Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμος the-west.gr

  • Δημιουργός θέματος joahna
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser184

Guest
Υλικά για την ζύμη:
4 ζάχαρη(κάνουμε 5 ώρες μάζεμα ζαχαροκάλαμων)
5 ποτήρια νερού(πάμε στο ποτάμι και γεμίζουμε τα ποτήρια μας)
3 ταμπάκο(αφου τα μαζέψουμε μετά τα αλέθουμε για καλύτερη γεύση)
5 αλεύρια
4 μούρα
τεκίλα
Μουράνθεμο(ψιλοκόβουμε τα μούρα με το μαχαίρι bowie απο το οπλοποιο μάς,προσθέτουμε νερό και ουισκί και ιδού)
Ξίσμα πορτοκαλιού(πάλι με το μαχαίρι μας το κοβουμε)
100 γρ. γάλα(Αφου πρώτα σκάβουμε στο πηγάδι και βρούμε την κανάτα πάμε στον αγελαδάρη να μας την γεμίσει)
γλασαρισμένο πορτοκάλι(αφου πετύχουμε με την σφεντόνα τα πορτοκάλια που ειναι ψηλά,πάμε στους ινδιανούς τους δίνουμε πούρα και αυτοι για αντάλλαγμα μας δίνουν το γλάσο)
Baker power(εκει που πάμε να μαζέψουμε τους κόκκους απο την καλιέργεια χωραφιών αν ανοίξεις τους κόκκους και τους κοπανήσεις με ενα σφυρί θα σου δώσει το baker power)

Υλοποιήση:
Τα παίρνουμε ολα αυτά τα βάζουμε στην κατσαρόλα μαγειρέματος και προσθέτουμε αλάτι(κοπανάμε το μαλλι απο τα πρόβατα με ενα σφυρί).Αφου το βαλουμε σε εναν αυτοσχεδίο φούρνο(χρειαζόμαστε 30 ξύλα,80 καρφία και 10 πέτρες,2 πετρέλαια και 50 κάρβουνα) για να ανοιξει ο φούρνος τοποθετούμε εφημερίδες και ανοιγουμε την φωτία με 2 πέτρες.Αφου ψηθεί για 2 ώρες πάμε στους αποικούς που προστατέψαμε την προηγουμενη φορά και τους λέμε οτι μας χρωστούν 30 πυρίτες χρυσού(αυτο θα μπορούσε να γίνει απο την δουλεία αναζήτηση χρυσού αλλα ειναι πιο ευκολο έτσι:w)..Μας λένε οτι δεν εχουν και μας δίνουν μια παλια δεκάρα..τι να κανουμε αφου μονο αυτο ειχαμε το βάζουμε μέσα..Μετα απο αυτα πάμε για την γαρνιτούρα..
Παιρνουμε το γλασαρισμένο πορτοκάλι και το τοποθετούμε στην κορυφή..Το δοκιμάζουμε και βλέπουμε οτι του λειπει κατι..
Ετσι αφου κόψουμε 5 μικρά κομματάκια ξεκινάμε την αναζήτηση για να βρούμε τι λειπει..Καθως προχωρούμε βρίσκουμε ενα σοφο ινδιανό τον Grand Manitou και μας λεει οτι λειπει ενα ειδικο συστατικό:αίμα σαυρας..ετσι ξεκινάμε την αναζήτηση για το αιμα..Αφου το βρούμε το βάζουμε μέσα και ανακατωνουμε το μιγμα μας με το σφυρί(αυτο εχουμε)..Μετα το αφήνουμε μεσα στον φούρνο μας για 8 ώρες..
Αφου περάσουν οι 8 ώρες το βγάζουμε και το τοποθετούμε πάνω στο τραπέζι.
 

DeletedUser

Guest
Η Συνταγη:

1 τεταρτο(εχουμε και οικονονικη κριση παιδια δεν μπορουμε να βαζουμε χρυσα νομισματα)
3 κιλα αλευρι(αρχιστε να δουλευεται στα χωραφια
2 ποτηρια ζαχαρη(δεν χρειαζεται να ειναι και πολυ γλυκεια)
ξυσματα απο 3 πορτοκαλια(παρτε το αιχμηρο μαχαιρι bowie)
200 γραμμαρια βουτηρου
2 κουταλιες της σουπας ουϊσκυ(ετσι γιατι ειμαστε και μερακλιδες)
6 αυγα
100 γραμμαρια μαγια
1 ποτηρι γαλα

Το γραμμα:

(μολις σκεφτω κατι καλο θα το γραψω)
 

DeletedUser

Guest
Aγαπητέ Άγιε Bασίλη δεν μπορώ να πω αν ήμουνα καλός , αυτό μπορούν να το πουν η αντροπή γύρο μου . Εγώ πιστεύω ότι ήμουνα καλός , για αυτό αποφάσισα να σου γράψω αυτό το γράμμα . Αλλα προτού να σου ζητήσω δώρο , φελλό να σου πω μια ιστορία .
Μια μέρα μπροστά από το σπίτι μου είδα μερικά παιδάκια να παίζουν . Ήτανε παιδιά διαφορετικά , αλλα καλοδεμένα , αλλα καλοχτισμένα , κοριτσάκια , αγοράκια και αλλα με πιο παλιά ρηχά . Έπαιζαν με τα παιχνίδια τους , τρέχανε δεξιά αριστερά και γελούσανε . Κάποια στιγμή το ένα παιδάκι όπως έτρεχε , έπεσε στο δρόμο . Το φορτηγάκι του πετάχτηκε μακριά και έσπασε . Τότε όλατα παιδιά σταμάτησαν , σαν να τους πάγωσε κάποιος με μαγικό ραβδί . Ακουγότανε μονο το κλάμα του μικορς που χτύπησε το χέρι του . Όλα τα παιδάκια μαζεύτηκαν γύρο του και τον βλέπανε σιωπηλή , με βλέμμα σαν να φελάνε να μοιραστούν το πόνο του , να πάρουν όλη από λίγο για να το μειώσουν . Όλη αυτή εικόνα κράτησε μερικά λεπτά , μέχρι ένα κοριτσάκι να πιάσει το χτυπημένο παιδάκι και να το σηκώσει . Ο μικρός σκούπισε τα δάκρυα του και είδε το σπασμένο φορτηγάκι του . Και προτού να προλάβει να πει λέξη ένα άλλο παιδί του είπε " Έλα να παίζουμε με το δικώμου παιχνίδι " . Σιγά σιγά όλατα παιδιά ξαναγύρισαν στο τοριβοδες παιχνίδι τους και το γέλιο τους ξανά χάιδευε τα αφτιά μου .
Τότε άρχισα να σκέφτομαι . Πως γίνετε έτσι όσο μεγαλώνουμε , να μεγαλώνουνε και η διαφορες μας ? Γιατί όσο μεγαλώνουμε αρχίσουμε να ζηλεύουμε τον άλλον ? Γιατί γινόμαστε εχτροί με τον διπλανό μας ? Είναι λογικό από μικρά αγγελούδια να γινόμαστε τέρατα ? Χτυπάμε , γρατζουνάμε και δαγκώνουμε , για να αποκτήσουμε κάτι ασήμαντο . Μισος , πόλεμο , πίνα ... πως επιτρέπουμε να φτάσουμε μέχρι εκεί ? Που πάει η αντροπια μας , αφού γεννιόμαστε με αυτήν ? Πολλά τα ερωτήματα που μπήκανε στο μυαλό μου εκκινη τή μέρα . Πολλές η απάντησης που δεν μπορούσα να βρω . Για ατό και σου γράφω τώρα , ίσος τα μπορέσεις να με βοήθεισεις . Αν μας κανεις όλη παιδιά , αθώa και αγνά , ίσος τα μπορούσαμε να αλλάξουμε αυτό . Ίσος τα μπορούσαμε να ξαναγίνουμε ΑΝΤΡΟΠΉ . Ξέρω είναι δύσκολο αυτό , αλλα αν δοκιμάσεις ησος πετύχει , αν βοήθεισούμε και εμείς λιγάκι ...
Και τότε ξύπνησα από ένα δυνατό θόρυβο , κάποιος χτυπούσε στη πόρτα μου . Κοίταξα από το ανοιχτό παρατηρώ , τα παιδιά ήτανε ακόμα έξω . Όλη γύρο από το πεσμένο αγοράκι . γελούσανε δυνατά και το κοροϊδεύανε . Ο μικρός μονο έβλεπε τρομαγμένος . Δεν ήξερε από τι πονάει περισσότερο , από το χτύπημα η από τις κοροϊδίες . Σήκωτήκε σιωπηλά , και yποχωρείσαι με σκυμμένο κεφάλι . Aκουσα ξανά το χτύπημα στη πόρτα μου και πήγα να ανοίξω . Ήτανε ο ταχυδρόμος . Μου έφερε το επόμενο λογαριασμό .

