημα, ή να φτιαχτεί άλλο πιο ακριβό, που να δίνει όμως περισσότερη τύχη, πχ +200%, για 200 σβόλους. Έτσι οι τιμές στην αγορά θα πάνε στα ύψη και ΟΛΟΙ θα έχουν χρυσά και μυθικά όπλα. Οι μάχες οχυρών θα κρατάνε 5 γύρους με τέτοια bonus και ζημιές και δεν θα ψάχνει κανείς για τίποτε άλλο μετά.
 
Κορυφή