2ο τουρνουα μονομαχιας

  • Δημιουργός θέματος Evender
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser

Guest
symfwnw apolyta me apoelli kai napo. diafwnw apolyta me johanna. egw kathoti fantaros tha leipw skinakia kai de tha mporw na antapexelthw. gia na min nomizete oti to problima einai i thesi mou kai na min ittithw, aitoumai na perasei o mastergf xwris monomaxia, tou dinw ti niki. kai otan papsete na palimpaidizete kai na ftasete se sobaro epipedo kai synomiliti alla kai paikti (bl.apoelli) xanafwnaxte me se kapoio epomeno tournoua.
 

DeletedUser

Guest
πρωτον μη γραφεις greeklish, δευτερον πολλη φορα πηρες. ολα τα βλεπεις με κακο ματι. αμα δε σου αρεσει το τουρνουα, πολυ απλα μη λαβεις μερος. Ακου εκει, του δινω τη νικη, δε χρειαζεται να μονομαχησουμε.
egw kathoti fantaros tha leipw skinakia kai de tha mporw na antapexelthw
ε και μας τι μας το λες; να σε λυπηθουμε;
gia na min nomizete oti to problima einai i thesi mou kai na min ittithw, aitoumai na perasei o mastergf xwris monomaxia, tou dinw ti niki.
αυτο δε μας δειχνεις με ολη αυτη τη συζητηση; απο την αρχη αρχισες να παραπονιεσαι επειδη ετυχες με εναν αντιπαλο που θα σε κερδιζε.
kai otan papsete na palimpaidizete kai na ftasete se sobaro epipedo kai synomiliti alla kai paikti (bl.apoelli) xanafwnaxte me se kapoio epomeno tournoua.
ενω εσυ εισαι ο καλυτερος συνομιλητης, ε;
ε, ρε γεμισε κομλεξικους και το φορουμ.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
λοιπον σταματηστε να μαλωνεται για θεματα ασχετα αμα θελετε να μιλησετε για κατι μιληστε για το τουρνουα!
 

DeletedUser

Guest
@alars:

Ο άνθρωπος σου λέει ότι είναι φαντάρος και δεν θα μπορεί να είναι συνεπής στο τουρνουά και για αυτό δίνει την νίκη στον άλλον.Απλά πράγματα.Μπήκε,το είπε,τέλος.
Κομπλεξικός άλλος μου φαίνεται εμένα.


@Evender:Εάν και πιστεύω ότι δεν συζητάμε για τίποτα άλλο παρά για το τουρνουά,αν αυτά που γράφουμε τα θεωρείς εκτός,γιατί άνοιξες το θέμα?Αφού τα ζευγάρια τα έχεις βγάλει.Σου λέμε δεν είναι καλά,μας λες εκτός θέματος,σου λέμε είναι καλά,μας λες εκτός θέματος πάλι.Ε μα τι να πούμε?


Αφού δεν θέλετε ''αψιμαχίες'' σε αυτό το θέμα,γιατί δεν το άνοιγε η joahnna όπως το άλλο στον κόσμο 3?



ΑΥΓ:Στον κόσμο 1 είχα πει να το οργανώσω εγώ,και μου είπαν θα γίνει όταν τελειώσει ο διαγωνισμός στον 3.Και άνοιξε τώρα για τον 2 κι άλλο?Υπάρχει άδεια από mod?
 

DeletedUser

Guest
όχι δεν είναι απαραίτητο(αμέσως να ψάξεις σημείο να κάνεις κριτική).με πρωτοβουλία παιχτών και οι μοντς αν δεν θέλουν δε δίνουν βραβείο.στο 1ο έδωσαν όμως...
 

