Ανακοίνωση West Wars στο Facebook

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

cord

Ex-The West Team
Σημερα η InnoGames ανακοινωσε οτι την επομενη εβδομαδα θα κυκλοφορησει το West Wars για οσους διαθετουν λογαριασμο στο facebook.
Το νεο αυτο παιχνιδι εχει πολλες ομοιοτητες με το The West αλλα και νεες δυνατοτητες που παρεχονται κυριως με την υποστηριξη του facebook οπως για παραδειγμα οτι ο παιχτης θα μπορει να φτιαξει τη δικη του "συμμορια" που θα αποτελειται απο παιχτες που εχει στη λιστα των φιλων του. Η "συμμορια" θα διαθετει διαφορες θεσεις οπως, σωματοφυλακας (για να μην βρισκουν ευκολα οι "σφαιρες" εσας), ανιχνευτης κ.τ.λ. οπου ο αρχηγος της θα μπορει να τοποθετει τους φιλους του σε οποια θεση νομιζει οτι θα εχει το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα. Πολλες αποστολες, νεα αντικειμενα, νεος εξοπλισμος (οι χαρακτηρες θα μπορουν να εξοπλιζονται με παντελονια και ζωνες π.χ.) κ.τ.λ. συνθετουν μια νεα εμπειρια που οσοι παιζουν ηδη το The West θα την βρουν πολυ ενδιαφερουσα!
Το West Wars θα ειναι δωρεαν μεσω του facebook και ολοι θα εχουν τη δυνατοτητα να "κυριαρχησουν στην Αγρια Δυση".
Στην αρχη η εκδοση θα ειναι beta και στα Αγγλικα μονο αλλα στην πορεια θα προστεθουν και αλλες γλωσσες.

Προσωπικα, το παιχνιδι φαινεται να ειναι πολυ ωραιο, απο τη δοκιμαστικη εκδοση που εχουμε δει εως τωρα. Οι δουλειες γινονται αμεσως, δεν χρειαζεται να περιμενει κανεις, οι ικανοτητες ειναι περιορισμενες σε σχεση με το The West για ευνοητους λογους αλλα αυτο δεν αφαιρει το ενδιαφερον αφου οσες υπαρχουν χρειαζονται και για δουλειες και για μονομαχιες. Υπαρχουν νεα αντικειμενα περα απο τα ηδη γνωστα, τα οποια μπορει κανεις να αγοραζει απο τον Εμπορο ο οποιος καθε μερα δινει διαφορετικα αλλα αρκετα για να διαλεξει κανεις.
Ενα απο τα ατου του παιχνιδιου ειναι οντως το συστημα με τις μονομαχιες οπου θα μπορουν οι παιχτες να φτιαχνουν μια δικη τους συμμορια αποτελουμενη απο φιλους τους στο facebook.
Ποιος δεν θα ηθελε π.χ. τον anodinos στη θεση του σωματοφυλακα? :D

Την ημερα της κυκλοφοριας του παιχνιδιου στο facebook θα υπαρξει εκ νεου ανακοινωση προς ενημερωση ολων.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή