Συζήτηση: Διαγωνισμός - (Α)κυρίλα

  • Δημιουργός θέματος bazel
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser5084

Guest
Η ιεραρχία των δώρων που θα δοθούν από πού πηγάζει?

Θέλω να πω… δεν θα ήταν πιο λογικό ο πρώτος να επιλέξει ένα δώρο της επιλογης του από τους διαθέσιμους 13 συνδυασμούς? Δηλαδή αν ο πρώτος έχει ήδη το ντουφέκι του ελευθέρου σκοπευτή, γιατί να μην έχει τη δυνατότητα να επιλέξει το Peacemaker του Billy ή αν ο 5ος νικητής θεώρει τον Κεφαλοδεσμο Geronimo + 1 ζωνη χωρας καλύτερο δώρο από την ατσάλινη θήκη (όπου μεταξύ μας, με τις σαβούρες που δίνει… τελευταία θα την επέλεγα), γιατί να μην έχει την επιλογή να παρακάμψει τη θήκη?

Μήπως μπορούμε να ψηφήσουμε και για την ιεραρχία της λίστα δώρων? Τι λέτε? :w
 

DeletedUser4530

Guest
παρατηρω οτι αρκετοι διαγωνιζομενοι εχουν προβλημα με το ανεβασμα της φωτο ειδικα με το lightshot οπως ειχα κι εγω στην αρχη.
καντε το εξης:
βγαζετε φωτο οπως συνηθως αλλα μην επιλεξετε ανεβασμα αλλα σωσιμο στον υπολογιστη σας. μετα μπειτε εδω www.tinypic.com και επιλεξτε να ανεβασετε την εικονα απ τον υπολογιστη σας με το αναζητηση. θα σας βγαλει μια μικρη εικονα. κανοντας κλικ πανω της θα μεγεθυνθει. αντιγραψτε τωρα την διευθυνση που σας δινει και μετα στο φορουμ το επικολατε πατωντας το κουμπι "εισαγετε εικονα" κι ειστε ετοιμοι!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
Πληροφοριακά,σε κάποιες συμμετοχές παιχτών θα γίνει επεξεργασία έτσι ώστε να φαίνονται όλα ομοιόμορφα.:wk
 

DeletedUser5084

Guest
Σφυρα τη ληξη να ψηφησουμε με συνοπτικες διαδικασιες και να μοιρασουμε τα δωρα :wk

@χοχος: πιο τελευταια στιγμη, πεθαινεις :p
 

DeletedUser6531

Guest
Ερώτηση! Τι γινετε σε περιπτωση που εμφανιζεται ισοψιφια μεταξυ πολλων παικτων?
 

DeletedUser

Guest
Αν παραδείγματος χάρην έχουν ισοψηφία οι παίχτες που είναι να κερδίσουν το 1ο και 2ο έπαθλο, θα γίνει από εμάς κλήρωση για το ποιος θα πάρει το 1ο και ποιος το 2ο.
 
Κορυφή