Για αυτό και σου γράφω τώρα , τα ήθελα πολύ ..... ένα καινούργιο PC για να παρακολουτο το φαινόμενο " υπερθέρμανσης του πλανήτη " .


Παναγιώτης
 

DeletedUser

Guest
ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΤΑ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΔΟΣΕΙΣ
  1. 6 κούπες αλεύρι
  2. 6 αυγά
  3. 2 κούπες ζάχαρη
  4. 3/4 της κούπας βούτυρο ή βιτάμ
  5. 1 ποτηράκι κονιάκ
  6. 3 κουταλάκια του γλυκού μπέκιν
  7. ζωμός απο 1 πορτοκαλι και φλούδα ξυστή
Αυτά για μία δοση για παραπάνω δόσεις τα διπλά ανάλογα με το πόσες θα κάνουμε.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Δουλεύουμε σε λεκάνη τους κρόκους με την ζάχαρη, με σύρμα 5-6 λεπτά της ώρας, κατόπιν προσθέτουμε το βούτηρο μαλακωμένο και εξακολουθούμε να δουλεύουμε επι 2-3 λεπτά ακόμη.Αναμιγνύουμε το κονιάκ με τον ζωμό των πορτοκαλιών, αφού πρώτα τρίψουμε με τρίφτη λίγη φλούδα στην μάζα, κτυπάμε και τα ασπράδια να γίνουν μαρέγκα και τα ανακατώνουμε ως εξής (ρίχνουμε πρώτα μέσα στους κρόκους το κονιάκ και λίγο αλεύρι και μαρέγκα, τα ανακατεύουμε καλά, προσθέτουμε το υπόλοιπο αλεύρι στο οποίο έχουμε αναμίξει το μπέκιν-πάουντερ, και τέλος αναμιγνύουμε και την υπόλοιπη μαρέγκα.Έχουμε φόρμα τούρτας βουτηρωμένη και αλευρωμένη, ρίχνουμε την μάζα μέσα σ΄αυτό και την ψήνουμε σε μέτριο φούρνο.Αφού ψηθή, την ξεφορμάρουμε και την πασπαλίζουμε απο πάνω με άχνη ζάχαρη.

Όσοι θέλουν μπορούν να βάλουν και 0.01ΕΥΡΩ (λόγω κρίσης) για φλουρί.:lf

Αυτή είναι η εκτέλεση αυτής της συνταγής θα σας πρώτεινα πέρα του διαγωνισμού να δοκιμάσεται να την φιάξεται εγώ την έχω φιάξει και είναι πολύ νόστιμη.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΘΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΜΕΝΑ :D:D:D
 

DeletedUser

Guest
Αγαπητέ Άγιε Βασίλη,

Πρώτα από όλα θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη που σου γράφω μόνο μιά φορά το Χρόνο,θέλω να σε ευχαριστήσω για το περσινό σου δώρο και έχω να σου πω ότι αν φέτος επιχειρήσεις να μπεις απ' την καμινάδα μου θ' ανάψω το τζάκι και θα σε κλάψουν οι τάρανδοι.

. Το ξέρω ότι δεν είναι ευγενικό, και ούτε καν γράφω ένα γράμμα για να σε ευχαριστήσω . Γενικά είμαι πολύ ευγενικό παιδί, αλλά τώρα που το σκέπτομαι, ίσως να μην είμαι και τόσο πολύ.
Λοιπόν Άγιε Βασίλη τι κάνεις? Έκανες καθόλου δίαιτα, η θα μας πάθεις τίποτα και θα μείνουμε χωρίς δώρα?
Kατά τα άλλα, όπως τα ξέρεις.
Eτοιμαζόμαστε για γιορτές καπάκι Xριστούγεννα-Πρωτοχρονιά και θα περάσουμε κα-τα-πλη-κτι-κά όπως κάθε χρόνο.

Tις ημέρες των παραμονών θα επωφεληθούμε από το συνεχές ωράριο των καταστημάτων για να ξεχυθούμε σύσσωμοι στα μαγαζιά και να ψωνίσουμε ό,τι να' ναι και μετά θα κουβαλάμε, τα ό,τι να' ναι μας, φορτωμένοι με τις σακουλάρες πάνω κάτω στη Σκουφά, ψάχνοντας δύο ώρες για ταξί.
Οταν βρούμε ταξί θα σιχτιρίσουμε την ώρα και τη στιγμή που το βρήκαμε και μπλέξαμε στην κίνηση και γύρω γύρω όλοι θα κορνάρουν και θα βρίζει ο ένας τον άλλο ένεκα της ημέρας.

Tο βράδυ της παραμονής των Xριστουγέννων, θα βγούμε έξω για να τιμήσουμε τη γέννηση του Xτιστου και θα στριμωχτούμε κι εμείς στη φάτνη με τα ζώαkia.
Tην παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα ξαναξεχυθούμε στα μαγαζιά να ξαναψωνίσουμε τα ό,τι να 'ναι που περίσσεψαν απ' τα Xριστούγεννα και θα επιστρέψουμε στα σπίτια μας πτώματα για να ετοιμαστούμε άρον άρον για το ρεβεγιόν.

Μη βιαστείς να έρθεις σε εμενα, καλύτερα να περάσεις από εδώ όταν θα είσαι λίγο κουρασμένος. Θα σου έχω έτοιμα ζεστά σπιτικά κουλουράκια, ξέρεις πως δε μου αρέσει να τρως αυτά τα έτοιμα των ζαχαροπλαστείων. Εγώ φυσικά, θα ανοίξω ένα μπουκάλι κρασί για εκείνη τη νύχτα, όμως εσένα θα σου φτιάξω ζεστή σοκολάτα.
Φέτος Άγιε Βασίλη μου δε θέλω να μου φέρεις κάτι. Το μόνο που επιθυμώ άλλωστε, δε μπορείς να μου το φέρεις. Πρέπει να έρθει μόνο του. Μέχρι τότε όμως, θέλω να το προσέχεις για εμένα και να φροντίζεις να είναι ευτυχισμένο.
Αυτό όμως δε σημαίνει πως δε θέλω να έρθεις ε; Θα σε περιμένω για να φιλήσω τα κόκκινα ολοστρόγγυλα μάγουλα σου που τόσο μου αρέσουν.
 

DeletedUser4584

Guest
Υλικά

5 1/2 φλιτζ. αλεύρι
1 1/2 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
1 1/2 φλιτζ. βούτυρο
1 1/4 φλιτζ. ζάχαρη
5 αυγά μεσαίου μεγέθους
1 ποτήρι νερού χυμό πορτοκάλι
1 φλιτζανάκι του καφέ κονιάκ
1 κουταλάκι σόδα
2 βανίλιες
ζάχαρη άχνη
αμύγδαλα


Εκτέλεση

1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180C.
2. Χτυπάμε τους κρόκους με τη ζάχαρη.
3. Κοσκινίζουμε το αλεύρι και του προσθέτουμε το μπέικιν πάουντερ.
4. Διαλύουμε τη σόδα στο κονιάκ.
5. Ρίχνουμε το βούτυρο στο μείγμα της ζάχαρης και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε το χυμό πορτοκαλιού, το κονιάκ και τις βανίλιες. Προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε πολύ καλά.
6. Χτυπάμε τα ασπράδια με 2 σταγόνες λεμόνι σε μαρέγκα. Διπλώνουμε την μαρέγκα μέσα στη ζύμη.
7. Ψήνουμε για 1 1/2 ώρα ανάλογα με το φούρνο. Πασπαλίζουμε, αν θέλουμε, με ζάχαρη άχνη και αμύγδαλα.

vasilopita09_m.jpg

Καλή απόλαυση!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser3763

Guest
Maya Roalstad: για σου sniper1! Πλησιάζουν οι γιορτές !! είμαι πολύ χαρούμενη γι αυτό ! τα γλυκά από το βιβλίο που σου έδωσα πως σου φαίνονται ? καλά ε ? στο σπίτι μου εκτός από το βιβλίο πάντα τέτοιες μέρες ετοιμάζαμε και τη βασιλόπιτα ! αν με βοηθήσεις να την ετοιμάσω ίσως έχω κάτι χρήσιμο και για σένα ! θα το κάνεις ? ωραία!
Λοιπόν, για αρχή θα χρειαστούμε ένα κιλό αλεύρι ! σε παρακαλώ φέρε μου 5 σάκους αλεύρι.

