μεταφορά χρημάτων για κ2 κ3 κ5

  • Δημιουργός θέματος Κρiστα
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser

Guest
καλημερα !μερική κόσμοι έχουν πέσει αρκετά ,αλλά όμως έχουμε και αρκετές νέες έγραφες από παίχτες /στον κ2 αναφέρουμε/υπάρχουν επίσης και άτομα που δεν έδιχναν ενδιαφέρουν για κ2 όμως με τα ομόλογα έχουν την όρεξη να ασχολητούν ξανα ,όμως για να φτιαχτούν χρειαζονται χρήματα !έχουμε την θελήσει και την δυνατότητα να στηρίξουμε τους συμμπαιχτες μας ,πως όμως? αφού δεν έχουμε καν μεταφορά χρημάτων όπως κ1 και κ4 αν γίνετε βάλτε σε όλους τους κόσμους μεταφορά για να μπορούμε να βοηθήσουμε τους συμμπαιχτες μας και να έχουν και ένα κίνητρο να ξανασχολητούν k2 και να τραβήξουμε το ενδεαφέρουν και από αλους παίχτες.για να μπορούμε να βοηθήσουμε τους συμμπαιχτες μας και να έχουν και ένα κίνητρο να ξανασχολητούν k2 χρειαζόμαστε μεταφορά χρημάτων !είμαστε ακόμα εδώ και θέλουμε να είμαστε ακόμα αρκετό καιρό, αλλά για αυτό θα χρειαστούμε και την δικιά σας στήριξη / της στήριξης της διαχειρίσεως/ . ευχαριστώ
 

DeletedUser

Guest
Συμφωνώ απόλυτα με την κριστα,η μεταφορά χρημάτων θα ήταν πολύ χρήσιμη στον 2,θα μας έλυνε πολλά προβλήματα και θα έκανε τους παίχτες πιο ενεργούς καθώς και θα προσελκυε νέους..
 

DeletedUser3770

Guest
Συμφωνω και εγω παιδια με την μεταφορα χρηματων στον κ2.Αν γινει πιστευω οτι θα βοηθησει τους νεους παιχτες και με την διαδωση του θα εχει σαν αποτελεσμα την εισοδο νεων μελων
 

DeletedUser

Guest
Ενημερωθηκαμε οτι εχετε στειλει αιτηση υποστηριξης και λαβατε απαντηση οτι το αιτημα σας θα εξεταστει αν συντρεχει λογος για να γινει κατι τετοιο.
 

DeletedUser

Guest
ευχαριστούμε πολυ θα περιμένουμε την απάντηση σας ελπίζω σύντομα
 

cord

Ex-The West Team
Η μεταφορα χρηματων εχει ενεργοποιηθει σημερα στους κοσμους 2, 3 και 5.
Την χρησιμοποιουμε με μετρο παντα μια και εδω ισχυουν οι κανονισμοί περί ηθελημένων ενεργειών κατά τις οποίες ένας παίχτης προσπαθεί να αποκτήσει πόντους εμπειρίας, αντικείμενα, χρήματα παιχνιδιού, δόξα, επιτεύγματα κ.τ.λ. εκμεταλευόμενος τα χαρακτηριστικά/στοιχεία/επιλογές του παιχνιδιού κατά τρόπο μη αποδεκτό.

Διαβάστε παρακάτω και τη σχετική ενημέρωση στους κανονισμούς για την μεταφορά χρημάτων:
§6) Στημένες/Παράνομες Μονομαχίες, Επικηρύξεις και Δημοπρασιες
Καλο ειναι επισης, πριν κανετε μια ενεργεια σε σχεση με την μεταφορα χρηματων που μπορει να πιστευετε οτι θα ερθει σε αντιθεση με τους κανονισμους, να στειλετε μια αιτηση υποστηριξης ωστε να λαβετε μια επισημη απαντηση ή και προταση μια και ειναι λογικο πως σε μια τετοια επιλογη μπορουν να υπαρξουν παρα πολλες περιπτωσεις χρησιμοποιησης της που δεν ειναι δυνατον να καλυφθουν εξ' αρχης αν και η γενικη ιδεα των κανονισμων για αυτα τα θεματα παραμενει η ιδια.

Ευχαριστουμε.
 
Κορυφή