μεταφορες

remington-13-

Μέλος
καλησπερα παιδες τι θα γινει με αυτον τον κοσμο κιοβα ειναι παρατημενος δεν υπαρχουν οχυρα ουτε κινητικοτητα ξερω οτι ειναι νωρις για τερματισμο αλλα μυπως γινεται να ανοιξουν μεταφορες?
 

Madara Uchiha

Παλαίμαχος
Γιατί δεν μας στέλνετε όλους στον νετ λέω εγώ, αφού με το ζόρι 100 παίκτες ήμαστε αληθινοί, θα παίζουμε έτσι για να δείχνουμε ποιός μπορεί να ελέγχει τους παραπάνω υπολογιστές η θα παίξουμε καμία ΚΑΝΟΝΙΚΉ μαχη?
 

MyTurn21

Μέλος
ας μας μαζεψουν στον κολοραντο η στον κ1 γιατι να μας πανε στο νετ δλδ.....
Στον 1 δεν γίνεται γιατί ο κόσμος δεν είναι full prem.
Για τον net που έχω ξανα δεί να λέτε στο forum σας έχουν πεί απο την εταιρία η τα παιδιά εδώ ότι είναι εφιτκό;
 

MyTurn21

Μέλος
Εχει γινει απο σκανδιναβικες χωρες
Κάτω από τι συνθήκες όμως; Πόσους ενεργούς είχαν; Έκλεισαν τελείως οι δικοί τους κόσμοι; Είναι κάτι που είναι εφικτό με εμάς αν το ζητήσουν αρκετά άτομα η απλά λέμε για να λέμε;
 

Madara Uchiha

Παλαίμαχος
Κάτω από τι συνθήκες όμως; Πόσους ενεργούς είχαν; Έκλεισαν τελείως οι δικοί τους κόσμοι; Είναι κάτι που είναι εφικτό με εμάς αν το ζητήσουν αρκετά άτομα η απλά λέμε για να λέμε;
Οτι είναι εφικτό είναι, αλλά παίζουν ρόλο πολλά πράγματα..
 

Madara Uchiha

Παλαίμαχος
ουτε φωνη ουτε ακρόαση ομως απο την διαχείριση......δεν μπενετε στον κοπο ουτε να το σηζητησετε?

Μπορεί να θέλουν παραπάνω άτομα να γράψουν? Δεν ξέρω, πάντως ο Κίοβα πρέπει να κλείσει ασχέτως ότι είναι νέος κόσμος, ούτε παίκτη 150 δεν έχει ο κόσμος, ούτε μάχες οχυρών για τουλάχιστον 6-7 μήνες και αν έχει μάχη είναι του κεντρικού που μαζεύονται όλοι και ΜΕΧΡΙ και εκεί με το ζόρι 5 άτομα μαζεύονται, αν δεν αρκούν όλα αυτά για να κλείσει ενας κόσμος τοτε καλά φάγαμε. Κρίμα είναι τα παιδιά που έχουν καλό χαρακτήρα εκεί αλλά δεν μπορούν να κάνουν απολύτως τίποτα παρά στο να χτίζουν.

Ανοίξτε μεταφορές προς Κολοράντο, Τζάκσονβιλ και Χιούστον να δείτε πώς αδειάζει ένας κόσμος μέσα σε 1 μέρα.


Γενικά όπως είπα και πρίν ενώστε όλους τους κόσμους σε 1 κόσμο, κάθε παίκτης που έχει πολλαπλούς λογαριασμούς σε διάφορους κόσμους μπορεί να διαλέξει τον καλύτερο του χαρακτήρα και να έχει την δυνατότητα να διαλέξει και 10 αντικείμενα να φέρει απο τους άλλους χαρακτήρες και τέλος. Το να βάζουμε μάχες για δήθεν εκδηλώσεις, η το να βάζει μάχες 1 συμμαχία μεταξύ τους επειδή δεν ασχολείται η άλλη είναι εντελώς γελειο , αν θέλετε να έχετε μάχες οχυρών και να είναι ποιοτικές και πάντα να έχει άγριο ξύλο και σε μάχες και σε μονομαχίες και γενικά σε όλα τα πεδία του παιχνιδιού τότε είναι το πιο ιδανικό πράγμα που μπορείτε να κάνετε. Το να παίζουμε μεταξύ 10-15 άτομα είναι λυπηρό και το να παίζουμε μάχες επειδή δίνει η διαχείριση δώρα πάλι είναι λυπηρό και το ποίο σημαντικό το να παίζουμε μάχες με μόνο 5-10 αληθινούς παίκτες και οι άλλοι 30-50 να είναι 2-3-4-5-7-10 υπολογιστές είναι μακράν το πιο λυπηρό. Το να κλειδώνεις παίκτες σε ενα νεκρό κόσμο δεν σε συμφέρει καθόλου αλλά λογικά δεν το έχει καταλάβει αυτό η εταιρεία για να ανοίγει κόσμους κάθε 10 μήνες. Χάνονται λεφτά και παίκτες και εμφανίζονται τα μποτ. Κρίμα ένα τέτοιο παιχνίδι να χαραμιζετε επειδή η ανεγκεφαλοι της εταιρίας δεν δέχονται κριτική και την πραγματικότητα.
 
Τελευταία επεξεργασία:

remington-13-

Μέλος
κιομως ειμαι ακομα εδωωωω και αυτο το καλοκαιριιιιιι λιομενο παγωτοοοοοοο κολαει στο χεριιιιιιιιι........
εχουμε κανενα νεο?
 
Κορυφή