(στοχος:5 σάκοι αλεύρι) [ανταμοιβή: +100 εμπειρία]

Μπάρμαν Henry Walker:
για σου sniper1! Ευτυχώς που σε βρίσκω !! έχω μεγάλο πρόβλημα. Πλησιάζουν οι γιορτές και δεν έχω αρκετή μπύρα για να σερβίρω! Και οι προμηθευτές μου αρνούνται να μου φέρουν άλλη λογο κάποιων χρεών που έχω σε αυτούς . . Βλέπεις ο νουμπάς ο σερίφης όλο μπύρα πίνει και το κακό είναι πως δεν πληρώνει κιόλας !! και μετά σου λέει άνθρωπος του νόμου και της τάξης! Τι να πεις. . τέλος πάντων. Θα ήθελα αν μπορείς να μου φέρεις 8 κόκκους σιτάρι για να φτιάξουμε τη δική μας μπύρα !! και που ξέρεις, αν βγει καλή μπορεί να πάρει και το όνομα σου!

(στοχος:8 κόκκους σιτάρι) [ανταμοιβή: +150 εμπειρία]

Maya Roalstad: η αρχή έγινε και έχουμε το αλεύρι. Τώρα θα χρειαστούμε δυο φλιτζάνια ζάχαρη! Μπορείς να μου φέρεις σε παρακαλώ δυο σακουλάκια ζάχαρη?

(στοχος:2 ζάχαρη) [ανταμοιβή: +200 εμπειρία)

Μπάρμαν Henry Walker: Να ‘σε καλά sniper1! Πάλι σώζεις τη μέρα ! τώρα το μόνο που θα χρειαστώ είναι μια κατσαρόλα κατάλληλη για να φτιάξω την μπύρα! Έχω δει κάποιες πολύ καλές στους νέους άποικους που ήρθαν στα μέρη μας ! σε παρακαλώ φέρε μου μια!

(στόχος: 1 κατσαρόλα) [ανταμοιβή:+ 250 εμπειρία)

Maya Roalstad: να και η ζάχαρη . . το επόμενο βήμα λέει πως χρειαζόμαστε έξι αυγά! Θα μπορούσες πιστεύω να κάνεις 6 ώρες κυνήγι γαλοπούλας έτσι ? δεν νομίζω οι γαλοπούλες να είναι πιο γρήγορες από σένα !!

(στόχος: 6 ώρες κυνήγι γαλοπούλας)[ανταμοιβή: +300 εμπειρία]

Μπάρμαν Henry Walker: μάλιστα. Έχουμε και την κατσαρόλα. Ελπίζω να μην τσακώθηκες με κανένα από τους αποίκους για να την πάρεις !! αποσύρομαι τώρα για να ετοιμάσω την μπύρα ! μόλις τελειώσω θα σου φωνάξω να την δοκιμάσεις! Η μάλλον όχι. Θα βάλουμε τον σερίφη να τη δοκιμάσει ώστε αν τυχόν κάνω κάτι λάθος να μην την πατήσεις εσύ!! Χαχαχαχα! Εντωμεταξύ μέχρι να τελειώσω, σε παρακαλώ φέρε μου μερικά καινούρια ποτήρια επειδή ψες ο σερίφης είχε ένα καβγά στο σαλούν με κάποιους άγνωστους και μου τα έσπασαν σχεδόν όλα !

(στόχος: 4 ποτήρια νερό) [ανταμοιβή: +350 εμπειρία]

Maya Roalstad: βλέπω τελικά ότι είσαι πιο γρήγορος από τις γαλοπούλες ! τελικά εσείς οι άντρες είστε και για κάτι άλλο χρήσιμοι εκτός από το άνοιγμα των κονσερβών και το φτιάξιμο υδραυλικών! Έλα μην γκρινιάζεις αστείο ήταν !! τώρα πρέπει να βρούμε και ένα φλιτζάνι γάλα. Σε παρακαλώ μπορείς να βρεις λίγο ??

(στόχος: 4 ώρες αγελαδάρης) [ανταμοιβή: +400 εμπειρία)

Μπάρμαν Henry Walker: πάνω στην ώρα ήρθες ! μόλις τέλειωσα την μπύρα! Βλέπω έφερες και τα ποτήρια ! άντε να δώσουμε λίγη στον σερίφη να δοκιμάσει ! άλλωστε και να πάθει τίποτα δεν νομίζω να λυπηθεί και κάνεις ! μια ζωή λιώμα είναι και από ότι έμαθα τη δουλεία του ουσιαστικά εσύ την κάνεις! Δες τον πως κατέβασε την μπύρα μονορούφι!! Ουπς!! Λιποθύμησε !! ούτε σε μάχη οχυρού μόνος του εναντίων όλου του κ1 να πήγε!! Χαχαχαχα ! τώρα πρέπει να τον συνεφέρουμε όμως! Και ποιος τον ακούει όταν ξυπνήσει . . τέλος πάντων. έχω ακούσει πως η έντονη μυρωδιά των μούρων της περιοχής μας ανασταίνει και νεκρούς ! ας κάνουμε μια δόκιμη πάνω στον αγαπητό μας σερίφη!

(στοχος:5 μούρα) [ανταμοιβή: 300 εμπειρία, το μετάλλιο του ερυθρού σταυρού]



Maya Roalstad: αψογα! Έχουμε και το γάλα! Τώρα μας μένει μόνο το βούτυρο! Και που να βρούμε βούτυρο τώρα . . ίσως αν βοηθούσες στην κατασκευή του ράντζου που γκρεμίστηκε προχθές από τις μάχες των νοτίων με των βορείων, οι άνθρωποι εκεί να σου έδιναν 2 φλιτζάνια τσαγιού φρέσκο βούτυρο!!

(στόχος: 6 ώρες κατασκευή ράντζου) [ανταμοιβή: +500 εμπειρία]

Μπάρμαν Henry Walker: να τα και τα μούρα. Άραγε θα δουλέψουν? Και... ναι!! Δούλεψαν ! ειδές πως πετάχτηκε πάνω ο σερίφης? Σαν να κάθισε πάνω σε κάκτο! Μα που πάει? Βλέπω καλά? Βούτηξε στη στέρνα με τα άλογα! Χαχαχαχα! Άντε τώρα να τον μαζέψουμε να τον στεγνώσουμε και να του κάνω κανένα καφέ να τον συνεφέρω! Ευχαριστώ για τη βοήθεια!

(στόχος:---) [ανταμοιβη:+100 εμπειρία, 3 κουταλιές μαγιά μπύρας]

Maya Roalstad: έλα γιατί άργησες ?? έφερες το βούτυρο τουλάχιστον? Πάλι καλά. Για φερτό εδώ. Ωραία. Μονό ένα συστατικό μένει και τέρμα τα τρεχάματα! Χρειαζόμαστε λίγη βανίλια. Νομίζω η ινδιάνικη φυλή εδώ πιο κάτω θα μπορεί να μας προμηθεύσει με λίγη! Αλλά φρόντισε να έχεις κάτι καλό να ανταλλάξεις με αυτούς! Μην τσιγκουνεύεσαι λέμε! Θα σου ανταποδώσω το καλό που κάνεις !

(στόχος: 4 ώρες εμπόριο με ινδιάνους) [ανταμοιβή: +400 εμπειρία +$100]

Maya Roalstad: πολύ καλά πάμε. Αυτή τη φορά ήσουν γρήγορος! Φέρε μου και τη βανίλια! Να σου πω, σαν να είδα τον Henry να σου δίνει 3 κουταλάκια μαγιά μπύρας! Σωστά ?? για φερτα τα εδώ! Εσύ δεν τα χρειαζεσε !

(στοχος:3 κουταλάκια μαγιάς μπύρας) [ανταμοιβή: +200εμπειρια]

Maya Roalstad: να την και τη μαγιά. Μην με βρίσεις ! ξέχασα το χυμό πορτοκαλιών και το τρίμμα πορτοκαλιού! σε παρακαλώ πολύ φέρε μου 6 πορτοκάλια! Μην βρίζεις σου λέω ! το αποτέλεσμα θα είναι καλό!! Αξίζει τον κόπο! Μην με πρήζεις !! θα φας βασιλόπιττα! Αν και φυσικά θα μπορούσαμε να ντύσουμε το σερίφη άγιο Βασίλη και να τον φωνάζουμε αυτόν βασιλόπιττα, αλλά αυτός δεν τρώγετε με τίποτα! Θα μου φέρεις τα πορτοκάλια?

(στόχος: 6 πορτοκάλια) [ανταμοιβη:+200 εμπειρία]

Maya Roalstad: λοιπον ας ανακεφαλαιώσουμε. Έχουμε ανακατέψει τη μαγιά με το χλιαρό γάλα και λίγο αλεύρι. Και το αφήσαμε δίπλα για να φουσκώσει λίγο. Διαλύσαμε τη βανίλια μέσα σε νερό και το ανακατέψαμε με το υπόλοιπο αλεύρι, τα αυγά, τη ζάχαρη, το λιωμένο βούτυρο και το χυμό πορτοκαλιών μαζί με το τρίμμα τους και όλο αυτό το σμίξαμε με το ζυμάρι που φουσκώσαμε με τη μαγιά πριν λίγο. Τα ζυμώσαμε όλα και σχηματίστηκε μια πηχτή ζύμη. Τη βάλαμε στο ταψάκι που έχω από τη γιαγιά μου και σχηματίσαμε και με το μαχαίρι από πάνω για να γράψουμε τον νέο χρόνο. Κάτι ξεχνάμε όμως . . τι ξεχάσαμε . .α ναι!! Δεν βάλαμε νόμισμα!! Καλά και ο Henry λέει τον σερίφη νουμπα! Μην πεις στο Henry τι ξεχασιάρηδες είμαστε επειδή θα μας κράξει και η Καθιστή Κουκουβάγια!!

(στόχος: 1 τέταρτο) [ανταμοιβή: +200 εμπειρία , το μετάλλιο του ξεχασιάρη]

Maya Roalstad: εφερες το νόμισμα?? Πάλι καλά ! βαλε το γρήγορα μέσα στην πίτα μην μας πάρει χαμπάρι ο Henry! Ωραία ! τώρα καιρός να ψήσουμε για μια ώρα περίπου την πίτα! Αλλά μας έχουν τελειώσει τα ξύλα! Μπορείς να μου φέρεις 10 ξύλα να ανάψουμε μια καλή φωτιά για την βασιλόπιττα?

(στοχος:10 ξύλα) [ανταμοιβή: +200 εμπειρία]

Μπάρμαν Henry Walker: μου μυρίζει καπνός . .και πάνω που ξάπλωσα στο κρεβατάκι μου να κοιμηθώ λιγάκι . .σαν να έβρασε απότομα το μέρος? Οχ ο καπνός μπαίνει στο δωμάτιο μου!! Τι στο καλό συμβαίνει έξω??? Maya!! Sniper1!!! Τι κάνατε??? Βάλατε φωτιά στο σαλούν!!! αδέξιοι!! Είστε τελείως ΟΥΓΚ!! Βοηθήστε με να την σβήσουμε !! αν καταστραφεί το σαλούν θα σας βάλω να καθαρίζετε τους στάβλους της περιοχής μια ζωή!! Θα σας στείλω εξορία να μαζέψετε αγκάθια στην έρημο και για παρέα να μιλάτε με τους κάκτους !!! βρε που να σας πέσουν όλα τα πουλιά του ουρανού νεκρά στο κεφάλι! Βοηθείστε λέμε !!!!

(στόχος: πυρόσβεση 10 ώρες) [ανταμοιβη: καρβουνιασμενη βασιλόπιττα]

Maya Roalstad: ουφφ . . ευτυχώς σβήσαμε τη φωτιά πριν κάνει μεγάλες ζημιές στο σαλούν. .με φαντάζεσαι να φοραω το καινούριο σετακι χορεύτριας και να τρέχω τα γουρούνια για να καθαρίσω το σταβλο τους?? Αποτρόπαιο . . τώρα όμως έχουμε άλλο πρόβλημα. . η βασιλόπιττα έγινε κάρβουνο. Πως θα κάνουμε γιορτές χωρίς βασιλόπιτα ? άσε έχω μια ιδέα. Κάνοντας χτες τη γύρα μου στην περιοχή, είδα τους νέους άποικους να φτιάχνουν και αυτοί βασιλόπιττες ! μπες κρυφά στον καταβολισμό τους και κλέψε μια!! Μην ανησυχείς για τον σερίφη! Είναι τόσο μεθυσμένος που δεν θα καταλάβει τίποτα!

(στοχος: λιστεια αποίκων 4 ώρες) [ανταμοιβή: +2 κινητικότητα]

Maya Roalstad: τα κατάφερες βλέπω!! Πηρές τη βασιλόπιττα! Ελπίζω να μην περιμένεις δώρο από τον Άγιο Βασίλη με τόσες αταξίες που έκανες ! χαχαχα δεν πειράζει έχω κάτι πολύ καλό για σένα! Είναι αρκετά σπάνιο στο παιχνίδι και μόνο κάποιος με υπομονή θα μπορεί να το πάρει !! καλά Χριστούγεννα! Καλό νέο έτος !!

(στόχος:---) [ανταμοιβή: η φόρμα του Αγίου Βασίλη]
Φόρμα του Αγίου Βασίλη: σετ διακοπών
+5 χαρισματικοτητα
+4 κινητικότητα
+2 δύναμη
+2 επιδεξιότητα


η πιο πανω ιστορια συνταχθηκε με τη βοηθεια τις sniperf!
η συνταγη ειναι πολυ ωραια και δοκιμασμενη!! καλες γιορτες ! ! !
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
Αγιος Βασίλης

Λόγο του ότι θα πρέπει να αποδειχθεί η ύπαρξη του Αγίου Βασίλη στους Ινδιάνους, παραθέτω επίσημο έγγραφο της Υπηρεσίας Οικονομικών που ακριβές αντίγραφο του έχει αποσταλεί.


Υπουργείο Οικονομικών
Τμήμα εσόδων-εξώδων

Προς Κον Αγιο Βασίλη η Σάντα Κλάους η Χοντρός με τα άσπρα γένια η Βεντούζας η Ξανά σε έξοδα θα μπούμε η Τι θέλει ο μακάκας κάθε χρόνο και έρχεται.

Αγαπητέ κύριε

Μετά από έλεγχο που διεξάγουμε στα αρχεία της υπηρεσίας μας, και στα συναρμόδια Υπουργεία και υπηρεσίες, διαπιστώσαμε σωρεία παραβάσεων από μέρους σας , και σας τα κοινοποιούμε για να προβείτε στην εξόφληση των χρεών σας προς αυτά.
Ένεκα της αγνώστου διεύθυνσης σας, σας τοποθετούμε την παρούσα επιστολή σε κάλτσα στο τζάκι, ώστε να βεβαιωθούμε ότι παρελήφθη από εσάς.

Ακολουθούν οι παραβάσεις και παραβιάσεις κανόνων που έχετε υποπέσει.

1) Μη κατάθεση ΦΠΑ από τα τιμολόγια αγοράς παιχνιδιών και εξαρτημάτων αυτών.

2) Δεν φέρετε αυτόματη ταμειακή μηχανή για κοπή αποδείξεων όπως προβλέπει ο νόμος.

3) Παράνομες εισαγωγές Κινεζικών προϊόντων επιβλαβή για την δημόσια υγεία όπως
_____α) Κατάποση από μικρά παιδιά
_____β) τοξικά χρώματα
_____γ) ακατάλληλες πλαστικές ύλες
_____δ) Κίνδυνος ηλεκτροπληξίας από έλλειψη γείωσης κ.λ.π.


4) Μη κατάθεση πιστοποιητικών ασφαλείας CE όπως προβλέπει η νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

5) Μη δηλωθείσα διεύθυνση της αποθήκης σας στον Ελλαδικό χώρο, και υποψία από μέρους μας περί διατήρησης offshore εταιρίας στην Καππαδοκία.

6) Μη κατάθεση δικαιολογητικών περαίωσης οφειλών σας προς το Δημόσιο, προηγουμένων ετών.

7) Απασχόληση προσωπικού άνευ ιατροφαρμακευτικής κάλυψης (νάνοι ,troll, και κάποιους κάτοικους του Σάϊρ με πλατυποδία)

8) Παράνομη μεταφορά εμπορευμάτων με όχημα (έλκηθρο) στερούμενο πινακίδων κυκλοφορίας, που δεν έχει υποστεί τεχνικό έλεγχο ΚΤΕΟ και στερείται επίσης σήματος τελών κυκλοφορίας, και ασφαλιστικής κάλυψης.

9) Παραβιάσεις ορίων ταχύτητας και πινακίδων σήμανσης σε κατοικημένες περιοχές, και αυτοσχέδιους αγώνες με πτηνά όπως η μεταναστευτική χήνα του Καναδά.

10) Παράνομη χρήση βαδιζόντων θηλαστικών και εξαναγκασμός αυτών σε πτήσεις ,άνευ των απαιτούμενων πιστοποιητικών καταλληλότητας (τάρανδοι) και ειδικά με τον πρώτο εξ αυτών σε πλήρη μέθη.

11) Μη κατάθεση σχεδίου πτήσης στην ΥΠΑ (Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας) και χρήση παρανόμου συσκευής απόκρυψης από τα ραντάρ (stealth)

12) Διατάραξη κοινής ησυχίας με φωνασκίες όπως Χο! Χο! Χο! Χο! πάνω από τις πόλεις και χρήση κωδώνων ντλιν ντλον ντλιν που φέρουν τα ζώα σας.

13) Προσέγγιση ανηλίκων με δώρα και καραμέλες, και φωτογραφήσεις στα γόνατά σας με αυτά, αγνώστων διαθέσεων από μέρους σας.

14) Μίζες ( παράνομος χρηματισμός)από πολυκαταστήματα, όπως Τζάμπο, Μουστάκας, κλπ.

15) Αστεία μεταμφίεση με σκοπό την προβολή σας ως αγαθός γεράκος, αλλά εισβάλετε από καμινάδες μεσ’ τα άγρια μεσάνυχτα πασαλειμμένος γράσο για να χωράτε στα ξένα σπίτια.

16) Τρώτε και από τα ψυγεία των οικοδεσποτών, χωρίς να αφήσετε το απαιτούμενο αντίτιμο για την διατροφή σας, και να σκουπίσετε τα αποφάγια σας από το πάτωμα.

Με βάση τα ανωτέρω και πριν την τελική εκτίμηση των ζημιών που προκαλείτε στο Δημόσιο, σας καλούμε για απολογία στην Υπηρεσία μας προς την ομαλή διευθέτηση των χρεών σας.

Ο αρμόδιος Τομεάρχης

Ρεμούλας Φέρτας
η με τα Ψευδώνυμα
Κατωαποτοτραπέζης η
Πάπιας


Υ.Γ. Το ανωτέρω έγγραφο σαν αντίγραφο του προτύπου, διαθέτει άδεια κοινοποίησης σε διαγωνισμό για κάτι μαχαίρια και μπιστόλια.

Ο Διευθυντής Ασφαλείας

Όλας Στοφώς


Την έκατσε εφέτος ο μάγκας.
Χο Χο Χο
 

DeletedUser

Guest
Συνταγη βασιλοπιτας μονομαχων

ΥΛΙΚΑ
1 χρυσο κολτ
2 φλυτζάνια ζάχαρη (2 ωρες εργασια ζαχαρη)
1 πακέτο σφαιρες (φυλαξη προπονητη)
6 αυγά (περιμενε το πασχα)
2 πορτοκάλια χυμό & το ξύσμα (μαζεμα πορτοκαλιων)
1 βανίλια (αντι βανιλια μπορουμε να χρησιμοποιησουμε καλλιστα φυλλα καπνου)
250 γρ αλευρι (αλεσμα σπορων 1 ωρα)
1 φλυτζάνι του τσαγιού μουρα (προαιρετικά)
2 πολυτιμους λιθους (Ερευνα)
1 νομισμα (καθαρισμος παππουτσιων)
Συνταγή για βασιλοπιτα:

Χτυπάτε με το χρυσο κολτ, τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσουν. Προσθέτετε τα μουρα (λιωμένα), τη βανίλια & το ξύσμα πορτοκαλιού.
Ρίχνετε σιγά – σιγά το αλεύρι στο μείγμα και εξακολουθείτε το χτύπημα εως ότου ενοποιηθούν τα υλικά.
Κατόπιν ανακατεύτετε με μια κουτάλα μια δυό φορές.
Ρίχνετε τη βασιλόπιτα σε βουτυρωμένο ταψί και την ψήνετε στους 200 βαθμούς με αντιστάσεις ή 160 βαθμούς με αέρα 1 ώρα περίπου .
Όταν κρυώσει η βασιλόπιτα την πασπαλίζετε με ζάχαρη & τη στολίζετε με πολυτιμους λιθους.Το νομισμα (φλουρι) τοποθετηστετο ετσι ωστε να γνωριζεται τη θεση του για προφανεις λογους.
Οποιος πει οτι δεν την τρωει ουτε με σφαιρες του δινεται ενα πακετο (φυλαξη προπονητη)

καλα Χριστουγεννα
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser1797

Guest
Αγαπητε 'Αγιε Βασίλη,

Μετά απο μια χρονιά γεμάτη διαβασμα και κούραση, κατατάξη σε στρατό και τραυματισμο απο αγωνα τζουντο, σου γραφω αποψε απλα για να περασω την ωρα μου, να χαλαρωσω και εγω επιτελους σαν ανθρωπος.. βλεπεις, τα ονειρα μου εχουν μπει στο περιθωριο και μονο αυτο το παιχνιδι περαν των φιλων και της οικογενειας μου με κανει να περναω καλα, ο στρατος δεν σε κανει αντρα οπως λενε, αλλα σε βασανιζει για 2 χρονια (στην Κυπρο ειναι 2) και στο τελος αφου αντεξεις αυτο το χασιμο χρονου εχεις ωριμασει καπως και εχεις καταλαβει ποσο σημαντικο ειναι να εχεις ενα κρεβατι να κοιμηθεις, το φαι της μανας σου, ακομα και το WC.. το καλο με αυτη την χρονια ειναι οτι καταφερα να εξασφαλισω θεση στο πανεπιστημειο που ηθελα και με λιγη υπομονη θα καταφερω να παω για να σπουδασω αυτο που αγαπω, θα ξαναρχισω να γυμναζομαι και θα περασουν τα εμποδια.. οσο για το αν ρωτας εαν ημουν φρονιμος; :p προσπαθησα!! κατεβαζα το καπακι της τουαλετας, εστρωνα το κρεβατι μου, επινα το γαλα μου και ετρωγα ολο μου το φαι!! :p :p :p και για να σου φυγει η απορια θα ηθελα να μου φερεις ενα παιχνιδι τα χριστουγεννα να παιζω μαζι με τα αδερφια μου!

ευχαριστω που με ακουσες!

Μαριος..
 

DeletedUser

Guest
Γράμμα στον Αι Βασίλη

Αγαπητέ Άγιε Βασίλη,

Θα ήθελα να σου πω πως είναι η πρώτη φορά που σου γράφω. Τις άλλες χρονιές, όταν όλα τα παιδάκια έγραφαν σε σένα, εγώ μέσα μου τα κορόιδευα γιατί οι μεγάλοι μου έλεγαν ότι δεν υπάρχεις. Φέτος όμως, αποφάσισα να σου γράψω γιατί, αν υπάρχεις, ίσως να είσαι ο μόνος που μπορεί να βοηθήσει. Η μαμά λέει πως οι Άγιοι είναι βοηθοί του Θεού, πως βλέπουν τα πάντα και βοηθούν τους ανθρώπους αλλά μάλλον κάνει λάθος γιατί είναι τόσο μεγάλος ο κόσμος που δεν μπορούν να δουν τα πάντα!!Γι αυτό και γω θα σου πω τι προβλήματα έχω…
Εγώ, Άγιε Βασίλη, μένω μόνο με τη μαμά μου εδώ και λίγο καιρό. Είχα και μπαμπά αλλά μου είπαν πως πήγε ένα ταξίδι και πως δεν γίνεται να γυρίσει πίσω. Εγώ όμως ξέρω την αλήθεια. Άκουσα το γέρο-Mike να μιλάει με τον Tom το σιδερά και να του λέει πως η συμμορία του Johnny Foster ήταν αυτή που κατέστρεψε το Δημαρχείο και πως την πλήρωσε ο άτυχος ο Archfield χωρίς να φταίει. Δεν ξέρω τι πλήρωσε ο μπαμπάς μου, ξέρω όμως ότι τώρα είναι κοντά στο Θεούλη. Γι’ αυτό, αν τον δεις, να του πεις ότι τον αγαπάω, ότι μου λείπει και να μην ανησυχεί γιατί προσέχω εγώ τη μαμά!!!Έχω όμως και κάτι άλλο που θέλω να σου πω και εδώ θέλω τη βοήθειά σου. Πριν λίγο καιρό, ο δάσκαλος μας είπε πως στο σχολείο θα έχουμε καινούργια παιδάκια. Μας είπε πως θα είναι Ινδιάνοι, αλλά να μην τα φοβόμαστε. Ήρθανε λοιπόν τέσσερα παιδάκια. Εγώ δεν έχω πολλές παρέες γι’ αυτό κάθομαι μόνος μου στο θρανίο. Έτσι δίπλα μου έκατσε ο Akecheta, ένα Ινδιανάκι. Γνωριστήκαμε σιγά-σιγά και αρχίσαμε να κάνουμε παρέα βοηθώντας ο ένας τον άλλο σε πολλά πράγματα. Μου είπε πως το όνομα του σημαίνει fighter (=μαχητής) και είναι τιμημένο όνομα των προγόνων του. Έμαθα πως και εκείνος ζει με τη μαμά και τα πέντε αδερφάκια του και πως ο μπαμπάς του είναι μαζί με τα πνεύματα. «Μας βλέπουν από κει πάνω!» μου είπε με τόση σιγουριά και γω τον πίστεψα!!Εδώ και μέρες όμως, ο Akecheta και τα άλλα παιδάκια των Ινδιάνων δεν έχουν έρθει στο σχολείο. Άκουσα το δάσκαλο να λέει πως αν δούμε οποιονδήποτε Ινδιάνο να φωνάξουμε για να τους πιάσουν, λέει, γιατί τελικά είναι κακοί άνθρωποι και θέλουν να μας βλάψουν. Όταν τον ρώτησα όμως τι κακό έκαναν, μου είπε να μην μιλάω, ότι είμαι μικρός και δεν καταλαβαίνω και να κάνω αυτό που μου λένε. Πήγα σπίτι και το είπα στη μαμά μου θυμωμένος και στενοχωρημένος και ενώ περίμενα να με βοηθήσει, εκείνη συμφώνησε τρομαγμένη με το δάσκαλο και μου είπε να είμαι υπάκουο παιδί αλλιώς θα φάω τιμωρία. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω Άγιε μου Βασίλη γιατί δεν μπορώ να βλέπω το μόνο φίλο που έχω και είμαι πολύ στενοχωρημένος. Φέτος τα Χριστούγεννα, μην μου φέρεις δώρο. Δεν θέλω. Κάνε τους μεγάλους όμως, αν μπορείς, να καταλάβουν ότι δεν φταίνε σε τίποτε οι Ινδιάνοι και βοήθησέ με να δω τον Akecheta και να του δείξω πόσο ωραία μπορούμε να περάσουμε τις γιορτές όλοι μαζί. Ξέρω πως δεν ήμουν καλό παιδί φέτος για να ζητάω χάρες και πόσο μάλλον δύο. Ήταν λάθος να πετάξω αυγά στον δάσκαλο Winchber και να πω ότι το έκανε η Rosary Merchel και επίσης δεν έπρεπε να κλέψω καραμέλες από την τσάντα της χήρας Maxwell. Ελπίζω όμως να με συγχωρέσεις και να με βοηθήσεις και γω υπόσχομαι να μην σε απογοητεύσω. Δεν ξέρω που να στείλω το γράμμα, γι’ αυτό θα γράψω απλά «προς τον Άγιο Βασίλη» στο φάκελο. Είμαι σίγουρος πως εσύ θα το βρεις.

Ο μικρός σου φίλος,


Damien Archfield
 

DeletedUser3825

Guest
Αγαπητέ ΑΙ Βασίλη

Φέτος ήμουν πάρα πολυ ευγενικό παιδί τόσο πολύ που δε θέλω να ζητήσω τίποτα για τα χριστουγεννα

λοιπον θα σου ζητήσω να φέρεισ σε αλλους πράγματα

πρώτον θέλω να φέρεις στον αδερφό μου ένα σχέδιο (ΦΕΡΕΤΡΟΥ) γιατι από τότε που νίκησε τον χάρο και πήρε το θανατηφόρο δρεπάνι την έχει δει πολύ κάπως και πιστεύει (ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΔΕΙ)

αλλα και στον καλυτερό μου φίλο θέλω να του πάρεις το QUORTER που έχει και να του δώσεις μια βοιδοάμαξα,επειδη εγω έχω ακόμη γάιδαρο δεν είναι λόγος αυτός να μου κάνει μαγκιές έτσι δεν είναι;

Στον γείτονα μου φέρε σε παρακαλω έναν αδειο κουβά, πρόσεξε έτσι; όχι έναν κουβα πυροσβέσης για να σβήνει τη φωτιά από το σπίτι του , που εύχομαι τόσο πολύ να του ανάψει. Εναν άδειο κουβα να του φερεις, του χρειαζεται του καημενου, ολο χανει στο στοιχημα και πρεπει να μπορει καπου να πεταει τα αχρηστα χαρτακια

Στον ινδιανο WAUPEE φερ' του σε παρακαλω ενα αχρηστο κομματι καρβουνο, μου την εχει σπασει να κανω αμαν να μαζευω ολα αυτα που ζηταει(τη μια προμηθειεσ για την φυλη, την αλλη κλεψαν απο τον παππου του ενα χρυσο γεράκι ) ελεοσ πια και τι μου δινει σαν ανταμοιβη καθε φορα; 25$ ειναι πραγματα αυτα;

ημουν πολυ καλο παιδι και οπωσ μου λενε και πολλοι φφημιζομαι για τον αλτρουισμο μου και την αγαπη προσ τον

Υ.Γ.: ΤΙ ΕΜΑΘΑ ΑΙ ΒΑΣΙΛΗ; ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΔΟΕ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΝ ΟΤΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΓΙΟΣ; ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΦΑΓΕΣ ΤΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΜΟΥ (ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΤΑ 25 ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 30 ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΠΟΥ ΛΕΙΠΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΕΦΑΓΕΣ ΚΟΒΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser4999

Guest
750 γραμ αλεύρι(άλεσμα σπόρων)
200 γραμ βούτυρο ( από την εργασία κλέψιμο γαλακτοκομείο)
260 γραμ ζάχαρη (μάζεμα ζαχαροκάλαμων)
3 αβγά (γίνεται και τα πασχαλινά παρόλο που είναι μπαγιάτικα το ουίσκι θα σκοτώσει τα μικρόβια)
100 γραμ φρέσκο κλεμμένο γάλα (κλέβεις λίγο από τον αγελαδάρη αν σε ρωτήσει ο Στέλιος δεν ξέρω τίποτα )
25 γραμ ουίσκι (από το μισθοφόρα δουλεία) ή και τεκίλα (από το μάζεμα των αγκαθιών) καλύτερο είναι το ουίσκι καλής χρονιάς καθώς χύνεις το ουίσκι σου αδειάζει το μπουκάλι αυτό εννοείτε επίσης λέγετε ότι για να πετύχει η πίτα πρέπει να πιείς και μισό μπουκάλι χρυσή τεκίλα)
2 κουτ γλυκού ξύσμα πορτοκαλιού καλό είναι για εξοικονομήσεις χρόνου να βάζεις ολόκληρα τα πορτοκάλια αφού πρώτα τα έβαλες σε ένα άδειο κουβά που τον γεμίζεις εσύ εκείνη την ώρα με τεκίλα και την κτυπάς με την βαριοπούλα (από το μάζεμα των πορτοκαλιών και κατασκευή γέφυρας )
1 πρέζα βανίλια(καθώς πριόνιζες ξύλα πείνασες σου άρεσε η μυρωδιά της και έκοψες και λίγες επιπλέων όμως τελικά τις έφαγες αρά ξεχάσετε αυτό το υλικό)
1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ(μάζεμα καλαμποκιών επειδή ως γνωστό είναι παρασκευασμένο από αραβοσιτέλαιο ψηλώνει τις πίττες (μην το δοκιμάσετε αλλού δεν δουλεύει πιστέψετε με) )
μούρα για τη διακόσμηση(από το μάζεμα των μούρων αλλά δυστυχώς καθώς έρχεσαι μια αρκούδα σου παίρνει τα μούρα εσύ έχεις μόνο μια χούφτα στο χέρι σου άλλα αυτά τα τρως )
1 ευρώ (από την νέα δουλειά περπατά και κοίταζε κάτω για κέρμα συνιστώ τα 30 λεπτά το βρίσκεις εύκολα)
Επειδή είναι κακό να είσαι ρατσιστής βάζεις όλα τα συστατικά και τα ανακατεύεις με το χέρι ( και το ευρώ) . Περιττό να πω ότι τα αυγά δεν τα βάζουμε έτσι απλά περνούμε ένα σφυρί και τα κτυπούμε εάν είναι μπαγιάτικο όμως εάν τα έκλεψες τα σπάζεις κανείς την πίτα και μετά καμιά εικοσαριά εξομολογήσεις. Την ψήνεις με την βοήθεια της γιαγιάκας για να μην καεί . Διακόσμηση επειδή θα είναι άγευστο βάζεις λίγο καπνό

Τέλος την τρως αφού σου έπεσε περισσότερο ουίσκι και γίνεσαι πύραυλος
Θέλω να κερδίσω το μαχαίρι για να δίνω αυτήν την ωραία πίττα σε όλους επίσης θα μου έρθει και πιο οικονομικά
Ελπίζω να σας άρεσε γιατί είναι αποτέλεσμα μπόλικης δουλειάς και μην το ΑΝΤΙΓΡΑΨΕΤΕ
 

DeletedUser5052

Guest
...

Αγαπητέ Άι Βασίλη

Ξέρω , ξέρω ....
Εγώ είμαι 11 χρονων και απο τα 9 μου δεν πιστεύω σε εσένα . Ώσπου έγινε κατι που άλαξε τη ζωή μου.Έπεζα ποδόσφαιρο με τους φίλους μου. Ξαφνικά ρίχνω την μπάλα ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ :blk στον τζαμπουκατζή του σχολείου μας...:eek:m. Όπος έχει παράδωση το σχοκείο μας τέτοιου είδος κακοτυχίες λυνονται με το γνωστο παιχνιδι: ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ.Σχεδιάζουμε εναν κύκλο και βάζουμε ενα σφουγγάρι . Σε ομοιόμορφη απόσταση 10 μετρων ο καθέναν μας λέει ενα παιδί : ΠΑΜΕ και αρχιζουμε να τρεχουμε να το πάρουμε το σφουγγαρι να το πάμε πίσω στα 10 μέτρα απόσταση. Το παιρνω και τρέχει πίσω μου ξαφνικα απλωνει το πόδι του να με ρίξει κατω και μια κουτσουλια πέφτει στα μούτρα του !Ξέρω οτι το πουλί ήταν απεσταλμένο σου....
--------------------------------------------------------------------------

Απο τότε και καθε καινουργια χρονια γράφω μυνηματα σε εσένα.
Θέλω ολοι οι παίκτες του THE WEST να πάρουν οτι επιθυμουν.
Εγώ θέλω ειρήνη σε όλο το κοσμο και σε όλους τους κόσμους.
Θέλω να σταματήσουν οι μάχες οχυρών .

Με μεγαλύτερη εκτίμηση απο ποτέ
sira99
 

DeletedUser

Guest
Χριστουγεννιάτικη ευχή!

Αγαπημένε μου Άγιε Βασίλη,

Σου γράφω αυτό το γράμμα για να σου ζητήσω μια μεγάλη χάρη. Όπως γνωρίζεις ο κόσμος, στον οποίο ζούμε, χαρακτηρίζεται από δυστυχία και διαφθορά... Έτσι και η πόλη, στην οποία ζω, δεν αποτελεί εξαίρεση. Τα ανθρώπινα δικαιώματά μας παραβιάζονται καθημερινά από κανελί γατάκια που κυκλοφορούν κι οπλοφορούν. Έχω ακουστά ένα όπλο με την ιδιότητα να παγώνει τα όπλα των εχθρών... Είναι ο μόνος τρόπος για να γλιτώσουμε από τη χνουδωτή κατάρα! Άκου λοιπόν την επιθυμία μου...και τραγούδα μαζί μου!!! :lf

Άγιε μου Βασίλη σε παρα-κα-λώ
παρα-κα-λώ, σε παρα-κα-λώ!
Όπλο που παγώνει θέλω τώ-ρα ε-γώ
τώ-ρα ε-γώ, θέλω τώ-ρα ε-γώ!
Τα όπλα των γατιών να γίνουν πα-γω-τό
πα-γω-τό, γίνουν πα-γω-τό!
Ο φόβος απ' την πόλη να ε-ξα-φα-νι-στεί
ε-ξα-φα-νι-στεί, να ε-ξα-φα-νι-στεί!
Να ζήσουμε για πάντα όλοι ή-ρε-μοι,
ή-ρε-μοι, πλέον ήρεμοι!!!

Ε? Πώς σου φαίνεται? Σίγουρο σουξέ? Το ξέρω!
Αν μπορείς πραγματοποίησε την ευχή μου.
Αν όχι και πάλι τα μελομακάρονα θα σε περιμένουν στο γνωστό μέρος!!!

Σε ευχαριστώ πολύ,
wiifit



Υ.Γ. Χαθήκαμε με το Ρούντολφ!
 

DeletedUser

Guest
Επεξεργάστηκα ΛΙΓΟ το πρώτο μου ποστ

Προς: Αγιο Βασίλη.
Διεύθυνση:
Joulumaantie 1
96930 Αρκτικός Κύκλος
Φινλανδία​

Αγαπητέ Άγιε Βασίλη,

Παρόλο που όλοι οι φίλοι μου κι ακόμα κι οι γονείς μου λένε πώς "είμαι πολύ μεγάλος για να πιστεύω σε εσένα" κι πως "δεν υπάρχεις" εγώ συνεχίζω να σε θεωρώ μέρος του Χριστουγεννιάτικου πνέυματος κι ακόμα πιστεύω σε εσένα. Την Τετάρτη 3 μεγάλα αγόρια με στρίμωξαν σε μια γωνία στο σχολείο. Με ρωτούσαν αν όντως πιστεύω σε εσένα. Τους απάντησα πως πιστεύω. Μετά με κοροίδεψαν κι άρχισαν να με χτυπάνε στην κοιλία κι στο πρόσωπο μέχρι που άρχισα να κλαίω. Αφού είδαν τα δάκρυά μου έφυγαν αποκαλώντας σε πολύ κακιές λέξεις. Σε παρακαλώ, απ’ όλη μου την καρδιά, συγχώρεσέ τους κι μην τους δώσεις Ένα κομμάτι άνθρακα για τα Χριστούγεννα αλλά φέρε τους αυτό που πραγματικά θέλουν. Είμαι σίγουρος πως κάποτε κι αυτοί πίστευαν σε εσένα. Δείξε τους λοιπόν πως ζεις στις καρδιές μας κι είσαι παρόν αυτή την περίοδο του χρόνου, φέρνοντας τους ευτυχεία την μέρα τον Χριστουγέννων.

Κάθε χρόνο από τότε που σχεδόν έκλεισα τα πέντε μου, το μόνο που ζητούσα ήταν να μου εμφανιστείς. Παρόλη την αναμονή μου δεν μου πραγματοποίησες την ευχή μου, αλλά δεν με πειράζει πλέον αυτό το θέμα...

Αγαπητέ Άγιε Βασίλη,

Ήμουν φρόνιμος φέτος. Ακόμα με κοροϊδεύουν στο σχολείο επειδή πιστεύω σε εσένα.
Σε παρακαλώ εμφανίστου μπροστά από όλο το σχολείο να δουν πως υπάρχεις.
Μόνο αυτό θέλω για τα Χριστούγεννα.

Με Αγάπη,
CrazyShooter

Μετά από τόσα χρόνια του ίδιου μηνύματος επανειλημμένα, καταλαβαίνω πως οι ευχές μου ηταν μάταιες, οπότε το σταματάω το θέμα. Φέτος θα ήθελα ζητήσω δύο δώρα, τα οποία είναι πολύ σημαντικά για εμένα. Αν νομίζεις πως ήμουν καλό παιδί φέτος σε παρακαλώ κάνε τις ευχές μου πραγματικότητα γιατί φέτος αυτά που ζητάω είναι ίσως το σημαντικότερο πράγμα πλεον για εμένα κι το μόνο που με νοιάζει.

Κάτι πολύ κακό γίνεται πρόσφατα στην πόλη όπου κατοικώ. Τον Οκτώμβρη είδαμε πολλά πλοία να πλησιάζουν την ακτή της πόλης μας. Μερικοί ξενύχτισαν εκεί περιμένοντας να δουν ποιοί ήταν. Το πρωί τα βραδυκίνητα πλοία δεν είχαν φτάσει ακόμα. Γύρω στο μεσημέρι είδαμε μάυρα πανιά. Πανικός ξεσηκώθηκε στην πόλη. Ξέραμε ποιοί έρχονταν. Πολλοί κλείστηκαν στα σπίτια τους, άλλοι έμειναν κι κοίταζαν με ένα ατενές βλέμμα κι άλλοι έθαβαν τα πλούτη τους στους κήπους τους. Το βράδυ έφθασαν. Όπως αναμέναμε, μπήκαν τρέχοντας στην πόλη. Όσοι προσπάθησαν να τους σταματήσουν πυροβολήθηκαν. Έμεινα κρυμμένος σε ένα μικρό λοφάκι με πολλά δέντρα ενώ παρακολουθούσα την λεηλασία που επικρατούσε στην πόλη. Έκαιγαν τα χτίρια, πυροβολούσαν τους άντρες, έπερναν τις γυναίκες κι έκλεβαν όλα τα πλούτη. Όσο πλησίαζαν τα μεσάνυχτα τόσο πιο βίαια γινόταν η λεηλάσια. Μετά άρχισαν να φέυγουν μιας κι κατάλαβας πως είχαν κλέψει ο,τι μπορούσαν. Τέσσερεις ώρες κράτησε ο εφιάλτης.

Είχε περάσει ένας μήνας περίπου. Ο Νοέμβρης είχε σχεδόν τελειώσει. Η πόλη είχε επιστρέψει στους κανονικούς ρυθμούς της. Κανείς πλέον δεν μιλούσε για την λεηλασία, όχι μόνο επειδή είχε γίνει πριν αρκετό καιρό, κι περασμένα ξεχασμένα, αλλά επίσης επειδή κάποιοι απλά δεν ήθελαν να το ακούσουν. Όλο το γεγονός είχε δημιουργήσει ψυχολογικά τραύματα σε μερικούς.

Φυσικά, ενώ κανείς δεν το περίμενε, τα πλοία, τα ίδια ακριβώς πλοία, εμφανίστηκαν στον ορίζοντα. Πολλοί κάτοικοι περίγραψαν πως «[ένιωσαν] σαν να [τους] είχαν περάσει βελόνες απ’ τα κόκκαλα» μόλις είδαν τα πλοία. Αυτή την φορά δεν επικράτησε ο ίδιος πανικός. Πολλοί απλά έμειναν όρθιοι, κοιτώντας, σιωπηλά, τα πλοία, στην ακτή, καταλαβαίνοντας για μια φορά ακόμα πόσο αβοήθητοι ήταν. Αφού τα πλοία δεν ήταν πλέον μακριά, οι κάτοικοι συνειδητοποίησαν πως ήταν ώρα να τρέξουν για τους λόφους με τα δέντρα. Όταν έφθασαν οι πειρατές, δεν βρήκαν την ίδια δύναμη αντίστασης. Μπήκαν στην πόλη, έκλεψαν ο,τι βρήκαν, κι πολύ απλά έφυγαν. Πλέον όμως ήξερα ποιοι ήταν. Ήταν Γάλλοι. Το κεντρικό πλοίο του στόλου έγραφε στο πλάι «Κατάκτηση κι ιδιοκτησία του Louis Granmont, 1677» στα Γαλλικά. Το ξέρω γιατί μαθαίνω Γαλλικά στο σχολείο μου.

Πλέον το μοτίβο ήταν προφανές. Είχαν έρθει στις 25 του Οκτώμβρη, είχαν έρθει στις 25 του Νοέμβρη κι θα έρχονταν στις 25 του Δεκέμβρη. Τα Χριστούγεννα δεν θα είναι πλέον τα ίδια ποτέ ξανά για την πόλη μας, αν δεν επέμβεις Άγιε Βασίλη.

Με φόβο σου γράφω αυτή την στιγμή. Κάθε παράγραφος, κάθε πρόταση, κάθε λέξη. Ο φόβος με περικυκλώνει. Το χέρι μου τρέμει σαν γράφω. Σε παρακαλώ πολύ, Άγιε Βασίλη, να μου φέρεις, για πρώτη φορά, δυο υλικά δώρα. Είμαι γονατιστος στο πάτωμα σαν γράφω αυτό το γράμμα. Θα επιθυμούσα το πρώτο να είναι ένα πιστόλι σκαλισμένο από πάγο, το οποίο δεν πετάει σφαίρες, έτσι ώστε να προκαλέσει πόνο στους αντιπάλους, αλλα το οποίο πετάει πάγο, έτσι ώστε να μπορούμε να παγώσουμε τα όπλα του Louis Granmont κι του στόλου του, για να μην μπορούν να σκοτώσουν άλλους ανθρώπους. Σε παρακαλώ κάνε το όπλο να μην λιώνει ούτε σε υψηλές θερμοκρασίες. Το δεύτερο, σε παρακαλώ πολύ, να είναι ένα μαχαίρι, όχι ένα μαχαίρι που να μπορεί να ανοίξει πληγή στο δέρμα, όχι ένα μαχαίρι που να μπορεί να κόψει έστω κι μια τρίχα ενός ζωντανού οργανισμού, αλλά ένα μαχαίρι με το οποίο όσο κι να κόβεις μια Βασιλόπιτα, αυτή να μην τελειώνει ποτέ, για να μπορούμε να την μοιραστούμε με τον κύριο Louis Granmont κι τον στόλο του την ημέρα των Χριστουγέννων.

Σε ευχαριστώ πολύ Αγιε Βασίλη. Εύχομαι να διαβάσεις όλο το γράμμα μου κι να αποφασίσεις να φέρεις ευτυχεία κι συγχώρεση σε όλους μας. Από τα μεγάλα αγόρια που με έδειραν εώς τον κύριο Louis Granmont.

Καλά Χριστούγεννα Άγιε Βασίλη,
CrazyShooter
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

cord

Ex-The West Team
Η προθεσμια εληξε και το θεμα κλειδωνει.
Θα συγκεντρωθουν ολες οι συνταγες και τα γραμματα, θα αξιολογηθουν και το συντομοτερο δυνατο θα ανακοινωσουμε τους νικητες.
Ευχαριστουμε για τη συμμετοχη και καλες γιορτες σε ολους/ες
 

cord

Ex-The West Team
Μετα απο επιλογη που καναμε και αφου ειδαμε οτι υπηρχαν αρκετες καλες συνταγες αλλα και γραμματα, θα ηταν λιγο το ενα μαχαιρι βασιλοπιτας και το ενα παγωμενο ρεβολβερ. Ετσι:

ΜΑΧΑΙΡΙ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ
dionissis - Arizona v
DoctorDreez - Κόσμος 1 v
**ougk** - Κόσμος 4 v

ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΡΕΒΟΛΒΕΡ
Τeddy the General - Arizona v
Leonidastra86 - Κόσμος 2 v
Tony Flash - Κόσμος 3 v

Eπειδη ομως υπηρχαν και αλλα ωραια γραμματα και συνταγες αποφασισαμε να δωσουμε Rudolph και χειμωνιατικα κασκολ και σε αλλους παιχτες. Ετσι:

Κασκόλ ή Rudolph
kostas.gr27 - Arizona v
anorthosis4ever - Κόσμος 1 v
panos the best - Arizona v
e3oristos -
xazoula - Κόσμος 1 v

Κασκόλ ή Rudolph
the west nikos - Κόσμος 1 v
klid isthood10 - Κόσμος 2 v
element x - Κόσμος 1 v
astrapogiannos2 - Arizona v
Rocker44 - Κόσμος 3 v

Tα παραπανω (Κασκόλ ή Rudolph) θα δωθουν οταν θα μας ενημερωσουν οι παιχτες που δεν το εχουν κανει ηδη σε ποιο κοσμο επιθυμουν το δωρο τους.
Αν παλι καποιος παιχτης που ελαβε μερος, θεωρει οτι θα επρεπε και αυτος να κερδισει κατι γιατι ειτε η συνταγη του/της ειτε το γραμμα του/της θα επρεπε
να μπει στο πανθεον των νικητων, ας στειλει π.μ. στην Forum Leader, Joahna (και οχι σε εμενα) :dd

Συγχαρητηρια σε ολους - νικητες και συμμετεχοντες!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή