Νέα Ιδέα υλικα για της αποστολες

POUMAS

Νέο Μέλος
αφου το παιχνιδι ειναι ανεξαρτητο πιος ο λογος να μην βαζετε αποθεματα στην αγορα για ολους τους παιχτες σε ορισμενα υλλικα που αφορανε αποστολες που θα βρουμε τωρα φαρμακο για το στομαχι παλι θα παρακαλαμε παιχτες και στην τελικη εαν δεν μας δωσει καπιος σημασια να μην βγαλουμε της αποστολες (η βαλτε αποστολες που να μπωρει να βρει ο καθε παιχτης υλικα η να τα φτιαχνει η καθε ιδικοτητα μονη της )τωρα καταλαβα γιατι το παρατανε το παιχνιδι ορισμενη παιχτες ) αλλα μαλλον δεν σας ενδιαφερει αυτο καλη σας ημερα
 

Belle Bernice

Μέλος προσωπικού
Social Media Moderator
Οι αποστολές δεν είναι ομαδικό άθλημα. Δίνουν ανταμοιβές μόνο σε αυτόν που τις ολοκληρώνει. Άλλωστε το αναφέρει και ο κάθε Δότης Αποστολής όταν ξεκινάτε μια αποστολή. Αναφέρετε σε εσάς με το όνομά σας ή Γεια σου καουμπόι/καουμπόισσα, δεν έχω δει ποτέ να λέει για χαρά παιδιά πάτε μαζέψτε μου αυτά τα υλικά. Άρα ο ίδιος ο παίκτης πρέπει να κάνει την προσπάθεια να ψάξει για τις απαιτήσεις ώστε να ολοκληρωθεί η κάθε αποστολή.

Τώρα δεν ξέρω αν έχετε κάνει ήδη τις παρακάτω ενέργειες αλλά, αν απλά γράψατε στο τσατ του Σαλούν 'Καλημέρα/Καλησπέρα μήπως έχει κάποιος φάρμακο για το στομάχι;' και απλά περιμένατε, αυτό σημαίνει ότι εσείς δεν κάνατε και την μεγαλύτερη προσπάθεια που μπορούσατε. Επίσης το συγκεκριμένο μήνυμα στο τσατ θα μπορούσαν να το δουν μόνο όσοι παίκτες ήταν συνδεδεμένοι πριν στείλετε το μήνυμά σας. Αν μετά από 5 λεπτά μπήκε κάποιος που είχε φάρμακο για να σας βοηθήσει. δεν είχε δει το μήνυμά σας. Οπότε για να έχετε περισσότερες πιθανότητες μπορείτε να επαναλαμβάνετε το μήνυμά σας κάθε μερικά λεπτά που είστε ενεργός στο παιχνίδι. Ένας άλλος πιο δύσκολος αλλά κερδοφόρος τρόπος είναι οι ψίθυροι στους τότε ενεργούς παίκτες ή ακόμη και να στείλετε μήνυμα σε κάποιον παίκτη στο τηλεγραφείο.
 
Μια χαρα ιδεα σας εδωσε ο αλλος, σχετικα με τα υλικα μεσο κραφτ που δεν ειναι πανω στην ιδιοτητα του εκαστοτε χαρακτηρα, αλλα ακομα και εκει αιτιολογειτε τις χαζομαρες της ιννο...γιατι να χαλαμε τσαμπα χρονο στην αναμονη και στα παρακαλετα? η μηπως θα ηταν τετραπλος κοπος για αυτους που ενεργοποιουν τις αποστολες?
 
  • Like
Αντιδράσεις: POUMAS

Belle Bernice

Μέλος προσωπικού
Social Media Moderator
Η ιδέα να έχουμε διάφορες παραλλαγές στις αποστολές για το κάθε επάγγελμα είναι ωραία και την έχουμε προτείνει αρκετές φορές ήδη στην εταιρία.
Αλλά πρέπει να σκεφτείτε και το εξής, η κάθε αποστολή λέει μια ιστορία.

Αν για παράδειγμα, αυτή η ιστορία είναι ένας διαγωνισμός αλόγων και ο δότης της αποστολής σας ζητάει το αντικείμενο:

4 x
horseshoe_equip.png
Οπλές με πέταλα (Σταυλίτης)


για να ετοιμάσετε το άλογό σας για τον διαγωνισμό, εννοείτε ότι δεν γίνετε να βάλουνε άλλη αποστολή που να ζητάει αντικείμενο από διαφορετικό επάγγελμα όπως π.χ. να ζητάει Ρητίνη (Κομπογιαννίτης) γιατί δεν έχει καμία σχέση με την ιστορία της συγκεκριμένης αποστολής.
 
Κορυφή