Ανακοίνωση Δήλωση πολλαπλών μαχών

knightmaregr

Μέλος προσωπικού
Community Manager
Αγαπητή κοινότητα,

το τελευταίο διάστημα έχει παρατηρηθεί ότι κάποιοι παίκτες διαταράσσουν την ισορροπία και την ροή του παιχνιδιού, δηλώνοντας μάχες οχυρών κατά το δοκούν.
Απ' τη μία αυτό το θέμα αφορά τις συμμαχίες του κάθε κόσμου, απ' την άλλη όμως φτάνουμε σε ένα σημείο όπου καλώς ή κακώς και η ίδια η ομάδα διαχείριση οφείλει να επέμβει μιας και δε μπορεί μια μερίδα παικτών να χαλάει το παιχνίδι πολλών. Σκοπός όλων των παικτών είναι η διασκέδαση αλλά θα πρέπει να σεβόμαστε και τους συμπαίκτες μας, πάντα με συνεννόηση. Εάν κάποιοι δε μπορούν ή δε θέλουν να σεβαστούν τους συμπαίκτες τους, δικό τους θέμα αλλά είμαστε εδώ αρχικά για να συμμορφώσουμε και έπειτα εάν δε λάβει γνώση των πράξεων του/της να τον/την απομακρύνουμε και οριστικά απ' το παιχνίδι.

Έτσι, από σήμερα 16/04/2021 κάθε συμμαχία θα μπορεί να δηλώνει 1 μάχη ανά ημέρα και όχι περισσότερες.

  • Όποιος δεν συμμορφώνεται με αυτόν τον κανονισμό θα τιμωρείται με αποκλεισμό.
  • Όσο επαναλαμβάνεται η ίδια τακτική τόσο θα αυξάνεται και η διάρκεια της ποινής μέχρι που θα αποκλειστεί και οριστικά απ' το παιχνίδι.
  • Εάν κάποιοι σκεφτούν απλά να δημιουργήσουν πολλαπλές συμμαχίες ώστε να δηλώνουν από μία μάχη σε πολλαπλά οχυρά που ανήκουν σε μια συμμαχία, θα εφαρμόζεται ξανά το παραπάνω, εκτός και εάν υπάρχει συμφωνία.
  • Οποιοδήποτε άλλο παραθυράκι που μπορεί να σκεφτεί κάποιος/α να κάνει, θα θεωρηθεί ξανά παράβαση.

Το παραπάνω έχει ισχύ για όλους τους κόσμους του παιχνιδιού.

Με εκτίμηση,
Η ομάδα διαχείρισης του The West
 
Τελευταία επεξεργασία:
Κορυφή