Ανακοίνωση GM

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser6531
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser6531

Guest
Γεια χαρά καουμπόϊδες και καουμπόϊσες

Τις τελευταίες δυο εβδομάδες γίνεται μια προσπάθεια στους κλειστούς κόσμους 2,3,4,5 ωστε οι παίκτες να βρίσκουν τα προϊόντα των διάφορων επαγγελμάτων πιο εύκολα για να μπορούν να προχωρήσουν ομαλά τις αποστολές, που τον τελευταίο καιρό προστίθενται στο παιχνίδι πολύ τακτικά.

Για αυτό τον λόγο, υπάρχει σε κάθε έναν απο αυτούς τους κόσμους ένας χαρακτηρας Game Master Player, ο οποίος είναι διαθέσιμος online για μικρά χρονικά διαστήματα δυο με τρεις φορές την ημέρα, οπότε μπορείτε να του στείλετε ψίθυρο για άμεση εξυπηρέτηση. Αλλιώς, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί του μέσω τηλεγραφείου και να ζητάτε τα προϊόντα που ψάχνετε και αυτός θα σας τα βάλει στην αγορά το συντομότερο. Το κόστος για αυτά τα προϊόντα είναι $1000 ανά προϊόν.

Οταν συνδέεται ο Game Master Player μπορει να έχει πολλαπλά μηνύματα στο τηλεγραφείο του με πολλές παραγγελείες και αν είστε offline, ενδέχεται να βάλει τα προϊόντα που ζητήσατε στην αγορά με σημείωση το όνομα σας. Το περιεχόμενος της σημείωσης υπάρχει στον κίτρινο κύκλο δίπλα απο το όνομα του στην αγορά. Παρακαλούνται όλοι οι παίκτες να διαβάζουν το περιεχόμενο της σημείωσης πριν αγοράσουν κάποιο προϊόν γιατι μπορεί αυτό το πακέτο να προορίζεται για κάποιον συμπαίκτη τους.

Δεν υπάρχει λόγος να "παρετε" τα προϊόντα που βρίσκονται στην αγορά και προορίζονται για κάποιον άλλον επειδή το χρειάζεστε άμεσα, απλούστατα γιατί ο Game Master Player δεν θα σας αρνηθεί κανένα προϊόν, ακόμα και αν αυτό είναι δημιουργία σπάνιας συνταγής (φανός, ζώνη πυρομαχικών), αρκεί αυτό να χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για τις απαιτήσεις κάποιας αποστολής. Ο Game Master Player έχει το δικαίωμα να σας αρνηθεί κάποιο προϊόν αν δεν έχετε σκοπό να το χρησιμοποιήσετε σε κάποια αποστολη.

Επειδη εχει διαπιστωθει οτι καποιοι παιχτες παιρνουν τα προιοντα αυτα χωρις να προοριζονται για αυτους, 2 λυσεις σκεφτηκαμε.
Ειτε ο Game Master θα σταματησει να κανει αυτη τη διευκολυνση στους παιχτες, ειτε εφεξης θα επιβαλονται ποινες χρονικου αποκλεισμου 7 ημερων σε οποιον παιχτη κανει κατι τετοιο και αφαιρεση των αντικειμενων. Και επειδη δεν ειναι σωστο να την "πληρωνουν" ολοι για τους οποιους λιγους, θα γινεται το δευτερο. Ετσι, απο εδω και στο εξης και εφοσον εχει γινει η σχετικη ενημερωση, δεν θα υπαρχει καμια δικαιολογια για τους παιχτες αυτους και η οποια αιτηση υποστηριξης για εφεση της ποινης θα απορριπτεται.

Αν παρολα αυτα, αυτο συνεχιστει, τοτε ο Game Master Player θα σταματήσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του.
 
Κορυφή