K1 μαχες οχυρων

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser3297

Guest
Αυτά για σήμερα.
Αύριο πάλι μαζί σας την ίδια ώρα.
Χαίρετε!
 

DeletedUser5285

Guest
Ειπα εξαρχης, αν ισχυει κατι τετοιο. Η ουσια ομως δεν αλλαζει. Λιγες παρατηρησεις μονο θα κανω.

1) τζανετο κλαιγομουν που εχασα ενα οχυρο λες. Δεν ειπες ομως οτι το πηρες με 30 μποτς μονομαχους οχυρομαχους που εφτιαξε ο συγκατοικος σου χιροακι ουτε μας ειπες ποσα οχυρα εχεις παρει στον κ4 με τις γνωστες μεθοδους της συμμαχιας σου. 4 χρονια εγω δεν εβαλα ποτε διπλη μαχη.-

2) αντιστρατηγε χαιρομαι που εχεις γνωμη για μενα χωρις να εχουμε μιλησει ποτε. Επετρεψε μου ομως να μην δεχομαι να μιλαω με αντιστρατηγους παρα μονο με στρατηγους.

3) αγαπημενη μου ιωαννα να ξερεις οτι για να ειναι επιτυχημενη η ειρωνια πρεπει να διαθετει καποιος και ενα αξιοπρεπες νοητικο επιπεδο. ο νοων, νοειτω

4) ηλιαννα δεν ειναι τα πραγματα οπως τα παρουσιαζεις, παρολα αυτα μακαρι να υπηρχαν περισσοτεροι παιχτες οπως εσυ!
 

DeletedUser3297

Guest
3) αγαπημενη μου ιωαννα να ξερεις οτι για να ειναι επιτυχημενη η ειρωνια πρεπει να διαθετει καποιος και ενα αξιοπρεπες νοητικο επιπεδο. ο νοων, νοειτω

Δεν έχω επίπεδο Νότη μου. Δεν έχω μυαλό. Μου το πήρες εσύ.
 

DeletedUser3297

Guest
Νότη;
Αν κάνω φροντιστηριακά μαθήματα ανόδου επιπέδου, έχω ελπίδες λες;
Μ αγαπάς, ή τσάμπα πίνω;
 

DeletedUser6081

Guest
Ειπα εξαρχης, αν ισχυει κατι τετοιο. Η ουσια ομως δεν αλλαζει. Λιγες παρατηρησεις μονο θα κανω.

2) αντιστρατηγε χαιρομαι που εχεις γνωμη για μενα χωρις να εχουμε μιλησει ποτε. Επετρεψε μου ομως να μην δεχομαι να μιλαω με αντιστρατηγους παρα μονο με στρατηγους.

4) ηλιαννα δεν ειναι τα πραγματα οπως τα παρουσιαζεις, παρολα αυτα μακαρι να υπηρχαν περισσοτεροι παιχτες οπως εσυ!

Συγνώμη κύριε Σφακιανάκη...συγνώμη που δεν μπορείτε να μιλήσετε με αντιστράτηγους και συγνώμη που δεν είμαι ο Παπαδόπουλος με τον οποίο θα είχατε και πολλά και ευχάριστα θέματα να συζητήσετε...

Ναι Ηλιάνα δεν είναι έτσι όπως τα λες...δηλαδή έλεος δεν βλέπεις τις απόψεις του τραγουδιάρη περί του θέματος...δεν είναι έτσι τα πράγματα είναι όπως τα θέλει ο Νότης και τέλος...αν παραβαίνουν τα παιδιά κάποιον κανόνα όπως λες θα είχαν φάει μπαν θεωρώ όπως όλοι οι παραβάτες :wk

Άλλος έχει το όνομα και άλλος έχει την χάρη :)

__________________
ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...
ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΜΠΟΤ
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser5558

Guest
Ενας νουμπ που τα εχει ολα εμποριο γιατι μιλαει για μαχες οχυρων !!!
ο ιδιος νουμπ με πανω απο 2000 ηττες λεει οτι ηταν και ο πρωτος μονομαχος σε ενα κοσμο!!!!!!!!
το ιδιο νοομπ λεει οτι η "μεθοδος τατανκα" ηταν πολλαπλες μαχες!!
Ποιος ???ο νουμπ που μετα απο φιλικη μαχη δεν εχει δωσει το Ο-χοιρο στην πολη που το ειχε???ειδες κωσ δεν σε ξεχναω :wk )
ενας νουμπ που στον κ1 !!!!! που δεν υπαρχει και σαν παιχτης παρα εδω και 1-2 μηνες
ειναι σαν να μιλαω εγω για αποστολες !!!!!!!!!!(που τωρα εκανα μια για λβλ 50 !!!)

( ρε μπας και δεν ξερει που να παει τα μποτακια του οταν εχει πολλαπλες μαχες???)

(μα ειναι πραγματα να μην ξερει που να παει ο μποτεαλλεν ή ο μουργος το κονιορδο και τα αλλα παιδια ??????)

Ο αλλος ο σαλτσας 7 μονομαχος καθαρος αλλα τον χαλαει η τζο που βαζει πολλαπλες μαχες οχυρων!!!
αα και ο αλλος που δεν του αρεσουν οι πολλαπλες μαχες οχυρων μονομαχος καθαρος ειναι !!!!


¨Η σταβος ειναι ο γιαλος η στραβα αρμενιζω:sh!!!!!!!!!!!!!!!
 

DeletedUser5285

Guest
Τζανετο ξυπνα υπνε. Αλλαξαμε ιδιοτητες πελατες γιατι βαρεθηκαμε να σας παιρνουμε οχυρα. Υπερ σας ειναι εκμεταλλευτειτε το. Η μαχη στο μεγαλο οχυρο ηταν φιλικη μονο στο δικο σου το μυαλο και στης γκομενας σου. και 5000 ηττες να εχω νουμπα που ξερεις οτι μονο 2 μηνες το χρονο ειμαι μονομαχος εσενα ξερεις οτι σε εχω.

Αντιστρατηγε οπως σου ειπα και πριν δε με ξερεις και εκτιθεσαι. Ουδεμια σχεση εχουν οι πολιτικες μου αποψεις με τον παπαδοπουλο ουτε φυσικα με τις πολιτικες αποψεις του νοτη. Οσον αφορα την αποψη μου δεν ειναι μονο δικη μου αλλα ολων των παιδιων της συμμαχιας μου και παρα πολλων πρωην συμμαχων σας.

Τζανετο ενα τελευταιο επειδη σε εχω στην καρδια μου. Μιας και δεν υπαρχω σαν παιχτης στον κοσμο 1 σε ενημερωνω οτι μολις ηρθε η παραντοξ εδω ανατραπηκαν οι ισορροπιες και εχασες ολα τα οχυρα σου. Τρεχα δες τις αναφορες για να καταλαβεις τη συνεισφορα της παραντοξ στη διαλυση της συμμαχιας σου.
 

DeletedUser5114

Guest
Χμμμ τι να ξεκινησω να σχολιαζω? Το ειδα και αυτο να κλαιγονται οι γετι .. Περιφημα ... Χαλαρωστε και παιξτε και αφηστε τα περι καταρευσης του κοσμου.. Ο κοσμος δεν φευγει ,Επειδη Μια Ιωαννα Ειπε να βαλει μαχη στις 4 το πρωι καταστρεφεται απο κατι γετι σαν και του λογους σας οποτε


ΦΛΙΤ ΦΛΙΤ ΦΛΙΤ

Μηπως καθαρισει ο σερβερ
 

hiroaki

Νέο Μέλος
Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω

Πέρα από το ανθρώπινο λάθος των αρχικών καταγγελιών, η κριτική είναι βάσιμη (όχι αναγκαστικά και σωστή). Υπάρχουν διαχειριστές που είχαν εκθειάσει δημόσια τις πολλαπλές μάχες στον Αριζόνα, που είχαν εκφράσει την επιθυμία να υπάρξουν πολλές συμμαχίες στον Κ1 ώστε να γίνεται "τζέρτζελο" με πολλές μάχες ή πού είχαν δηλώσει ότι θα έβαζαν οι ίδιοι πολλαπλές μάχες στις 4 το πρωί. Δεν παίρνω θέση για το αν έχουν δίκιο ή άδικο. Άλλωστε για το τι διαλύει τον Κ1 υπάρχουν διάφορες απόψεις και κάποιες από αυτές έχουν διατυπωθεί παραπάνω (π.χ. πολλαπλές μάχες, ανισορροπία δυνάμεων μεταξύ των αντιμαχόμενων στρατοπέδων, η joanne1, κ.λπ).

Επί της ουσίας τώρα. Πριν μπουν οι μάχες οχυρού στις 4 πρωί, είχαν ήδη μπει τρεις μάχες από τη συμμαχία σου Νότη, η μία εκ των οποίων από την πόλη σου. Το να θεωρείς θεμιτό να βάζει η συμμαχία σου πολλαπλές μάχες, αλλά αθέμιτο να απαντάνε έτσι οι αντίπαλοι, ξεπερνάει το νοητικό μου επίπεδο. Και επειδή λες επίσης ότι "4 χρόνια εσύ δεν έβαλες ποτέ διπλή μάχη", δε χρειάζεται να ανατρέξει κανείς τόσο πίσω. Τουλάχιστον τρεις φορές έχουν μπει διπλές μάχες από σένα και την πόλη σου τις τελευταίες εβδομάδες (16 Δεκεμβρίου, 14 Ιανουαρίου, 18 Φεβρουαρίου).

Υπήρχε για πολλά χρόνια μια συμφωνία μεταξύ των δύο αντίπαλων στρατοπέδων του Κ1 για τις μάχες στα οχυρά, η οποία προέβλεπε:
  • τις μέρες που η κάθε συμμαχία μπορεί να δηλώνει επίθεση
  • τις ώρες μέσα στις οποίες μπορεί να πραγματοποιηθεί μια επίθεση
  • τις προϋποθέσεις που πρέπει να πληροί ένα οχυρό (επίπεδο χτισίματος πύργων κλπ)
Οι μάχες που δεν τηρούσαν κάποιον από τους παραπάνω όρους θεωρούνταν άκυρες και τα οχυρά σε περίπτωση κατάκτησης επιστρέφονταν στον προηγούμενο κάτοχο τους. Η συμφωνία αυτή τηρήθηκε ευλαβικά για πολλά χρόνια, μέχρι τη στιγμή που εσύ Νότη χτύπησες άχτιστο οχυρό σε λάθος μέρα και λάθος ώρα και δεν το επέστρεψες ποτέ. Συνεπώς, πριν αρχίσουμε τα παράπονα για τη "διάλυση του κ1" και τις πολλαπλές μάχες, ας δούμε ποιος ευθύνεται για το σπάσιμο της παραπάνω συμφωνίας.

Δεν σκοπεύω να επανέλθω στη συζήτηση εδώ. Αν κάποιος θέλει μια καλοπροαίρετη συζήτηση, μπορεί να μου στείλει τηλεγράφημα, ψίθυρο ή να χρησιμοποιήσει άλλους διαύλους επικοινωνίας.

Υ.Γ.1 Ουδέποτε υπήρξα συγκάτοικος του Τζανέτου. Πάντα μέναμε σε διαφορετικές πόλεις, σε κάποιες περιόδους μάλιστα και σε διαφορετικές χώρες. Επίσης ουδέποτε τιμωρήθηκα για πολλαπλούς λογαριασμούς. Θα είχε ενδιαφέρον να πω περισσότερα για τιμωρίες, αλλά αφενός το απαγορεύουν οι κανόνες του φόρουμ, αφετέρου "θα το δείξει το μέλλον". Την ίδια ώρα που αποκηρύσσεις το φασισμό, δεν έχεις πρόβλημα να υιοθετείς γκεμπελίστικες μεθόδους, καταφεύγοντας σε ψεύδη και συκοφαντίες.

Υ.Γ.2 Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, η joanne1 έχει μπει σε κάποιους ρώσικους κόσμους με το όνομα "Γιοβάνσκα Σαυρίγιεβα" και προσπαθεί να διαλύσει κάποιες συμμαχίες κι εκεί. Ιωάννα, σου ζητώ προκαταβολικά συγνώμη αν οι πληροφορίες αυτές, που με επιφύλαξη μεταφέρω, δεν ευσταθούν. Ζητώ επίσης συγνώμη που τοποθετήθηκα στο φόρουμ χωρίς την έγκρισή σου. Θα προσπαθήσω στο μέλλον να γίνω κι εγώ άβουλο φερέφωνο.
 

DeletedUser5285

Guest
Γκεμπελς προς Γκεμπελς:

1) 16 Δεκεμβριου: Κατα λαθος πηγαν 2 παιχτες και χτυπησαν διαφορετικο οχυρο. Μετα την κατακτηση του, το οχυρο επιστραφηκε. 1-0

2) 14 Ιανουαριου ημερα τριτη: εκεινο το διαστημα δεν βαζατε καμια μαχη καμια μερα. Αποφαση της ηγεσιας της συμμαχιας μου(στην οποια δεν ανηκω) ηταν να δηλωνουμε εμεις μαχες καθε μερα κατι που εγινε και τις προηγουμενες και τις επομενες μερες. Καμια διπλη μαχη δεν εβαλα ουτε αυτη τη μερα. Για τυχον παραπονα της αποφασης απευθυνσου στον υπευθυνο jimperix7. 2-0

3) 18 Φεβρουαριου: Μετα απο διπλη επιθεση της συμμαχιας σου ελαβες για αντιποινα την επιθεση αυτη και μαλιστα στο καπακι δηλωσες αλλες 2-3 μαχες(εχασα το μετρημα). Αποτελεσμα;συντριβη σε ολες. 3-0

Ειναι πολυ ενδιαφερον να προσπαθεις να κανεις το ασπρο μαυρο. Με ξερεις καιρο σαν αντιπαλο οποτε ηξερες οτι θα λαβεις την απαντηση σου με την ΑΛΗΘΕΙΑ. Γι αυτο πολυ σωστα στο ποστ σου ειπες οτι δε θα επανελθεις. μετι να επανελθεις αλλωστε; Με νεα ψεμματα; Περιμενω παρολα αυτα να μου δωσεις και νεες ημερομηνιες που εβαλε οχι η πολη μου(που δεν το εκανε ποτε) αλλα η συμμαχια μου πολλαπλες μαχες) ετσι για να διασκεδασουμε.
Δε θελω να μεταφερω τα γεγονοτα του κ4 στον κ1 και το πως η πολη σου τοτε διπλασιασε τους κατοικους της μεσα σε ενα βραδυ. Αλλωστε τα αποτελεσματα με τους μαζικους αποκλεισμους και την επιστροφη του οχυρου μιλανε απο μονα τους.
Παραδεξου εσυ και η παρεα σου οτι με το που εφτασε η παραντοξ στον κ1 διαλυθηκατε μεσω μαχων επειδη ανατρεψαμε τις ισορροπιες με τους εμπειρους οχυρομαχους μας. Και θα παραμεινετε διαλυμενοι οσο θελετε ολοι να το παιζετε αρχηγοι. Αφηστε τις προσωπικες φιλοδοξιες και καντε αυτο που καναμε εμεις στον κ4 καθε φορα που χαναμε τα οχυρα μας. Δουλεψτε, οργανωθειτε και παρτε τα πισω. Βρειτε τα αιτια της διαλυσης σας στη συμμαχια σας και αφηστε με εμενα ησυχο να κανω το καλυτερο που μπορω για τη δικη μου.
Τελος, το επωνυμο της ρωσσιδας Τζοαν εμπεριεχει καποιο υπονοουμενο εναντιον της απο τη μερια σου;
Ραντεβου στις πυλες των οχυρων μας!
 

DeletedUser3297

Guest
Γκεμπελς προς Γκεμπελς:

1) 16 Δεκεμβριου: Κατα λαθος πηγαν 2 παιχτες και χτυπησαν διαφορετικο οχυρο. Μετα την κατακτηση του, το οχυρο επιστραφηκε. 1-0

2) 14 Ιανουαριου ημερα τριτη: εκεινο το διαστημα δεν βαζατε καμια μαχη καμια μερα. Αποφαση της ηγεσιας της συμμαχιας μου(στην οποια δεν ανηκω) ηταν να δηλωνουμε εμεις μαχες καθε μερα κατι που εγινε και τις προηγουμενες και τις επομενες μερες. Καμια διπλη μαχη δεν εβαλα ουτε αυτη τη μερα. Για τυχον παραπονα της αποφασης απευθυνσου στον υπευθυνο jimperix7. 2-0

3) 18 Φεβρουαριου: Μετα απο διπλη επιθεση της συμμαχιας σου ελαβες για αντιποινα την επιθεση αυτη και μαλιστα στο καπακι δηλωσες αλλες 2-3 μαχες(εχασα το μετρημα). Αποτελεσμα;συντριβη σε ολες. 3-0

Ειναι πολυ ενδιαφερον να προσπαθεις να κανεις το ασπρο μαυρο. Με ξερεις καιρο σαν αντιπαλο οποτε ηξερες οτι θα λαβεις την απαντηση σου με την ΑΛΗΘΕΙΑ. Γι αυτο πολυ σωστα στο ποστ σου ειπες οτι δε θα επανελθεις. μετι να επανελθεις αλλωστε; Με νεα ψεμματα; Περιμενω παρολα αυτα να μου δωσεις και νεες ημερομηνιες που εβαλε οχι η πολη μου(που δεν το εκανε ποτε) αλλα η συμμαχια μου πολλαπλες μαχες) ετσι για να διασκεδασουμε.
Δε θελω να μεταφερω τα γεγονοτα του κ4 στον κ1 και το πως η πολη σου τοτε διπλασιασε τους κατοικους της μεσα σε ενα βραδυ. Αλλωστε τα αποτελεσματα με τους μαζικους αποκλεισμους και την επιστροφη του οχυρου μιλανε απο μονα τους.
Παραδεξου εσυ και η παρεα σου οτι με το που εφτασε η παραντοξ στον κ1 διαλυθηκατε μεσω μαχων επειδη ανατρεψαμε τις ισορροπιες με τους εμπειρους οχυρομαχους μας. Και θα παραμεινετε διαλυμενοι οσο θελετε ολοι να το παιζετε αρχηγοι. Αφηστε τις προσωπικες φιλοδοξιες και καντε αυτο που καναμε εμεις στον κ4 καθε φορα που χαναμε τα οχυρα μας. Δουλεψτε, οργανωθειτε και παρτε τα πισω. Βρειτε τα αιτια της διαλυσης σας στη συμμαχια σας και αφηστε με εμενα ησυχο να κανω το καλυτερο που μπορω για τη δικη μου.
Τελος, το επωνυμο της ρωσσιδας Τζοαν εμπεριεχει καποιο υπονοουμενο εναντιον της απο τη μερια σου;
Ραντεβου στις πυλες των οχυρων μας!

Γκοοοοοοοοολ!
Γκοοοοοοοοοολ!
Δεν περιγράφω άλλο.
Νότη μου; Σου χω πει ότι λατρεύω τους άντρες που σκοράρουν;
 

DeletedUser

Guest
γεια σου νοτη τιτανοτεραστιε παιχταρα μου γκολτζη που ηρθε η τεραστια υπερπολη σου και το απιστευτο στρατηγικο και οργανωτικο μυαλο σου απο δε ξερω και γω ποιον νουμποκοσμο και φερατε την αναταραχη στον κ1 σαν τον τσενγκινς χαν στον μεσαιωνα , νοιωθω πλεον ποιο ολοκληρωμενος σαν παιχτης που ο κ1 εχει να αναδειξει τετοια τερατωδη ταλεντα σα και του λογου σου , πραγματικα μου ερχετε να κλαψω , ζω ενα ονειρο , ηρθε η ανοιξη στον κ1 τι χαρα ειναι αυτη δε μπορω να την αντεξω αλλο . Πολλα ψεματακια ομως μας λες , προσεχε λιγο γιατι εκτειθεσαι και θα σε παρεξηγησουμε ενω εχουμε καλες προθεσεις .

ΥΓ Οταν εμαθα οτι η παραδοξ ηρθε στον ενα ηταν τετοια η χαρα μου που κερασα καταιφι και τουλουμπες ολη τη γειτονια .
 

DeletedUser5285

Guest
Ξυδακι κλοουν. Αντε τωρα που εχουμε και αποκριες ειναι της μοδας η περουκα σου. Πες κι αλλα να γελασουμε!
 

DeletedUser

Guest
τι ξυδακι ρε κεφτε , καθεσαι και βριζεις παιχτες που ποτε δεν ανηκαν στις 2 και καλα μεγαλες συμμαχιες του κ1 , γελανε και οι πετρες μαζι σου , συμαζεψου
 

DeletedUser4614

Guest
Σαν την σαυρα μοιαζεις
κι ολο χρωματα αλλαζεις
σαυρα που σε σκορπισε το ψεμα
σαν τη σαυρα μοιαζεις χιλια χρωματα αλλαζεις
τον αγαπας* και το φωναζεις
με το βλεμμαααααααααααα

*Τον Νοτη εννοειται
 

DeletedUser5285

Guest
Λακοκορα με ειδες να βριζω καποιον;. Τελειωσε πρωτα το σχολειο και μετα μιλαμε!
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή