DeletedUser184
Guest
Υλικά για την ζύμη:
4 ζάχαρη(κάνουμε 5 ώρες μάζεμα ζαχαροκάλαμων)
5 ποτήρια νερού(πάμε στο ποτάμι και γεμίζουμε τα ποτήρια μας)
3 ταμπάκο(αφου τα μαζέψουμε μετά τα αλέθουμε για καλύτερη γεύση)
5 αλεύρια
4 μούρα
τεκίλα
Μουράνθεμο(ψιλοκόβουμε τα μούρα με το μαχαίρι bowie απο το οπλοποιο μάς,προσθέτουμε νερό και ουισκί και ιδού)
Ξίσμα πορτοκαλιού(πάλι με το μαχαίρι μας το κοβουμε)
100 γρ. γάλα(Αφου πρώτα σκάβουμε στο πηγάδι και βρούμε την κανάτα πάμε στον αγελαδάρη να μας την γεμίσει)
γλασαρισμένο πορτοκάλι(αφου πετύχουμε με την σφεντόνα τα πορτοκάλια που ειναι ψηλά,πάμε στους ινδιανούς τους δίνουμε πούρα και αυτοι για αντάλλαγμα μας δίνουν το γλάσο)
Baker power(εκει που πάμε να μαζέψουμε τους κόκκους απο την καλιέργεια χωραφιών αν ανοίξεις τους κόκκους και τους κοπανήσεις με ενα σφυρί θα σου δώσει το baker power)
Υλοποιήση:
Τα παίρνουμε ολα αυτά τα βάζουμε στην κατσαρόλα μαγειρέματος και προσθέτουμε αλάτι(κοπανάμε το μαλλι απο τα πρόβατα με ενα σφυρί).Αφου το βαλουμε σε εναν αυτοσχεδίο φούρνο(χρειαζόμαστε 30 ξύλα,80 καρφία και 10 πέτρες,2 πετρέλαια και 50 κάρβουνα) για να ανοιξει ο φούρνος τοποθετούμε εφημερίδες και ανοιγουμε την φωτία με 2 πέτρες.Αφου ψηθεί για 2 ώρες πάμε στους αποικούς που προστατέψαμε την προηγουμενη φορά και τους λέμε οτι μας χρωστούν 30 πυρίτες χρυσού(αυτο θα μπορούσε να γίνει απο την δουλεία αναζήτηση χρυσού αλλα ειναι πιο ευκολο έτσι:w)..Μας λένε οτι δεν εχουν και μας δίνουν μια παλια δεκάρα..τι να κανουμε αφου μονο αυτο ειχαμε το βάζουμε μέσα..Μετα απο αυτα πάμε για την γαρνιτούρα..
Παιρνουμε το γλασαρισμένο πορτοκάλι και το τοποθετούμε στην κορυφή..Το δοκιμάζουμε και βλέπουμε οτι του λειπει κατι..
Ετσι αφου κόψουμε 5 μικρά κομματάκια ξεκινάμε την αναζήτηση για να βρούμε τι λειπει..Καθως προχωρούμε βρίσκουμε ενα σοφο ινδιανό τον Grand Manitou και μας λεει οτι λειπει ενα ειδικο συστατικό:αίμα σαυρας..ετσι ξεκινάμε την αναζήτηση για το αιμα..Αφου το βρούμε το βάζουμε μέσα και ανακατωνουμε το μιγμα μας με το σφυρί(αυτο εχουμε)..Μετα το αφήνουμε μεσα στον φούρνο μας για 8 ώρες..
Αφου περάσουν οι 8 ώρες το βγάζουμε και το τοποθετούμε πάνω στο τραπέζι.
4 ζάχαρη(κάνουμε 5 ώρες μάζεμα ζαχαροκάλαμων)
5 ποτήρια νερού(πάμε στο ποτάμι και γεμίζουμε τα ποτήρια μας)
3 ταμπάκο(αφου τα μαζέψουμε μετά τα αλέθουμε για καλύτερη γεύση)
5 αλεύρια
4 μούρα
τεκίλα
Μουράνθεμο(ψιλοκόβουμε τα μούρα με το μαχαίρι bowie απο το οπλοποιο μάς,προσθέτουμε νερό και ουισκί και ιδού)
Ξίσμα πορτοκαλιού(πάλι με το μαχαίρι μας το κοβουμε)
100 γρ. γάλα(Αφου πρώτα σκάβουμε στο πηγάδι και βρούμε την κανάτα πάμε στον αγελαδάρη να μας την γεμίσει)
γλασαρισμένο πορτοκάλι(αφου πετύχουμε με την σφεντόνα τα πορτοκάλια που ειναι ψηλά,πάμε στους ινδιανούς τους δίνουμε πούρα και αυτοι για αντάλλαγμα μας δίνουν το γλάσο)
Baker power(εκει που πάμε να μαζέψουμε τους κόκκους απο την καλιέργεια χωραφιών αν ανοίξεις τους κόκκους και τους κοπανήσεις με ενα σφυρί θα σου δώσει το baker power)
Υλοποιήση:
Τα παίρνουμε ολα αυτά τα βάζουμε στην κατσαρόλα μαγειρέματος και προσθέτουμε αλάτι(κοπανάμε το μαλλι απο τα πρόβατα με ενα σφυρί).Αφου το βαλουμε σε εναν αυτοσχεδίο φούρνο(χρειαζόμαστε 30 ξύλα,80 καρφία και 10 πέτρες,2 πετρέλαια και 50 κάρβουνα) για να ανοιξει ο φούρνος τοποθετούμε εφημερίδες και ανοιγουμε την φωτία με 2 πέτρες.Αφου ψηθεί για 2 ώρες πάμε στους αποικούς που προστατέψαμε την προηγουμενη φορά και τους λέμε οτι μας χρωστούν 30 πυρίτες χρυσού(αυτο θα μπορούσε να γίνει απο την δουλεία αναζήτηση χρυσού αλλα ειναι πιο ευκολο έτσι:w)..Μας λένε οτι δεν εχουν και μας δίνουν μια παλια δεκάρα..τι να κανουμε αφου μονο αυτο ειχαμε το βάζουμε μέσα..Μετα απο αυτα πάμε για την γαρνιτούρα..
Παιρνουμε το γλασαρισμένο πορτοκάλι και το τοποθετούμε στην κορυφή..Το δοκιμάζουμε και βλέπουμε οτι του λειπει κατι..
Ετσι αφου κόψουμε 5 μικρά κομματάκια ξεκινάμε την αναζήτηση για να βρούμε τι λειπει..Καθως προχωρούμε βρίσκουμε ενα σοφο ινδιανό τον Grand Manitou και μας λεει οτι λειπει ενα ειδικο συστατικό:αίμα σαυρας..ετσι ξεκινάμε την αναζήτηση για το αιμα..Αφου το βρούμε το βάζουμε μέσα και ανακατωνουμε το μιγμα μας με το σφυρί(αυτο εχουμε)..Μετα το αφήνουμε μεσα στον φούρνο μας για 8 ώρες..
Αφου περάσουν οι 8 ώρες το βγάζουμε και το τοποθετούμε πάνω στο τραπέζι.