ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ

ΕΡΩΤΑΣ

Μέλος
Έχουμε πάρα πολλά άχρηστα "δυναμωτικά χρησιμοποιήσιμα" που δεν χρησιμεύουν πια σε τίποτα για τους παλιούς. Ίσως, λόγω της δυσκολίας των νέων εργασιών, η αναβάθμισή τους με την πρόσθεση στο μενού χρήσης τους των νέων εργασιών να χρησιμεύοσουν και πάλι σε κάτι και ίσως αποφασιστικά σε μερικές περιπτώσεις.
 

ΕΡΩΤΑΣ

Μέλος
Επιπρόσθετα, για τους παλιού καιτ ους νέους παίκτες, οι 50 - 100 - 150 πόντοι εργασίες και τα νέα τελευταίας εσοδείας αντικείμενα που εισάγατε που δίνουν 100 πόντους κλπ. για τις νέες εργασίες, είναι παντελώς άχρηστα καθότι για τους νέους παίκτες δεν μπορούν να τους βοηθήσουν να καλύψουν με τίποτα τους 500+ πόντους που χρειάζονται για αυτούς για να κάνουν τις νέες εργασίες, και για τους παλιούς είναι τελείως άχρηστα αφού διαθέτουν ρούχα πολύ καλύτερης κάλυψης πόντων από τα αντικείμενα αυτά. Συνεπώς, η όλη πρόθεση αυτών των νέων αντικειμένων και η ύπαρξη των παλαιών, ειδικά όσα δίνει το λούνα παρκ, αποτελεί αρνητική διαχείριση του παιχνιδιού από την εταιρία. Φαίνεται ότι κανείς από τους ανευθυνουπεύθυνους αυτούς δεν παίζει το παιχνίδι για να κατανοήσει την έλλειψη προσέγγισης που έχουν.
 

Madara Uchiha

Παλαίμαχος
Περίμενες δηλαδή να παίζουν το παιχνίδι? Εδω δεν ξέρουν τι σημαίνει μάχη οχυρού, μην περιμένεις πολλά απο ένα πεθαμένο παιχνίδι.
 
Κορυφή