συμφωνία στον κ2 έως 15/9/2010

  • Δημιουργός θέματος diastimo2
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser

Guest
Ως συνηθως ο Γωγουλίνος θυμαται επιλεκτικά και κυριως ξεχναει επιλεκτικά!
Επίσης, δεν αντιπροσωπεύει πλέον την CCP και ακόμα και όταν την αντιπροσώπευε δεν είχε καμμια σχέση με τις αρχές που πρεσβεύει η CCP, όπως δημιουργηθηκε στον κόσμο 1 και της οποίας έχω την τιμη να ανήκω στην αρχηγική ομαδα στον κόσμο 1 μαζί με 4-5 άτομα ακόμα.

Και πάμε παρακατω,
πριν μια εβδομαδα μου ζητησε η krista, εκ μερους των αντιπάλων μας στις μαχες οχυρών όπως μου το έθεσε , να μην βαράμε πολλά οχυρά μαζί. Όταν όμως oι αντίπαλοι μας είναι υπερδιπλάσιοι, ο αντιπερισπασμός αυτός είναι ένα από τα όπλα μας να επιβιώσουμε και όπως πολύ σωστά λέει και ο maldim, είναι μέρος του παιχνιδιού. (Εκεί που διαφωνώ με τον maldim είναι ότι 3-4 άτομα αποφασίζουμε εκ μερους όλων. Δεν ισχυει αυτο, ας συμμετειχε στην συζήτηση στο φόρουμ της υπερσυμμαχίας, στο game, που όλα γίνονται δημοκρατικότατα)

Μου ζητήθηκε λοιπόν (επανερχομαι) δεν ζήτησα. Επειδη έρχεται καλοκαίρι , αφου συζητήσαμε με αρκετους έμπειρους παίκτες που ενδιαφέρθηκαν και αφού είναι πολλοί περισσότεροι από μας ,
αποφασίσαμε να δεχτούμε, σημερα, και υπό τον όρο νΑ ΜΗΝ ΒΑΡΆΜΕ ΜΕΓΆΛΑ ΟΧΥΡΆ ΓΙΑΤΊ ΈΤΣΙ ΣΥΝΈΦΕΡΕ ΕΜΑς, (όπως ακριβώς φίλε Evender συνέφερε εσας να μην παιζουμε κλεφτοπόλεμο εμεις οι λιγότεροι) . Για να πάρεις πρέπει να δώσεις, σωστά?
Εκεί πάει το φυσικά Anser (και προκύπτει απο δεκάδες τηλεγραφημάτων και κουβέντας, νομίζοντας εγώ μεχρι σήμερα ότι η krista εκπροσωπεί όλους σας)

Και ελπίζω να κάλυψα και σενα napo66. Όσο για το τελευταίο που αναφερεις έχεις δίκιο, για να εφαρμοστει η συμφωνία που μας ζητήθηκε πρέπει να συναινέσουν όλοι. Αν είναι μόνο η Αιώνια πόλη και η CY φίλε Μπαμπη Σουγιά, ΤΙ ΘΑ ΚΆΝΟΥΜΕ ΌΤΑΝ ΧΤΥΠΉΣουν οι ΒΡ μεγάλο?

Τέλος, αυτοι που δεν συμμετεχουν σε μαχες οχυρών, ΔΕΝ λέω ότι δεν έχουν λόγο, αλλά δεν έχει την βαρυτητα που έχει ο λόγος των υπολοίπων που συμμετεχουν, οργανώνουν, σχεδιάζουν, συντονιζουν μαχες, δεν συμφωνείς tasosaek21ftw?

Αυτά τα ολίγα και απλά να υπενθυμίσω ότι αν εφαρμοστεί η συμφωνία (που δεν το βλέπω) θα ισχύει μονο ως τις 15/9/2010

Συγγνώμη αν ενοχλησε κάποιους το ύφος μου, αλλα ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ είναι τα πράγματα και για όποιον αμφιβάλλει, μπορώ να δημοσιοποιήσω εδώ όλα τα τηλεγραφήματα, όλες τις συνομιλίες με msn.
Δεν θέλω να θιξω κανενα. Είμαστε οι μισοί από τους αντιπάλους μας στον κόσμο 2, μας ζητήσανε κατι , ζητήσαμε κι εμεις μετα. ΑΝ δεν θέλετε γάμος δεν γίνεται , ποτέ δεν πιέσαμε κανεναν και (για τον σύμμαχο maldim ειδικά το λέω) όλοι όσοι ξερανε ακριβώς τι έχει γίνει και όχι αποσπασματικά, τον τελευταίο μηνα, συμφωνησανε και μας δόσανε δίκιο.

diastimo
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
Καλησπέρα και από μένα,

Αν και αποφεύγω να γράφω στο φόρουμ εδώ, νομίζω ότι 2 πράγματα θα πρέπει ίσως να τα τονίσω.

1ον, ότι η συμφωνία από την μεριά των πόλεων New Destiny, Αιώνια Πόλη, CY καθώς και από όσες πόλεις έχουν απομείνει των συμμαχιών 家庭 και USN (όπου είναι μόνο όσες δεν θέλησαν να μας ακολουθήσουν στις 2 κύριες πια πόλεις μας) είναι σίγουρο ότι θα τηρηθεί στο ακέραιο.

2ον, ότι το σκεπτικό μιας τέτοιας συμφωνίας ήταν να κάνουμε επιτέλους καμιά μάχη σοβαρή και στον κ2, με όσα άτομα έχουμε έστω... Το να κάνουμε κλεφτοπόλεμο με το ποιος έχει καλύτερη στρατηγική να ξεγελάσει τον αντίπαλο σε περιπτώσεις πολλαπλών μαχών, νομίζω ότι το μόνο που έχει αποφέρει μέχρι στιγμής είναι να ξενερώνει πολύς κόσμος από τις μάχες 20 εναντίον 30!!!!

3ον, όποιος διαφωνεί με αυτό μπορεί κάλλιστα να μην συμμετέχει. Να δημιουργήσει πόλη δική του, να μαζέψει και άτομα και να κάνει τον κλεφτοπόλεμο του όπως θέλει. Και δεν το λέω για τον Κώστα αυτό (evender) αλλά για τα μέλη των πόλεων που εμπλέκονται στην συμφωνία.

4ον και πιστεύω τελευταίο, η συμφωνία αυτή σαφώς και δεν συμφέρει την συμμαχία με τα περισσότερα άτομα. Αλλά θεωρούμε ότι έτσι ίσως αναζωπυρώσει λίγο το ενδιαφέρον του κόσμου γιατί αλλιώς θα καταλήξουμε να πηγαίνουμε σε μάχες οχυρών εγώ, ο μπάμπης ο σουγιάς, η krista και να παίζουμε μαξιλαροπόλεμο με τον diastimo Και 4-5 ακόμα...

Αυτά από μένα, θα επανέλθω αν χρειαστεί.
 

DeletedUser

Guest
ως συνηθως ο γωγουλίνος θυμαται επιλεκτικά και κυριως ξεχναει επιλεκτικά!
επίσης, δεν αντιπροσωπεύει πλέον την ccp και ακόμα και όταν την αντιπροσώπευε δεν είχε καμμια σχέση με τις αρχές που πρεσβεύει η ccp, όπως δημιουργηθηκε στον κόσμο 1 και της οποίας έχω την τιμη να ανήκω στην αρχηγική ομαδα στον κόσμο 1 μαζί με 4-5 άτομα ακόμα.

διαστιμο,εγω δεν απευθυνθηκα σε σενα..
ας μην το συνεχισουμε και εδω..υπαρχουν ορια.
το τι εχεις κανει και τι εχω κανει ας το καλυτερα,
ξερουμε και οι δυο μας πολυ καλα.
 

DeletedUser

Guest
να πω κατι και εγω οταν μου ζητηθηκε να πω απο την krista αρχικα για το αμα συμφωνω να βαραμε ενα οχυρο δεχτηκα αλλα κανεις δεν μου ειπε οτι δεν θα βαραμε μεγαλα οχυρα
 

DeletedUser

Guest
το να κερδίσεις ένα οχυρό επειδή δεν υπήρχε κανείς εκεί να το υπερασπιστεί είναι σαν να περιμένεις κάποιον να αφήσει το όπλο του για να κάνεις μονομαχία μαζί του να τον κερδίσεις.
φαντάζομαι ότι υπάρχουν και τέτοιου είδους άνθρωποι. όχι πάντως στη δική μας συμμαχία. για εμάς αξία έχει μια νίκη όταν γίνεται επί ενός πανέτοιμου και ισχυρού αντιπάλου, πράγμα που θα μας αναγκάσει να γίνουμε καλύτεροι από εκείνον ώστε να κερδίσουμε. αυτή την αρχή προσπάθησε να διασφαλίσει η κρίστα όταν πρότεινε την συγκεκριμένη συμφωνία.

πάντως όσο εύκολο είναι κάποιος να κατακτήσει ένα οχυρό επειδή δήλωσε 10 ταυτόχρονες μάχες και τελικά "ξεγέλασε" τον αντίπαλο ο οποίος αλλού είχε στήσει τις άμυνες του κι αλλού έγινε η επίθεση, άλλο τόσο εύκολο είναι και να το χάσει αμέσως μετά με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.
μόνο που σ'αυτή την περίπτωση, επειδή οι περισσότεροι χρήστες δεν έκαναν εγγραφή στο παιχνίδι για να τρέχουν νυχθημερόν δεξιά και αριστερά να υπερασπίζονται οχυρά, δεν πρόκειται να ακολουθήσουν. οι μάχες οχυρών λοιπόν θα καταντήσουν να είναι ένα θέμα που θα απασχολεί 10 άτομα από κάθε πλευρά. οι υπόλοιποι δεν θα ασχολούνται καν.

εμείς σε κάθε περίπτωση προτιμάμε την συλλογική συμμετοχή, σε μάχες όμως με ενδιαφέρον και για τις 2 πλευρές, οι οποίες εκτός από διασκέδαση μπορούν να εξασφαλίσουν και αρκετό χρ.

δεν μας ενδιαφέρει να κερδίζουμε επειδή είμαστε περισσότεροι. μας ενδιαφέρει αν κερδίσουμε να το κάνουμε επειδή είμαστε καλύτεροι.
 

DeletedUser

Guest
μα και τι θελετε τωρα να μην κανουν ολοι επιθεσεις?αυτο ειναι ανικουστο
 

DeletedUser

Guest
μα και τι θελετε τωρα να μην κανουν ολοι επιθεσεις?αυτο ειναι ανικουστο

ποιός είπε να μην κάνουν όλοι επιθέσεις?
απλά για τα μέρη της συμφωνίας οι επιθέσεις θα γίνονται με τη σειρά.
από εκεί και πέρα αν εσύ θεωρείς ότι μπορείς μόνος σου να κάνεις και να υποστηρίξεις επίθεση σε κάποιο οχυρό, είσαι ελεύθερος να το κάνεις!!!

δεν βλέπω ποιό ακριβώς είναι το πρόβλημα σου.
 

DeletedUser

Guest
δε χρειάζεται να τσακώνεστε παιδιά.έτσι κ αλλιώς η απόφαση έχει παρθεί και δεν αλλάζει όσο και αν τσακωθείτε...
 

DeletedUser

Guest
το να κάνουμε κλεφτοπόλεμο με το ποιος έχει καλύτερη στρατηγική να ξεγελάσει τον αντίπαλο σε περιπτώσεις πολλαπλών μαχών

ο κολοκοτρώνης κλεφτοπολεμο χρησιμοποιουσε παντως και γι αυτο ηταν μαγκας.αν ειναι δυνατον να καθοριζουν δεκα ατομα ποτε θα γινονται οι μαχες.να κανονιζετε και την ωρα.αααα και να κοιτατε αν εχει κανενα ματς να μην το χανουμε ρε παιδια,κριμα ειναι.και φυσικα παντα με το προγραμμα σας.αν θελετε να πατε για καφε να το βαλετε καποια ωρα που να σας βολευει!
 

DeletedUser

Guest
Φίλε μου δεν ξέρω αν γνωρίζεις τί είναι μια μάχη οχυρού. Δεν ξέρω αν ποτέ σου έχεις πάρει μέρος. Καταλαβαίνω όμως ότι σίγουρα δεν έχεις ποτέ σου προσπαθήσει να οργανώσεις μάχη.
Να στείλεις μηνύματα, να μιλήσεις με κόσμο, να μάθεις πόσοι και ποιοί θα είναι online κλπ κλπ κλπ.
Νομίζεις ίσως ότι η μεγάλη δυσκολία σε μια μάχη οχυρού είναι να πας στο οχυρό που θες να επιτεθείς και να δηλώσεις τη μάχη.
Μέγα σφάλμα. Η οργάνωση είναι το δύσκολο κομμάτι.
Κι επειδή λοιπόν οι άνθρωποι και των 2 πλευρών που ασχολούνται με το κομμάτι της οργάνωσης, εξεδήλωσαν την δυσκολία τους ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ, να συγκεντρώσουν κόσμο, για αυτό μεθοδεύτηκε αυτή η συμφωνία.

Τόσο απλά είναι τα πράγματα. Και ασφαλώς δεν έχουν καμία σχέση με το για ποιόν λόγο ήταν μάγκας ο Κολοκοτρώνης ή πιο μάγκας ο Καραϊσκάκης!!!

Η συμφωνία έγινε από ανθρώπους οι οποίοι εκπροσωπούν τις συμμαχίες τους.
Εάν εσύ προσωπικά διαφωνείς (το ίδιο ισχύει και για όποιον άλλο διαφωνεί) έχεις πολλές επιλογές.
Να ρωτήσεις ας πούμε τον εκπρόσωπο της συμμαχίας σου για ποιό λόγο κατέληξε στη συμφωνία.
Μπορείς ας πούμε να ζητήσεις να μην εκπροσωπεί στο εξής ο συγκεκριμένος άνθρωπος την συμμαχία αυτή.
Μπορείς να αποχωρήσεις από τη συμμαχία.
Μπορείς να γράψεις στα παλιά σου τα παπούτσια τη συμμαχία σου και τη συμφωνία και να πάς μόνος του να κάνεις μια μάχη οχυρού.

Πολλά μπορείς να κάνεις. Αυτό που δεν έχεις δικαίωμα να κάνεις όμως είναι να γράφεις σε ένα δημόσιο φόρουμ ειρωνευόμενος όσους δαπανούν τον χρόνο τους καλοκαιριάτικα προσπαθώντας να βγάλουν άκρη και να συντονίσουν πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους μαζί.

Προφανώς θεωρείς ότι οι μάχες πρέπει να γίνονται μόνον όταν εσύ μπορείς, όταν εσύ θα είσαι σπίτι σου και όταν εσύ θα είσαι online. Αγνοείς εντελώς το σύνολο και ακόμα και τους συμπαίκτες σου.

Τέλος πάντων για να κλείσω από πλευράς μου αυτό το ζήτημα, το σημαντικό είναι αυτό που ειπώθηκε και παραπάνω. Δεν γουστάρεις τη συμφωνία? Μην την τηρήσεις.
Άντε μόνος σου να κάνεις μάχη!!!
Τί πιο απλό?
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
ο κολοκοτρώνης κλεφτοπολεμο χρησιμοποιουσε παντως και γι αυτο ηταν μαγκας.αν ειναι δυνατον να καθοριζουν δεκα ατομα ποτε θα γινονται οι μαχες.να κανονιζετε και την ωρα.αααα και να κοιτατε αν εχει κανενα ματς να μην το χανουμε ρε παιδια,κριμα ειναι.και φυσικα παντα με το προγραμμα σας.αν θελετε να πατε για καφε να το βαλετε καποια ωρα που να σας βολευει!

φίλε μου, οι απόψεις που εκφράζουμε έχουμε ξαναπεί ότι είναι με βάση και τις απόψεις των περισσοτέρων κατοίκων μας.
αν κάποιος δεν συμφωνεί με την γνώμη των πολλών έχει το δικαίωμα να μην συμμετέχει.

αλλά καλώς ή κακώς αυτή η συμφωνία προέκυψε με την γνώμη των πολλών, οπότε μάλλον με το πρόγραμμα, τα ωράρια και τις απόψεις των πολλών τα έχεις.
 

DeletedUser

Guest
μετα απο συζητησεις με τη διοικηση οι black pirates αποφασησαν να δεχτουν στη συμφωνια
 

DeletedUser2761

Guest
Καλησπέρα!νομίζω πως ξεφεύγουμε από το θέμα μας !και το θέμα μας είναι η συνφωνία που κλείσαμε οι δυο αντίπαλοι και έχει ως εξής..Αποφασιστηκε με τους αντιπάλους μας και το τηρουμε απαρεγκλιτα :

ως τις 15 Σεπτεμβρίου, λόγω καλοκαιριού, να ξεκολλησουμε και λιγο,

- σταματαμε τις μαχες τα Σαββατοκυριακα,
- να μην χτυπάει για αντιπερισπασμό καπάκι την ιδια μερα , άλλος οχυρό, μονο 1 μαχη την ημερα (καθημερινη)
- καθε υπερσυμμαχία να δηλωνει εναλλαξ ή το πολύ πολύ 2 συνεχόμενες μάχες, απο μερα σε μερα.
- Σε περιπτωση λαθους ή διπλης μαχης, θα επιστρέφεται το οχυρό ή δεν θα υποστηρίζεται καθόλου η μάχη
- Και φυσικά , ως τις 15 Σεπτεμβρίου να μη βαράμε μεγάλα οχυρά .
- 10 με 15 Σεπτέμβρη θα επανεξεταστει όλη η συμφωνία, (αφου δουμε και τι μπορούμε να βελτιώσουμε).
. ....Από μέρους μας αφορά τις παρακάτω συμμαχίες,.ΥΠΕΡ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Οικογένεια 家庭
Οικογένεια USN
Οικογένεια CY
Οικογένεια West Wind/ΑΙΩΝΙΑ ΠΟΛΗ/
Οικογένεια Black Pirates....!ας προσπαθήσουμε να τηρήσουμε τους ορους και η δυο πλευρές.
Το θέμα προτείνω να τελειώσει εδώ και να κλείσει !Αν υπάρχει καμια λεπτομέρεια θα το συζητήσουμε με τον diastimo2 και θα σας ενημερώσουμε .!Επιπλέον είμαστε ελεύθεροι να παίρνουμε μέρος σε άλλες μάχες οχυρού άσχετες με τις συμμαχίες μας .ευχαριστώ!
 

DeletedUser

Guest
να ξεκαθαρησουμε κατι ομως τα μεγαλα οχυρα που δεν ανηκουν σε αυτες τις οικογενειες τα βαραμε!
 

DeletedUser2761

Guest
να ξεκαθαρησουμε κατι ομως τα μεγαλα οχυρα που δεν ανηκουν σε αυτες τις οικογενειες τα βαραμε!
αν το οχυρό δεν έχει καμια σχέση με τους αντιπαλους μας ,ναι μπορούμε να το χτυπήσουμε .το ίδιο ισχύ και για τους αντιπαλους μας!
 

DeletedUser

Guest
καλησπέρες, βλεπω συμφωνησατε σε όλα, απλά ας γίνουμε ακομα πιο σαφεις!
(επειδη συνεβησαν 2 γεγονοτα)
1) επιλεξτε τι θέλετε εσεις: εκεχειρία από 00.00 παρασκευής έως 00.00 κυριακής ή 08.00 σάββατου έως 08.00 δευτερας?
2) αυτό το λέω καλοπροαίρετα και ότι έγινε έγινε
η μαχη για το κουτουκι το πρωί της παρασκευης και προκλήθηκε από ουδετερο αντίπαλο, υποστηρίχθηκε από την cy, ενω την ίδια μερα υπήρχε και άλλη μαχη μεταξυ μας.
εγώ προσωπικα δεν αμφιβάλλω ότι δεν είχε καμμια σχέση η πόλη που πηρε το οχυρό με τις συμμαχίες σας, αλλα σας λέω ευθεως πως ακουστηκαν φωνες ότι τους βάλατε εσείς (εγω δεν το πιστευω, αλλα πιστευω επίσης ότι και αντιστροφα ναγινόταν θα ακουγονταν <<φωνες>> και απο δικά σας μελη).
άρα, δεν πρέπει ούτε να υποστηρίζουμε μαχες τριτων την ίδια μερα που θα εχει οριστει μαχη μεταξύ μας, για να προχωρησει η συμφωνία

απαντηστε μου και ξεκινάμε!!!
καλό βραδυ
 
Κορυφή