τουρνουα μονομαχων 2013

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser6637
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser6637

Guest
πολυ καλησπερα

συζηταμε με πολλα παιδια οτι καλο ηταν μετα την ληξη του τουρνουα οχυρων να γινει κ τουρνουα μονομαχων
το παλιοτερο τουρνουα που ειχε γινει περσυ......πολλοι το θεωρισαν αδικο διοτι οποιος κερδιζε στην πρωτη μονομαχια επιτα εκανε ρεσκιλ βαζοντας ολα σε αποφυγες κ κερδιζε παλι

εχω να προτινω λοιπον
1.οι μονομαχιες να γινονται σε διαστημα τριων 24ρων
2.ο νικητης να βγαινει αυτος που θα κανει πρωτος 3 νικες με την προιποθεση οτι θα πρεπει να εχει κανει τουλαχιστον κ αυτος 2 φορες επιθεση


ο μπουφαλο πεθαινει σιγα σιγα,καντε κατι
το τουρνουα των οχυρων ηταν η παρηγορια στον αρρωστο
πρεπει συνεχεια να γινονται τουρνουα κ διαγωνισμοι
ωστε να υπαρχει ζωη κ ενδιαφερον στον κοσμο
χωρις την βοηθεια της διαχειρισης να μοιραζει δωρακια σαν τυρακι κ να αναγκαζει ολον τον κοσμο να διαβαζει τις επισημανσεις της προκοπη δεν θα υπαρξει κ οι κοσμοι θα πεθαινουν ενας ενας !!!!



μελετιστε σας παρακαλω ολα τα παραπανω κ καντε κατι
ευχαριστω εκ των προτερων
 

DeletedUser

Guest
Καλησπερα

δεν εχω αντιρρηση να κανουμε ξανα τουρνουα.

Πανω σε αυτά που λες
1) νομιζω πως το διαστημα των 3 ημερων που λες δεν θα καλυψουν πολλους. Και το λεω εκ πείρας μιας και μεχρι τωρα εγω διοργάνωσα όλα τα τουρνουα και δεν μπορείς να φανταστείς πόσα μηνυματα λαμβανα για παίχτες που ήθελαν παράταση λόγω λιποθυμίας.

2) Το δευτερο που λες για τις 3 νίκες αυτομάτως αναιρεί αυτό με τις 3 ημέρες, διότι αν μετά απο κάθε μονομαχία υπάρχει λιποθυμία τότε??

Αν εχετε προτάσεις για το πως μπορεί να γίνει καλύτερα πείτε τες για να το φτιάξουμε!!
 

DeletedUser6637

Guest
τουρνουα μονομαχιων

εγω εδωσα μια ιδεα ενος σκελετου για το καινουριο τουρνουα
το μονο σιγουρο ειναι οτι το περσινο τουρνουα ηταν αδικο κ με πολλες παραβλεψεις

το θεμα ειναι να μην μπορει ο αντιπαλος να κλιδωσει ευκολα την προκληση

γιατι με την μια νικη τα γυρναγε ολα σε αποφυγες κ ηταν ανουσιο μετα

αν η διαρκεια ειναι 3 η 6 η 9 μερες ειναι θεμα δικο σας εφοσον ειστε πιο αρμοδιοι
επισης αν η προκληση πρεπει να ειναι στις 2 η 3 η 5 νικες παλι ειναι θεμα δικο σας

αν θα πρεπει να κλιδωσετε τα ρεσκιλ σε αυτους που θα συμετασχουν στο τουρνουα ωστε να ειναι πληρες αξιοκρατικο ,ειναι παλι δικη σας αρμοδιοτητα

καλο ειναι ομως να το ψαξετε καλυτερα κ οχι να κοιτατε το πως θα βγαλει η εταιρια περισοτερα χρηματα απο τα ενδεχομενα ρεσκιλ που θα κανουμε

αλλα για το πως θα μας ενθουσιασετε περισοτερο ωστε να σας διαφημισουμε παρα εξω ανιδιοτελως :wk
 

DeletedUser

Guest
Οποτε στην ουσία λες κάντε ένα τουρνουα, όχι όπως πέρσυ γιατι κατά τη γνώμη σου δεν ήταν δίκαιο αλλά με καινούριους όρους...όποιους θέλουμε εμείς...

Δεν γίνετε έτσι όμως αγαπητέ μου, θα πρέπει να γίνουν προτάσεις.

Και εξαρχής μπορώ να σου πω πως δεν γίνετε να κλειδωθούν τα ρισκιλς, όπως δεν μπορείς να κλειδώσεις και την αγορά (για την αγορα καλύτερων όπλων, ρούχων)

 

DeletedUser

Guest
Δεν καταλαβαινω γιατι δεν ειναι δικαιο, αυτο ειναι το παιχνιδι, ο ενασ ειναι καλυτερος απο τον αλλον οπως εχεισ την δυνατοτητα να κανεις ρισκιλ εσυ εχει και ο αλλος, αν εσυ τωρα δε μπορεις να το κανεις ειναι θεμα καθαρα δικο σου,δεν νομιζω απο τα τουρνουα να κερδιζει κατι η εταιρια! Απλα ετσι ειναι φιλε μ στελιο, πως εσυ μου κανεις μονομαχια ενω ειμαι τυχας και οχυρομαχος και μ περνεις 10000 πλεον, ετσι ειναι και το τουρνουα!Και για εμενα το καλητερο κονσεπτ θα ηταν να απαγορευεται να μοθ κανουν μονομαχιες αλλα δε γινεται!Οποτε κατσε μαζεψε δολλαρια να κανεις τα ρισκιλλ σου!

Ιωαννα παντως θα ηταν καλο περα απο τα επιπεδα που κανετε στις μονομαχιες να κανετε και κατηγοριες, πχ τυχωδιοκτες με τυχδιςκτες κτλ ωστε να μπορουν να συμμετεχουν ολοι διοτι εγω ασπουμε δε μπορω να συμμετεχω...!
 

DeletedUser5084

Guest
Μου αρέσει η πρόταση της Ασπας!

Ασπα αν είσαι τυχοδιώκτης θα ήθελα να κληρωθούμε μαζί σαν ζευγάρι μονομαχίας και αν χάσω στη πρώτη θα σου στείλω τον Στέλιο να καθαρίσει! :sh

Στα σοβαρά τώρα, κάθε προσπάθεια διοργάνωσης τουρνουά / event, οφείλει να έχει μπόλικη συμμετοχή σε ιδέες από τους παίχτες. Διότι οι παίχτες είναι αυτοί που θα διασκεδάσουν, που θα κερδίσουν δώρα και «δόξα» και στη τελική θα έχουν την ευθηνή του αποτελέσματος. Καλώς ή κακώς ένα τουρνουά δεν βγαίνει στον αυτόματο πιλότο, θέλει «λίγο» τρέξιμο.

Οι παίκτες ως διοργανωτές θα θέσουν τους ορους και η ομάδα διαχείρισης θα κάνει διορθώσεις, επισημάνσεις και θα υλοποιήσει το πλάνο.

Στέλιο προχώρα το! Το έχει ανάγκη ο Μπάφαλο. Κάνε γκάλοπ ή συζήτηση με συμμάχους και αντιπάλους. Πάρε γνώμες και ιδέες από αυτούς που ασχολούνται με το άθλημα. Ακόμα και κάποιος λιγότερο σχετικός με μονομαχίες ίσως προτείνει κάτι καλό, κάτι που θα δει από άλλη οπτική γωνία. :wk
 

DeletedUser6637

Guest
αφαιρέθηκε από joahna
προς την διαχειριση

αγαπητη διαχειριση εφοσον θελετε προταση μελετημενη κ συζητιμενη με αλλα παιδια θα σας πω

1.δεκτο απολυτως οτι τα ρεσκιλ κ το σοπ δε γινετε να κλισουν για τους συμετασχοντες(τι θα γινουν αυτοι που εργαζονται στην ιννο κλεφτες???:wk)

2.το τουρνουα αναλογως τον αριθμο των συμετεχοντων θα μας χωρισετε σε γκρουπ των 8 ατομων (αν ειναι δυνατον) αναλογα με το επιπεδο μονομαχιας

3.το τουρνουα θα εχει περισοτερο ενδιαφερον αν υπαρχουν 2 φασεις
στην πρωτη φαση θα ειναι κατι σαν μινι πλευοφ
δηλαδη οι 8 που θα συμετασχουν μεταξυ τους σε διαρκεια 3 ευδομαδων
να αλληλοχτυπιουνται ολοι μεταξυ τους με την προιποθεση οτι οποιος κερδιζει τον αλλον ενω επιτιθεται να παιρνει 3 ποντους για το τουρνουα κ οποιος κερδιζει την μαχη σαν αμυνομανος να παιρνει 1 ποντο
ετσι θα αποφυγουμε τυχον καποιος να τα γυρισει ολα σε αποφυγες
ετσι απο την πρωτη φαση να περασουν οι πρωτοι 4
κ στην δευτερη φαση να κληρωθει
ο πρωτος με τον τεταρτο
ο δευτερος με τον τρτο
σε πριβε μονομαχιες που θα διαρκεσουν 12 μερες
κ ο νικητης θα ειναι αυτος που θα κανει 3νικες πρωτος με την προιποθεση οτι θα πρεπει να εχει κανει τουλαχιστον 2 επιθεσεις κ αυτος
επιτα ο τελικος θα γινει παλι στο ιδιο μοτιβο που εγινε κ για τους 4 φιναλιστ

οσο για τα δωρα για τους συμετεχοντες
δικο σας το ψωμι δικο σας κ το μαχαιρι

αν θεωρισετε οτι υπαρχει καποια ανακριβια η καποια λεπτομερια μας εχει ξεφυγει πειτε μας

υ.γ : ευχαριστω για τον χρονο σας εκ των προτερων
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser5324

Guest
Εγώ προτείνω το φετινό τουρνουά να γίνει με βάση το επίπεδο του παίτκη και όχι
το lvl μονομαχίας του γιατί κάποιοι μονομάχοι έχουν πολύ ανεβασμένο το lvl μονομαχίας και είναι άδυνατον κάποιος μονομάχος 70 lvl π.χ να νικήσει κάποιον 120 lvl!!
 

DeletedUser

Guest
Πρόταση για το τουρνουά

Καλησπέρα σας
Αρχικά πιστεύω ότι το επίπεδο μονομαχίας πρέπει να καταργηθεί στο παιχνίδι αν θέλουμε όλοι μας να χαρούμε περισσότερο. Αναγκάστηκα να σταματήσω πριν λίγους μήνες τις μονομαχίες γιατί σε όλο τον χάρτη μπορούσα να δω 5-6 άτομα. Από τη στιγμή που κάποιοι μονομαχούν εσκεμμένα με 0 κίνητρο και διατηρούν χαμηλό επίπεδο μονομαχίας πιστεύω ότι έχει χαθεί κάπου η δικαιοσύνη και η αμεροληψία.

Θέλω να καταθέσω μια πρόταση κι εγώ για ένα όσο το δυνατόν δικαιότερο τουρνουά μονομαχίας

1)Χωρίζονται οι παίχτες σε ομάδες ανάλογα με το επίπεδο μονομαχίας (και όχι με το επίπεδο που έχουν στο παιχνίδι όπως θα έπρεπε). Ανάλογα με τη συμμετοχή η κάθε ομάδα μπορεί να έχει 8, 10 ή και 12 παίχτες .
2)Μονομαχούν όλοι εναντίον όλων 2 φορές μια επίθεση μια άμυνα. Ενδεικτικά αν μια ομάδα έχει 10 άτομα ο κάθε παίχτης θα κάνει συνολικά 18 μονομαχίες. Μονομαχεί με τους υπόλοιπους 9 από 2 φορές δηλαδή.
3)Όποιος κερδίζει μια μονομαχία πέρνει 2 βαθμούς όποιος χάνει 1.
4)Νικητής αναδεικνύεται όποιος πάρει τους περισσότερους βαθμούς και σε περίπτωση ισοβαθμίας στην πρώτη θέση 2 ή και περισσοτέρων ατόμων γίνεται μια τελευταία μονομαχία μεταξύ τους με κλήρωση για το ποιος θα είναι επίθεση και ποιος άμυνα και βγαίνει ο νικητής.
5) Το ρεσκίλλ καθ όλη τη διάρκεια του τουρνουά απαγορεύεται γιατί θέλουμε να βγάλουμε τον πιο δυνατό και ολοκληρωμένο μονομάχο στην πρώτη θέση και όχι τον πιο πλούσιο. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί αν πριν από κάθε μονομαχία στέλνουμε όλοι τις ιδιότητες και ικανότητες μας χωρίς ρούχα μέσω tw-db.info σε κάποιον από την ομάδα διαχείρησης με την προυπόθεση φυσικά αυτές να μην κοινοποιηθούν ποτέ σε κανέναν.
6)Ενισχύσεις από επαγγέλματα επιτρέπονται
7)Ο νικητής κάθε κατηγορίας καλό θα ήταν να διαλέξει ένα αντικείμενο μέσα από μια λίστα αντικειμένων που θα του πρότειναν οι διοργανωτές. Εξυπακούεται φυσικά ότι όσο καλύτερες ανταμοιβές υπάρχουν τόσο μεγαλύτερη συμμετοχή θα έχει το τουρνουά.
8)Το τουρνουά θα πρέπει να διεξαχθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα γίνεται και οι παίχτες που θα μετέχουν καλό θα είναι κατα το μέτρον του δυνατού να αποφύγουν να κάνουν μονομαχίες σε όλη τη διάρκεια του διατηρώντας έτσι σταθερό το επίπεδο μονομαχίας τους .
Ελπίζω να μη σας κούρασα και να είναι μια ολοκληρωμένη πρόταση για ένα δίκαιο event που θα μας κρατήσει υψηλά το ενδιαφέρον μας στο παιχνίδι.
Με εκτίμηση
sickmyduck

ΥΓ
Περιμένουμε όλοι πως και πως την καραμπίνα του Ιερώνυμου. αγγλιστί Jerronimo. Θα ήταν τέλεια πιστεύω σε ένα επόμενο τουρνουά οχυρών να μπουν 2-3 ως έπαθλο σε κάθε μια ομάδα ή να είναι ανταμοιβή μιας σειράς δύσκολων quest που θα διατηρήσουν υψηλά το ενδιαφέρον του παίχτη προς το παιχνίδι
 

DeletedUser

Guest
Καλημερα σε ολους,

Καταρχήν να πω πως όλα τα μηνυματα που δεν αναφέρονται σε προτάσεις για το τουρνουα θα διαγραφούν. Μην με αναγκάσετε να κλειδώσω το θέμα, ευχαριστώ.

Κατα δεύτερον, πρέπει να τονίσουμε κάποια πράγματα που πρέπει να λάβατε υπόψην σας για τουρνουα μονομαχιών:

1. Καλώς ή κακώς εκείνο που παίζει ρόλο είναι μόνο το επίπεδο μονομαχιών, με βάση αυτό επιτρέπονται ή όχι μονομαχίες.

2. Σε ένα τέτοιο τουρνουά δεν μπορουμε να έχουμε την πολυτέλεια του χρόνου που έχουμε σε ένα πχ τουρνουά οχυρών. Και αυτό γιατι μέσα σε διάστημα 2 εβδομάδων ένας παίχτης μπορεί να αλλάξει επίπεδα αρκετά με αποτέλεσμα να υπάρχει πιθανότητα στο τέλος του χρονικού περιθωρίου να μην μπορεί να συμμετέχει στην ομάδα που έχει καταταχθεί. Άρα???

Δείτε λίγο αυτά και περιμένω τις προτάσεις σας για να ξεκινήσουμε να το διοργανώνουμε.
 

DeletedUser6637

Guest
αγαπητη διαχειριση

οι αποψεις διιστανται μεταξυ συμπαιχτων

ολλα τα παιδια εκφρασαμε πιστευω γνωμες που εχουν συζητιθει μεταξυ συμμαχων κ γνωστων μας

Εσεις σαν διαχειριση ξερετε τις παραμετρους καλυτερα
παρτε υποψη σας τι εχουμε προτινει εμεις
κ προχορεισται οσο το δυνατον γρηγοροτερα

υ.γ: μην αφισετε το θεμα στο ψυγειο

ευχαριστω εκ των προτερων!!!
 

DeletedUser6290

Guest
Τουρνουα Μονομαχιας

Καλημερα σας!

Να πω και εγω την γνωμη-προταση μου για το περιβοητο τουρνουα μονομαχιας :))

Σε πρωτη φαση χωριζονται σε 5-6 κατηγοριες ολοι οι παιχτες που θα συμμετεχουν αναλογα με το λβλ μονομαχιας (δεν υπαρχει αλλη λυση)

Σε καθε κατηγορια θα υπαρχουν 8-10 ατομα (πιθανον) τα οποια θα μονομαχησουν ολα μεταξυ τους απο μια επιθεση και μια αμυνα!Η νικη θα δινει 3 βαθμους στον νικητη και η ηττα 1 βαθμο στον ηττημενο (ολα τα αποτελεσματα των μονομαχιων θα στελνονται στον διοργανωτη για να κατανεμηθουν σωστα οι βαθμοι στον καθε παιχτη)!

Με την εναρξη του τουρνουα και εφοσον εχουν χωριστει η κατηγοριες ολοι διαγωνιζομενοι θα εχουν 7-10 ημερες(αν και νομιζω η 7 ειναι αρκετες)για να κανουν τις μονομαχιες τους με τα ατομα της κατηγοριας τους που ειδη ξερουν
οποτε το τουρνουα θα κρατησει 7-10 ημερες και οι πρωτοι 3 απο καθε κατηγορια οπου θα εχουν τους περισοτερους βαθμους θα κερδισουν τα αναλογα δωρα που θα κρινει ο διοργανωτης!Σε περιπτωση που υπαρξει
ισοβαθμια σε καποιες απο τις τρεις θεσεις 1η 2η 3η μονο τοτε οι παιχτες που ισοβαθμουν θα κανουν μια διπλη μονομαχια μεταξυ τους!

Ετσι δεν θα υπαρχουν δικαιολογιες τυπου "δεν μπορουσα να τον μονομαχισω επειδη κοιμοταν συνεχεια" γιατι πολυ απλα αυτος που θα κοιματε θα χανει βαθμους ή ακομα η ατακα "δεν μπορεσα να τον μονομαχισω επειδη ειχε 48ωρο" δεν θα υφισταται γιατι 7-10 μερες ειναι αρκετες για να κανεις της μονομαχιες σου ακομα και αν καποιος εχει 48ωρο!

Ενοειτε πως ολες οι επιλογες reskill,φιλτρα υγειας,ενισχυσεις κ.α θα επιτρεπονται γιατι ειναι στα πλαισια του παιχνιδιου και για ποιον λογο να αφερεθουν απο ενα τουρνουα?

Υ.Γ Πρεπει καποιοι να καταλαβουν πως το τουρνουα μονομαχιων περα της δυσκολιας που εχει στην διοργανωση ειναι για διασκεδαση για ψυχαγωγια-χαβαλε και για την αποκτηση ενδιαφεροντος στο west και οχι για την αναδειξη των καλυτερων μονομαχων!

Υ.Γ1 Οπως και να γινει η διοργανωση του τουρνουα τελικα θα ηταν καλο αυτη την φορα τα δωρα να ειναι καλυτερα και περισοτερα απο το προηγουμενο τουρνουα γιατι κακα τα ψεματα τα δωρα θα κρινουν την συμμετοχη και οχι η καλη διοργανωση!

Αυτα τα λιγα απο μενα :p
 

DeletedUser

Guest
Δωσε μου ενα παραδειγμα πως θα μπορουσαν να χωριστουν οι κατηγορίες.
 

DeletedUser6290

Guest
Τουρνουα Μονομαχιας

Ενα καλο παραδειγμα ειναι το εξεις:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 1
20-50
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2
51-80
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 3
81-110
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 4
111-150
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 5
151-200
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 6
201-250+

Επισης μια καλη ιδεα κατα την γνωμη μου ειναι,οι νικητες απο καθε κατηγορια περα απο τα δωρα που θα παρουν να λαβουν και ενα επιτευμα π.χ ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑΣ
Αυτο νομιζω πως θα το ηθελαν πολλοι να το ποσταρουν στο προφιλ τους :))
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser6424

Guest
Καλημερα σε ολους,

Καταρχήν να πω πως όλα τα μηνυματα που δεν αναφέρονται σε προτάσεις για το τουρνουα θα διαγραφούν. Μην με αναγκάσετε να κλειδώσω το θέμα, ευχαριστώ.

Κατα δεύτερον, πρέπει να τονίσουμε κάποια πράγματα που πρέπει να λάβατε υπόψην σας για τουρνουα μονομαχιών:

1. Καλώς ή κακώς εκείνο που παίζει ρόλο είναι μόνο το επίπεδο μονομαχιών, με βάση αυτό επιτρέπονται ή όχι μονομαχίες.

2. Σε ένα τέτοιο τουρνουά δεν μπορουμε να έχουμε την πολυτέλεια του χρόνου που έχουμε σε ένα πχ τουρνουά οχυρών. Και αυτό γιατι μέσα σε διάστημα 2 εβδομάδων ένας παίχτης μπορεί να αλλάξει επίπεδα αρκετά με αποτέλεσμα να υπάρχει πιθανότητα στο τέλος του χρονικού περιθωρίου να μην μπορεί να συμμετέχει στην ομάδα που έχει καταταχθεί. Άρα???

Δείτε λίγο αυτά και περιμένω τις προτάσεις σας για να ξεκινήσουμε να το διοργανώνουμε.


Αν ειναι να γινει το 2ο τουρνουα μονομαχιων,αυτη τη φορα να ειναι αρκετα δελεαστικο τοσο για τις ανταμοιβες-δωρα οσο για οτι αλλο προτεινετε οπως ενα επιτευγμα που αναφερθηκε παραπανω,κατι ισως καινουργιο που θα μας τραβηξει το ενδιαφερον...

Γιατι αν κρινω απο το 1ο τουρνουα μονομαχιων που καναμε, ηταν πασυφανες οτι ναι μεν διοργανωνετε κατι για να γουσταρουμε, αλλα το κανετε σε πλαισια για να γεμισει και η τσεπουλα μερικων...

Αν ειναι παλι ο πρωτος νικητης να παιρνει 300 σβολους,ο δευτερος 150 σβολους και να χαλασουμε τοσους ή ακομα και παραπανω σβολους σε σαμανους απο οτι το επαθλο που θα παρουμε εφοσον βγουμε νικητες,ειναι κατι το οποιο δε με ενδιαφερει καν και πιστευω και πολλα ατομα εκτος απο μενα.

Μη μπουμε στη διαδικασια του οτι αν θες βαζεις σβολια-αν θες κανεις σαμανο-αν θες συμμετεχεις στο διαγωνισμο, γιατι νοημα δε θα βγει...και θα ξενερωσουμε κι αλλο οπως με τα νεα σετακια που καθε φορα βαζετε τα οποια ειναι μονο για λιγους και οσους βαζουν σβολια...και καλα τις παλιες μερες δε σας ενοιαζε τοσο,τωρα ομως ολο και πιο πολλα ατομα ξενερωνουν για αυτες τις ΄΄αρπαχτες σας΄΄ και τα παρατανε...

Καταρχην ελπιζω να μην υπαρχει η δυνατοτητα του σαμανου,αυτο ειναι πιο αξιολογο και πιο τιμιο για ολους το οποιο θα αυξησει και τις συμμετοχες του διαγωνισμου και τα χαμογελα μας.Καντε μια φορα κατι,καθαρα για εμας χωρις να αποσκοπειτε στα σβολια,θα γουσταρουμε πιο πολυ ετσι...

Και αν δεν υπαρχει τροπος μεχρι στιγμης να περιορισετε τους σαμανους...βρειτε τους...τοσο δυσκολο ειναι ή απλα δε θελετε να τους βρειτε?Δε νομιζω να μην υπαρχει δυνατοτητα ενος συστηματος εποπτειας για τον ελεγχο μητρωου του καθενος απο μας(αν εκανε ή δεν εκανε σαμανο), ειδικα μετα την νεα αναβαθμιση που ειναι σαφως πιο ευελικτη(ελαφρια εκδοση) απο οτι η παλια.Αυτο νομιζω ειναι εφικτο σε συνεργασια σας με το τμημα των τεχνικων.

Προτεινω 4 μονομαχιες οι οποιες οφειλουν να γινουν μεσα στο διαστημα των 7 ημερων.2 επιθεσεις και 2 αμυνες για τον καθενα(σε περιπτωση ισοπαλιας 2 νικες δηλαδη και για τους 2, τοτε θα μετραει η συνολικη ζημια,οποιος δηλαδη εκανε την παραπανω ζημια και στις 2 μονομαχιες θα ειναι ο νικητης).Αν δε βολευουν οι 4 μονομαχιες μπορουμε και 2 με τον ιδιο τροπο..Μεσα σε αυτες τις 7 μερες νομιζω οτι ειναι ενας καλος χρονος ακομα και λυποθιμια να παρεις(48ωρο).

Τα ζευγαρια θα χωριζονται αναλογα με το επιπεδο μονομαχιας του καθενος και οχι με τα λεβελ,αλλα μπορειτε να φτιαξετε και κατηγορια-ες με διαγωνιζομενους με μικρο επιπεδο μονομαχιων, να τις παιξουν δηλαδη μεταξυ τους οσοι εχουν μικρα επιπεδα μονομαχιας.Αυτο ειναι κατι το οποιο εξαρταται και απο τη συμμετοχη γι αυτο και δε προτεινω πιο συγκεκριμενες κατηγοριες με συγκεκριμενους αριθμους.Αναλογα τους διαγωνιζομενους και τη συμμετοχη θα βγουν και οι κατηγοριες..και ισως ακομα και οι ειδικες κατηγοριες για τα ατομα με μικρα επιπεδα μονομαχιας.

Απο κει και περα με τον περιορισμο του σαμανου ή αν ειναι εφικτο καθολου σαμανου, θα ταν απολυτα δελεαστικο να συμμετεχουμε σε συνδιασμο και με τα πολλα και γενναιοδωρα επαθλα-δωρα. Ειδαλλως, αν ειναι ετσι οπως περσυ, καλα να περασετε στο διαγωνισμο! Και για να προλαβω τις ετοιμες απαντησεις σας,η επιμονη για τον περιορισμο του σαμανου, αλλα και η αναφορα για τις ΄΄αρπαχτες΄΄ δε πανε σε σενα τζοαννα αλλα στο συστημα που υπηρετεις...το οποιο συστημα.

ΥΣ:Σε περιπτωση που γινει ο διαγωνισμος ελπιζουμε αυτη τη φορα να μην ψαχνουμε τον/την υπευθυνο/η του διαγωνισμου μερες... γιατι τοτε οσοι διαγωνιζομενοι παραβουν τους κανονες λειτουργιας του διαγωνισμου πχ της χρονικης διαρκειας που θα γινουν οι μονομαχιες, θα λενε δε βαρεσα μεσα στην επιτρεπτη χρονικη περιοδο, γιατι κατι μου ετυχε και θα εχουν και δικιο,εφοσον αξιζει,παντα,να λαβουμε μερος στον 2ο διαγωνισμο μονομαχιων του Buffalo...Η υπευθυνοτητα ειναι αρετη και δεν εβλαψε κανεναν!

1oς διαγωνισμός μονομαχιών Buffalo
7η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ -150
1ος νικητής treloparmenos Έπαθλο 300 σβόλοι
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
Το αν μπορει να φτιαχτεί κάποιο επίτευγμα δεν το γνωρίζω, θα επανέλθω σε αυτό μόλις έχω απάντηση.

Γνωρίζω όμως εξαρχής και το έχω ήδη πει πως δεν μπορεί να "κλεισει" καμία λειτουργία του παιχνιδιού όπως σαμάνος, οπότε και το θέμα αυτό έχει λήξει.

Όσοι αποφασίσουν να παίξουν στο τουρνουά θα γνωρίζουν πως θα παίζουν με όσα "οπλα" δίνει το παιχνίδι.

Τελος για το θέμα των δωρων θα δουμε τι θα κάνουμε!
 

DeletedUser6637

Guest
αγαπητη διαχειριση το πασχα περασε

φαγαμε ,ηπιαμε,χωνεψαμε

με το τουρνουα τι θα γινει

οεο???
 

DeletedUser

Guest
Λίγο υπομονή και θα γίνει και αυτό.

Αν υπάρχει κάποιος που να θέλει να συμμετέχει στην διοργανωση του ας μου στείλει ενα πμ.
 

DeletedUser6637

Guest
αγαπητη τζοαννα
κ το καλοκαιρι παει να περασει
κ μηνυματα σας εχω στειλει εγω κ ο σκαζι
αλλα τιποτα

εκτος απο τσιρκα κ διαφορες αλλες σαχλαμαρες,κανενα τουρνουα θα αξιωθουμε να παιξουμε???:p
 

DeletedUser6275

Guest
ας ξεκιναμε

Δεν ξερω να πρεπεινα κανουμε τοσες μονομαχιες οπως ειπαν καποιοι προλαλησαντες (ολοι με τους υπολοιπους της κατηγοριας ας πουμε). Οπως είπε ο "τρελλος" 2 επιθεσεις και 2 αμυνες ειναι καλα, αμα κανει καποις 3 νικες περναει.

Συμφωνω επισης με το χωρισμο βασει επιπεδων μονομαχιας. Οτι ο σαμανος δε μπορει να αποκλειστει ειναι λογικο. Οχι οτι υποστηριζω αυτους που ξοδευουν σβωλους για ρεσκιλ, απλα το συστημα μονομαχιας με εχει διδαξει οτι δε μπορουν να γινονυ πολλα να αποφευχθει η τυχαιοτητα. Ασε που αν κληρωθεις με εναν που παιζει με αντιστασεις, δε θα μπορεις να βαλεις σημαδι να προσπαθησεις να κερδισεις;

Νομιζω πως ηλθε η ωρα τωρα μετα τις διακοπες να το ξεκινησουμε σιγα σιγα.
 
Κορυφή