DeletedUser735

Guest
@napo66:Φυσικα και υπαρχει αδεια απο Μod για αυτον τον διαγωνισμο.
Οχι απο εμενα προσωπικα...
 

cord

Ex-The West Team
Οπως τα λεει ο nikiforosgol ειναι. Καθε χρηστης εχει το δικαιωμα να οργανωσει ενα τουρνουα/διαγωνισμο μετα απο την σχετικη αδεια που θα λαβει. Αυτο ομως δεν σημαινει οτι ειναι υποχρεωτικο να παρουν μερος ολοι ή οτι θα δωθουν επαθλα. Η ομαδα διαχειρησης παρακολουθει (διακριτικα :D) την διεξαγωγη του καθε διαγωνισμου που δεν διοργανωνεται απο την ιδια και εν καιρω κρινει αν θα δωθουν επαθλα ή οχι. Οπως εγινε και στο 1ο τουρνουα οπου υπηρξε μια πολυ καλη οργανωση και στο τελος οι δυο φιναλιστ ελαβαν τα επαθλα τους οπως και ο χρηστης που το διοργανωσε.
Ενημερωτικα, μετα το τελος του διαγωνισμου του κοσμου 3, θα ανακοινωθει και το επομενο τουρνουα μονομαχιας για αλλον κοσμο. Σε καθε διαγωνισμο απο εδω και στο εξης θα αναγραφονται και τα επαθλα απο την αρχη ωστε οι παιχτες να γνωριζουν για τι "μαχονται".
Τελος, (μια και αρχισα) μπορουν να γινουν και αλλου ειδους διαγωνισμοι που δεν θα εχουν σχεση με μονομαχιες γιατι υπαρχουν και αλλοι παιχτες που δεν παιζουν με μονομαχιες. Γι αυτο τον λογο μπορειτε να στελνετε και εσεις ιδεες στην ομαδα διαχειρησης του forum. Εμεις εχουμε κατι στο μυαλο μας το συζηταμε και ενδεχομενως συντομα να το ανακοινωσουμε.
Αυτα τα ολιγα.
 

DeletedUser

Guest
εγω ποτε δεν ειπα οτι θα υπαρχει επαθλο για αυτο το τουρνουα αμα θελει η ο.δ. μπορει να δωσει επαθλα απο εκει και περα ολοι αγωνιζονται για τον τιτλο και για την εμπειρια που θα παρουν!
 

DeletedUser

Guest
Ρε παιδιά, αν και δεν παίζω με μονομαχίες στον κ2, ο evender πήρε μια πρωτοβουλία με τα καλά της και με τα άσχημα της.

Δεν χρειάζεται να τα εξετάζουμε όλα με κακόβουλο τρόπο αλλά να μείνουμε στο γεγονός ότι κάποιος παίρνει πρωτοβουλίες για τον κ2 επιτέλους!

Αν σε κάποιον δεν κάνει ο τρόπος σκέψης του evender μπορεί ευγενικά (αν μη τι άλλο δεν είμαστε στην άγρια δύση!!) να πει την άποψη του και αν δεν δει προκοπή ας μην συμμετέχει.

Ένας άτυπος διαγωνισμός είναι για να περάσει η ώρα λίγο πιο ευχάριστα σε όσους καλοκαιριάτικα θα είναι μπροστά στον υπολογιστή για τους δικούς τους λόγους..
 

DeletedUser

Guest
alars συνηθως λυπομαστε αυτους που ειναι χειροτερα απο εμας. αν γινεται αντιστροφα εχουμε προβλημα με την αυτοεικονα μας. με λιγη προσπαθεια νομιζω θα το ξεπερασεις ομως και στο μεταξυ σου ευχομαι τα καλυτερα.

dibal. κανεις δε διαφωνει με αυτο που λες. αλλα αφου το κανουμε που το κανουμε πρεπει να γινει σωστα και δικαια. οχι να καραδοκει ο καθε εξυπνακιας να το διοργανωνει οπως τον βολευει και μετα να λεει "κατοπιν κληρωσης" και εμεις να τρωμε κουτοχορτο. ειμαι σιγουρος καθοταν ο evender το βραδυ σπιτι του, ζεσταινει το γαλατακι του, βαζει διπλη δοση κακαο γιατι τον περιμενει σκληρη δουλεια, κοβει τις τελευταιες σελιδες απο το μπλε τετραδιο της γεωγραφιας που του ειχαν περισσεψει, γραφει τα ονοματα, τα βαζει στην καλη σουπιερα της γιαγιας, τα ανακατευει και τραβαει με απολυτη δικαιοσυνη τα ονοματα συμφωνα με τους ιερους ορκους της Μεγαλης Στοας των Πειρατων. Ασε μας ρε evender και συμπαραστατες! Μωρα ειμαστε η μηπως γεννηθηκαμε χτες?
 

DeletedUser3861

Guest
DENNIS-001 οκ μην το χοντραινεις αλλο,την στιγμη που με την παρουσια μας η την απουσια μας μπορουμε να δηλωσουμε κ την αντιρρηση μας σε οποιοδηποτε τουρνουα..!!cool...!!
 

DeletedUser

Guest
Καταλαβαινω οτι το μηνυμα ειχε πολλα μπινελικια για αυτο η joahna το αφαιρεσαι λοιπον να σου επισημανω τα λαθη που εχεις στο μηνυμα:

1ον

Σχεδον καθε βραδυ ειμαι σπιτι γιατι παω καθε μερα γυμναστηριο και με ειμαι ψοφιος και πολυ κουρασμενος για να βγω καμια βολτα

2ον

Δεν πινω κακαο ουτε τρωω σοκολατα

3ον

Τελειωσα την Α' Λυκειου και τωρα παω στην Β' και η Γεωμαγραφια σταματαει στην Β' Γυμνασιου

4ον

Το φυλλο που χρησιμοποιησα ηταν Α4

5ον

Η γιαγια μου εχει πεθανει και δεν ειχε σουπιερα

6ον

Δεν εχουν οι Πειρατες Στοα

Ειτε το πιστευεις ειτε οχι κληρωση εγινε και παρολου που το ζευγαρι σου αλλαξε εσυ εχασες αυτο που μπορω να συμπερανω ειναι οτι δεν ξερεις να χανεις
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
δεν περιειχε κανενα μπινελικι. αυτο που αφαιρεσε η joana ειναι η υπογραφη μου οχι το μυνημα, και το εχει κανει απο καιρο, απλα οι προσπαθειες μου να βρω μια υπογραφη που να ειναι αποδεκτη δεν απεδωσαν και βαρεθηκα να προσπαθω, δεν αξιζει...
 

DeletedUser

Guest
τελικά τι γίνεται με το τουρνουά? παιζεί ή πάπαλα?
 

DeletedUser

Guest
Η 2η φαση αργησαμε λιγο αλλα τα καταφεραμε εισαστε στη φαση των 16 λοιπον μιας και ο ΘΕΡΙΣΤΗΣ μπηκε σε κατασταση διακοπων τη θεση του παιρνει ο dstam που ειναι το ζευγαρι του

ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ:

1)dstam vs m1ke νικητης ο dstam

2)ducati vs shawn kemp νικητης ο ducati

3)INDIN vs μπαμπηs o σοuγιαs νικητης ο μπαμπηs o σοuγιαs

4)D0miNat0R vs APOELLI3 νικητης ο D0miNat0R

5)Htino vs gatos2000 νικητης ο gatos2000

6)kozzack vs mastergf Νικητης ο kozzack

7)Explain vs NABER1 νικητης η NABER1

8)stelano vs edyspaok νικητης ο edyspaok

Θυμιζω οτι τα ζευγαρια ηταν τυχαια και ο 1ος κανει την επιθεση και ο 2ος αμυνεται
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
Η 3η φαση του τουρνουα μονομαχιας ειναι γεγονως τα ζευγαρια ειναι

1)ο μπαμπηs o σοuγιαs vs ducati νικητης ο ο μπαμπηs o σοuγιαs(ο ducati παρετηθηκε)

2)D0miNat0R vs NABER1 νικητης ο D0miNat0R

3)gatos2000 vs dstam νικητης ο dstam

4)edyspaok vs kozzack νικητης ο edyspaok

δυο μονομαχιες θα γινουν και αμα ο καθενας κερδισει απο μια αυτος με τη μεγαλυτερη ζημια θα βαρεσει την αλλον
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Κορυφή