πολλαπλες μαχες 11 Φεβρουαριου

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser6235
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser4456

Guest
Οχι το προβλημα ειναι να μην γινονται εξαρχης καθολου ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ και δεν θελω να σκεφτομαι τους λογους για τους οποιους σας φαινεται αυτο τοσο δυσνοητο... Αν γινονται ομως να εχουμε τα οσα εχουν συμφωνηθει.

Ναι εγω προσωπικα το εχω πει, με τις πολλαπλες το μονο προβλημα που εχω ειναι οτι εκνευριζονται οι συμπαιχτες μου οι οποιοι τρεχουνε απο δω κι εκει για μαχες χωρις κοσμο. εμενα δε με νοιαζει γτ τις εχω συνηθησει και εχω καταλαβει οτι μονον ετσι μπορουν να παλεψουνε οι αδυναμοι.
 

DeletedUser

Guest
Τελικα το οχυρο που πηρατε με πολαπλη θα το δωσετε πισω στην ΑΔ ? δεν εχω καταλαβει ακομα
 

DeletedUser4456

Guest
Εμενα ρωτας? γτ δεν ειμαι αρμοδιος να σου πω, αλλα αν ημουν , σου ειπα τι θα εκανα lol.
 

miraz

Νέο Μέλος
Οτι να ναι λετε... τπτ αλλο δεν μπορω να πω, οποτε τρολαρετε οσο θελετε, απλα προσεχτε αυτα που ειπα μια φορα και ποιος εκανε 1ος εδω μεσα παραπονα.
ολα αυτα που λεμε τα ειδες σαν οτι να ναι? ποιος εκανε παραπονα? τιποτε αλλο δεν μπορεις να πεις, γιατι προφανως και δεν εχεις τιποτε να πεις η σχεδον τιποτε.
-------
Κατ εμε, αν ηταν στο χερι μου, το οχυρο θα το εδινα σε μια αλλη συμμαχια ισως την UNI ή καποια αλλη, ετσι ωστε ουτε να λενε οτι θελω να κραταω οχυρα (γτ προφανως δεν εχουμε τετοια αναγκη), αλλα ουτε και να μεινει απαρατηρητη η πραξη: καθε μερα πολλαπλες και μετα γκρινια...
εδω τωρα τι να πω?
καθε μερα πολλαπλες? σαν ενας απο τους παλαιοτερους παιχτες της AD, η τελευταια, και μοναδικη ισως πολλαπλη που θυμαμαι να βαλαμε, πρεπει να ηταν πριν ενα χρονο.
οσο, για το που θα εδινες το οχυρο αν ηταν στο χερι σου, απο το αριστερο στο δεξι?
---------
Το καλο του Αριζονα εχει να κανει με την ελλειψη κακων μαχων και την τηρηση ορθης διασυμμαχικης επικοινωνιας και οχι τι κανουμε καθε φορα που ενας noobas θα βγαινει να τα κανει θαλασσα ωστε να δουμε πως θα τον καλυψουμε.
τηρηση ορθης διασυμμαχικης επικοινωνιας?
που ειναι? γιατι δεν ειδαμε κατι?
μαλλον δεν βλεπουμε καλα η το πιο πιθανο, δεν μας υπολογιζετε σαν συμμαχια
----------
ομως ευτυχως οπως προειπα παιζω πλεον σαν απλος παιχτης με ελευθερη αποψη.
εδω μπορω να πω, οτι τα ειπες σχεδον ολα
κρατιεμε, και δεν σε ρωτω, μεχρι τωρα σαν τι επαιζες
--------
επειδη πιθανον να μην φταις σε τιποτε απ'ολα αυτα, καποιος αλλος θα μπει στον κοπο να μας πει την γνωμη του?
 
Τελευταία επεξεργασία:

DeletedUser6235

Guest
sok!

λοιπον αυτα που θα πω καποιοι ισως δυσκολεψουν να τα καταλαβουν :blk (ειναι και περασμενη η ωρα και ισως δεν τα εξηγησω και σωστα)

θα ξεκινησω με το εξης ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΟΠΗΔΕΣ και δειτε ολη την εικονα, σταματηστε να δειχνετε ποιος βρωμησε πρωτος το πηγαδι ή ποιος προκαλεσε την περισσοτερη βρωμια σε αυτο. το θεμα ειναι πως πλεον το πηγαδι ειναι βρωμικο!

αφου το γενικοποησατε θα το γενικοποιησω και εγω.

κατηγορουνται οι ομτζ πως κανουν-ρανουν-δειχνουν-πραττουν οτι ειναι δυνατον τελος παντων για να εχουν πρωτιες στις καταταξεις και δεν ξερω τι. ας μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας.. και εσεις που τους κατηγωρειται κατα βαθος το ιδιο θελετε. αμα δεν σας ενδιεφερε πρωτον δεν θα το κοιταγατε και δευτερον δεν θα τους κατηγορουσατε!!!!! δυστυχως ομως στις καταταξεις καποιος θα ειναι πρωτος καποιος θα ειναι δευτερος. δεν μπορουν να υπαρχουν δυο πρωτοι, πως να το κανουμε ρε παιδια ετσι ειναι.

τωρα για τις πολλαπλες (γενικα παντα) το προβλημα με τι ςπολλαπλες ειναι πως θα τρεξει κοσμος για τις μαχες (επιτηθεμενοι και αμυνομενοι) και στο τελος ολοι θα ειναι ξενερωμενοι (στην πλυθορα των περιπτωσεων) γιατι δεν θα εχει γινει καμια μαχη τις προκοπης. θελω να ελπιζω πως ο στοχος ολων μας ειναι οι καλες και ωραιες μαχες. αμα μας ενδιαφερουν μονο οι νικες τοτε παμε στην προηγουμενη παραγραφω!!!
χαρακτηριστικο παραδειγμα (που ειναι απο τα πιο προσφατα) οι μαχες το "επομενη μερα" πειτε μου ενα ατομο που ηταν στη μαχη οταν κατακτηθηκε απο την ΑΔ και δεν θα ειναι περιφανος που πηρε μερος,, αυτο μαλιστα εχει οδηγησει σε πολλες ωραιες μαχες στο ιδιο οχυρο! ( ρε παιδια μην το χτυπατε συνεχεια. με εξουθενωνει καθε φορα αυτη η στρατολογηση:w)
ο μιραζ ειπε ενα σωστο καποιοι θα θεωρησουν πολλαπλη αμα δηλωθουν 2 επιθεσεις (απεναντι στην ιδια συμμαχια) σε δυο μικρα οχυρα αντι για ενα μεγαλο. αλλα μην το τραβαμε απο τα μαλλια, ενα μεγαλο χωραει 260 ατομα, ενωτα δυο μικρα χωρανε απο 92 ατομα το καθενα, αμα μπορεις να εξοπλησεις μια μαχη σε ενα μεγαλο τοτε μπορεις να εξοπλησεις τις μαχες στα 2 μικρα και σου περισσευει και κοσμοα για να παει σινεμα! μην ξεχναμε οτι σε μαχες σε μεσαια οχυρα αρκετοι μενουν απεξω καλυστα θα μπορουσε να υπαρχει μια 2 μαχη σε φιλικο πνευμα για να παρουν και αυτοι οι καψεροι κανα πονταλακι εμπειριας!


τωρα ας αρχησουμε λιγο πιο συγκεκριμενα
(ερχεται ενα μικρο σοκ)

κατα την ταπεινη μου γνωμη (δεν εκφραζω την αποψη της ΑΔ αλλα την δικια μου) κανενα οχυρο δεν χαθηκε απο πολλαπλη (μιλοντας για προχτες)

εξηγω :

-η πολη μυτιλινη-μεσαργος (ως μελος της ΑΔ) βαζει πολλαπλες(3 επιθεσεις) εναντιον της ομτζ
- η ομτζ ανταποδηδει το χτυπημα με πολλαπλες(3 επιθεσεις) σε οχυρα τις ΑΔ
- η ΑΔ δεν συμεριζεται την κινηση της μυτιληνης-μεσαργος και πρωτον δεν στιρηζει τις μαχες αυτες και αποβαλει την πολη απο την συμαχια
-η ομτζ εχει 2 μετοπα τωρα. τις μαχες με την ΑΔ(2 επιθεσεις προς αυτην) και τις μαχες με την μυιλινη-μεσαργος (3 αμυνες και μια επιθεση προς αυτην)
- η ΑΔ δεν σχετιζεται με τις μαχες μεταξυ ομτζ και μυτιληνη-μεσαργος
*αποτελεσμα :
1) η ΑΔ κερδιζει (με την βοηθεια των συντροφων παντα) ΟΛΕΣ τις μαχες εναντιον των ομτζ
2) η ομτζ ΧΑΝΕΙ ολες τις μαχες εναντιον της ΑΔ
3) η ομτζ κερδιζει ΟΛΕΣ τις μαχες εναντιον της μυτιληνης-μεσαργος
4)η μυτιληνη-μεσαργος ΧΑΝΕΙ ολες τις μαχες ενατνιον της ομτζ και μαζι το οχυρο που κατειχαν
5)η αδιαφθορη παρεα χανει τη συμμετοχη που ειχαν στο που ηταν ιδιοκτητες η μυτιληνη-μεσαργος
6)η ΑΔ χανει ενα μελος της οικογενειας της
7) ΟΛΟΙ ΜΑΣ σπαταλαμε χρονο στο παιχνιδι χωρις να το ευχαριστιομαστε για ενα ολοκληρο απογευμα

@ Διονυση: μου ειπες να μην ζηταω συγνωμη.

