Ανακοίνωση Henry

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser735
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser735

Guest
Καλησπέρα σας,

Για άλλη μια φορά στον όμορφο κόσμο του the-west βρισκόμαστε μπρόστα σε ένα θέατρο του παραλόγου που περιλαμβάνει πολλαπλές(είναι άραγε?) μάχες οχυρών, προσωπικές κόντρες στο τσατ που φτάνουν μέχρι αποκαλύψεις προσωπικών στοιχείων και προσωπικών βιωμάτων των παιχτών και γενικά κάθε λογής ομορφιά.

Μέσα σε αυτό η διαχείριση, πολύ σωστά, αποφάσισε να επέμβει χτυπώντας την ρίζα του προβλήματος, τις πολλαπλές μάχες οχυρών.
Έτσι, ένα όμορφο μεσημέρι ο Henry μας ανακοίνωσε το εξής:
[16:26]Henry: Επειδή η Ηέρα των Νεκρών φαίνεται να έχει επηρεάσει ποικιλοτρόπως διάφορους παίχτες, σας υπενθυμίζουμε πως οι πολλαπλές μάχες οχυρών δεν επιτρέπονται κατά οποιαδήποτε έννοια. Κάθε συμμαχία μπορεί να εκκινά εως το πολύ 2 μάχες ανα φορά εκτός και αν έχει την απαραίτητη δύναμη να υποστηρίξει περισσότερες. Διασπάσεις πόλεων, διαχωρισμοί παιχτών ανα πόλεις κτλ ώστε να είναι δυνατή η αύξηση του ορίου των 2 μάχων δεν θα επιτραπεί. Εξηγήθηκα και επιστρέφω στο σαλουν να ετοιμάσω γιατί περιμένω κόσμο το βράδυ. (https://prnt.sc/hacqgf)

Δεν ξέρω τι έχουν καταλάβει οι υπόλοιποι συμπαίχτες μου, αλλά εγώ δεν έχω καταλάβει τίποτα. Όπως έχει ειπωθεί για το πρόσωπο μου, δεν με κόβει αρκετά. Επομένως, αφού παίζω με επιστήμονες, παρακαλώ πολύ εξηγείστε μου, ή εστω η διαχείριση, να προσπαθήσει να αποσαφηνίσει τον γρίφο του Henry.

"...σας υπενθυμίζουμε πως οι πολλαπλές μάχες οχυρών δεν επιτρέπονται κατά οποιαδήποτε έννοια."
Καλά ξεκινάμε.

"Κάθε συμμαχία μπορεί να εκκινά εως το πολύ 2 μάχες ανα φορά ..."
Χάθηκα..Τι σημαίνει "ανά φορά"? Ανά μία μέρα? Ώρα? λεπτό? Ένας χρονικός περιορίσμος εδώ θα ήταν αναγκαίος για να καταλάβω το τι θελει να πει ο Henry.

"...εκτός και αν έχει την απαραίτητη δύναμη να υποστηρίξει περισσότερες"
Τι ακριβώς σημαίνει αυτό? Ποιά πιστεύει η διαχείριση πως είναι η απαραίτητη δύναμη?
Εγώ πιστεύω πως αν εχεις 50 παίχτες χτυπάς μικρό, αν έχεις 100 χτυπάς μεσσαίο, αν έχεις 140 χτυπάς μεγάλο.
Για αυτό άλλωστε δεν υπάρχουν by default διαφορετικές χωρητικότητες σε κάθε τύπο οχυρού?

"Διασπάσεις πόλεων, διαχωρισμοί παιχτών ανα πόλεις κτλ ώστε να είναι δυνατή η αύξηση του ορίου των 2 μάχων δεν θα επιτραπεί."

Εδώ μου έφυγε ένα γελάκι. Όχι πως έχει ήδη συμβεί...ποτέ, δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Αλλά και να συνέβαινε θα μπορούσε η διαχείριση να μας διευκρινήσει το πως θα ξέρει αν μια διάσπαση έχει γίνει με αυτόν τον σκόπο και όχι για διαφορετικόυς λόγους?

Το παρόν μήνυμα δεν αποτελεί μομφή προς οποιαδήποτε κατεύθυνση. Δεν έχω σκοπό να κριτικάρω κανέναν για τις ομορφιές που διαδραματίζονται, γιατί και να το κάνω δεν θα έχει κανένα απολύτως αποτέλεσμα. Ζητάω μόνο μια επεξήγηση της ανακοίνωσης πρωτίστως από την διαχείριστικη ομάδα και δευτερευόντως από τους συμπαίχτες μου, για να είμαστε σίγουροι πως όλοι αντιλαμβανόμαστε έναν κανονισμό που αφορά ένα ευαίσθητο θέμα με τον ίδιο τρόπο.
 
Κορυφή