λαθος υπολογισμο ΧΡ

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser4530
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser4530

Guest
μου συνεβη στον κ4:
βλεποντας την μπαρα των ΧΡ κατω στην οθονη και αφηνοτας τον κερσορα πανω αναφερει πχ: ποντοι εμπειριας 90 / 100. σκεφταμαι "εχω ακομα περιθωριο για το επομενο επιπεδο". κανω εργασια που δινει 5 ΧΡ. συμφωνα με αυτο υπολογιζω μετα που θα καταναλωσω την ενεργεια που μου μενει ωστε να κανω εργασιες πριν χαθουν περνοντας στο επομενο επιπεδο. τελειωνοντας την εργασια δινει τοσα ΧΡ που περναω στο επομενο επιπεδο χανοντας πολυ ενεργεια.
μου συνεβη στον El Paso:
ακριβως το ιδιο με το παραπανω αλλα με αποστολη που δινει ΧΡ χανοντας παλι ενεργεια.
μου εχουν συμβει ιδιες καταστασεις κι αλλες φορες στο παρελθον αλλα ελεγα μηπως κατι μετραγα λαθος η δεν το υπολογισα. σημερα ομως σηνεβη 2 φορες και θυμαμαι πολυ καλα που ημουν και που βρησκομουν απο ΧΡ.
τελικα η μπαρα ποσο εξω πεφτει; ειναι διακοσμητικη η τα ΧΡ που αναφερει ειναι κατα προσεγγιση; αν ειναι να ξερουμε να μην βασιζομαστε σ αυτην.... αν οντως ο ρολος της ειναι να υπολογιζει ακριβως τα ΧΡ κι οχι κατα προσεγγιση.... φτιαχτε την!
 

DeletedUser4530

Guest
το αναφερω και εδω ωστε να ενημερωνονται οι συμπαικτες για να μην την πατανε. το παθαινει ενας, δεν χρειαζονται να το παθαινουν κι αλλοι :)
 
Κορυφή