πρεπει να ζητησω συγνωμη, συγνωμη απο ολα στους συμμαχους που τους ταλαιπορησαμε για να μας βοηθησουν να κρατησουμε τα οχυρα μας, συγνωμη απο τα παιδια της other side που αναγκαστηκαν να ακυρωσουν την επιθεση τους για αν ερθουν να μας στιρηξουν, ενα συγνωμη απο τους αντιπαλους που "σπασαμε" την διασυμμαχικη συμφωνια. συνγωμη απο ολα τα παιδια που κλειστηκαν Σαββατιατικα μεσα και πανω απο εναν υπολογιστη!

μερικες φορες το συγνωμη σε κανει καλυτερο ανθρωπο, γιατι πανω απο ολα ειμαιστε ανθρωποι και αυτο ειναι ενα παιχνιδι.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
Ειλικρινα χαιρομαι που καποιος ειναι ευσυνηδειτος και παιρνει την ευθυνη ενω δεν ειναι δικη του και ειναι απλα μιας πολης!
Επειδη και εγω θελω μια μαχη και καλη και επειδη κατι πηγαινε να γινει στον Αριζονα με πολυ κοπο απο συμπαιχτες και απο αντιπαλους δεν θα ηθελα να χαλασει αυτο.
Μονο 2 πραγματακια δεν μπορω να καταλαβω αφου τον βλεπατε οτι εχει ξεκινησει και βαραγε οχυρα ενω ειχαμε πει οτι σαββατο να μην βαραει κανεις να εχουμε μια μερα κενο και οτι αν θελουμε μονο να κανουμε φιλικες οι συμμαχιες μεταξυ μας , γιατι δεν μιλησατε σε καποιον απο την ομγ και να πειτε παιδια το ατομο δεν εκφραζει πλεον την συμμαχια μας και εμεις θα κανουμε αυτα που λετε οτι θα κανετε τωρα?ΚΑΙ επρεπε εγω να γυρισω να μιλησω με το Νικο να το κανω θεμα, και μαλιστα να εχουμε ηδη ενα θεμα προηγουμενος για αλλη μαχη ,
και ολα αυτα στις Μια και δυο το βραδυ ? Εχουμε και προσωπικη ζωη δεν μπορουμε συνεχεια 24 ωρες να βλεπουμε και να ασχολουμαστε με τα παντα.
Και να ειναι ο Νικος και εγω και να μην απολαμβανουμε την Παρασκευη μας με κανα εργακι και χαλαρωση?
Φευγουν τα παιδια της ομγ και βαρανε οχυρα και μετα πως να τους πω εγω παιδια εσεις που βαρεσατε και τα οχυρα κανανε 50000 και 60000 ακυρωστε τα με ενημερωσανε 2.30 το πρωι?
ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙς ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ και εμεις να κανουμε πισω και μονο η ομγ να εχει πολλαπλες.Δεν ειναι ομορφο
Τι θα κανουμε οι συμμαχιες της αριζονας σ αυτα τα μεμονομενα ατομα θα ηθελα να δω προτασεις.

αχουτο μωρε μωρε πως γίνετε οι omgides να έχουν πάντα δίκιο και όλοι οι άλλοι άδικο
 

DeletedUser5064

Guest
Πώς γίνετε κάποιοι λίγοι να προσπαθούν να βρούνε μία κάποια λύση και κάποιοι άλλοι απλά να προσβάλλουν τους άλλους και να βγάζουν απωθημένα?

Πώς γίνετε επί μήνες τώρα οι OMG να δέχονται πολλαπλές και πάντα αυτοί να φταίνε?

Πώς γίνετε κάποιος εκτός OMG να θυμώνει για τον άλφα βήτα λόγο και να κάνει πράγματα με τα οποία διαφωνεί η πλειοψηφία των παιχτών και πάλι να φταίει η OMG?
 

DeletedUser

Guest
Πώς γίνετε κάποιοι λίγοι να προσπαθούν να βρούνε μία κάποια λύση και κάποιοι άλλοι απλά να προσβάλλουν τους άλλους και να βγάζουν απωθημένα?

Πώς γίνετε επί μήνες τώρα οι OMG να δέχονται πολλαπλές και πάντα αυτοί να φταίνε?

Πώς γίνετε κάποιος εκτός OMG να θυμώνει για τον άλφα βήτα λόγο και να κάνει πράγματα με τα οποία διαφωνεί η πλειοψηφία των παιχτών και πάλι να φταίει η OMG?

Απο την ωρα που ο φρουτος μιλησε και εξηγησε τη κατασταση τοτε ολα καλα , το οχυρο δεν επεσε με πολαπλη , αλλα παρολαυτα η ΟΜΓ φταιει και για αυτο παλι πως να το κανουμε .
 

DeletedUser4509

Guest
:cnsΛογοκριμενο:cns

edit by joahna
εγινε επεξεργασία
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser5064

Guest
Νομίζω στο αν πρέπει να επιστραφεί το οχυρό απάντησε ο froytofylakas.

Αν διαφωνήτε μπορώ να ετοιμάσω λίστα με άλλα οχυρά που χάθηκαν πρόσφατα σε παρόμοιες περιπτώσεις

Αλλά πόσοι καθίσαν να τα διαβάσουν αυτά που είπε. Οι περισσότεροι ασχολούνται με μικρότητες και το πως θα μειώσουν τον "αντίπαλο"

Μια χαρά μάχες δεν είχαμε για μικρά διαστήματα? γιατί να το χαλάσουμε αυτό πάλι?
 

DeletedUser

Guest
Δε θα χαλασει τιποτα μη φοβασαι , δε τη λεμε και δε μειωνουμε κανεναν ,αντιπαλοι ειμαστε , εδω ενα ταβλι η μια δηλωτη παιζεις με το κολητο σου και παει το δουλεμα συννεφο . παιζουμε και πειραζομαστε ειναι απλο.
για φτιαξε τη λιστα που λες με τα οχυρα τωρα
 

DeletedUser5064

Guest
Δε σε κάλυψε ο froytofylakas και λες πως πρέπει να δωθεί πίσω το οχυρό ?

Και είναι πολλαπλή επειδή βάρεσαν ταυτόχρονα 2 από OMG. Ενώ όταν βαράνε οχυρά καποιος από ΑΔΙΑΘΦΟΡΗ ΠΑΡΕΑ κάποιος από ΠΑΡΕΑ και κάποιος από πόλη εκτός συμμαχίας και όλοι βαράνε οχυρό OMG αυτό δεν είναι πολλαπλή.

Ας μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας λέω εγώ.
 

DeletedUser4509

Guest
:cnsΛογοκριμενο:cns

edit by joahna
εγινε επεξεργασία
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser5787

Guest
απαντηση

το οχυρο παιδια ανηκει σε ενα μικρο παιδι 13 ετον το ονομα του ειναι τομεντορ και εκει θα ξαναπαει το οχυρο ηταν της μεγαλουπολης, και για πολυ καιρο δικο μας. το οχυρο θα το ξαναπαρουμε θελετε δεν θελετε.Α και κατι αλλο το φρουτο δεν εχει καμια δουλεια με το οχυρο.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser5064

Guest
Ίσως έπρεπε να κατέβουν λίγο στο επίπεδό σας (δικά σου λόγια όχι δικά μου) για να καταλάβετε πως δε γίνετε να δέχεσε συνέχεια πολλαπλές και να ψάχνεις να βρεις κάποιον από την ηγεσία της αντίπαλης συμμαχίας και να μιλάτε για το ποια μάχη και αν ακυρωθεί.
 

DeletedUser6235

Guest
Νομιζω το εχουμε αναλισει αυτο... Εχετε ολα τα οχυρα στον Αριζονα και για να τα εχετε πρεπει να τα υποστιριζεται, αν δεν μπορειτε δεν θα κατσουμε 4-5 συμμαχειες να σας κανουμε 1 μαχη τη μερα για να μην χασεται εσεις τα οχυρακια σας.:cns

αυτο το επιχειρημα απλα ειναι ατοπο.
1ον μπορει η ομτζ να μην μπορει να υπσστηριξει ολα τα οχυρα της σε ταυτοχρονες αμυνες. αλλα ουτε οι αντιπαλοι μπορουν να στηριξουν ολες αυτες τις επιθεσεις (και εννοω να ειναι γεματες οι αμχες, οχι να πανε σε 10 μεγαλα οχυρα απο 15 ατομα η καθε πλευρα, αυτο δεν ειναι υποστηριξη, αυτο ειναι κοροιδια)

2ον το ιδιο πραγμα μπορει να υποστηριξει και η ομτζ για τα οχυρα μας. ουτε ειμεις μπορουμε να στηριξουμε ταυτοχρονα ολα μας τα οχυρα.


αφου βλεπω πως σας αρεσουν οι τραγικοποιησεις οριστε μια (επηδης με αρεσουν και τα μαθηματικα)

40 κομητειες.
3 οχυρα (1 μεγαλο 1 μεσαιο + 1 μικρο) / ανακομητιεα
1μεγαλο οχυρο = 260 φεσεις (120 αμυνα + 140 επιφεση)
1 μεσαιο οχυρο = 184 φεσεις (84 αμυνα +100 επιφεση)
1 μικρο οχυρο = 92 φεσεις (42 αμυνα + 50 επιφεση)
συνεπαγουται
40*(260+184+92) = 21 440 (το εκανα με κομπιουτερακι για να μην κανω λαφος)

συμπερασμα : φτιαξτε μποτακια γιατι χανομαστε

και ο παραλογησμος :p συνεχιζεται

3947 ειναι ο αριθμος παιχτων στον αριζονα
21440 οι απαιτουμενες θεσεις σε ολα τα οχυρα

κλιτσ, κλιστ, κλιτσ, κλουτ (παταω το κομπιουτερακι παλι)

εχουμε ενα ποσοστο 17,47% που μπορουμε να καλυψουμε οποτε θα πρεπει να αφησουμε ανεκμεταλευτα 4στα 5 οχυρα που υπαρχουβν στον αριζονα

συμπερασμα : φτιαξτε μποτακια γιατι χανομαστε:sh
 

DeletedUser6235

Guest
σας το ειπα.. καποιο δεν θα καταλαβουν, μαλλον δεν τα εξηγησα σωστα

Α και κατι αλλο το φρουτο δεν εχει καμια δουλεια με το οχυρο.

ειπα εγω πως εχω καμια σχεση/δουλεια με το οχυρο?
ισα ισα που στο πολυ πιο παραπανω μου θεμα ειπα πως το οχυρο δεν χαθηκε με πολλαπλη. η ΑΔ δεν ειχε καμια σχεση με το οχυρο (βεβιαα αυτη ειναι η αποψη μου, δεν ειναι η επισημη θεση της ΑΔ)
 

DeletedUser4456

Guest
ΗΤΤΟπαθειες Αυρα μου, αστους, δεν καταλαβαινουν οταν ειναι εν βρασμω ψυχης... :D Μην τους φορτω αλλο, πα να παιξουμε κανα game...
 

DeletedUser3473

Guest
αυρα, περιμενω την λιστα και γω :))

μερσυ, εισαι περισοτερο τρολλι απ οσο δειχνεις τελικα... :w

ααα και κατι που σκεφτηκα τωρα μολις...
οταν δυο "αντιπαλες παραταξεις" κανουν καποιες συμφωνιες
για "συμβιωση" και "συνενοηση" .... και ο ενας απ τους 2 ξεφυγει
για καποιον λογο (σωστο η λαθος δεν εχει συμμασια) απ την συμφωνια,
ο αντιπαλος αν θελει να δειξει οτι πραγματικα θελει να υπαρχει συνενοηση
βαζει νερο στο κρασι του και δεν απανταει οφθαλμον αντι οφθαλμου
δυστυχως παντα οι ΟMG βρισκετε "πατημα" και εκμεταλευεστε καθε κινηση
που δεν σας αρεσει, για να βγαλετε κερδος σε οχυρα....
ουτε καν ειχα σκεφτει οτι το οχυρο που πηρατε προχτες απο πολλαπλη
δεν το εχετε επιστρεψει ακομα....
οσο για το προηγουμενο οχυρο που πηρε ενα μελος τις συμμαχιας μας
σας ειχα ξεκαθαρισει οτι θα επιστραφει με οποιονδηποτε τροπο
οποτε ειναι ασκοπο να το αναφερετε...
και τελος... ασχετα με το αν συμφωνησα να μπαινουν μαχες μετα απο συνενοηση και εχω και τον λακορα να με βριζει,
παντα πιστευα και πιστευω οτι καθε συμμαχια θα πρεπει να εχει οσα οχυρα μπορει να "υποστηριξει"/κρατησει σε οσες μαχες και αν δεχτει ταυτοχρονα!
τσαγιααααα! :wk
 
Κορυφή